akşam biberli domates kızartmasından yesem mi yemesem mi ama muzla gözleme de var normal yemeğimin yanında bu üçünü yesem beni atarmısınız gruptan yoksa yiyecemdeya da muzla kızartmadan biraz alırım aç mı duruyum kuruyup ölüyümü
böyle orucun sevabı da başka olur inşallah. allah kolaylık versin. gerçek oruç sizinki oluyor.Yarısını iftarda yarısını sahurda ye mademFeyza ben bugün yine çok susadım Rabbimin gücüne gitmesin, günah yazmasın inan bugün böyle sıcak olacağını bilseydim niyetlenmezdim. Dün bile bu kadar zorlamamıştım
ben rahat tutuyorum kız burası serin :)ebruşa yazıkböyle orucun sevabı da başka olur inşallah. allah kolaylık versin. gerçek oruç sizinki oluyor.
menüm
12.00: 4 kaşık yoğurt, 4 kaşık lifalif, 6 adet çekirdekli üzüm
14.00: yeşil çay
15.00: sütlü Türk kahvesi
17.00: 1 orta boy yeşil elma
19.30: 8 kaşık yeşil fasülye, 3 kaşık yoğurt, yağsız salata
su: 3 lt yi tamamlamak üzereyim
spor: leslie ile 5 mil
Amin inşallah simlalimböyle orucun sevabı da başka olur inşallah. allah kolaylık versin. gerçek oruç sizinki oluyor.
Harika olmuş menü/su/spormenüm
Ebru Ebru Ebru, ne kadar seviyorsan artık dilinden düşürmüyorsun beniben rahat tutuyorum kız burası serin :)ebruşa yazık
nasıl içtin okadar suyu helal olsun sanamenün yine güzel olmuş insan arada kaçamak yapar azıcık ebruyu örnek al
Sahurda poğaçanın ne işi var?bugün menüm
sahur: 1 peynirli poğaça
1kayısı
1bardak süt
1dilim karpuz
iftar:3kaşık güveçte mantarlı patlıcan
2kaşık nohut
salata
6 kaşık yoğurt
4 parmak kadar gözleme(kardeşime 2 parmak kadar uzat dedim 4 parmak uzattıyedim bende )
10 gibi sütlü Türk Kahvesi içip yarım muz yiycemkızartma yemedim tutmayın oynıycaaamm
su henüz 2 bardak ,daha içmeye çalışcam .
kayısı yedim süt içtim yatmaya gidiyodum arkayı bi döndüm masada poğaça beni ye diye ağlıyorAmin inşallah simlalim
Harika olmuş menü/su/spor
Ebru Ebru Ebru, ne kadar seviyorsan artık dilinden düşürmüyorsun beni
Sahurda poğaçanın ne işi var?
Gözleme dediğimden fazla olmuş, kızartmayı yemediğin için göz yumuyorum. Suyu mutlaka çoğaltmaya çalış 2 bardak çok az
Oh iyi valla iradene sahip çıkama sonrada suçu anneciğine atkayısı yedim süt içtim yatmaya gidiyodum arkayı bi döndüm masada poğaça beni ye diye ağlıyorhep annemin oyunları bunlar beni tombiş yaptı ya Ebruda Ebruu severim sevmem sana mı sorcam istediğim zamanda bahsederim
Içimde ki dansözü uyandırdınbende böyle oynamak istiyoruuuuuuuummmm
Yarısını iftarda yarısını sahurda ye mademFeyza ben bugün yine çok susadım Rabbimin gücüne gitmesin, günah yazmasın inan bugün böyle sıcak olacağını bilseydim niyetlenmezdim. Dün bile bu kadar zorlamamıştım
Canım ya çok sıcak heleki sizin orasıIsyan etmiyorum yanlış anlaşılmasın ama gerçekten çok zorlandım bugün. 8 saat 36 derece sıcaklığı olan ve milletin yiyip içtiği bir odada oturmak kolay değil. Rabbim mükafatlandırmasın, sadece kabul edip sabır versin bana yeter. Buz gibi duş alacağım birazdan sağol canım.
İşte buuu tam benim sevdiğim tip menülerden:) Su ve sporda öyle süpersin Simlal.menüm
Yokkk kız çok güzel olmuş kızartmayı yememişsin gözleme ne kadar hamur olsada ince sonuçta bişi olmaz 4 parmaktan. Muzu sahurda sütle yesen tam tok tutar:)bugün menüm
1kayısı
1bardak süt
1dilim karpuz
2kaşık nohut
salata
6 kaşık yoğurt
4 parmak kadar gözleme(kardeşime 2 parmak kadar uzat dedim 4 parmak uzattıyedim bende )
10 gibi sütlü Türk Kahvesi içip yarım muz yiycemkızartma yemedim tutmayın oynıycaaamm
haha kızz sen alemsinnn aç mı duruyim kuruyup öliyimmi kısmınaakşam biberli domates kızartmasından yesem mi yemesem mi ama muzla gözleme de var normal yemeğimin yanında bu üçünü yesem beni atarmısınız gruptan yoksa yiyecemdeya da muzla kızartmadan biraz alırım aç mı duruyum kuruyup ölüyümü
ay senin mesaj nası girdi araya anlamadımben rahat tutuyorum kız burası serin :)ebruşa yazık
nasıl içtin okadar suyu helal olsun sanamenün yine güzel olmuş insan arada kaçamak yapar azıcık ebruyu örnek al
o sahurdaki peynirli poğaça anne yapımıysa kabul edilebilir. iftar güzel. hadi gözlemeyi de ramazanın hatrına görmezden gelelim. ama o muzbugün menüm
1kayısı
1bardak süt
1dilim karpuz
2kaşık nohut
salata
6 kaşık yoğurt
teşekkür ederim ebrucum. gaza geliyorum sayenizdeAmin inşallah simlalim
Harika olmuş menü/su/spor
Ebru Ebru Ebru, ne kadar seviyorsan artık dilinden düşürmüyorsun beni
Sahurda poğaçanın ne işi var?
Gözleme dediğimden fazla olmuş, kızartmayı yemediğin için göz yumuyorum. Suyu mutlaka çoğaltmaya çalış 2 bardak çok az
parfymcüm bugün biraz kalorili olmuş ama normalde çok dikkatli olduğun için aradaki kaçamaklara göz yumabiliriz sanırımBugünkü Menüm
Sabah 2 kepek ekmeğiyle kaşarlı tost 1 haşlanmış yumurta
14:00 2 küçük şeftali
16:30 1 kase mercimek çorbası 1 kase salata yarım yufka ekmek
18:00 3 bardak çay hemde şekerli
(3 küp toplamda). Çoktandır şeker kullanmıyordum gözüm gönlüm açıldı
Su sadece 1 lt oldu 1,5 a tamamlarım
Spor 30 dk yürüyüş normal tempoda.
Dün suyu çok abarttım sabaha kadar wcden çıkmadım
teşekkür ederim:))Canım ya çok sıcak heleki sizin orasıAllah güç kuvvet versin bol bol sabır versin. Az kaldı bir hafta sonra bayram inşallah. Yağmur yağsa biraz serinlersiniz. Suyu bugün bol içmeye bak.
İşte buuu tam benim sevdiğim tip menülerden:) Su ve sporda öyle süpersin Simlal.
Yokkk kız çok güzel olmuş kızartmayı yememişsin gözleme ne kadar hamur olsada ince sonuçta bişi olmaz 4 parmaktan. Muzu sahurda sütle yesen tam tok tutar:)
Benimde canım karpuz çekti markete girmeye üşendim bu sıcakta çekemem
bugün menüm
1kayısı
1bardak süt
1dilim karpuz
2kaşık nohut
salata
6 kaşık yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?