günaydin diyecem bu saatte
aynen canim hele nöbette olunca dayanamiyorum yiyorumİyi olmuş canım :)
İftarda ekmeği kesersek hiç fena olmayacakben de ekmeksiz doymuyorum maalesef
tesekkür ederim canimSahur 1dilim ekmek 3 zeytinTarzsın
bu aksamda öyle yiyeyim canimcanım çok güzel olmuş menün. yumurtayı az yağlı ve beyaz peynirli yapıp biraz daha yiyebilirdin. protein tok tutar sonuçta
aminn insallahRabbim nasip etsin inşallah
Içim bir tuhaf oluyor sen böyle anlatınca, Rabbim neylerse güzel eylerkizlar öglen geldim eve dörde kadar uyumusum ama sahur vaktinde bi bebegimiz daha oldu erkekambulansta bizim kucagimizda acti gözlerini cok tatli
ne güzelkizlar öglen geldim eve dörde kadar uyumusum ama sahur vaktinde bi bebegimiz daha oldu erkekambulansta bizim kucagimizda acti gözlerini cok tatli
gece omlet yapalım birlikte takılalım kız kıza,bende yiycem bendeeeeebu aksamda öyle yiyeyim canim
aminn insallah
Kız ne oluyor sana? Senin klavyenden çıkanı gözün görüyor mu?akşam biberli domates kızartmasından yesem mi yemesem mi ama muzla gözleme de var normal yemeğimin yanında bu üçünü yesem beni atarmısınız gruptan yoksa yiyecemdeya da muzla kızartmadan biraz alırım aç mı duruyum kuruyup ölüyümü
kızartma kabul gözleme kabul ama sabahtan beri muzun özlemiyle yanıyorum onada bida el atıverKız ne oluyor sana? Senin klavyenden çıkanı gözün görüyor mu?Kızartma yasak, gözleme iki parmak kadar, muzu da sahura ye.
Yarısını iftarda yarısını sahurda ye mademkızartma kabul gözleme kabul ama sabahtan beri muzun özlemiyle yanıyorum onada bida el atıver
hadi ya okadar mı sıcak öyle deme belki daha çok sevap kazanırsın ,işten çıkınca bi duş al bari soğuk soğuk rahatlarsınYarısını iftarda yarısını sahurda ye mademFeyza ben bugün yine çok susadım Rabbimin gücüne gitmesin, günah yazmasın inan bugün böyle sıcak olacağını bilseydim niyetlenmezdim. Dün bile bu kadar zorlamamıştım
Isyan etmiyorum yanlış anlaşılmasın ama gerçekten çok zorlandım bugün. 8 saat 36 derece sıcaklığı olan ve milletin yiyip içtiği bir odada oturmak kolay değil. Rabbim mükafatlandırmasın, sadece kabul edip sabır versin bana yeter. Buz gibi duş alacağım birazdan sağol canım.hadi ya okadar mı sıcak öyle deme belki daha çok sevap kazanırsın ,işten çıkınca bi duş al bari soğuk soğuk rahatlarsın
bende dua ettim sana inşallah çabuk geçer senin ve senin gibiler içinIsyan etmiyorum yanlış anlaşılmasın ama gerçekten çok zorlandım bugün. 8 saat 36 derece sıcaklığı olan ve milletin yiyip içtiği bir odada oturmak kolay değil. Rabbim mükafatlandırmasın, sadece kabul edip sabır versin bana yeter. Buz gibi duş alacağım birazdan sağol canım.
ALLAH razı olsun gülüm ya cümlemizin inşallahbende dua ettim sana inşallah çabuk geçer senin ve senin gibiler için
inan benimde gözlerim doluyor hele annesiyle ilk bulusmalari harikaIçim bir tuhaf oluyor sen böyle anlatınca, Rabbim neylerse güzel eyler
feyzaaa niyetini bozma yavrum yarim muz neyine yetmiyorakşam biberli domates kızartmasından yesem mi yemesem mi ama muzla gözleme de var normal yemeğimin yanında bu üçünü yesem beni atarmısınız gruptan yoksa yiyecemdeya da muzla kızartmadan biraz alırım aç mı duruyum kuruyup ölüyümü
tamam sahur menümüz omlet olsungece omlet yapalım birlikte takılalım kız kıza,bende yiycem bendeeeee
Allah sabrini versin canim kolay degilYarısını iftarda yarısını sahurda ye mademFeyza ben bugün yine çok susadım Rabbimin gücüne gitmesin, günah yazmasın inan bugün böyle sıcak olacağını bilseydim niyetlenmezdim. Dün bile bu kadar zorlamamıştım
sana yeter sanki de pehhhinan benimde gözlerim doluyor hele annesiyle ilk bulusmalari harikao kadar ac oluyorlarki inanamazsin
feyzaaa niyetini bozma yavrum yarim muz neyine yetmiyor
tamam sahur menümüz omlet olsun
Allah sabrini versin canim kolay degil
Sağol ALLAH razı olsun canıminan benimde gözlerim doluyor hele annesiyle ilk bulusmalari harikao kadar ac oluyorlarki inanamazsin
feyzaaa niyetini bozma yavrum yarim muz neyine yetmiyor
tamam sahur menümüz omlet olsun
Allah sabrini versin canim kolay degil
Ama sadece bir çatalsana yeter sanki de pehhhebrucuuummdan aldım izni ben yarısnı iftarda yarısını sahurda yiycem . 2 parmakta gözleme hkkım var vicdansız kızartmadanda 1 çatal al demi ya
tamam 1 çatalcıkkSağol ALLAH razı olsun canım
Ama sadece bir çatal
Yüreğim el vermedi yoksa izin vermezdim
hadi ye bakalim yee insafliyiz genesana yeter sanki de pehhhebrucuuummdan aldım izni ben yarısnı iftarda yarısını sahurda yiycem . 2 parmakta gözleme hakkım var vicdansız kızartmadanda 1 çatal al demi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?