Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bana fazla gelmedi canim

benim menüm
sahurda (bebek dogurtmakla mesgulduk gittigimiz hastanede ne varsa onu yedik )
karisik kizartma bes alti patates,dört kabak, üc patlican
bi dilim domates
bi bardak cay
sadece bunlar vardi
iftar
bi kase yogurt corbasi
iki dilim tam tahil ekmegine sucuklu tost
domates salatalik
yedi sekiz zeytin
iki litre su
45 dk yürüyüs

pardon saat 22:00 gibi bi avuc kiraz bi dilim seftali bi erik yedim unuttum bunlari
rahatsizim biraz bu gün ishal karin agrisi patates hasliyorum onu yoyecegim yoksa isim zor

Hayırlı geceler..

Eve yeni geldim sayılır, gözlerimi zor açıyorum, menümü yazıp hemen uyumak istiyorumm :))

Sahurda
3-4 küçük parça karpuz
1 parmak kadar peynir
1 dilim ekmek

İftarda
Bozbaş (1 porsiyon)
1 dilim ekmek

su ne kadar oldu bilmiyorum

ara
1 biscolata
1 bardak çay

Maşallah ya nasıl dayanıyosunuz bu kadarcikla. Yani menü iyide arada bişey istemiyor mu canın

Gece hiç uyumuyorum nerdeyse, o yüzden bazen meyve ya da çayla idare ediyorum.. menümü yazmış olduğum için onlar hep eksik kalıyor :)) ya da yazmayı unutuyorum :))

Dünki menüm

Sahur
1 dilim ekmek labneyle ve 1 salam
1 dilim peynir
1 dilim karpuz
Su

Iftar

1 kepce sebze corbasi
1.5 lahmacun yesillikle ( lahmacunu annem yapti kücüktü tanesi)
2 dilim karpuz

1 top dondurma ve bir avuc kiraz

Su 1.5 lt spor malesef yok cooook sicakti

Oh Parfymüm de kacamak yaparmis

Canım ya çok sıcak heleki sizin orası Allah güç kuvvet versin bol bol sabır versin. Az kaldı bir hafta sonra bayram inşallah. Yağmur yağsa biraz serinlersiniz. Suyu bugün bol içmeye bak.
Amin Allah razi olsun gülüm, dün gece bir güzel yagmur yagdi, simdi de öyle güzel esiyor ki. Rabbim yardim etti cok sükür. Dün baya su ictim, vücudum susuz kalmis onu hissettim.

haha kızz sen alemsinnn aç mı duruyim kuruyup öliyimmi kısmına
Fazla sıkboğaz etmeyin şu şeker kızı dikkat ediyor artık işte naapsın
Naapsin mi? Hergün bitter yiyerek dikkat edildigini de ilk defa görüyorum

Ciddi bir sey yoktur insallah? Jillanin zorlugu ilk üc gün sonra agri kalmiyor ama biraz acinin üstüne gitmen lazim eger agiriyor diye birakip agrin gecince tekrar baslarsan yine ayni agrilara maruz kalirsin canim.

bana fazla gelmedi canim
1 tane de baklava yedim ama kilom dünküyle ayni. Ben hic wc ye de cikamiyorum, nasil kilo veriyorum hic anlamis degilim

Sen ebemiydin gülüm?
Kizartmayi mecbur kalmissin yemeye, keske yaninda sahurluk bir sey götürmüs olsaydin
Iftarin güzel olmus.

pardon saat 22:00 gibi bi avuc kiraz bi dilim seftali bi erik yedim unuttum bunlari
rahatsizim biraz bu gün ishal karin agrisi patates hasliyorum onu yoyecegim yoksa isim zor
Gecmis olsun, insallah hemen atlatirsin

Biscolata güzel olmus

Güzel olmus canim menün

eğer çorba pirinçliyle pilav olmayabilirmiş ama bence fazla olmamış. gayet güzel bir menü. ayrıca sporun da süpeerrr

eğer çorba pirinçliyle pilav olmayabilirmiş ama bence fazla olmamış. gayet güzel bir menü. ayrıca sporun da süpeerrr
Tesekkür ederim canim Pirinc konusunda haklisin, iftara davetli olunca böyle oldu
Bu aksam pilav yok

haha kızz sen alemsinnn aç mı duruyim kuruyup öliyimmi kısmına
Fazla sıkboğaz etmeyin şu şeker kızı dikkat ediyor artık işte naapsın

sonunda bana görede güzel olan bi iftar yapmışsın
güzel olmuş bence sürekli kaçamak yapmadığın için kızartmadan bişey olmaz
az yemişsin
güzel olmuş ,özellikle sahurun aynından bende istiyorum

bitterden nolcak hıh

sonunda bana görede güzel olan bi iftar yapmışsın
bitterden nolcak hıh
Vay be kendimi feyzaya begendirebildim menümü daha dogrusu

Bitterden ne mi olacak? Bu soruyu ciddi ciddi soruyormusun?

ben burdaaaayımmmm bensizz olmaaaazzzzsenin oruç nasıl gidiyo dünkü gibi mi
Evet evet sensiz olmaz
Sükür canim bugün iyi, gece yagmur yagdi, hava baya serinledi bizde rahatladik
Sende ne var ne yok?

1 tanecikti biscolata gece açık havada oturunca acıktım, 1 paket almıştım da aslında iyi ki arkadaşlarım vardı yanımda, 1 tane aldım sonra paketi onlara verdim, yoksa tümünü yiyebilirdim

Canım bozbaş öyle hafife alınacak yemek değil, öyle bir doyduruyor ki başka bir şey yemeğe yer kalmıyor :))

ben rahat serin serin tutuyorum . yinede acıktım şimdiden o ayrı. bitterime gelince tartıda aldırmamış baktım bugün ,ramazanda korusam yeter zaten normalde çok kilo alıyordum ramazanda bu sene almadım çok şükür .

1 tanecikti biscolata gece açık havada oturunca acıktım, 1 paket almıştım da aslında iyi ki arkadaşlarım vardı yanımda, 1 tane aldım sonra paketi onlara verdim, yoksa tümünü yiyebilirdim
Iyiki arkadaslarin yanindaymis, sana bir tanecik birakmalari güzel olmus

Allah kabul etsin canim. Bende aksama ne yesek diye düsünüyorum Ne var bugünkü menünde?
Ramazanda gecen sene haric bende hep kilo alirdim sonra birden degisti, sende iyi ilerliyorsun

Bak canım bitter çektii şimdi, hepsi senin yüzündenn

Aynen :))

Bizde pilav var ablamm
bu pilavlar yüzünden kilo veremicem benn

patlıcan ve kırmızı biber patlatması ,nohut , bulgur pilavı ,salata veeeeee veeee veeeeee bitter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…