bana fazla gelmedi canimBugünkü menüm
Sahur
500 ml su
Iftar
1 kepçe yoğurt çorbası (pirinçli)
2 yk pilav
1 Billur kebabı (közlenmiş patlıcanlı)
Sulu köfte (3 patates, 2 köfte - susuz)
3 ısırık pide
4-5 dilim karpuz
1 lt su
Iftar biraz fazla oldu gibi
Spor: 5.5 km yürüyüş
Maşallah ya nasıl dayanıyosunuz bu kadarcikla. Yani menü iyide arada bişey istemiyor mu canın
OhBugünkü Menüm
Sabah 2 kepek ekmeğiyle kaşarlı tost 1 haşlanmış yumurta
14:00 2 küçük şeftali
16:30 1 kase mercimek çorbası 1 kase salata yarım yufka ekmek
18:00 3 bardak çay hemde şekerli
(3 küp toplamda). Çoktandır şeker kullanmıyordum gözüm gönlüm açıldı
Su sadece 1 lt oldu 1,5 a tamamlarım
Spor 30 dk yürüyüş normal tempoda.
Dün suyu çok abarttım sabaha kadar wcden çıkmadım
Amin Allah razi olsun gülüm, dün gece bir güzel yagmur yagdi, simdi de öyle güzel esiyor ki. Rabbim yardim etti cok sükür. Dün baya su ictim, vücudum susuz kalmis onu hissettim.Canım ya çok sıcak heleki sizin orasıAllah güç kuvvet versin bol bol sabır versin. Az kaldı bir hafta sonra bayram inşallah. Yağmur yağsa biraz serinlersiniz. Suyu bugün bol içmeye bak.
Naapsin mi? Hergün bitter yiyerek dikkat edildigini de ilk defa görüyorumhaha kızz sen alemsinnn aç mı duruyim kuruyup öliyimmi kısmına
Fazla sıkboğaz etmeyin şu şeker kızı dikkat ediyor artık işte naapsın
Ciddi bir sey yoktur insallah? Jillanin zorlugu ilk üc gün sonra agri kalmiyor ama biraz acinin üstüne gitmen lazim eger agiriyor diye birakip agrin gecince tekrar baslarsan yine ayni agrilara maruz kalirsin canim.İyi akşamlar bugünde hiç uğrayamadım. Kötü bir gün geçirdim. Menümü yazıp çıkacağım. Bu arada dün gece yaptığım jillianın sızısı bacaklarımda ama bugün yapmadım. 1 saat yürüyüş yaptım spor olarak.
KAhvaltı: 1 yumurtadan omlet , Domates , Salatalık
Öğle: yok
Akşam : 3 içli köfte (1 tanesi kızarmış, 2 tanesi haslanmış)
Başka birşey yemedim. Şimdi açım yoğurt yemeyi düşünüyorum en masumu o olur sanırım.
Yarın görüşmek üzere iyi geceler.
1 tane de baklava yedimbana fazla gelmedi canim
Sen ebemiydin gülüm?benim menüm
sahurda (bebek dogurtmakla mesgulduk gittigimiz hastanede ne varsa onu yedik )
karisik kizartma bes alti patates,dört kabak, üc patlican
bi dilim domates
bi bardak cay
sadece bunlar vardi
iftar
bi kase yogurt corbasi
iki dilim tam tahil ekmegine sucuklu tost
domates salatalik
yedi sekiz zeytin
iki litre su
45 dk yürüyüs
Gecmis olsun, insallah hemen atlatirsinpardon saat 22:00 gibi bi avuc kiraz bi dilim seftali bi erik yedim unuttum bunlari
rahatsizim biraz bu gün ishal karin agrisi patates hasliyorum onu yoyecegim yoksa isim zor
BiscolataHayırlı geceler..
Eve yeni geldim sayılır, gözlerimi zor açıyorum, menümü yazıp hemen uyumak istiyorumm :))
Sahurda
3-4 küçük parça karpuz
1 parmak kadar peynir
1 dilim ekmek
İftarda
Bozbaş (1 porsiyon)
1 dilim ekmek
su ne kadar oldu bilmiyorum
ara
1 biscolata
1 bardak çay
Güzel olmus canim menünDünki menüm
Sahur
1 dilim ekmek labneyle ve 1 salam
1 dilim peynir
1 dilim karpuz
Su
Iftar
1 kepce sebze corbasi
1.5 lahmacun yesillikle ( lahmacunu annem yapti kücüktü tanesi)
2 dilim karpuz
1 top dondurma ve bir avuc kiraz
Su 1.5 lt spor malesef yok cooook sicakti
eğer çorba pirinçliyle pilav olmayabilirmiş ama bence fazla olmamış. gayet güzel bir menü. ayrıca sporun da süpeerrrBugünkü menüm
Sahur
500 ml su
Iftar
2 yk pilav
3 ısırık pide
4-5 dilim karpuz
1 lt su
Tesekkür ederim canimeğer çorba pirinçliyle pilav olmayabilirmiş ama bence fazla olmamış. gayet güzel bir menü. ayrıca sporun da süpeerrr
haha kızz sen alemsinnn aç mı duruyim kuruyup öliyimmi kısmına
Fazla sıkboğaz etmeyin şu şeker kızı dikkat ediyor artık işte naapsın
sonunda bana görede güzel olan bi iftar yapmışsınBugünkü menüm
Sahur
500 ml su
Iftar
2 yk pilav
3 ısırık pide
4-5 dilim karpuz
1 lt su
güzel olmuş bence sürekli kaçamak yapmadığın için kızartmadan bişey olmazbenim menüm
sahurda (bebek dogurtmakla mesgulduk gittigimiz hastanede ne varsa onu yedik )
karisik kizartma bes alti patates,dört kabak, üc patlican
bi dilim domates
bi bardak cay
sadece bunlar vardi
iftar
bi kase yogurt corbasi
iki dilim tam tahil ekmegine sucuklu tost
domates salatalik
yedi sekiz zeytin
iki litre su
45 dk yürüyüs
az yemişsinHayırlı geceler..
Eve yeni geldim sayılır, gözlerimi zor açıyorum, menümü yazıp hemen uyumak istiyorumm :))
Sahurda
3-4 küçük parça karpuz
1 parmak kadar peynir
1 dilim ekmek
İftarda
Bozbaş (1 porsiyon)
1 dilim ekmek
su ne kadar oldu bilmiyorum
ara
1 biscolata
1 bardak çay
güzel olmuş ,özellikle sahurun aynından bende istiyorumDünki menüm
Sahur
1 dilim ekmek labneyle ve 1 salam
1 dilim peynir
1 dilim karpuz
Su
Iftar
1 kepce sebze corbasi
1.5 lahmacun yesillikle ( lahmacunu annem yapti kücüktü tanesi)
2 dilim karpuz
1 top dondurma ve bir avuc kiraz
Su 1.5 lt spor malesef yok cooook sicakti
Eki Görüntüle 1576811
OhParfymüm de kacamak yaparmis
Amin Allah razi olsun gülüm, dün gece bir güzel yagmur yagdi, simdi de öyle güzel esiyor ki. Rabbim yardim etti cok sükür. Dün baya su ictim, vücudum susuz kalmis onu hissettim.
Naapsin mi? Hergün bitter yiyerek dikkat edildigini de ilk defa görüyorum
Ciddi bir sey yoktur insallah? Jillanin zorlugu ilk üc gün sonra agri kalmiyor ama biraz acinin üstüne gitmen lazim eger agiriyor diye birakip agrin gecince tekrar baslarsan yine ayni agrilara maruz kalirsin canim.
1 tane de baklava yedimama kilom dünküyle ayni. Ben hic wc ye de cikamiyorum, nasil kilo veriyorum hic anlamis degilim
Sen ebemiydin gülüm?
Kizartmayi mecbur kalmissin yemeye, keske yaninda sahurluk bir sey götürmüs olsaydin
Iftarin güzel olmus.
Gecmis olsun, insallah hemen atlatirsin
Biscolatagüzel olmus
Güzel olmus canim menün
ben burdaaaayımmmm bensizz olmaaaazzzzKizlaaaaarnerdesiniz bugün?
Vay be kendimi feyzaya begendirebildimsonunda bana görede güzel olan bi iftar yapmışsın
bitterden nolcak hıh
Evet evet sensiz olmazben burdaaaayımmmm bensizz olmaaaazzzzsenin oruç nasıl gidiyo dünkü gibi mi
Eki Görüntüle 1576811
OhParfymüm de kacamak yaparmis
Amin Allah razi olsun gülüm, dün gece bir güzel yagmur yagdi, simdi de öyle güzel esiyor ki. Rabbim yardim etti cok sükür. Dün baya su ictim, vücudum susuz kalmis onu hissettim.
Naapsin mi? Hergün bitter yiyerek dikkat edildigini de ilk defa görüyorum
Ciddi bir sey yoktur insallah? Jillanin zorlugu ilk üc gün sonra agri kalmiyor ama biraz acinin üstüne gitmen lazim eger agiriyor diye birakip agrin gecince tekrar baslarsan yine ayni agrilara maruz kalirsin canim.
1 tane de baklava yedimama kilom dünküyle ayni. Ben hic wc ye de cikamiyorum, nasil kilo veriyorum hic anlamis degilim
Sen ebemiydin gülüm?
Kizartmayi mecbur kalmissin yemeye, keske yaninda sahurluk bir sey götürmüs olsaydin
Iftarin güzel olmus.
Gecmis olsun, insallah hemen atlatirsin
Biscolatagüzel olmus
Güzel olmus canim menün
sonunda bana görede güzel olan bi iftar yapmışsın
güzel olmuş bence sürekli kaçamak yapmadığın için kızartmadan bişey olmaz
az yemişsin
güzel olmuş ,özellikle sahurun aynından bende istiyorum
bitterden nolcak hıh
ben rahat serin serin tutuyorum . yinede acıktım şimdiden o ayrı. bitterime gelince tartıda aldırmamış baktım bugün ,ramazanda korusam yeter zaten normalde çok kilo alıyordum ramazanda bu sene almadım çok şükür .Vay be kendimi feyzaya begendirebildimmenümü daha dogrusu
Bitterden ne mi olacak? Bu soruyu ciddi ciddi soruyormusun?
Evet evet sensiz olmaz
Sükür canim bugün iyi, gece yagmur yagdi, hava baya serinledi bizde rahatladik
Sende ne var ne yok?
Iyiki arkadaslarin yanindaymis, sana bir tanecik birakmalari güzel olmus1 tanecikti biscolatagece açık havada oturunca acıktım, 1 paket almıştım da aslında iyi ki arkadaşlarım vardı yanımda, 1 tane aldım sonra paketi onlara verdim, yoksa tümünü yiyebilirdim
Allah kabul etsin canim. Bende aksama ne yesek diye düsünüyorumben rahat serin serin tutuyorum . yinede acıktım şimdiden o ayrı. bitterime gelince tartıda aldırmamış baktım bugün ,ramazanda korusam yeter zaten normalde çok kilo alıyordum ramazanda bu sene almadım çok şükür .
ben rahat serin serin tutuyorum . yinede acıktım şimdiden o ayrı. bitterime gelince tartıda aldırmamış baktım bugün ,ramazanda korusam yeter zaten normalde çok kilo alıyordum ramazanda bu sene almadım çok şükür .
Iyiki arkadaslarin yanindaymis, sana bir tanecik birakmalari güzel olmus
Allah kabul etsin canim. Bende aksama ne yesek diye düsünüyorumNe var bugünkü menünde?
Ramazanda gecen sene haric bende hep kilo alirdim sonra birden degisti, sende iyi ilerliyorsun
patlıcan ve kırmızı biber patlatması ,nohut , bulgur pilavı ,salata veeeeee veeee veeeeee bitterIyiki arkadaslarin yanindaymis, sana bir tanecik birakmalari güzel olmus
Allah kabul etsin canim. Bende aksama ne yesek diye düsünüyorumNe var bugünkü menünde?
Ramazanda gecen sene haric bende hep kilo alirdim sonra birden degisti, sende iyi ilerliyorsun
benim gibi obur düşman başınaBak canım bitter çektii şimdi, hepsi senin yüzündenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?