- 8 Haziran 2015
- 225
- 165
- 18
- 35
kızartılmış balığımda sağlıklı ama öyle demee
Hafize_isvicre sende çoklu alıntı yapamıyosun demi neticede ifadeleri bile kullanamıyodun yani tek beceriksiz ben olamam demihemen bu soruma cevap bekliyorum
İyi akşamlar kızlar. ya ben jillian da 16 dk yaptım bıraktım pert oldumçok sinirliyim kendime.
Kahvaltı: 1 muz
Öğle: Haşlanmış tavuklu salata
Akşam: 1 kase çorba+ 1 kase bezelye yemeği + avuç içi kadar pide
Su:1 litre yatana kadar içmeye devam
biraz önce başka bi grupta yapmışım bende ,nasıl olduğunu hala çözmedim vay bana vaylar banaTabi saglikli ama yagda kizarmasa
Bu mesaj sana cevap olsun sen beni ne sandin
Yemegin az olmus sanki ilk zamanlar icin bu kadar spor iyi
16 dk da iyi bence ilk seferin çünkü .menün güzel olmuşİyi akşamlar kızlar. ya ben jillian da 16 dk yaptım bıraktım pert oldumçok sinirliyim kendime.
ben bugün hiç kaçamak yapmadımayyy ben o mısırlardan 2 tane yedim kızlaarrr.
miktarlar güzel ama hiç protein almamışsınBugünki menüm
Sahur
1 dilim ekmek
1 avuc badem
Su
Iftar
1 dilim ekmek
4 -5 kasik kadar menemen
5 dilim kadar karpuz
1 bardak kendim hazirladigim smothie
Su simdilik 3 bardak
spor isyerinde mal gelmis onlari yerlestirdim 35derecede cok terledim
Mrnemende yumurta vardi protein ordamiktarlar güzel ama hiç protein almamışsın
hmm bem yumurtasız yediğim için aklıma gelmedi oMrnemende yumurta vardi protein orda
kötü insann16 dk da iyi bence ilk seferin çünkü .menün güzel olmuş
ben bugün hiç kaçamak yapmadım
neee kötü müüükötü insann
Süper bir menü olmuşbugünkü menüm:
sabah: yarım dilim peynir, 5 etiform, salatalık, domates, biber
öğle: 2 ceviz, 3 kuru kayısı
ara: bir sütlü türk kahvesi
akşam: bir porsiyon tavuk şiş, yağsız salata
su: 2,5 litre(3'e tamamlayacağım)
spor: bugün yapamadım. ben de bugün halsiz hissediyorum. kolum kanadım kalkmıyor.
Not: süt mısır pişiyor, artık bi yarım yerim ondan
Yemekleri buzdolabına koyuyorum normalinde ama dün yer yoktu diye koymadım. Bir şey olmaz mutfak çok sıcak değil diye düşünmüştüm ama yanılmışımbizim evde kardeşimin dışında kimse fırında sevmiyor
Aslıcım çok güzel düşünmüşsün, emeğine sağlıkMerhaba herkese sağlıklı kilo vermeler diliyorum :) Ben 7. takımdan geliyorum Ramazan sonrası hep beraber kilo verebilmek için bir adım atıyoruz. Daha kalabalık olmak birbirimize destek olmak diğer takımlarla beraber kilo vermek istiyoruz. Eğer siz de bize ve kendinize destek olmak istiyorsanız şu konuya göz atmanızı öneririm :) 30 Günlük bir spor maceramız olacak küçük bir anket başlattım kendine spor arkadaşı arayan ama bulamayan bir düzen oluşturmak isteyen herkesi beklerim :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/30-gun-beraber-spor-yapiyoruz.837459/
E-brulim Ramazandan sonra demiştik dimi bekliyorum hepinizi
neee kötü müüüyemeseydinde yemeseydin seni gidi obur şey senii
bende bitterlere öyle diyorum cuma görcem telafi edilip edilmediğiniama benim zaafım süt mısırrr. kocam da almış gelmiş. yemesem arkamdan ağlarlardı.daha da kötüsü pişman değilim ay yarın telafi edecez artık napcaz.
Kuzucum kızma kendine, ilk başlarda böyle olması çok normal. Kendini ramazandan sonrası için hazırla sonra hep beraber yapacağızİyi akşamlar kızlar. ya ben jillian da 16 dk yaptım bıraktım pert oldumçok sinirliyim kendime.
Mısır için diyette hayır diyorlar ama bilemedim tabiayyy ben o mısırlardan 2 tane yedim kızlaarrr.
Aferin kız göster şu beceriksiz feyzayaTabi saglikli ama yagda kizarmasa
Bu mesaj sana cevap olsun sen beni ne sandin
Yemegin az olmus sanki ilk zamanlar icin bu kadar spor iyi
Ooo neli smoothie yaptın bakayım?Bugünki menüm
Sahur
1 dilim ekmek
1 avuc badem
Su
Iftar
1 dilim ekmek
4 -5 kasik kadar menemen
5 dilim kadar karpuz
1 bardak kendim hazirladigim smothie
Su simdilik 3 bardak
spor isyerinde mal gelmis onlari yerlestirdim 35derecede cok terledim
Her şeyin bir bahanesı vardırama benim zaafım süt mısırrr. kocam da almış gelmiş. yemesem arkamdan ağlarlardı.daha da kötüsü pişman değilim ay yarın telafi edecez artık napcaz.
canım çok az olmamış mı? ama sıcaklarda da bişi yenmiyordur di mi?Menum
10:30
1 muz ve 1 fincan kahve
15:00
2 dilim su böreği
2 fincan çay
yoğurt
Su 2 lt
Spor yapmadım bugün halsiz hissediyorum.
Neden 3 gece? Ve neye göre 3 gece hangi geceler oluyor. Bilgilendirebilir misin? Benim bildigimde Ramazanın son 10 gününde tekli günlerden bir gün ama hangisi kesin değil. Diyanet belirlediği günü kabul ediyoruz ama son on gününde hangi gün olduğu kesin değil.
Anladim ablam, o zaman kadir geceniz mübarek olsunRabbim dualarinizi kabul etsin
Allah rahmet eylesin, babaciginin mekani cennet olsun canim... Rabbim geride kalanlara sabir versin.
Gelmis gecmis olsun, bu devirde kimseye güven olmuyor ki. Dilenciyim diye gecinen cok zengin var maalesef
Az daha paniğe kapılıyordummenüme ekleme yapıyorum 4 tane şekerpare korkmayın korkmayın kayısının akrabası olan şekerpare:)
hiçç sorma sofrada görünce bi koca tabak yememek için zor tuttum kendimi
kesinlikle salatada zeytinyağı olmalı tabiki makul miktarda ve olmazsa olmazım elma sirkesi bayılırım
benım gibi bi kızartma daha yiyen olmuş
Kuzucum kızma kendine, ilk başlarda böyle olması çok normal. Kendini ramazandan sonrası için hazırla sonra hep beraber yapacağız
Menün de güzel olmuş
Mısır için diyette hayır diyorlar ama bilemedim tabi
Aferin kız göster şu beceriksiz feyzaya
Ooo neli smoothie yaptın bakayım?
Menünü de beğendim
Bu da benim menüm
Sahur
500 ml su
1 hurma
Iftar
3 yk pilav
3 yk kremalı tavuk sote
500 ml su
Şuan bir yarım lt daha içerim
Profiterol yapmıştım, gözümün içine bakıyor ye beni diye
Spor: 2,5 km yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?