Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Suyu ekliyorum :

Tatlim mercimek corbasina kimyon koyunca baya guzel oluyor. Daha once bununla zayiflamistim. Her gun mutlaka en az bir ogin yemeye devam :) ama bir sure sonra mercimegin adini bile duymak istemiyorsun o ayri

guzel olmus menun sahuru hafif atlatmissin guzel.

şu şarkıya bayılıyorumm sizde dinleyinn nolurr nolurrr
haha ben oynarim bu sarkiya

Suyu ekliyorum :

Tatlim mercimek corbasina kimyon koyunca baya guzel oluyor. Daha once bununla zayiflamistim. Her gun mutlaka en az bir ogin yemeye devam :) ama bir sure sonra mercimegin adini bile duymak istemiyorsun o ayri
benim halamda oglenleri lahana corbasi icerek cok kilo vermisti bir sure sonra da bikti tabi. Kokusu ile bayginlik gecirrim ben kremasiz butun ev yapimi corbalar uygundur diyete canim. ben iki ogun sicak yemek yiyemiyorum yeseydim oglenleri denemk isterdim mercimek corbasini.

Bugunku Menum
sabah 9-10 arasi nesfit, yumurta, kahve
15.00 4 yk etli patates yemegi
1 kase cacik
18.30 1 kase balli yogurt
4-5 civet ici
buda benim tatlim haha
su 2 lt
spor 40 dk yuruyus yaptim
civet ne bilmiyorum diğerleri güzel olmuş , bal çok azdır inşallah tatlı krizimi tuttu

ağır abla çikolataya izin verdi ye gariiikonuşmam bozuldu ayoooll
Ben mi ağır abla

şu şarkıya bayılıyorumm sizde dinleyinn nolurr nolurrr
Süpermiş
Bende şu aralar sürekli algida maraş usulü dövme, hey maşallah var mi böyle reklam şarkısını dilime doladım. Gidince yiyeceğim

Telefonuna ne oldu gülüm, bir şey mi kaçırdım?

Bugunku Menum
1 kase cacik
4-5 civet ici
buda benim tatlim haha
su 2 lt
Civet ne acaba, Google'a sordum hayvan gösterdi

Suyu ekliyorum :

Insan bir süre sonra sıkılır ve çok sağlıklı olduğu konusunda emin değilim

civet yazınca bende yiyecek çıkmıştı şimdi yazdım hayvan çıktı dolaptada dondurma var amaaaa yemeeeemmm

sen gitmeee ben özlerim senii yaainterneti olan bi yerde kalın bari

civet diyince nette baktım garip garip yiyecekler çıktı 1 kaşık uygun bence ne güzel sağlıklı besleniyosun ben hemen çikolataya sarılıyorum
Ebrucum tlfonum betona düştü çatladı bütün ekran zar zor görüyorum yazıları. Az önce laptoptan girdim civet çıktı o yüzden cevizim hiç farkedemedim cocuklarda bır yandan çekiştirıyor off çok guldum .
feyzacım yılmaz güneyin bir sözü var. "Bizde bilirdik sevgiliye karanfil almasını,lakin aç idik yedik karanfil parasını" Bende isterim çıkolata yiyimm ama sonradan vazgecıyorum böyle şeylerle kandırıyorum beynimi. Bal yoğurt/ kuru üzüm vs. napim diyetteyim
bir salarsam tam gider ipin ucu. hem ben öle bitter fln tatmin olmam milka karamelli fln isterim

heheh söze bak ben Allahtan bitteri seviyorumda diğerleri sorun olmuyor.sende onlarla idare edeceksin ozaman ipin ucunu kaçırırım diyosan

Bugunku Menum
1 kase cacik
4-5 civet ici
buda benim tatlim haha
su 2 lt

Hepinizin menüsünü beğendim. Kendiminkini hayır.
Sahuru kalkamadığım için yiyemedim.

Akşam
4 tane tavuk kanat 345 kalori
Yarım kase mantı 153 kalori
Çoban salatası 85 kalori
2 hurma 47 kalori
2 dilim karpuz 7 kalori

1,5 litre su ve iki fincan bitki çayı içtim.

Tavuk neden mantıdan daha kalorili anlamadım valla.

Bütün alıntılarım gitti bıktım bu sitenin sürekli çökmesinden

yaz geldi vişne zamanıda geldi yaşasınn diye çığlık çığlığa bir günün ardından size enerji bulaştırmaya geldim ballar nasılsınızz
kadir geceniz mübarek hayırlara vesile olmasını temenni eder dua eder dua beklerim biriciklerim

Kizlar!! Imdat!!! Kocam su an karsimda en sevdigim dondurmayi lüpletiyor!!! Bana da bi ton ısrar etti sen yemezsen yemem filan dedi ama su an gayet götürüyor!

Civet ceviz içimiydi hay ALLAH

civet yazınca bende yiyecek çıkmıştı şimdi yazdım hayvan çıktı dolaptada dondurma var amaaaa yemeeeemmm
Azıcık ye, bende yiyeceğim şimdi

sen gitmeee ben özlerim senii yaainterneti olan bi yerde kalın bari
Telefondan internet'e girebilirim belki ama onun da kotası ne kadar yeter allah bilir bende özlerim ki

Ay gitti telefon desene, neyse cana geleceğine mala gelsin canım.

Yılmaz Güney'in lafına bayıldım

Mantı hariç güzel olmuş canım, mantıyı da az yemişsin zaten... 4 tavuk kanadı yediğin yarım kase mantıdan gr olarak daha fazla, bence ondan kalorisi daha fazla.

Bu da benim menüm

Sahur
1 lt su

Iftar
1 lt su
1 parça el kadar tavuk ızgara
Salata
1 dilim tahıllı ekmek

Ara 22:15
Dondurmaaa

Spor: 4 km yürüyüş

Ellere bak afiyet olsun gülüm

Kizlar!! Imdat!!! Kocam su an karsimda en sevdigim dondurmayi lüpletiyor!!! Bana da bi ton ısrar etti sen yemezsen yemem filan dedi ama su an gayet götürüyor!
Kendini çok fazla kasma kız, tadımlık al bari sanada yazık değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…