Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

benim gibi obur düşman başına

Senlik birşey yok canım ben zaten çikolata manyağıyım sadece her çikolatayı yiyemiyorum, güzel birşey arıyorum var mı önerin ? (Ebru duymasınn ) aslında şimdi hatırladım nişanlıma aldığım çikolatalar hala duruyor nasıl da aklıma gelmedi yemedim hayrett

bugün bende bulgur pilavı yiycem çok açımmm çooookkk

Ben de açımm.. hava serin 2 gündür ben de acıkıyorumm

Slm kızlar. Dün kötü bir gündü ne moral kaldı ne başka birşey ama neyseki bugün keyifliyim çok şükür. Dün jillianı o yüzden yapmadım. Ama ona rağmen bugün heryerimde sızı var. Öğlen o güzel yakıcı güneş eşliğinde 1 saat yürüdüm işlerim vardı. Şu an beynim yanıyor klima falan kar etmiyor.

Aynen :))

Bizde pilav var ablamm
bu pilavlar yüzünden kilo veremicem benn
Zaten pilav olmasa sasardim ablam afiyet olsun yanina cacik yap buz gibi ohhh

patlıcan ve kırmızı biber patlatması ,nohut , bulgur pilavı ,salata veeeeee veeee veeeeee bitter
Bende mi bulgur pilavi yapsam, canimda bugün her seyi cekiyor. Patates püresi, balik cubuklari, sehriye corbasi, yumurta, yogurt...

Noluyor burda
Ben bitteri sevmem ama öneri de bulunabilirim ferrero rondnoir yada lindorun siyah toplari

Yoluna girdiyse ne mutlu
Adimsayarin yok mu? Hem kac adim attigini hemde kac kalori yaktigini görürdün... 10.000 adimdan itibaren yag yakmaya basliyormussun.

Aleyküm selam..
Geçmiş olsun diyelim :) bu gün iyiysen sorun yok :)

Çok sağol ablamm :)
Yoğurt çorbası var yanında bir cacık çekti canım, akşam yoğurt menüsü olacak anlaşılann :))

Aslında ben de bitteri çok sevmem, genelde sütlü çikolata benimkisi

Yoluna girdiyse ne mutlu
Adimsayarin yok mu? Hem kac adim attigini hemde kac kalori yaktigini görürdün... 10.000 adimdan itibaren yag yakmaya basliyormussun.
Adımsayarı kullanmıyordum gün içi normalde pek hareketim olmuyor bugün 1 saatlik bir yürüyüş fırsatı çıktı.
Yanıma alayım bari yürüyüş sırasında artık. 10 000 adım kaç km dir biliyor musun?

Çok sağol ablamm :)
Yoğurt çorbası var yanında bir cacık çekti canım, akşam yoğurt menüsü olacak anlaşılann :))

Aslında ben de bitteri çok sevmem, genelde sütlü çikolata benimkisi
Yogurttan zarar gelmez kuzum, istersen bayilana kadar ye. Aslinda corbadan sonra bir parca tavuk gögüsü ile cacik harika olur Allahim ben siyirmak üzereyim bugün

Cikolata hayatimizdan cikacak

Telefonuna yükleyebilirsin, o kendi kendine adimlarini sayiyor.
Ben dün 5,49 km icin 10.976 adim atmisim, bu biraz da adimlarinin büyüklügüne de bagli.

ona aldığın çikolatalarımı yiyceksin

patates püresi yapma çoktur onun kalorisi akşam akşam yumurtada yenmez onuda geç diğerlerinin birleşiminide sevmedim aç kaldınn

iyi olduğuna sevindim

Yogurttan zarar gelmez kuzum, istersen bayilana kadar ye. Aslinda corbadan sonra bir parca tavuk gögüsü ile cacik harika olur Allahim ben siyirmak üzereyim bugün

Cikolata hayatimizdan cikacak
bu menünü beğendim çikolata hayatımdan çıkamaz hayatımın tek aşkı o

Slm kizlar nasilsiniz
Ben bugun tartildim artidayim
Çok kafaya taktığımdan oldu sanırım.
Biraz yoğunum bugün sonra uğrarım yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…