Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yanlis bilmiyorsam hatayda her cesit insan var. Bizim burada hatayli bir abla vardi, türkce konusuyordu ama arap kökenliydi (galiba bir dil daha biliyordu) ve hristiyandi. Kadin bir icli köfte yapiyor

Eşim geçen gün bana "ay yoksa sen 4 aylık hamile misin göbeğe bak" dediiiii
Hic üzme bence kendini, esin sana gaz vermeye calismis. Cokta iyi yapiyor, bu seni daha da azimlendirir ve hedefe daha cabuk ulasmani saglar Ben diyete basladigimda kiziyordum esime bana destek olmadigi icin, o da bana "ben seni oldugun gibi seviyorum, benim icin kilolu degilsin" diyordu... Gecen gün kalkmis "bir daha seni sisman görmek istemiyorum, her halini seviyorum ama böyle bir kez daha asik oldum" dedi

Valla bişeyler söylüycez artık. Benim planım şu : Biz eşimle aynı tabaktan yeriz deyip, hepsini ona bırakmak. O tığ gibi valla o alsın kiloları.
Olabilir aslinda ama bana misafirim öyle dese 'olmaz senin tabagin ayri olsun, yemedigin kalsin' derdim

Banada eşim bir keresinde "Ben bu işten çok karlı çıktım bir tane aldım iki katına çıktın demişti." Takma kafana sevdiklerinden takılıyorlar.
Niye böyle kirici oluyorlar ki Gorgeoust 'a dedigim gibi bu sözler seni daha cok azimlendirsin. Yedir ona bu söylediklerini

Amin canım,seninde mübarek olsun.
Sağlıklı zayıflamalar :)

Günaydıııııııın kızlar :)
Günaydıııın
Ben şimdiden düşünüyorum ne olacak bu tatlı olayı. İnsan evde yemiyor ama her gittiğin yerde de diyetteyim almıyım diyemiyorsun ki.....

Bende de tam tersi belden yukarısı 46 belden aşağısı 42. Takım kıyafetlerin altı bol geliyo üstü dar.
Ne kötü ya, bende hep tadilata vermek zorunda kalırım. 38 40 beden alırım çünkü basenden anca geçen pantolon belde bol kalır :) neyse,uyacak hepsi birbirine :)

Benimki gerçekten şaka yapıyordu çünkü 55 kilodan 85 kiloya çıkana kadar tek bi laf dese bende biraz daha dikkat ederdim kendime. Şu anda bile halen daha zayıf olmuş şişman olmuş önemli, değil. Önemli olan sağlığın diyor.

Hahahah evet harika tanımlamışsın tatlım. Burda harika içli köfte yapan arapça bilen, arapça bildiği için de Türkçe diksiyonu biraz değişik olan sünni, alevi, katolik, protestan, ortadox vs. vs. hanımlar dolu :) Aslında burada daha çok Arap kültürü hakim.

Eş konusuna gelince haklısın. Gaz verdi gerçekten ama bir hayli de sarsarak oldu bu.

Halbuki tam tersi, misafirperverlik olarak görüyorum ben bunu önünüze bir tabak koysam bu seferde pinti ev sahibi olurum
Ben genelde misafire hiç ısrar etmem. Kendim çok çektim çünkü. Israr edildiğinde ayıp olmasın diye yiyorum sonra dönüşü muhteşem oluyor.

Sakaysa o zaman lafimi geri aldim Tabi ki en önemlisi saglik, esinin de bunun farkinda olmasi ne kadar güzel bir sey

Anladim, hatayda ne ararsan var yani

Bazen insanin bir seyler yapmasi icin sarsilmasi gerekiyor, kücük bir sallanti herkeste etki yaratmiyor. Esin de isini garantiye almis - direk 9 siddetiyle bir deprem yasatmis sana Hanim enkazdan kurtulsun cabalari

Ben genelde misafire hiç ısrar etmem. Kendim çok çektim çünkü. Israr edildiğinde ayıp olmasın diye yiyorum sonra dönüşü muhteşem oluyor.
Bende illa ye diye israr etmem, kim ne kadar istiyorsa o kadar yesin. Tabaginda birakiyorsa da hic sorun degil ama dedigim gibi sen kendine ayri tabak al derim huyum kurusun

Bende iste öyle orantisizim azicik esitlik olsaydi ya

Harikasin

Menülerine söyleyecek söz yok. Sen kacamak yapiyormusun ki hic?
uzun süre yemeden durunca yiyemiyorum ben hiç ya,iftarda yediklerim artıyor bile.

Eşim geçen gün bana "ay yoksa sen 4 aylık hamile misin göbeğe bak" dediiiii
ay bu erkekelr ne kadar kaba ya, bende erkek arkadaşımla iddiaya girdim. hayatta veremezsin diye dik dik konuşuyor, 2 ay süre verdi, en geç 20 eylülde 58 olmam lazım.

sen tutarsan kendini benim neyim eksikmiş bende yemem
Hah, işte budur :) tut kendini yeme

Ben şimdiden düşünüyorum ne olacak bu tatlı olayı. İnsan evde yemiyor ama her gittiğin yerde de diyetteyim almıyım diyemiyorsun ki.....
Her yerde diyetteyim denmediği gibi her yerde tatlıda yenmez, en fazla birinde yersin. Onuda yemiş kabul et, ikram edene az önce yedim de. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…