Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

akşam biberli domates kızartmasından yesem mi yemesem mi ama muzla gözleme de var normal yemeğimin yanında bu üçünü yesem beni atarmısınız gruptan yoksa yiyecemde ya da muzla kızartmadan biraz alırım aç mı duruyum kuruyup ölüyümü

Kız ne oluyor sana? Senin klavyenden çıkanı gözün görüyor mu? Kızartma yasak, gözleme iki parmak kadar, muzu da sahura ye.

kızartma kabul gözleme kabul ama sabahtan beri muzun özlemiyle yanıyorum onada bida el atıver
Yarısını iftarda yarısını sahurda ye madem Feyza ben bugün yine çok susadım Rabbimin gücüne gitmesin, günah yazmasın inan bugün böyle sıcak olacağını bilseydim niyetlenmezdim. Dün bile bu kadar zorlamamıştım

hadi ya okadar mı sıcak öyle deme belki daha çok sevap kazanırsın ,işten çıkınca bi duş al bari soğuk soğuk rahatlarsın

hadi ya okadar mı sıcak öyle deme belki daha çok sevap kazanırsın ,işten çıkınca bi duş al bari soğuk soğuk rahatlarsın
Isyan etmiyorum yanlış anlaşılmasın ama gerçekten çok zorlandım bugün. 8 saat 36 derece sıcaklığı olan ve milletin yiyip içtiği bir odada oturmak kolay değil. Rabbim mükafatlandırmasın, sadece kabul edip sabır versin bana yeter. Buz gibi duş alacağım birazdan sağol canım.

bende dua ettim sana inşallah çabuk geçer senin ve senin gibiler için

Içim bir tuhaf oluyor sen böyle anlatınca, Rabbim neylerse güzel eyler
inan benimde gözlerim doluyor hele annesiyle ilk bulusmalari harika o kadar ac oluyorlarki inanamazsin
feyzaaa niyetini bozma yavrum yarim muz neyine yetmiyor
gece omlet yapalım birlikte takılalım kız kıza,bende yiycem bendeeeee
tamam sahur menümüz omlet olsun
Allah sabrini versin canim kolay degil

inan benimde gözlerim doluyor hele annesiyle ilk bulusmalari harika o kadar ac oluyorlarki inanamazsin

sana yeter sanki de pehhhebrucuuummdan aldım izni ben yarısnı iftarda yarısını sahurda yiycem . 2 parmakta gözleme hakkım var vicdansız kızartmadanda 1 çatal al demi ya

Sağol ALLAH razı olsun canım

sana yeter sanki de pehhhebrucuuummdan aldım izni ben yarısnı iftarda yarısını sahurda yiycem . 2 parmakta gözleme hkkım var vicdansız kızartmadanda 1 çatal al demi ya
Ama sadece bir çatal
Yüreğim el vermedi yoksa izin vermezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…