ben iyiyim sorun yok:) yaş 25 ankaradanım adım feyza okuyorum hala bu yaşta öyle işteSen nasılsın bu arada ben kimseyi çok tanıyamıyorum yaş medeni durum gibi anket soruları sormaya başlıcam
ona aldığın çikolatalarımı yiyceksin
slm ,okadar az yemene rağmen nasıl kilo alıyosun aklım almıyor yaSlm kizlar nasilsiniz
Ben bugun tartildim artidayim
Çok kafaya taktığımdan oldu sanırım.
Biraz yoğunum bugün sonra uğrarım yine.
nişanlısına çikolata da alırmışşş senii seniii nerden aklına geldiyseAldım bir kalp kutuya doldurup verdim ama fazla oldu, onalrı yiyebilirdimm
Slm kizlar nasilsiniz
nişanlısına çikolata da alırmışşş senii seniii nerden aklına geldiyse
Bende ankaradayım 29 ama yine okucam okumaktan güzeli yok boşverben iyiyim sorun yok:) yaş 25 ankaradanım adım feyza okuyorum hala bu yaşta öyle işte
ne okuycaksın? iktisat okuyodumda bıraktım şimdi diş hekimliği için hazırlanıyorumBende ankaradayım 29 ama yine okucam okumaktan güzeli yok boşverHangi bölüm?
Aman Allahımmmmmmmmm. Kaytarmıyorum sporumu yapıyorum. Yemicem hiç bişey yaaaaaaOhaa dedim görünce
Kıskanmıyoruz bi keree
o küçük göğüslerden bende istiyoruuuummmmOhaa dedim görünce
Kıskanmıyoruz bi keree
Cogu gitmis azi kalmisBizde 5,5 kadar
Şimdiki telefonum yarım akıllıYeni telefoın bu hafta alcam o zaman indiririm. Kullandığın uygulama ne?
Eyvahlar olsunpatates püresi yapma çoktur onun kalorisiakşam akşam yumurtada yenmez onuda geç diğerlerinin birleşiminide sevmedim aç kaldınn
Sorsan söyleriz canim ne olacakSen nasılsın bu arada ben kimseyi çok tanıyamıyorum yaş medeni durum gibi anket soruları sormaya başlıcam
Yalniz bu benim menüm degil AKovsere hazirladigim menübu menünü beğendimçikolata hayatımdan çıkamaz hayatımın tek aşkı o
Canim aksam mutlaka yesil cayini ic, iyi gelecektir. O fazlaligi alip götürecektir...Slm kizlar nasilsiniz
Gözlerim yerinden pörtlediOhaa dedim görünce
Kıskanmıyoruz bi keree
ne okuycaksın? iktisat okuyodumda bıraktım şimdi diş hekimliği için hazırlanıyorum
konya iktisatta devam zorunluluğu yok arkadaş hem çalışıp hem akşam ikinci öğretimlerin dersine giriyodu sende devam zorunluluğu olmayan bölümleri araştıra bilirsin istersenAçıktan işletme okuyacağım. Ama yeniden sınava girmeyi düşünüyorum da bu yaştan sonra çalışırken ne okuyabilirim pek emin değilim.
Benim sarkık göbeğimin toparlanacağına , bacaklarımın inceleceğine hadi inanayım diyorum. Gögüsler nasıl dikleşecek yaaaa
Benim sarkık göbeğimin toparlanacağına , bacaklarımın inceleceğine hadi inanayım diyorum. Gögüsler nasıl dikleşecek yaaaa
yok canim ben acil tip tenikeriyim isim ilk müdahale ama dogumda yaptiriyoruz denk geliyor cünküSen ebemiydin gülüm?
Kizartmayi mecbur kalmissin yemeye, keske yaninda sahurluk bir sey götürmüs olsaydin
Iftarin güzel olmus.
tesekkürler canim daha iyiyim sükürGecmis olsun, insallah hemen atlatirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?