Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yemiyorsan ne güzel. Bende yememek istiyorum

benimde içim tek tabağa rahat etmez , ben getiriyimde sen istiyosan yine eşininkinden ye derim
Heh iste tam beni anlatmissin

Kızlar ben biraz derse oturuyorum. 16:00'da da dişçi randevum var. Akşama yazarım artık :) İyi kaynatmalar Hayırlı kandiller!
Kolay gelsin canim, doktorda da Allah yardimcin olsun Görüsmek üzere

[QUOTE="Bende yds kitabımı kaptım geldim işe ama hala açamadım [/QUOTE]

Aaaaa bend e YDS çalışıyorum ne güzel kendime YDS yoldaşı buldum!!!

Kizlaaar gözümün önünde tatlilar ucusuyor
utanmasam agzimin suyu da akacak

Sağol Ebrulim :) Bi daha denicem utanmazsam Bu arada tatlı krizi için bir yöntem var niyetli değilsen: 2 adet gün kurusu kayısı üstüne 2 bardak su... bekle , düşün hala krize devamsa aynı işlem tekrar.

Sağol Ebrulim :) Bi daha denicem utanmazsam Bu arada tatlı krizi için bir yöntem var niyetli değilsen: 2 adet gün kurusu kayısı üstüne 2 bardak su... bekle , düşün hala krize devamsa aynı işlem tekrar.
Hic cekinme, istedigin kadar dene. Meydan bizim nasil olsa
Tatli krizine karsi tarcinli sütte iyi geliyor ama niyetliyim canim ve serbetli bir seyler yemek istiyorum iftara
Gözüm döndü, felegim de sasmak üzere

Kıyamamm. Allah kabul etsin canım. Şekerin dip yapmış... Tatlıdan kaçış yok gibi:)
Alinti yapsana kiz
Amin ecmain, sag ol canim. Rabbim tüm tutanlarin orucunu kabul etsin insallah.
Regl yolda, sanirim tatli krizi de bundan

Amin. Kesin ondandır. Benim de regl yolda, bayramda olmam lazım ama inşallah olmam tabi
Aferin, bak ne güzel yapmissin
Hic sorma her ay her ay davetsiz misafir gibi cikip cikip geliyor Bende diyorum gelme diye ama iste dinleyen yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…