Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

neden beni diğer takımlara kötülüyorsun?
Siz bakmayın ona arkadaşlar şeker gibi kızımdır ben
Aşk olsun pinolim küstum ben senden nasıl cesaret aldığımı seni ne kadar sevdiğimi belirtmek için şey etmiştim değilse seni neden etiketleyeyim. Yanlış anlaşılma olduysa özür dilerim

Oglum tlfonuma el koydu oyun oynuyor Bende onun tabletini aldim ama hicte guzel deil Tadi olmuyor boyleDegis tokus suremiz dolsada alsam tlfonumu
telefondan yazmakda bana zor geliyor

Senin 2 haftan dolmadimi ya

ben bu ay hep ilcedeyim canim calismak icin en iyisi nöbet listesine bakayim cumaya denk gelen olursa tartiyida götüreyim barii

Kuzum üzülme yazıyorum şimdi listeye kaptanlar onayladı
yasasinnn

sanırım ben deneme sürüşündeyim değil mi. haftaya mı giriyorum listeye. nasıl oluyor şimdi? birazcık hevesli tazeyim de

ebruşum ben dün yemek yiyip yattım annemgil gece kalkınca bi su içiyim dedim masada karpuz vardı gözümün biri kapalı halde bi 5 dilim götürdüm
Sen bana yeme demiştin kendine niye yedin? Afiyet olsun kuzum karpuzdan bir şey olacağını sanmıyorum. Zaten sen ne yersen ye veriyorsun

sanırım ben deneme sürüşündeyim değil mi. haftaya mı giriyorum listeye. nasıl oluyor şimdi? birazcık hevesli tazeyim de
Evet canım deneme sürecindesin - liste 3. Cuma dahil oluyorsun, inşallah 17.07. listedesin

burdan sitee yöneticilerineee sesleniyorum yazmadığım mesajlar çıkıyor beniii deliii etmeyin ,ben niyee parfüm beni sev yazıyım töb eestağfurullah benden garip yazılar okursanız inanmayın sakın anlamadım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…