- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
Aşk olsun pinolim küstumneden beni diğer takımlara kötülüyorsun?
Siz bakmayın ona arkadaşlar şeker gibi kızımdır ben
telefondan yazmakda bana zor geliyorOglum tlfonuma el koydu oyun oynuyorBende onun tabletini aldim ama hicte guzel deil Tadi olmuyor boyle Degis tokus suremiz dolsada alsam tlfonumu
Senin 2 haftan dolmadimi ya
ben bu ay hep ilcedeyim canim calismak icin en iyisi nöbet listesine bakayim cumaya denk gelen olursa tartiyida götüreyim bariiTebrik ederim canım, paylaştım listeyi değişiklik yapılıyor mu bir sorayım. Yapılıyorsa seni de eklerim.
Ben bugün işten erken çıktım diye 2 dedim ki türkiye saatiyle 3 buçukta paylaştım listeyi.
Kuzum üzülme yazıyorum şimdi listeye kaptanlar onayladı
ne yemesi be kurudum açlıktan
çok şükür listeye girmişsin canım yuppiiiiitelefondan yazmakda bana zor geliyor
ben bu ay hep ilcedeyim canim calismak icin en iyisi nöbet listesine bakayim cumaya denk gelen olursa tartiyida götüreyim barii
yasasinnn
Hoşgeldin :)Be geldimmm :)
Bende çok merak ediyorum, sürekli yiyor
Duy da inanmane yemesi be kurudum açlıktansende ben kadar yiyosun ayrıca hıh
hoş geldin naptında geldinBe geldimmm :)
Yalancı sevgi gösterilerine de bakın heleçok şükür listeye girmişsin canım yuppiiiiiebruşumuz sağ olsun
ebruşum ben dün yemek yiyip yattım annemgil gece kalkınca bi su içiyim dedim masada karpuz vardı gözümün biri kapalı halde bi 5 dilim götürdümHoşgeldin :)
Bende çok merak ediyorum, sürekli yiyor
Duy da inanma
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 420.ETAP SONUÇ LİSTELER
26 Haziran-03 Temmuz 2015
***4 . TAKIM 420. ETAP***
E-brulim(/63.2/62.6/0.6/%0.95)
Pembe_dizi (/69.0/0/0/%0) bildirimde bulunmadi
BiricikS (/73.5/72.1/1.4/%1.90)
Parfym (/73.6/73.3/0.3/%0.41)
AKovser (/53.7/0/0/%0) kilosu ayni
gunes-86 (/66.9/67.5/-0.6/%-0.89)
sura260511 (/77.4/0/0/%0) bildirimde bulunmadi
fyzanur (/68.4/67.9/0.5/%0.73)
Pembepanter35 (/57.4/0/0/%0) 2. kez bildirimde bulunmadi
Hsevda (/66.0/65.7/0.3/%0.45)
The-End (/65.2/0/0/%0) bildirimde bulunmadi
Hafize_isvicre (/70.2/69.6/0.6/%0.85) yeni üye başlangıç tarihi 8 haziran başlangıç 73 hedef 55
4. takım ortalaması %0.37
Sen bana yeme demiştin kendine niye yedin?ebruşum ben dün yemek yiyip yattım annemgil gece kalkınca bi su içiyim dedim masada karpuz vardı gözümün biri kapalı halde bi 5 dilim götürdüm
Yalancı sevgi gösterilerine de bakın heleâlemsin Feyza çok güldürüyorsun beni sağolasın
evet haksiz sayilmazsinne yemesi be kurudum açlıktansende ben kadar yiyosun ayrıca hıh
eveet tesekkür ederim ebrruuuçok şükür listeye girmişsin canım yuppiiiiiebruşumuz sağ olsun
Evet canım deneme sürecindesin - liste 3. Cuma dahil oluyorsun, inşallah 17.07. listedesinsanırım ben deneme sürüşündeyim değil mi. haftaya mı giriyorum listeye. nasıl oluyor şimdi?birazcık hevesli tazeyim de
Rica ederim hatişimevet haksiz sayilmazsinyiyiorumda yiyorumm
eveet tesekkür ederim ebrruuu
söz konusu karpuz olunca bende dayanamiyorummSen bana yeme demiştin kendine niye yedin?Afiyet olsun kuzum karpuzdan bir şey olacağını sanmıyorum. Zaten sen ne yersen ye veriyorsun
Rica ederim hatişim
buda bünye insaf okadar karpuzu ben bile kaldıramam kesin haftaya uçacak benim kiloSen bana yeme demiştin kendine niye yedin?Afiyet olsun kuzum karpuzdan bir şey olacağını sanmıyorum. Zaten sen ne yersen ye veriyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?