başkası söylese saydırırdımEşim geçen gün bana "ay yoksa sen 4 aylık hamile misin göbeğe bak" dediiiii
bu çok iyi fikirmişValla bişeyler söylüycez artık. Benim planım şu : Biz eşimle aynı tabaktan yeriz deyip, hepsini ona bırakmak. O tığ gibi valla o alsın kiloları.
Banada eşim bir keresinde "Ben bu işten çok karlı çıktım bir tane aldım iki katına çıktın demişti." Takma kafana sevdiklerinden takılıyorlar.Eşim geçen gün bana "ay yoksa sen 4 aylık hamile misin göbeğe bak" dediiiii
Yanlis bilmiyorsam hatayda her cesit insan var. Bizim burada hatayli bir abla vardi, türkce konusuyordu ama arap kökenliydi (galiba bir dil daha biliyordu) ve hristiyandi. Kadin bir icli köfte yapiyorCanım aslen Hataylı değilim eşimin işi için buradayız, pek de sevemedim buraları açıkçası (yemekler hariç) Burada kendimi çok yalnız hissediyorum. Her ne kadar çevremde görüştüğüm insanlar olsa da aynı dili konuşabildiğim birilerine henüz rastlamadım malesef)
Hic üzme bence kendini, esin sana gaz vermeye calismis. Cokta iyi yapiyor, bu seni daha da azimlendirir ve hedefe daha cabuk ulasmani saglarEşim geçen gün bana "ay yoksa sen 4 aylık hamile misin göbeğe bak" dediiiii
Olabilir aslinda ama bana misafirim öyle dese 'olmaz senin tabagin ayri olsun, yemedigin kalsin' derdimValla bişeyler söylüycez artık. Benim planım şu : Biz eşimle aynı tabaktan yeriz deyip, hepsini ona bırakmak. O tığ gibi valla o alsın kiloları.
Niye böyle kirici oluyorlar kiBanada eşim bir keresinde "Ben bu işten çok karlı çıktım bir tane aldım iki katına çıktın demişti." Takma kafana sevdiklerinden takılıyorlar.
oyun bozan ev sahibiOlabilir aslinda ama bana misafirim öyle dese 'olmaz senin tabagin ayri olsun, yemedigin kalsin' derdim
Niye böyle kirici oluyorlar kiGorgeoust 'a dedigim gibi bu sözler seni daha cok azimlendirsin. Yedir ona bu söylediklerini
başkası söylese saydırırdımsen moralini bozma canım kendin için ver kilonu moralin bozuluyosada sende şakaya vurmaya çalış ben öyle yapıyorum . verecez inşallah herkeste irademizi görecek
yulaf kepeği kullanıyorum sahurda çok tok tutuyor ,ramazandan sonrada devam edicem .ne gibi fayda gördünKızlar öğün aralarında kepek kullanan var mı? Ben baya faydasını görmüştüm.
Amin canım,seninde mübarek olsun.Kullanıcı Adı :gohipopotam
İsim (İsteğe Bağlı ):Gökçen
Yaşınız :43
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1, 15
Yaşadığınız şehir: Istanbul
Boyunuz : 1,65 cm
Kilonuz: 99 kg
Hedef kilonuz : 84 kg
Kilo alma hikayeniz : özellikle son iki senede, strese ve psikolojik sorunlara bağlı olarak
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Yüksektansiyon ilacının dozunu azaltabilmek istiyorum, insülin direncinin azalmasını istiyorum, istersem yapabileceğimi kendime kanıtlamak istiyorum
Hepbirlikte daha güzel, daha zayıf, daha sağlıklı günlere inşallah :)))
Kadir geceniz mübarek olsun, hayırlara vesile olsun
GünaydıııınGünaydıııııııın kızlar :)
Ben şimdiden düşünüyorum ne olacak bu tatlı olayı. İnsan evde yemiyor ama her gittiğin yerde de diyetteyim almıyım diyemiyorsun ki.....
Ne kötü ya, bende hep tadilata vermek zorunda kalırım. 38 40 beden alırım çünkü basenden anca geçen pantolon belde bol kalır :) neyse,uyacak hepsi birbirine :)Bende de tam tersi belden yukarısı 46 belden aşağısı 42. Takım kıyafetlerin altı bol geliyo üstü dar.
Benimki gerçekten şaka yapıyordu çünkü 55 kilodan 85 kiloya çıkana kadar tek bi laf dese bende biraz daha dikkat ederdim kendime. Şu anda bile halen daha zayıf olmuş şişman olmuş önemli, değil. Önemli olan sağlığın diyor.Olabilir aslinda ama bana misafirim öyle dese 'olmaz senin tabagin ayri olsun, yemedigin kalsin' derdim
Niye böyle kirici oluyorlar kiGorgeoust 'a dedigim gibi bu sözler seni daha cok azimlendirsin. Yedir ona bu söylediklerini
Yanlis bilmiyorsam hatayda her cesit insan var. Bizim burada hatayli bir abla vardi, türkce konusuyordu ama arap kökenliydi (galiba bir dil daha biliyordu) ve hristiyandi. Kadin bir icli köfte yapiyor
Hic üzme bence kendini, esin sana gaz vermeye calismis. Cokta iyi yapiyor, bu seni daha da azimlendirir ve hedefe daha cabuk ulasmani saglarBen diyete basladigimda kiziyordum esime bana destek olmadigi icin, o da bana "ben seni oldugun gibi seviyorum, benim icin kilolu degilsin" diyordu... Gecen gün kalkmis "bir daha seni sisman görmek istemiyorum, her halini seviyorum ama böyle bir kez daha asik oldum" dedi
Halbuki tam tersi, misafirperverlik olarak görüyorum ben bunuoyun bozan ev sahibibidada gelmem
Ben genelde misafire hiç ısrar etmem. Kendim çok çektim çünkü. Israr edildiğinde ayıp olmasın diye yiyorum sonra dönüşü muhteşem oluyor.Halbuki tam tersi, misafirperverlik olarak görüyorum ben bunuönünüze bir tabak koysam bu seferde pinti ev sahibi olurum
Sakaysa o zaman lafimi geri aldimBenimki gerçekten şaka yapıyordu çünkü 55 kilodan 85 kiloya çıkana kadar tek bi laf dese bende biraz daha dikkat ederdim kendime. Şu anda bile halen daha zayıf olmuş şişman olmuş önemli, değil. Önemli olan sağlığın diyor.
Anladim, hatayda ne ararsan var yaniHahahah evet harika tanımlamışsın tatlım. Burda harika içli köfte yapan arapça bilen, arapça bildiği için de Türkçe diksiyonu biraz değişik olan sünni, alevi, katolik, protestan, ortadox vs. vs. hanımlar dolu :) Aslında burada daha çok Arap kültürü hakim.
Eş konusuna gelince haklısın. Gaz verdi gerçekten ama bir hayli de sarsarak oldu bu.
Bende illa ye diye israr etmem, kim ne kadar istiyorsa o kadar yesin. Tabaginda birakiyorsa da hic sorun degil ama dedigim gibi sen kendine ayri tabak al derim huyum kurusunBen genelde misafire hiç ısrar etmem. Kendim çok çektim çünkü. Israr edildiğinde ayıp olmasın diye yiyorum sonra dönüşü muhteşem oluyor.
uzun süre yemeden durunca yiyemiyorum ben hiç ya,iftarda yediklerim artıyor bile.Bende iste öyle orantisizimazicik esitlik olsaydi ya
Harikasin
Menülerine söyleyecek söz yok. Sen kacamak yapiyormusun ki hic?
ay bu erkekelr ne kadar kaba ya, bende erkek arkadaşımla iddiaya girdim. hayatta veremezsin diye dik dik konuşuyor, 2 ay süre verdi, en geç 20 eylülde 58 olmam lazım.Eşim geçen gün bana "ay yoksa sen 4 aylık hamile misin göbeğe bak" dediiiii
Hah, işte budur :) tut kendini yemesen tutarsan kendini benim neyim eksikmiş bende yemem
benimde içim tek tabağa rahat etmez , ben getiriyimde sen istiyosan yine eşininkinden ye derimBende illa ye diye israr etmem, kim ne kadar istiyorsa o kadar yesin. Tabaginda birakiyorsa da hic sorun degil ama dedigim gibi sen kendine ayri tabak al derim huyum kurusun
Her yerde diyetteyim denmediği gibi her yerde tatlıda yenmez, en fazla birinde yersin. Onuda yemiş kabul et, ikram edene az önce yedim de. :)Ben şimdiden düşünüyorum ne olacak bu tatlı olayı. İnsan evde yemiyor ama her gittiğin yerde de diyetteyim almıyım diyemiyorsun ki.....
Olmaz olsun böyle ev sahipleri :)benimde içim tek tabağa rahat etmez , ben getiriyimde sen istiyosan yine eşininkinden ye derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?