Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hadi inşallah

Kafa mı bıraktılar bendee

1 taneciktii yaa canım çektiii

Ben geldiiim

Biliyorum canim, insallah tez vakitte hasretin sonra erer. Ayni sebepten bende gelmesini istemiyorum

Ayyy Amin. Allah ikimize de vaktinde ve hayırlısıyla verir inşallah :)

Ramazan menüsü için gayet uygun bence. Kızartma da bir dilimcikmiş kıyamam :) E o da göz hakkı

Hoşbulduk :) Evet tatlım anormal hırslandım. Bir de dolaptaki cicilerimin içine girebilmek için çok hırslandım. Hiçbirşey yakışmıyor yahu

Kepekten ben de memnun kalmıştım şimdi devam edeceğim. Hadi bakalım Telefonun için de geçmiş olsun..

Eklentiler

• upload_2015-7-13_17-47-19.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 63
An itibariyle yeme isini bitirdigim icin bugunku listemi yaziyim su dakikadan sonra bir tatli icin cildiriyir olsam da sekersiz cay ile devam edecegim:

Sabah: haslanmis yumurta
domates salatalik
az b. Peynir

Ogle: 1 tabak yagsiz mercimek corbasi

Ara: kiraz 10-15 tane

Aksam: 2 tane izgara kofte
yagsiz mercimek corbasi
yogurtlu haslanmis borulce

Dipnot: Tika basa doluyum ama aklim da tatlida ve esim yanimda cikolata yiyor su an!!!

eve hurma , kuru incir al acayip bastırıyor tatlı ihtiyacını ,üstünede tarçınlı süt iç .bende almaya üşendiğimden bitter yiyorum alsam yemem aslında, olmadı bitter al at buzluğa kriz anlarında ye. kakaosu yüksek olandan al ama

bugün menüm
sahur:
yarım kase yoğurt içine 1 kaşık yulaf kepeği
2 kuru erik
1 çay bardağı light süt

iftar:
1,5 kepçe yoğurt çorbası
salata
2kaşık pilav,
4kaşık kuru fasulye
avuç içi kadar tavuk
1 köfte
3 kare bitter

su 1 litre ye tamamlıycam inşallah .

menün güzel olmuş

Pilav da olmasa muhtesem derdim :) Allah kabul etsin canim

Âmin inşallah gülüm hakkımızda hayırlısı olsun

Kız o eklediğin resim ne öyle?

Bu arada E-brulimciğim bak kendimi aştım
Harikasın, darısı feyzanın başına

bide etiketlemeyi öğrensen kişinin fotosunun üstüne tıkla ismini kopyala yapıştır etiketlemiş ol :)

Kızlar kullanıcı isminin önüne @ sembolünü eklemek daha kolay, öyle de deneyebilirsiniz

Menün çok güzel olmuş, bence bir ısırık çikolatayı hak etmişsin amaaa 1 ısırıktan fazla olmaz!

Seninde menün güzel olmuş tatlım. Bittere tam gaz devam

ağır abla çikolataya izin verdi ye gariiikonuşmam bozuldu ayoooll

Haha cok tatli olmus o smilee

Haklisin canim, hele ki acik tonlardaki kiyafetler hic yakismiyor.. Hep siyah mi giyicez benimde dolapta bir yigin kiyafetim var ustume olmayan. 52 kilo iken giydiklerimi sakladim uzerime oluncaya kadar zayifliycam. Tlfn icin sagol canim

Ben mercimek corbasini yagsz olunca yiyemiyorum canim ya. Menun guzel olmus, ama su miktarini ve yaptiysan sporunu eklersen daha guzel yorum yapabiliriz

Bugunku Menum
sabah 9-10 arasi nesfit, yumurta, kahve
15.00 4 yk etli patates yemegi
1 kase cacik
18.30 1 kase balli yogurt
4-5 civet ici
buda benim tatlim haha
su 2 lt
spor 40 dk yuruyus yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…