bugün bende bulgur pilavı yiycem çok açımmm çooookkkAynen :))
Bizde pilav var ablamm
bu pilavlar yüzünden kilo veremicem benn
benim gibi obur düşman başına
bugün bende bulgur pilavı yiycem çok açımmm çooookkk
Zaten pilav olmasa sasardim ablamAynen :))
Bizde pilav var ablamm
bu pilavlar yüzünden kilo veremicem benn
Bende mi bulgur pilavi yapsam, canimda bugün her seyi cekiyor. Patates püresi, balik cubuklari, sehriye corbasi, yumurta, yogurt...patlıcan ve kırmızı biber patlatması ,nohut , bulgur pilavı ,salata veeeeee veeee veeeeee bitter
Noluyor burdaSenlik birşey yok canım ben zaten çikolata manyağıyımsadece her çikolatayı yiyemiyorum, güzel birşey arıyorum var mı önerin ? (Ebru duymasınn ) aslında şimdi hatırladım nişanlıma aldığım çikolatalar hala duruyor nasıl da aklıma gelmedi yemedim hayrett
Yoluna girdiyse ne mutluSlm kızlar. Dün kötü bir gündü ne moral kaldı ne başka birşey ama neyseki bugün keyifliyim çok şükür. Dün jillianı o yüzden yapmadım. Ama ona rağmen bugün heryerimde sızı var. Öğlen o güzel yakıcı güneş eşliğinde 1 saat yürüdüm işlerim vardı. Şu an beynim yanıyor klima falan kar etmiyor.
Slm kızlar. Dün kötü bir gündü ne moral kaldı ne başka birşey ama neyseki bugün keyifliyim çok şükür. Dün jillianı o yüzden yapmadım. Ama ona rağmen bugün heryerimde sızı var. Öğlen o güzel yakıcı güneş eşliğinde 1 saat yürüdüm işlerim vardı. Şu an beynim yanıyor klima falan kar etmiyor.
Zaten pilav olmasa sasardim ablamafiyet olsun yanina cacik yap buz gibi ohhh
Bende mi bulgur pilavi yapsam, canimda bugün her seyi cekiyor. Patates püresi, balik cubuklari, sehriye corbasi, yumurta, yogurt...
Noluyor burda
Ben bitteri sevmem ama öneri de bulunabilirim ferrero rondnoir yada lindorun siyah toplari
Adımsayarı kullanmıyordum gün içi normalde pek hareketim olmuyor bugün 1 saatlik bir yürüyüş fırsatı çıktı.Yoluna girdiyse ne mutlu
Adimsayarin yok mu? Hem kac adim attigini hemde kac kalori yaktigini görürdün... 10.000 adimdan itibaren yag yakmaya basliyormussun.
Yogurttan zarar gelmez kuzum, istersen bayilana kadar ye. Aslinda corbadan sonra bir parca tavuk gögüsü ile cacik harika olurÇok sağol ablamm :)
Yoğurt çorbası var yanında bir cacık çekti canım, akşam yoğurt menüsü olacak anlaşılann :))
Aslında ben de bitteri çok sevmem, genelde sütlü çikolata benimkisi
Yogurttan zarar gelmez kuzum, istersen bayilana kadar ye. Aslinda corbadan sonra bir parca tavuk gögüsü ile cacik harika olurAllahim ben siyirmak üzereyim bugün
Cikolata hayatimizdan cikacak
Telefonuna yükleyebilirsin, o kendi kendine adimlarini sayiyor.Adımsayarı kullanmıyordum gün içi normalde pek hareketim olmuyor bugün 1 saatlik bir yürüyüş fırsatı çıktı.
Yanıma alayım bari yürüyüş sırasında artık. 10 000 adım kaç km dir biliyor musun?
Daha bismillah, iftara 8,5 saat varAcıktın galiba sen de
Şimdiki telefonum yarım akıllıTelefonuna yükleyebilirsin, o kendi kendine adimlarini sayiyor.
Ben dün 5,49 km icin 10.976 adim atmisim, bu biraz da adimlarinin büyüklügüne de bagli.
ona aldığın çikolatalarımı yiyceksinSenlik birşey yok canım ben zaten çikolata manyağıyımsadece her çikolatayı yiyemiyorum, güzel birşey arıyorum var mı önerin ? (Ebru duymasınn ) aslında şimdi hatırladım nişanlıma aldığım çikolatalar hala duruyor nasıl da aklıma gelmedi yemedim hayrett
Ben de açımm.. hava serin 2 gündür ben de acıkıyorumm
patates püresi yapma çoktur onun kalorisiZaten pilav olmasa sasardim ablamafiyet olsun yanina cacik yap buz gibi ohhh
Bende mi bulgur pilavi yapsam, canimda bugün her seyi cekiyor. Patates püresi, balik cubuklari, sehriye corbasi, yumurta, yogurt...
Noluyor burda
Ben bitteri sevmem ama öneri de bulunabilirim ferrero rondnoir yada lindorun siyah toplari
iyi olduğuna sevindimSlm kızlar. Dün kötü bir gündü ne moral kaldı ne başka birşey ama neyseki bugün keyifliyim çok şükür. Dün jillianı o yüzden yapmadım. Ama ona rağmen bugün heryerimde sızı var. Öğlen o güzel yakıcı güneş eşliğinde 1 saat yürüdüm işlerim vardı. Şu an beynim yanıyor klima falan kar etmiyor.
Sen nasılsın bu arada ben kimseyi çok tanıyamıyorum yaş medeni durum gibi anket soruları sormaya başlıcamiyi olduğuna sevindim
bu menünü beğendimYogurttan zarar gelmez kuzum, istersen bayilana kadar ye. Aslinda corbadan sonra bir parca tavuk gögüsü ile cacik harika olurAllahim ben siyirmak üzereyim bugün
Cikolata hayatimizdan cikacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?