Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

güzel olmuş bence sürekli kaçamak yapmadığın için kızartmadan bişey olmaz
tesekkür edrim feyzos
bitterden nolcak hıh
ye sen yeee görecegiz senii

Aynen :))

Bizde pilav var ablamm
bu pilavlar yüzünden kilo veremicem benn
masallah pilavsiz günün yok kevsercim

patlıcan ve kırmızı biber patlatması ,nohut , bulgur pilavı ,salata veeeeee veeee veeeeee bitter
ooo menüye bak ben ne pisirsem acaba

gecmis olsun

Yogurttan zarar gelmez kuzum, istersen bayilana kadar ye. Aslinda corbadan sonra bir parca tavuk gögüsü ile cacik harika olur Allahim ben siyirmak üzereyim bugün

Cikolata hayatimizdan cikacak
ebruu sen ne pisireceksun bu gün cok merak ediyorum bu kadar yemek saydin

yanii hic bi yas okumak icin gec degildir diyrum otuz yasindayim ikinci üniversiteyi düsünüyorum o derece

cok yerim o zaman amaa
bana ne ye ye yeeeeee ikisinide istiyoruummkız gece omlet yapcaktık sözünde durdun mu bakıyım ben peynirli yaptım

bana ne ye ye yeeeeee ikisinide istiyoruummkız gece omlet yapcaktık sözünde durdun mu bakıyım ben peynirli yaptım
yok yavrum karin agrisi ishal omlet yemedim öyle olunca iki tane kücük patates hasladim onu yedim sadece bu gün daha kötü olurum diye korkumdan ama bu gün yapacam aklimda kaldi cünkü

kötülük yapmak gibi olmasın da eti karammm bayılıyorum ya ben de bitterciyim feyza gibi.

Yogurttan zarar gelmez kuzum, istersen bayilana kadar ye. Aslinda corbadan sonra bir parca tavuk gögüsü ile cacik harika olur Allahim ben siyirmak üzereyim bugün

Cikolata hayatimizdan cikacak
valla çikolata düşkünü değilim ama şöyle kahvenin yanında güzel bi bitter fena olmazdı hani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…