yırtma demeyelimde öhü böhüGünes baskalarina karsi haksizlik oluyor, kendine biraz ceki düzen ver, kac haftadir yoksun (ramazandan önce de). Yanlis anlama sözüm sadece sana degil, diger paylasimda bulunmayanlar icinde aynisi gecerli.fyzanur burda benim menülerime yorum yapin diye yirtiyor kendini ama yapacak insan yok... Kirmak istemiyorum, amacim sadece digerlerine karsi haksizlik olmamasi.
tebrikleŕrrrrrrrrrr
Aaa bende uluslar arası ilişkiler okuyorum, bölümdaş sayılırız. Çok zor bir bölüm yaaaiktisat
ben seni beklerim canım benim durdururum kilomu rahat ol senuhhh tessekür ederim sana yaklsiyorum :)
senide tebrik ederim :)))
Hedefin nekadar canim ve nezamana kadar hedef kilonda olmak istiyorsun?
Favori sporumbizde takımca böyle yaapalıııııııımm
ben bıraktım okuyan düşünsünAaa bende uluslar arası ilişkiler okuyorum, bölümdaş sayılırız. Çok zor bir bölüm yaaa
Baska takimlarda sohbet var sürekli, bizim takimimiz da zamaninda öyleydi... Ama baska takimlarda disiplin var, bu kadar göz yumulmuyor.yırtma demeyelimde öhü böhübencede çeki düzen versinler bütün gruplarda sayfalar ne güzel ilerliyor bizde kimse bir şey yazmıyor ,yazmayanların atılıp yerine daha aktif üyelerin gelmesi herkes için daha iyi olur .
Mide rahatsız olunca hiç bir şey düşünmemek lazım ondan başka. Ben de çok çektim midemden ama dikkat edince iyi oluyor. Limonlu, asitli hiç bir şeye yaklaşamazdımmm ah ahhhhoşgeldin canım :)
Menün güzel olmuş canım. Ama yarından itibaren içtiğin suyun ve yemeğin miktarını ve yaptıysan sporunu da eklemeyi unutma ve sahuru. Ona göre yorum yapabilelim
Oyy ben yapamam gastrit var bende sarmısağı aç karna indiremem miğdeyeBir ara takımdakiler 1 bardak ılık limonlu su içiyorduk sabahları o bile ağrıtıyodu midemi:/
Sayısal :)ben bıraktım okuyan düşünsünsen eşit ağırlıkçımıydın
bugün de herkesi uyaralım bundan sonra 1 hafta daha böyle giden olursa atalım yenilerini çağıralım mı mağdurumda mağdurumBaska takimlarda sohbet var sürekli, bizim takimimiz da zamaninda öyleydi... Ama baska takimlarda disiplin var, bu kadar göz yumulmuyor.
bende sayısaldım şimdi kendi bölümümden bir yere girmeye çalışcam bakalım .Sayısal :)
49 çok az değil mi yahu manken mi olacan. anoreksiya olursun allah muhafaza.ben seni beklerim canım benim durdururum kilomu rahat ol sen6 ay felan hedefim biraz dahada uzayabilir .49 olmak istiyorum .sen kaç olmak istiyosun bakıyım
Şimdi ben nasıl yazayımmmmBugünkü menüm
Sahur:
Su
Iftar:
4 tane patates kroket (fırında yağsız)
2 dilim karpuz
KK beyaz peynir
500 ml ayran
Su: 1 lt - daha içmeye çalışacağım
Spor: 3,7 km yürüyüş
ben seni beklerim canım benim durdururum kilomu rahat ol sen6 ay felan hedefim biraz dahada uzayabilir .49 olmak istiyorum .sen kaç olmak istiyosun bakıyım
Bir kaç takımın topiğine göz atmıştım üye olmadan önce. Sohbet olan takımda başarı daha yüksek olur sanırım. Şu an sayfaya nasıl dahil olacağımı kestiremiyorum sizi tanıdıkça güzel sohbetlerimizde olur diye umuyorum.Baska takimlarda sohbet var sürekli, bizim takimimiz da zamaninda öyleydi... Ama baska takimlarda disiplin var, bu kadar göz yumulmuyor.
boyun 159 ama kısayımda kısayım49 çok az değil mi yahu manken mi olacan. anoreksiya olursun allah muhafaza.
menülerime yorum yapmakla başlayabilirsinBir kaç takımın topiğine göz atmıştım üye olmadan önce. Sohbet olan takımda başarı daha yüksek olur sanırım. Şu an sayfaya nasıl dahil olacağımı kestiremiyorum sizi tanıdıkça güzel sohbetlerimizde olur diye umuyorum.
Haklısın, diyecek sözüm yok. Çekidüzen vereceğim inş. @fyznur da hemen beğenmiş bakıyorum.Günes baskalarina karsi haksizlik oluyor, kendine biraz ceki düzen ver, kac haftadir yoksun (ramazandan önce de). Yanlis anlama sözüm sadece sana degil, diger paylasimda bulunmayanlar icinde aynisi gecerli.fyzanur burda benim menülerime yorum yapin diye yirtiyor kendini ama yapacak insan yok... Kirmak istemiyorum, amacim sadece digerlerine karsi haksizlik olmamasi.
yok be ne kısası. Türk standardı işte. zaten uzun olunca koca da bulunmuyor.boyun 159 ama kısayımda kısayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?