Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydin kizlar, dün dayanamadim profiterolden yedim

anaaa bi top dondurma unuttum onuu
Cok güzel olmus menün canim

Böreklerin büyüklügüne göre dengeledin demek ki, iyi yapmissin gülüm Böyle havalarda en önemlisi su

Dolap dolu diye koymamistim ispanagi, birde kendi kendime mutfak serin nasil olsa dedim Dikkat etmek lazim, sicakta cok cabuk bozuluyor gercekten.

Su 1,5 ictim - profiterolde tadimliktan biraz fazla oldu

Günaydin civciv

Kaç gündür yoktu pilav özlemişim
hem canım benim pilav hep yağsız olur diyebilirim :))

Aynen canım, pilavla doydum :)

Az olmuş gibi. Bu gün acıkmadıysan sorun yok :))

İyi olmuş canım :)
İftarda ekmeği kesersek hiç fena olmayacak ben de ekmeksiz doymuyorum maalesef

Arkadaşlar ya ben şimdi geçen menümü paylaşayım da, ben sahur iftar sahur iftar ne yedigimi unutuyorum inanin. Bide misafirlikler falan ordan biraz sudan biraz deyince iyice karışıyor. Sahur ve iftar menüsunu ayrı ayrı yazsam sorun olurmu

Önceki gün menüm
sahur 2 dilim ekmek 2 dilim peynir 1 yumurta 2 dilim karpuz azıcık ucundan çikolata
iftar 3-4 kaşık pilav 1 köfte 1 kase çorba 1 kaşık güveç
dondurma
2.5 litre su

Bayılırım profiterol e. Çok az yemişsin bide su da az. Metabolizma yavaslamasin

Menüm

Sahurda
1 kruvasan
2 bardak su

İftarda
1 kase yoğurt çorbası
6-7 kaşık dereotlu pilav
4-5 çatal salata

1 lt kadar su (tam oldu mu bilmiyorum)

ara
3 fincan çay

yarım nektarin
Maşallah ya nasıl dayanıyosunuz bu kadarcikla. Yani menü iyide arada bişey istemiyor mu canın

Bir yere not alsan? Böyle yorumlamasi zor olur bence

Önceki gün menüm
sahur 2 dilim ekmek 2 dilim peynir 1 yumurta 2 dilim karpuz azıcık ucundan çikolata
iftar 3-4 kaşık pilav 1 köfte 1 kase çorba 1 kaşık güveç
dondurma
2.5 litre su
Güzel olmus

Ve bugün sahur 1 dilim ekmek 1 dilim peynir 2 dilim karpuz börek vardı azıcık ucundan
Börek haric iyi

Bayılırım profiterol e. Çok az yemişsin bide su da az. Metabolizma yavaslamasin
ya ben daha fazla su icemiyorum, yemekte doyana kadar yiyorum - ac birakmiyorum hic kendimi :)

Ama zaten 2 buçukta yemissin patatesi o yüzden 6 daki çikolata dan bişey olmaz

Bir yere not alsan? Böyle yorumlamasi zor olur bence

Güzel olmus

Börek haric iyi

ya ben daha fazla su icemiyorum, yemekte doyana kadar yiyorum - ac birakmiyorum hic kendimi :)
Aslında not alsam daha iyi olur haklısın ama dedigim gibi ya misafirlikteyiz ya misafir var gün içinde halsizlik gün sonunda yorgunluk derken pek mümkün olmuyor ama deniyecem. Benim ramazan da beslenme hiç umdugum gibi olmadı ya. Neyse az kaldı inşallah sonrasında daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…