ikimizede kıyamambendee susadımmm
hehheh pek güzel oldu mesajların kızallah allah ben nerden bileyim telfondan kopyaladim sizin smile cikan 3KK:)
ama ögrendim bak
sende bugün pek ciddisin haa pehhhOlursan ol bana mi olacaksin sankiben anca seninle gurur duyarim
Bende hafize ifadeleri sevmiyor diye düsünmüstüm
Sana öyle gelmissende bugün pek ciddisin haa pehhh
ayy ne tatlı bir laf buuu
bir Türk kızının nihai hedefi nedir: koca bulmakInsallah canim, buraya adapte olsan zaten daha cabuk kurtulacaksin kilolarindan. Iyiligini düsünüyorum
Hey allahim bütün yollar kocaya cikiyor
Iyide olsa kötü de olsa paylas canim, ona göre yorum alir düzeltirsin. Kendini iyice diyet moduna sokma, bazen bazi seyleri yemek icin kendine müsade etmelisin
Tesekkür ederim
Evde kaldin
Ay cok özeniyorum böyle seylere, ramazan bitsin kimse beni durduramaz
bende Türk kızıyım ama okuycam bennnnn istemem koca felan bi kaç tanede köpek alıp onlarla yaşlanacambir Türk kızının nihai hedefi nedir: koca bulmak
bir Türk kızının nihai hedefi nedir: koca bulmak
bende Türk kızıyım ama okuycam bennnnn istemem koca felan bi kaç tanede köpek alıp onlarla yaşlanacam
benim trip atmak sinirlenmekbir Türk kızının nihai hedefi nedir: koca bulmak
sen çocuk da yaparsın kariyer debende Türk kızıyım ama okuycam bennnnn istemem koca felan bi kaç tanede köpek alıp onlarla yaşlanacam
hehehe alan olursa ilerde yaparımsen çocuk da yaparsın kariyer de
Genelinin ki öyle haklisin
Yalniz arada böyleleri de cikiyor iste
benim öyle sırfffbak o da olur
Kolay gelsinay spor yapmak için hazırlandım çenenizden başlayamadımhadi bakalım şimdi leslie zamanı
ben bu ramazan oruç tutamıyorum maalesef. bir tedavi dönemindeyim. ama çokk özledim orucu.benim öyle sırfff
nasılsın canım nasıl gidiyor oruc
Elinde olan bir sey degil, seneye tutartsin insallah. Tedavinde de Allah yardimcin olsun, insallah en kisa zamanda atlatirsin.ben bu ramazan oruç tutamıyorum maalesef. bir tedavi dönemindeyim. ama çokk özledim orucu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?