hadi inşallahSaskin kuzum benim
Menün güzel de nerden cikti yine o kizartma
Amin insallah
Cok kötü oldum ben bugünama tamam konu kapandi
oooommmm tatli istemedi ki benim caniiiim
hihimAllah kismet ederse olur insallah
Ye gülüm ya yazik kiyamam canin cekmis. Niyetli olmasan aksam yedirmezdik ama simdi durum farkli. Cok abartma ama olur mu
Saskin kuzum benim
Amin insallah
Ye gülüm ya yazik kiyamam canin cekmis. Niyetli olmasan aksam yedirmezdik ama simdi durum farkli. Cok abartma ama olur mu
Tamam hadi bir taneyse bir sey demiyorum, yirttin iyisinKafa mı bıraktılar bendee
1 taneciktii yaa canım çektiii
Tamam hadi bir taneyse bir sey demiyorum, yirttin iyisin
Biliyorum canim, insallah tez vakitte hasretin sonra erer. Ayni sebepten bende gelmesini istemiyorum
Dün o kadar konuştum, menü yazmadan gitmişimkafa kalmadı kii
Sahurda
1 dilim ekmek
1 kaşık incir reçeli
1 fincan çay
su
İftarda
1 kase çorba (spaghettili)
5-6 tane et kavurma
1 dilim patates kızartması
yarım lt su
Ara
3 fincan çay
2 dilim kavun
hosgeldin canim:)
Bayanların çok hassas olduğu bir nokta bu kilo mevzusu. Kırgınlığını hırsa çevir ki hedefine ulaşasın. Eşinin bu sözünü motive olarak kabul et
Yulaf kepeğini yoğurda karıştırarak yedim bir ara. Tok tutucu etkisi var ve sindirimi kolaylaştırıyor.
Bu arada tlfonumu betona düşürdüm ekranı tuzla buz olduO yüzden yazıları zar zor okuyabiliyorum.
bide etiketlemeyi öğrensenBu arada E-brulimciğim bak kendimi aştım
bide etiketlemeyi öğrensenkişinin fotosunun üstüne tıkla ismini kopyala yapıştır etiketlemiş ol :)
oldufyzanur oldu mu
eve hurma , kuru incir al acayip bastırıyor tatlı ihtiyacını ,üstünede tarçınlı süt iç .bende almaya üşendiğimden bitter yiyorum alsam yemem aslında, olmadı bitter al at buzluğa kriz anlarında ye. kakaosu yüksek olandan al amaAn itibariyle yeme isini bitirdigim icin bugunku listemi yaziyim su dakikadan sonra bir tatli icin cildiriyir olsam da sekersiz cay ile devam edecegim:
Sabah: haslanmis yumurta
domates salatalik
az b. Peynir
Ogle: 1 tabak yagsiz mercimek corbasi
Ara: kiraz 10-15 tane
Aksam: 2 tane izgara kofte
yagsiz mercimek corbasi
yogurtlu haslanmis borulce
Dipnot: Tika basa doluyum ama aklim da tatlida ve esim yanimda cikolata yiyor su an!!!
menün güzel olmuşAn itibariyle yeme isini bitirdigim icin bugunku listemi yaziyim su dakikadan sonra bir tatli icin cildiriyir olsam da sekersiz cay ile devam edecegim:
domates salatalik
az b. Peynir
yagsiz mercimek corbasi
Dipnot: Tika basa doluyum ama aklim da tatlida ve esim yanimda cikolata yiyor su an!!!
bugün menüm
sahur:
yarım kase yoğurt içine 1 kaşık yulaf kepeği
2 kuru erik
1 çay bardağı light süt
iftar:
1,5 kepçe yoğurt çorbası
salata
2kaşık pilav,
4kaşık kuru fasulye
avuç içi kadar tavuk
1 köfte
3 kare bitter
su 1 litre ye tamamlıycam inşallah .
sağ ol tatlım çok uzun aradan sonra ilk defa yedimPilav da olmasa muhtesem derdim :) Allah kabul etsin canim
Âmin inşallah gülüm hakkımızda hayırlısı olsunBen geldiiim
Ayyy Amin. Allah ikimize de vaktinde ve hayırlısıyla verir inşallah :)
Ramazan menüsü için gayet uygun bence. Kızartma da bir dilimcikmiş kıyamam :) E o da göz hakkı
Hoşbulduk :) Evet tatlım anormal hırslandım. Bir de dolaptaki cicilerimin içine girebilmek için çok hırslandım. Hiçbirşey yakışmıyor yahu
Kepekten ben de memnun kalmıştım şimdi devam edeceğim. Hadi bakalımTelefonun için de geçmiş olsun..
Harikasın, darısı feyzanın başınaBu arada E-brulimciğim bak kendimi aştım
bide etiketlemeyi öğrensenkişinin fotosunun üstüne tıkla ismini kopyala yapıştır etiketlemiş ol :)
fyzanur oldu mu
Menün çok güzel olmuş, bence bir ısırık çikolatayı hak etmişsin amaaa 1 ısırıktan fazla olmaz!An itibariyle yeme isini bitirdigim icin bugunku listemi yaziyim su dakikadan sonra bir tatli icin cildiriyir olsam da sekersiz cay ile devam edecegim:
domates salatalik
az b. Peynir
yagsiz mercimek corbasi
Seninde menün güzel olmuş tatlım. Bittere tam gaz devambugün menüm
sahur:
yarım kase yoğurt içine 1 kaşık yulaf kepeği
2 kuru erik
1 çay bardağı light süt
iftar:
1,5 kepçe yoğurt çorbası
salata
2kaşık pilav,
4kaşık kuru fasulye
avuç içi kadar tavuk
1 köfte
3 kare bitter
su 1 litre ye tamamlıycam inşallah .
ağır abla çikolataya izin verdi ye gariiiÂmin inşallah gülüm hakkımızda hayırlısı olsun
Kız o eklediğin resim ne öyle?
Harikasın, darısı feyzanın başına
Kızlar kullanıcı isminin önüne @ sembolünü eklemek daha kolay, öyle de deneyebilirsiniz
Menün çok güzel olmuş, bence bir ısırık çikolatayı hak etmişsin amaaa 1 ısırıktan fazla olmaz!
Seninde menün güzel olmuş tatlım. Bittere tam gaz devam
Haha cok tatli olmus o smileeSaskin kuzum benim
Amin insallah
Haklisin canim, hele ki acik tonlardaki kiyafetler hic yakismiyor.. Hep siyah mi giyicezBen geldiiim
Ayyy Amin. Allah ikimize de vaktinde ve hayırlısıyla verir inşallah :)
Ramazan menüsü için gayet uygun bence. Kızartma da bir dilimcikmiş kıyamam :) E o da göz hakkı
Hoşbulduk :) Evet tatlım anormal hırslandım. Bir de dolaptaki cicilerimin içine girebilmek için çok hırslandım. Hiçbirşey yakışmıyor yahu
Kepekten ben de memnun kalmıştım şimdi devam edeceğim. Hadi bakalımTelefonun için de geçmiş olsun..
Ben mercimek corbasini yagsz olunca yiyemiyorum canim ya. Menun guzel olmus, ama su miktarini ve yaptiysan sporunu eklersen daha guzel yorum yapabilirizAn itibariyle yeme isini bitirdigim icin bugunku listemi yaziyim su dakikadan sonra bir tatli icin cildiriyir olsam da sekersiz cay ile devam edecegim:
domates salatalik
az b. Peynir
yagsiz mercimek corbasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?