Yemiyorsan ne güzel. Bende yememek istiyorumuzun süre yemeden durunca yiyemiyorum ben hiç ya,iftarda yediklerim artıyor bile.
Ay bu erkekelr ne kadar kaba ya, bende erkek arkadaşımla iddiaya girdim. hayatta veremezsin diye dik dik konuşuyor, 2 ay süre verdi, en geç 20 eylülde 58 olmam lazım.
Heh iste tam beni anlatmissinbenimde içim tek tabağa rahat etmez , ben getiriyimde sen istiyosan yine eşininkinden ye derim
Kolay gelsin canim, doktorda da Allah yardimcin olsunKızlar ben biraz derse oturuyorum. 16:00'da da dişçi randevum var. Akşama yazarım artık :) İyi kaynatmalarHayırlı kandiller!
Sanada yedirsinler :)yedirecemde yedirecem
Bende yds kitabımı kaptım geldim işe ama hala açamadımKızlar ben biraz derse oturuyorum. 16:00'da da dişçi randevum var. Akşama yazarım artık :) İyi kaynatmalarHayırlı kandiller!
Feyzanin canina minnet,Sanada yedirsinler :)
[QUOTE="Bende yds kitabımı kaptım geldim işe ama hala açamadım
Canim mesajini [/QUOTE] yazisindan sonra yazman gerekiyorAaaaa bend e YDS çalışıyorum ne güzel kendime YDS yoldaşı buldum!!!
Niye beceremedim bu yanıtlama işini acaba:S
yazisindan sonra yazman gerekiyorCanim mesajini
Bir yerde hata yapiyorsun ya nerede anlamadimTamam :) Ojddj rezalet
Hic cekinme, istedigin kadar dene. Meydan bizim nasil olsaSağol Ebrulim :) Bi daha denicem utanmazsamBu arada tatlı krizi için bir yöntem var niyetli değilsen: 2 adet gün kurusu kayısı üstüne 2 bardak su... bekle , düşün hala krize devamsa aynı işlem tekrar.
Alinti yapsana kizKıyamamm. Allah kabul etsin canım. Şekerin dip yapmış... Tatlıdan kaçış yok gibi:)
Alinti yapsana kiz
Amin ecmain, sag ol canim. Rabbim tüm tutanlarin orucunu kabul etsin insallah.
Regl yolda, sanirim tatli krizi de bundan
Aferin, bak ne güzel yapmissinAmin. Kesin ondandır. Benim de regl yolda, bayramda olmam lazım ama inşallah olmam tabi
Aferin, bak ne güzel yapmissin
Hic sorma her ay her ay davetsiz misafir gibi cikip cikip geliyorBende diyorum gelme diye ama iste dinleyen yok
İnşallah yavaş yavaş azaltıcam bugün de arkadaşlarımla iftara gidiyorum ne yemeliyim sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?