benim menü kaldı arada yaa
sahur
iki dilim tam tahıl ekmeği bi parça kaşarlı omlet beş zeytin domates salatalık
çay iki bardak (şeker kullanmıyorum)
iftar
bi kepçe yoğurt çorbası
salata
üç dilim karpuz
bi küçük porsiyon kavurma
iki dilim ekmek
su iki litre
Cok güzel olmus menün canimanaaa bi top dondurma unuttum onuu
Böreklerin büyüklügüne göre dengeledin demek ki, iyi yapmissin gülümSu böreği olunca fazla bişey yemek istemedim tok da tuttu. Bol bol susadım su içtim. Büyüktü böreğin parçaları ondan olsa gerek.
Ayy yazık olmuş ya:/ Nasıl bir günde bozulurki? Sıcakken mi koydun dolaba? hava sıcak olunca haliyle tadı bozuluyor yiyeceklerin özellikle tavuk .
Profiterol müüü oy oyyy. menün güzel olmuş çok ta yememişsin. Su biraz daha fazla olsa süper olur. Tadımlık 1 tane alsaydın profiterolden :)
Günaydin civciv
Çok haklısın canım, ıspanak bozulunca aceleden hemen onu yaptımyarına telafisini yaparım bende
Kendimiz ne kadar hata yapsakta birbirimize yol göstererek düzene gireceğiz
Helal sana
Pilavcı geldiiiekmek yememişsin o yüzden pilava bir şey demiyorum kuzum
Profiterolu yememek için tutuyorum hala kendimiTavuğun da telafisini yarın yapacağım - söz
Smothie şekersiz olsaymış daha güzel olurmuş, meyvelerin şekeri yeterdi ama kulağa çok hoş geliyor. Kesin çok lezzetli olmuştur. Afiyet olsun
iş yerimde bugün çok hareketlilik vardı muzu kahveyi ayakta atıştırdım. Ama herzaman hafif yiyorum nesfit müsli yada az bi klasik kahvaltı. Çünkü kahvaltıya ağırlık verdiğimde kilo alıyorum.
Haklısın canım. Bugün böyle oldu. Canın çektiyse al yarın hemen gülüm.
Alabalık bereketliymiş he dün 3 tane yedin unutmadımmmArkadaşların da dediği gibi fırında yapılsa daha iyi. Menün gayet güzel olmuş :)
Su böreği olunca fazla bişey yemek istemedim tok da tuttu. Bol bol susadım su içtim. Büyüktü böreğin parçaları ondan olsa gerek.
Ayy yazık olmuş ya:/ Nasıl bir günde bozulurki? Sıcakken mi koydun dolaba? hava sıcak olunca haliyle tadı bozuluyor yiyeceklerin özellikle tavuk .
Güzel olmuş canım begendim:) Benim de Su miktarı menümü paylaştıktan bu yana 3 lt yi buldu.
Seninde menün gayet sağlıklı olmus canım. Suyu çoğalt sadece.
Profiterol müüü oy oyyy. menün güzel olmuş çok ta yememişsin. Su biraz daha fazla olsa süper olur. Tadımlık 1 tane alsaydın profiterolden :)
Menün güzel olmuş canım az geldi ama pilav tok tutmuştur.
Senin menünde güzel olmuş canım su da öyle.
Kuzucum kızma kendine, ilk başlarda böyle olması çok normal. Kendini ramazandan sonrası için hazırla sonra hep beraber yapacağız
Menün de güzel olmuş
Mısır için diyette hayır diyorlar ama bilemedim tabi
Aferin kız göster şu beceriksiz feyzaya
Ooo neli smoothie yaptın bakayım?
Menünü de beğendim
Bu da benim menüm
Sahur
500 ml su
1 hurma
Iftar
3 yk pilav
3 yk kremalı tavuk sote
500 ml su
Şuan bir yarım lt daha içerim
Profiterol yapmıştım, gözümün içine bakıyor ye beni diye
Spor: 2,5 km yürüyüş
benim menü kaldı arada yaa
sahur
iki dilim tam tahıl ekmeği bi parça kaşarlı omlet beş zeytin domates salatalık
çay iki bardak (şeker kullanmıyorum)
iftar
bi kepçe yoğurt çorbası
salata
üç dilim karpuz
bi küçük porsiyon kavurma
iki dilim ekmek
su iki litre
Afiyet olsun ablacimKaç gündür yoktu pilav özlemişim
hem canım benim pilav hep yağsız olur diyebilirim :))
Acikmadim da iki gündür cok susuyorumAz olmuş gibi. Bu gün acıkmadıysan sorun yok :))
Ama tatlı çok tatlıgüzel olmuş menün ,herkes tatlı yemiş ya, bana laf atıyosunuz bide sizde yemişsiniz işteee
Sana da canımeveet görünce bende dayanamadim
senin cheese kek benim sac arasinin yaninda solda sifir kalir canim afiyet olsun
konyaya özgü bi tatli kaymakla falan yapiliyor serbetli tatli canim
güzel menü
hiiic masum degil canim
Bayılırım profiterol e. Çok az yemişsin bide su da az. Metabolizma yavaslamasinKuzucum kızma kendine, ilk başlarda böyle olması çok normal. Kendini ramazandan sonrası için hazırla sonra hep beraber yapacağız
Menün de güzel olmuş
Mısır için diyette hayır diyorlar ama bilemedim tabi
Aferin kız göster şu beceriksiz feyzaya
Ooo neli smoothie yaptın bakayım?
Menünü de beğendim
Bu da benim menüm
Sahur
500 ml su
1 hurma
Iftar
3 yk pilav
3 yk kremalı tavuk sote
500 ml su
Şuan bir yarım lt daha içerim
Profiterol yapmıştım, gözümün içine bakıyor ye beni diye
Spor: 2,5 km yürüyüş
Maşallah ya nasıl dayanıyosunuz bu kadarcikla. Yani menü iyide arada bişey istemiyor mu canınMenüm
Sahurda
1 kruvasan
2 bardak su
İftarda
1 kase yoğurt çorbası
6-7 kaşık dereotlu pilav
4-5 çatal salata
1 lt kadar su (tam oldu mu bilmiyorum)
ara
3 fincan çay
yarım nektarin
Bir yere not alsan? Böyle yorumlamasi zor olur benceArkadaşlar ya ben şimdi geçen menümü paylaşayım da, ben sahur iftar sahur iftar ne yedigimi unutuyorum inanin. Bide misafirlikler falan ordan biraz sudan biraz deyince iyice karışıyor. Sahur ve iftar menüsunu ayrı ayrı yazsam sorun olurmu
Güzel olmusÖnceki gün menüm
sahur 2 dilim ekmek 2 dilim peynir 1 yumurta 2 dilim karpuz azıcık ucundan çikolata
iftar 3-4 kaşık pilav 1 köfte 1 kase çorba 1 kaşık güveç
dondurma
2.5 litre su
Börek haric iyiVe bugün sahur 1 dilim ekmek 1 dilim peynir 2 dilim karpuz börek vardı azıcık ucundan
ya ben daha fazla su icemiyorum, yemekte doyana kadar yiyorum - ac birakmiyorum hic kendimi :)Bayılırım profiterol e. Çok az yemişsin bide su da az. Metabolizma yavaslamasin
Ama zaten 2 buçukta yemissin patatesi o yüzden 6 daki çikolata dan bişey olmazparfymun menusu
9:00 2 labneli wasa / kahve
14:30 1 tabak yumurtali patates salatasive 1 bardak ayran
18:00
Yarım Snickers çikolata
Su 1,5 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Off ya güya patatesi çok yediğim için akşamı boş geçiştirecektim çikolatayla sonuçlandıama çok az dı iki ısırık
Aslında not alsam daha iyi olur haklısın ama dedigim gibi ya misafirlikteyiz ya misafir var gün içinde halsizlik gün sonunda yorgunluk derken pek mümkün olmuyor ama deniyecem. Benim ramazan da beslenme hiç umdugum gibi olmadı ya. Neyse az kaldı inşallah sonrasında daha iyi olurBir yere not alsan? Böyle yorumlamasi zor olur bence
Güzel olmus
Börek haric iyi
ya ben daha fazla su icemiyorum, yemekte doyana kadar yiyorum - ac birakmiyorum hic kendimi :)
Ama ben de yokum. Daha da buralara gelmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?