Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yırtma demeyelimde öhü böhübencede çeki düzen versinler bütün gruplarda sayfalar ne güzel ilerliyor bizde kimse bir şey yazmıyor ,yazmayanların atılıp yerine daha aktif üyelerin gelmesi herkes için daha iyi olur .

uhhh tessekür ederim sana yaklsiyorum :)
senide tebrik ederim :)))
Hedefin nekadar canim ve nezamana kadar hedef kilonda olmak istiyorsun?
ben seni beklerim canım benim durdururum kilomu rahat ol sen 6 ay felan hedefim biraz dahada uzayabilir .49 olmak istiyorum .sen kaç olmak istiyosun bakıyım

Baska takimlarda sohbet var sürekli, bizim takimimiz da zamaninda öyleydi... Ama baska takimlarda disiplin var, bu kadar göz yumulmuyor.

Mide rahatsız olunca hiç bir şey düşünmemek lazım ondan başka. Ben de çok çektim midemden ama dikkat edince iyi oluyor. Limonlu, asitli hiç bir şeye yaklaşamazdımmm ah ahhh

Baska takimlarda sohbet var sürekli, bizim takimimiz da zamaninda öyleydi... Ama baska takimlarda disiplin var, bu kadar göz yumulmuyor.
bugün de herkesi uyaralım bundan sonra 1 hafta daha böyle giden olursa atalım yenilerini çağıralım mı mağdurumda mağdurum

ben seni beklerim canım benim durdururum kilomu rahat ol sen 6 ay felan hedefim biraz dahada uzayabilir .49 olmak istiyorum .sen kaç olmak istiyosun bakıyım

ayyy bekle kiz :) yuhhhh 49???? senin boyun 160 degilmiydi? yok ben 55 kilo olmak istiyorum ama 9. aya kadar en fazla 60 kilo olmak istiyorum cünki Türkiyeye gelcem :)

***4 . TAKIM 419. ETAP***

E-brulim(/63.2/62.6/0.6/%0.95)
Pembe_dizi (/69.0/0/0/%0)
BiricikS (/73.5/0/0/%0)
Parfym (/73.6/73.3/0.3/%0.41)
AKovser (/53.7/0/0/%0) kilosu ayni
gunes-86 (/66.9/67.5/-0.6/%-0.89)
sura260511 (/77.4/0/0/%0)
fyzanur (/68.4/67.9/0.5/%0.73)
Pembepanter35 (/57.4/0/0/%0) 2. kez bildirimde bulunmadi
Hsevda (/66.6/0/0/%0)
The-End (/65.2/0/0/%0)
Hafize_isvicre (/70.2/69.6/0.6/%0.85) yeni üye başlangıç tarihi 8 haziran başlangıç kilosu 73 hedef kilo 55

4. takım ortalaması %

Bir kaç takımın topiğine göz atmıştım üye olmadan önce. Sohbet olan takımda başarı daha yüksek olur sanırım. Şu an sayfaya nasıl dahil olacağımı kestiremiyorum sizi tanıdıkça güzel sohbetlerimizde olur diye umuyorum.

menülerime yorum yapmakla başlayabilirsin bende öyleydim yeni katıldığımda insan alışıyor bi kaç gün sonra

Haklısın, diyecek sözüm yok. Çekidüzen vereceğim inş. @fyznur da hemen beğenmiş bakıyorum.İspiyoncu sınıf arkadaşı gibi, Eveeettt Öğretmeniimm, Güneş hiç Yorum yapmıyoooorrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…