Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

böyle orucun sevabı da başka olur inşallah. allah kolaylık versin. gerçek oruç sizinki oluyor.

menüm
12.00: 4 kaşık yoğurt, 4 kaşık lifalif, 6 adet çekirdekli üzüm
14.00: yeşil çay
15.00: sütlü Türk kahvesi
17.00: 1 orta boy yeşil elma
19.30: 8 kaşık yeşil fasülye, 3 kaşık yoğurt, yağsız salata
su: 3 lt yi tamamlamak üzereyim
spor: leslie ile 5 mil

böyle orucun sevabı da başka olur inşallah. allah kolaylık versin. gerçek oruç sizinki oluyor.
ben rahat tutuyorum kız burası serin :)ebruşa yazık

nasıl içtin okadar suyu helal olsun sanamenün yine güzel olmuş insan arada kaçamak yapar azıcık ebruyu örnek al

bugün menüm
sahur: 1 peynirli poğaça
1kayısı
1bardak süt
1dilim karpuz

iftar:3kaşık güveçte mantarlı patlıcan
2kaşık nohut
salata
6 kaşık yoğurt
4 parmak kadar gözleme(kardeşime 2 parmak kadar uzat dedim 4 parmak uzattıyedim bende)

10 gibi sütlü Türk Kahvesi içip yarım muz yiycemkızartma yemedim tutmayın oynıycaaamm
su henüz 2 bardak ,daha içmeye çalışcam .

Amin inşallah simlalim

Harika olmuş menü/su/spor

nasıl içtin okadar suyu helal olsun sanamenün yine güzel olmuş insan arada kaçamak yapar azıcık ebruyu örnek al
Ebru Ebru Ebru, ne kadar seviyorsan artık dilinden düşürmüyorsun beni

Sahurda poğaçanın ne işi var?
Gözleme dediğimden fazla olmuş, kızartmayı yemediğin için göz yumuyorum. Suyu mutlaka çoğaltmaya çalış 2 bardak çok az

kayısı yedim süt içtim yatmaya gidiyodum arkayı bi döndüm masada poğaça beni ye diye ağlıyor hep annemin oyunları bunlar beni tombiş yaptı yaEbruda Ebruu severim sevmem sana mı sorcam istediğim zamanda bahsederim

Oh iyi valla iradene sahip çıkama sonrada suçu anneciğine at

Tabi ben kimim ki bana soracaksın

bende böyle oynamak istiyoruuuuuuuummmm
Içimde ki dansözü uyandırdın
Oyna kız, bak oryantal de insana güzel kilo verdiriyor.

Bugünkü Menüm
Sabah 2 kepek ekmeğiyle kaşarlı tost 1 haşlanmış yumurta
14:00 2 küçük şeftali
16:30 1 kase mercimek çorbası 1 kase salata yarım yufka ekmek
18:00 3 bardak çay hemde şekerli
(3 küp toplamda). Çoktandır şeker kullanmıyordum gözüm gönlüm açıldı
Su sadece 1 lt oldu 1,5 a tamamlarım
Spor 30 dk yürüyüş normal tempoda.
Dün suyu çok abarttım sabaha kadar wcden çıkmadım

Canım ya çok sıcak heleki sizin orası Allah güç kuvvet versin bol bol sabır versin. Az kaldı bir hafta sonra bayram inşallah. Yağmur yağsa biraz serinlersiniz. Suyu bugün bol içmeye bak.

İşte buuu tam benim sevdiğim tip menülerden:) Su ve sporda öyle süpersin Simlal.

Yokkk kız çok güzel olmuş kızartmayı yememişsin gözleme ne kadar hamur olsada ince sonuçta bişi olmaz 4 parmaktan. Muzu sahurda sütle yesen tam tok tutar:)
Benimde canım karpuz çekti markete girmeye üşendim bu sıcakta çekemem

haha kızz sen alemsinnn aç mı duruyim kuruyup öliyimmi kısmına
Fazla sıkboğaz etmeyin şu şeker kızı dikkat ediyor artık işte naapsın

ay senin mesaj nası girdi araya anlamadım söylemesi ayıp ben de pek beceremiyorum bu çoklu alıntı olaylarını
bu arada dünkü mısırlardan sonra bana az bile

o sahurdaki peynirli poğaça anne yapımıysa kabul edilebilir. iftar güzel. hadi gözlemeyi de ramazanın hatrına görmezden gelelim. ama o muz sahura sakla sen onu

İyi akşamlar bugünde hiç uğrayamadım. Kötü bir gün geçirdim. Menümü yazıp çıkacağım. Bu arada dün gece yaptığım jillianın sızısı bacaklarımda ama bugün yapmadım. 1 saat yürüyüş yaptım spor olarak.

KAhvaltı: 1 yumurtadan omlet , Domates , Salatalık

Öğle: yok

Akşam : 3 içli köfte (1 tanesi kızarmış, 2 tanesi haslanmış)

Başka birşey yemedim. Şimdi açım yoğurt yemeyi düşünüyorum en masumu o olur sanırım.

Yarın görüşmek üzere iyi geceler.

teşekkür ederim ebrucum. gaza geliyorum sayenizde

parfymcüm bugün biraz kalorili olmuş ama normalde çok dikkatli olduğun için aradaki kaçamaklara göz yumabiliriz sanırım yürüyüş ve su çok güzel

teşekkür ederim:))

Bugünkü menüm

Sahur
500 ml su

Iftar
1 kepçe yoğurt çorbası (pirinçli)
2 yk pilav
1 Billur kebabı (közlenmiş patlıcanlı)
Sulu köfte (3 patates, 2 köfte - susuz)
3 ısırık pide
4-5 dilim karpuz
1 lt su

Iftar biraz fazla oldu gibi

Spor: 5.5 km yürüyüş

kizartmaya hayir demissin bravo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…