tesekkür edrim feyzosgüzel olmuş bence sürekli kaçamak yapmadığın için kızartmadan bişey olmaz
ye sen yeee görecegiz seniibitterden nolcak hıh
masallah pilavsiz günün yok kevsercimAynen :))
Bizde pilav var ablamm
bu pilavlar yüzünden kilo veremicem benn
ooo menüye bak ben ne pisirsem acabapatlıcan ve kırmızı biber patlatması ,nohut , bulgur pilavı ,salata veeeeee veeee veeeeee bitter
gecmis olsunSlm kızlar. Dün kötü bir gündü ne moral kaldı ne başka birşey ama neyseki bugün keyifliyim çok şükür. Dün jillianı o yüzden yapmadım. Ama ona rağmen bugün heryerimde sızı var. Öğlen o güzel yakıcı güneş eşliğinde 1 saat yürüdüm işlerim vardı. Şu an beynim yanıyor klima falan kar etmiyor.
ebruu sen ne pisireceksun bu gün cok merak ediyorum bu kadar yemek saydinYogurttan zarar gelmez kuzum, istersen bayilana kadar ye. Aslinda corbadan sonra bir parca tavuk gögüsü ile cacik harika olurAllahim ben siyirmak üzereyim bugün
Cikolata hayatimizdan cikacak
25 yasinda bu yasta dioyorsan ben 26 yasinda mezun oldum 27 de evlendim hic aklimda yokkenben iyiyim sorun yok:) yaş 25 ankaradanım adım feyza okuyorum hala bu yaşta öyle işte
Ayni meragi bende yasiyorumebruu sen ne pisireceksun bu gün cok merak ediyorum bu kadar yemek saydin
ben ne pisirsem acaba köfte mi yapsam taze fasülye mi kafamda deli sorularAyni meragi bende yasiyorumsehriye corbasi garanti, gerisi muamma bana da sürpriz olacak
okumak için geç mi diyosun erken mi diyosun sen bana ne diyosun ben anlamadım şimdi25 yasinda bu yasta dioyorsan ben 26 yasinda mezun oldum 27 de evlendim hic aklimda yokken
ikisinide yaaaaaaaaaappppben ne pisirsem acaba köfte mi yapsam taze fasülye mi kafamda deli sorular
yanii hic bi yas okumak icin gec degildir diyrum otuz yasindayim ikinci üniversiteyi düsünüyorum o dereceokumak için geç mi diyosun erken mi diyosun sen bana ne diyosun ben anlamadım şimdi
cok yerim o zaman amaaikisinide yaaaaaaaaaapppp
bana ne ye ye yeeeeee ikisinide istiyoruummyanii hic bi yas okumak icin gec degildir diyrum otuz yasindayim ikinci üniversiteyi düsünüyorum o derece
cok yerim o zaman amaa
yok yavrum karin agrisi ishal omlet yemedim öyle olunca iki tane kücük patates hasladim onu yedim sadece bu gün daha kötü olurum diye korkumdanbana ne ye ye yeeeeee ikisinide istiyoruummkız gece omlet yapcaktık sözünde durdun mu bakıyım ben peynirli yaptım
patateeeeeeeeessssssssssyok yavrum karin agrisi ishal omlet yemedim öyle olunca iki tane kücük patates hasladim onu yedim sadece bu gün daha kötü olurum diye korkumdanama bu gün yapacam aklimda kaldi cünkü
Bak bunlari da canim cekti simdi iyi miben ne pisirsem acaba köfte mi yapsam taze fasülye mi kafamda deli sorular
bu günde sen patates ye bariipatateeeeeeeeessssssssss
evet bu nemü cok hos bunu yapacagim ohh yanina kendi yaptigim mis gibi koyun yogurdundan bide cacik süperrBak bunlari da canim cekti simdi iyi miKöfte + koyu kivamli cacik yap simdi taze fasülye pisirirsen yanina pilav da yapmak gerekir
Afiyet olsun canimevet bu nemü cok hos bunu yapacagim ohh yanina kendi yaptigim mis gibi koyun yogurdundan bide cacik süperr
kötülük yapmak gibi olmasın da eti karammmSenlik birşey yok canım ben zaten çikolata manyağıyımsadece her çikolatayı yiyemiyorum, güzel birşey arıyorum var mı önerin ? (Ebru duymasınn ) aslında şimdi hatırladım nişanlıma aldığım çikolatalar hala duruyor nasıl da aklıma gelmedi yemedim hayrett
Ben de açımm.. hava serin 2 gündür ben de acıkıyorumm
valla çikolata düşkünü değilim ama şöyle kahvenin yanında güzel bi bitter fena olmazdı hani.Yogurttan zarar gelmez kuzum, istersen bayilana kadar ye. Aslinda corbadan sonra bir parca tavuk gögüsü ile cacik harika olurAllahim ben siyirmak üzereyim bugün
Cikolata hayatimizdan cikacak
düğün ne zamanyaaaaa
İnternette görmüştümm gördüğüm gibi değil de kendimce yaptım ben de
anaaammmmMotivasyonnnn :)
İlk resimdekinden ben istiyorumm
Eki Görüntüle 1577064 Eki Görüntüle 1577065 Eki Görüntüle 1577066 Eki Görüntüle 1577067 Eki Görüntüle 1577068
ay bana da yemek gönderin yapayalnızım bu akşam hiç yemek yapasım yokAyni meragi bende yasiyorumsehriye corbasi garanti, gerisi muamma bana da sürpriz olacak
bence de 31 yaşındayım ikinci üniv okuyorumyanii hic bi yas okumak icin gec degildir diyrum otuz yasindayim ikinci üniversiteyi düsünüyorum o derece
cok yerim o zaman amaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?