Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Slm kizlar nasilsiniz
Ben bugun tartildim artidayim
Çok kafaya taktığımdan oldu sanırım.
Biraz yoğunum bugün sonra uğrarım yine.

Aleyküm selam..

Sık tartılma, hatta haftada 1 kereden fazla tartılma, yoksa psikolojik etkisi olabiliyor..

Cogu gitmis azi kalmis

Şimdiki telefonum yarım akıllı Yeni telefoın bu hafta alcam o zaman indiririm. Kullandığın uygulama ne?
alemsin
Uyuglamamim adi STEPZ canim, tavsiye ederim.

patates püresi yapma çoktur onun kalorisi akşam akşam yumurtada yenmez onuda geç diğerlerinin birleşiminide sevmedim aç kaldınn
Eyvahlar olsun
Esime kalsa mc donalds'dan yiyecegiz

Sen nasılsın bu arada ben kimseyi çok tanıyamıyorum yaş medeni durum gibi anket soruları sormaya başlıcam
Sorsan söyleriz canim ne olacak

bu menünü beğendim çikolata hayatımdan çıkamaz hayatımın tek aşkı o
Yalniz bu benim menüm degil AKovsere hazirladigim menü

Slm kizlar nasilsiniz
Ben bugun tartildim artidayim
Çok kafaya taktığımdan oldu sanırım.
Biraz yoğunum bugün sonra uğrarım yine.
Canim aksam mutlaka yesil cayini ic, iyi gelecektir. O fazlaligi alip götürecektir...
Biraz rahatla, yarin tartin eksi gösterecek

Ohaa dedim görünce
Kıskanmıyoruz bi keree
Gözlerim yerinden pörtledi

Benim sarkık göbeğimin toparlanacağına , bacaklarımın inceleceğine hadi inanayım diyorum. Gögüsler nasıl dikleşecek yaaaa

Açıktan işletme okuyacağım. Ama yeniden sınava girmeyi düşünüyorum da bu yaştan sonra çalışırken ne okuyabilirim pek emin değilim.
konya iktisatta devam zorunluluğu yok arkadaş hem çalışıp hem akşam ikinci öğretimlerin dersine giriyodu sende devam zorunluluğu olmayan bölümleri araştıra bilirsin istersen

Benim sarkık göbeğimin toparlanacağına , bacaklarımın inceleceğine hadi inanayım diyorum. Gögüsler nasıl dikleşecek yaaaa

Sen önce zayıfla sonra onlar için egzersizler var, onlardan yaparsınn
düzenli yapıldığında işe yarayacağına inanıyorumm

Sen ebemiydin gülüm?
Kizartmayi mecbur kalmissin yemeye, keske yaninda sahurluk bir sey götürmüs olsaydin
Iftarin güzel olmus.
yok canim ben acil tip tenikeriyim isim ilk müdahale ama dogumda yaptiriyoruz denk geliyor cünkü evet canim mecbur kaldik yanimiza alma firsati olmuyor vaka acil cikiyor cünkü beklemek olmuyor o anda

Gecmis olsun, insallah hemen atlatirsin
tesekkürler canim daha iyiyim sükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…