Cnım dışarıda yemekte tek çare, bir kase çorba, ızgara (ekmeksiz) ve yağsız salata yanında ayran... sorunsuz atlatmış olursun
Biliyorum canim, insallah tez vakitte hasretin sonra erer. Ayni sebepten bende gelmesini istemiyorumBen gelmesini istemiyorum çünküistiyorum
İnşallah yavaş yavaş azaltıcam bugün de arkadaşlarımla iftara gidiyorum ne yemeliyim sizce
anlaştık :)Biliyorum canim, insallah tez vakitte hasretin sonra erer. Ayni sebepten bende gelmesini istemiyorum
Gorgeoust 'un örnegi güzeldi canim. Corba, yogurt, izgara, salata bunlardan istedigin kadar yiyebilirsin bence
Hihih hosbulduuuk :) 3 aya kalmadan 32 demeye dilim varmadi :)
HERKESE GÜNAYDIIIN
Feyzanin canina minnet,fyzanur degil mi kiz
Su tatli muhabbetini artik kapatsak mi ne? Canim cok cekti
Aaaaa bend e YDS çalışıyorum ne güzel kendime YDS yoldaşı buldum!!!
hosgeldin canim:)4.TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :Georgeoust
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :31,5
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:0 denemelere devam
Yaşadığınız şehir: Hatay
Boyunuz :160
Kilonuz:78
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz :hep kilolu oldum zaten 2 sene önce 58 e dustum ancak geri aldim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Hem saglik icin hem de daha iyi gorunmek icin
Allah nişanlın için ne hayırlıysa onu nasip etsin canım. İnşallah hiç bir daha ayrı kalmamak üzere kavuşur elleriniz kalbini ferah tut tatlımKızlar duaya ihtiyacım var.. Nişanlım yarın askerlik için gidecek, nereye ve ne zaman gideceğini öğrenmek için..
Bazı bölgeler var, korkuyorum onlardan birine gidecek diye.. Lütfen dua eder misiniz hayırlısı olsun diye
Rabbim bugün edilen duaları geri çevirmesin, Kalbimiz ile yaptığımız tüm dualar kabul olur inşallah"Leyletülkadri hayrüm min elfi şehr" - "Kadir gecesi bin aydan daha hayırlıdır"
Kadir gecemiz mübarek olsun, DUA’larımızın kabulü için AMIN…
Bayanların çok hassas olduğu bir nokta bu kilo mevzusu. Kırgınlığını hırsa çevir ki hedefine ulaşasın. Eşinin bu sözünü motive olarak kabul etEşim geçen gün bana "ay yoksa sen 4 aylık hamile misin göbeğe bak" dediiiii
Yulaf kepeğini yoğurda karıştırarak yedim bir ara. Tok tutucu etkisi var ve sindirimi kolaylaştırıyor.Kızlar öğün aralarında kepek kullanan var mı? Ben baya faydasını görmüştüm.
Öhmmm bu mevzuyu kapatalım gülümKizlaaar gözümün önünde tatlilar ucusuyorutanmasam agzimin suyu da akacak
Çorba ve salataya ağırlık ver. Diğer yemeklerden de al 2-3 yk dan bişi olmaz:) kendi evimizde uygun diyet yemekleri hazırlayabiliyoruz lakin misafirlikte bu zorİnşallah yavaş yavaş azaltıcam bugün de arkadaşlarımla iftara gidiyorum ne yemeliyim sizce
hosgeldin canim:)
Allah nişanlın için ne hayırlıysa onu nasip etsin canım. İnşallah hiç bir daha ayrı kalmamak üzere kavuşur elleriniz kalbini ferah tut tatlım
Rabbim bugün edilen duaları geri çevirmesin, Kalbimiz ile yaptığımız tüm dualar kabul olur inşallah
Bayanların çok hassas olduğu bir nokta bu kilo mevzusu. Kırgınlığını hırsa çevir ki hedefine ulaşasın. Eşinin bu sözünü motive olarak kabul et
Yulaf kepeğini yoğurda karıştırarak yedim bir ara. Tok tutucu etkisi var ve sindirimi kolaylaştırıyor.
Öhmmm bu mevzuyu kapatalım gülümCıss onlar cısss
Çorba ve salataya ağırlık ver. Diğer yemeklerden de al 2-3 yk dan bişi olmaz:) kendi evimizde uygun diyet yemekleri hazırlayabiliyoruz lakin misafirlikte bu zorKendin ayarla ne uygunsa ondan al
Daha fazla alıntı yapmıştım ama kaydolmamış unuttum gitti neydi
Bu arada tlfonumu betona düşürdüm ekranı tuzla buz olduO yüzden yazıları zar zor okuyabiliyorum.
ayyy sende mi bebiş istiyosun güzel bi tosunumuz olur inşallahBiliyorum canim, insallah tez vakitte hasretin sonra erer. Ayni sebepten bende gelmesini istemiyorum
Gorgeoust 'un örnegi güzeldi canim. Corba, yogurt, izgara, salata bunlardan istedigin kadar yiyebilirsin bence
yapmaaaaa ben bile bu oburlukla yemiyorumAz önce annemle konuşuyordum. Mantı yemiş dün. Bende yapsam mı akşama acaba. Çok canım çekti ya...
Niyetliyim yiyemem şimdi. Uffff ya. Çok da seviyorum ben mantıyı. Bir ay önce yapmıştım yememiştim. 2 yemek kaşığıda mı olmaz.yapmaaa ile bu oburlukla yemiyorumyiyeceğin zaman en azından akşam olmasın illa yiyceksen gündüz olsun ki eritebilesin
ayça kaya 3 yemek kaşığı yiyebilirisniz diyor ama yanında ekmek yok salata ye yoğurt ye ,abartmadan ye bidenemm benimmNiyetliyim yiyemem şimdi. Uffff ya. Çok da seviyorum ben mantıyı. Bir ay önce yapmıştım yememiştim. 2 yemek kaşığıda mı olmaz.
yeanur, post: 41770604, member: 384361"]ayça kaya 3 yemek kaşığı yiyebilirisniz diyor ama yanında ekmek yok salata ye yoğurt ye ,abartmadan ye bidenemm benimm
Fazla yemem yanına tavuk yapıcam zaten. Sahuru kaçırdım sanırım bu yüzden bu kadar açım.[/QUOTE][QUOTEyeanur, post: 41770604, member: 384361"]ayça kaya 3 yemek kaşığı yiyebilirisniz diyor ama yanında ekmek yok salata ye yoğurt ye ,abartmadan ye bidenemm benimm
Saskin kuzum benimDün o kadar konuştum, menü yazmadan gitmişimkafa kalmadı kii
Sahurda
1 dilim ekmek
1 kaşık incir reçeli
1 fincan çay
su
İftarda
1 kase çorba (spaghettili)
5-6 tane et kavurma
1 dilim patates kızartması
yarım lt su
Ara
3 fincan çay
2 dilim kavun
Amin insallahRabbim bugün edilen duaları geri çevirmesin, Kalbimiz ile yaptığımız tüm dualar kabul olur inşallah
Cok kötü oldum ben bugünÖhmmm bu mevzuyu kapatalım gülümCıss onlar cısss
hihimayyy sende mi bebiş istiyosun güzel bi tosunumuz olur inşallahhadi bakalım
Ye gülüm ya yazik kiyamam canin cekmis. Niyetli olmasan aksam yedirmezdik ama simdi durum farkli. Cok abartma ama olur muAz önce annemle konuşuyordum. Mantı yemiş dün. Bende yapsam mı akşama acaba. Çok canım çekti ya...
Bu taktik harikaymisbenimde canım onu yerim bunu yerim diye çekiyor.yemekte önce çorbamı içiyorum sonra salata mı yiyorum bunları yerkende 2 bardak su içiyorum .en sevdiğim yemeği de sona saklıyorum böylece makul miktarla kalka biliyorumilk sevdiğim yemekle başlasam 3 tabak yerim yoksa . sanada tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?