Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dün o kadar konuştum, menü yazmadan gitmişim kafa kalmadı kii

Sahurda
1 dilim ekmek
1 kaşık incir reçeli
1 fincan çay
su

İftarda
1 kase çorba (spaghettili)
5-6 tane et kavurma
1 dilim patates kızartması

yarım lt su

Ara
3 fincan çay

2 dilim kavun

hosgeldin canim:)

Allah nişanlın için ne hayırlıysa onu nasip etsin canım. İnşallah hiç bir daha ayrı kalmamak üzere kavuşur elleriniz kalbini ferah tut tatlım

"Leyletülkadri hayrüm min elfi şehr" - "Kadir gecesi bin aydan daha hayırlıdır"

Kadir gecemiz mübarek olsun, DUA’larımızın kabulü için AMIN…
Rabbim bugün edilen duaları geri çevirmesin, Kalbimiz ile yaptığımız tüm dualar kabul olur inşallah

Eşim geçen gün bana "ay yoksa sen 4 aylık hamile misin göbeğe bak" dediiiii
Bayanların çok hassas olduğu bir nokta bu kilo mevzusu. Kırgınlığını hırsa çevir ki hedefine ulaşasın. Eşinin bu sözünü motive olarak kabul et

Kızlar öğün aralarında kepek kullanan var mı? Ben baya faydasını görmüştüm.
Yulaf kepeğini yoğurda karıştırarak yedim bir ara. Tok tutucu etkisi var ve sindirimi kolaylaştırıyor.

Kizlaaar gözümün önünde tatlilar ucusuyor
utanmasam agzimin suyu da akacak
Öhmmm bu mevzuyu kapatalım gülüm Cıss onlar cısss

İnşallah yavaş yavaş azaltıcam bugün de arkadaşlarımla iftara gidiyorum ne yemeliyim sizce
Çorba ve salataya ağırlık ver. Diğer yemeklerden de al 2-3 yk dan bişi olmaz:) kendi evimizde uygun diyet yemekleri hazırlayabiliyoruz lakin misafirlikte bu zor Kendin ayarla ne uygunsa ondan al

Daha fazla alıntı yapmıştım ama kaydolmamış unuttum gitti neydi

Bu arada tlfonumu betona düşürdüm ekranı tuzla buz oldu O yüzden yazıları zar zor okuyabiliyorum.

Amin canımm, çok teşekkür ederim duaların için

Az önce annemle konuşuyordum. Mantı yemiş dün. Bende yapsam mı akşama acaba. Çok canım çekti ya...

yapmaaa ile bu oburlukla yemiyorum yiyeceğin zaman en azından akşam olmasın illa yiyceksen gündüz olsun ki eritebilesin
Niyetliyim yiyemem şimdi. Uffff ya. Çok da seviyorum ben mantıyı. Bir ay önce yapmıştım yememiştim. 2 yemek kaşığıda mı olmaz.

Niyetliyim yiyemem şimdi. Uffff ya. Çok da seviyorum ben mantıyı. Bir ay önce yapmıştım yememiştim. 2 yemek kaşığıda mı olmaz.
ayça kaya 3 yemek kaşığı yiyebilirisniz diyor ama yanında ekmek yok salata ye yoğurt ye ,abartmadan ye bidenemm benimm

yeanur, post: 41770604, member: 384361"]ayça kaya 3 yemek kaşığı yiyebilirisniz diyor ama yanında ekmek yok salata ye yoğurt ye ,abartmadan ye bidenemm benimm

Fazla yemem yanına tavuk yapıcam zaten. Sahuru kaçırdım sanırım bu yüzden bu kadar açım.

[QUOTEyeanur, post: 41770604, member: 384361"]ayça kaya 3 yemek kaşığı yiyebilirisniz diyor ama yanında ekmek yok salata ye yoğurt ye ,abartmadan ye bidenemm benimm
Fazla yemem yanına tavuk yapıcam zaten. Sahuru kaçırdım sanırım bu yüzden bu kadar açım.[/QUOTE]
benimde canım onu yerim bunu yerim diye çekiyor.yemekte önce çorbamı içiyorum sonra salata mı yiyorum bunları yerkende 2 bardak su içiyorum .en sevdiğim yemeği de sona saklıyorum böylece makul miktarla kalka biliyorum ilk sevdiğim yemekle başlasam 3 tabak yerim yoksa . sanada tavsiye ederim

Saskin kuzum benim
Menün güzel de nerden cikti yine o kizartma

Rabbim bugün edilen duaları geri çevirmesin, Kalbimiz ile yaptığımız tüm dualar kabul olur inşallah
Amin insallah

Öhmmm bu mevzuyu kapatalım gülüm Cıss onlar cısss
Cok kötü oldum ben bugün ama tamam konu kapandi

oooommmm tatli istemedi ki benim caniiiim

ayyy sende mi bebiş istiyosun güzel bi tosunumuz olur inşallah hadi bakalım
hihim Allah kismet ederse olur insallah

Az önce annemle konuşuyordum. Mantı yemiş dün. Bende yapsam mı akşama acaba. Çok canım çekti ya...
Ye gülüm ya yazik kiyamam canin cekmis. Niyetli olmasan aksam yedirmezdik ama simdi durum farkli. Cok abartma ama olur mu

Bu taktik harikaymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…