- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
- 448
ya resmen daldım yeni toplanmış tanıdıgımız birinin bahcesinden geldi dolapları yerlere ellediğim yer renkli renkli annem görmeden temizlesem iyi olucakEllere bakafiyet olsun gülüm
Kendini çok fazla kasma kız, tadımlık al bari sanada yazık değil mi?
Civet ceviz içimiydi hay ALLAH
Azıcık ye, bende yiyeceğim şimdi
Telefondan internet'e girebilirim belki ama onun da kotası ne kadar yeter allah bilirbende özlerim ki
Ay gitti telefon desene, neyse cana geleceğine mala gelsin canım.
Yılmaz Güney'in lafına bayıldım
Mantı hariç güzel olmuş canım, mantıyı da az yemişsin zaten... 4 tavuk kanadı yediğin yarım kase mantıdan gr olarak daha fazla, bence ondan kalorisi daha fazla.
Bu da benim menüm
Sahur
1 lt su
Iftar
1 lt su
1 parça el kadar tavuk ızgara
Salata
1 dilim tahıllı ekmek
Ara 22:15
Dondurmaaa
Spor: 4 km yürüyüş
senin kocanda fazla oluyor ama hem laf sokuyor ,üstüne çikolata,üstüne dondurma beni dellendirmesin yazık günah sanaKizlar!! Imdat!!! Kocam su an karsimda en sevdigim dondurmayi lüpletiyor!!! Bana da bi ton ısrar etti sen yemezsen yemem filan dedi ama su an gayet götürüyor!
yemek yesene kız aç yaşıyosun gerçektenCivet ceviz içimiydi hay ALLAH
Azıcık ye, bende yiyeceğim şimdi
Telefondan internet'e girebilirim belki ama onun da kotası ne kadar yeter allah bilirbende özlerim ki
Ay gitti telefon desene, neyse cana geleceğine mala gelsin canım.
Yılmaz Güney'in lafına bayıldım
Mantı hariç güzel olmuş canım, mantıyı da az yemişsin zaten... 4 tavuk kanadı yediğin yarım kase mantıdan gr olarak daha fazla, bence ondan kalorisi daha fazla.
Bu da benim menüm
Sahur
1 lt su
Iftar
1 lt su
1 parça el kadar tavuk ızgara
Salata
1 dilim tahıllı ekmek
Ara 22:15
Dondurmaaa
Spor: 4 km yürüyüş
bizimde erik ağacımız vardı eskiden, özlediiimmmya resmen daldım yeni toplanmış tanıdıgımız birinin bahcesinden geldi dolapları yerlere ellediğim yer renkli renkli annem görmeden temizlesem iyi olucak
bahceli evde olmayınca işte böyle heves ediyorum parmaklarımın boya olmasına
yarım kase mantı kaç kaşık ediyor? mantı 4 kaşık felansa güzel olmuş menünHepinizin menüsünü beğendim. Kendiminkini hayır.
Sahuru kalkamadığım için yiyemedim.
Akşam
4 tane tavuk kanat 345 kalori
Yarım kase mantı 153 kalori
Çoban salatası 85 kalori
2 hurma 47 kalori
2 dilim karpuz 7 kalori
1,5 litre su ve iki fincan bitki çayı içtim.
Tavuk neden mantıdan daha kalorili anlamadım valla.
Ben geldiiim
Ayyy Amin. Allah ikimize de vaktinde ve hayırlısıyla verir inşallah :)
Ramazan menüsü için gayet uygun bence. Kızartma da bir dilimcikmiş kıyamam :) E o da göz hakkı
Hoşbulduk :) Evet tatlım anormal hırslandım. Bir de dolaptaki cicilerimin içine girebilmek için çok hırslandım. Hiçbirşey yakışmıyor yahu
Kepekten ben de memnun kalmıştım şimdi devam edeceğim. Hadi bakalımTelefonun için de geçmiş olsun..
çok güzel olmuş ,iradenin önünde eğiliyorumEki Görüntüle 1582428
bugün iftarı Sultanahmet'te yaptık. sizin için de foto çektim. tatlı tabağıyla uzun uzun bakıştık, bozaları öyle melül melül izledim(hem de vefa bozacısında ), dünkü fırçalardan sonra elimi bile uzatamadım
bugünkü menüm
11.00: 1 haşlanmış yumurta, domates, biber, salatalık, yeşil çay
15.00: 1 kase yoğurt
20.45: karışık ızgara(sadece etleri ve yeşilliği yedim), yağsız salata, birer çatal haydari ve acılı ezme
su: 3 lt
spor: leslie ile 5 mil
sağ ol canım ,12 ay
sağ ol canımçok zor canım ya. allah tüm ailenize ve kardeşine kolaylık versin. tez zamanda gidip dönsün inşallah.
evet canım ya bugün giremedim. bütün gün uyudum. dünkü anestezinin acısı bugün çıktı sanırım. iftara da dışarı çıkınca. malum İstanbul da bir yerden bir yere gitmek bir asırçok güzel olmuş ,iradenin önünde eğiliyorumbugün görünmedin nerelerdeydin bakıyım
orucu uykuyamı tutturdun kız ,hiç acıkmamışsındırevet canım ya bugün giremedim. bütün gün uyudum. dünkü anestezinin acısı bugün çıktı sanırım. iftara da dışarı çıkınca. malum İstanbul da bir yerden bir yere gitmek bir asır
ay benimde çok hoşuma gitti. ben de bundan sonra 30,5 um. hem de uzuuun bi süreHihih hosbulduuuk :) 3 aya kalmadan 32 demeye dilim varmadi :)
yok kız oruç tutamıyorum hala. ama bütün gün uyuduğum için tutsaymışım iyiymişorucu uykuyamı tutturdun kız ,hiç acıkmamışsındır
aminn canım. hayırlı kandiller herkese. nice hayırlı kandillere inşallah."Leyletülkadri hayrüm min elfi şehr" - "Kadir gecesi bin aydan daha hayırlıdır"
Kadir gecemiz mübarek olsun, DUA’larımızın kabulü için AMIN…
ayakta alkışlıyorum seni. kızlar bayramda tutalım kendimizi dönüşte birinciliğeeeBen şimdiden eksilerdeyim, 24 temmuz bildirimine en az 2 kilo vermiş gircem çünkü bayramda diyete tatil yokkk
böylesini de hiç duymamıştımBanada eşim bir keresinde "Ben bu işten çok karlı çıktım bir tane aldım iki katına çıktın demişti." Takma kafana sevdiklerinden takılıyorlar.
kesin geliyorumkızlar zayıflama grubu var ben ve grubumuzdan bi kaç kişi katılıyoruz bize katılmak isterseniz gelin.ramazandan sonra başlıycaz.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...r-spor-yapiyoruz.837459/page-34#post-41770780
menün güzel olmuş canım. çikolataya sakın sürme eliniAn itibariyle yeme isini bitirdigim icin bugunku listemi yaziyim su dakikadan sonra bir tatli icin cildiriyir olsam da sekersiz cay ile devam edecegim:
Sabah: haslanmis yumurta
domates salatalik
az b. Peynir
Ogle: 1 tabak yagsiz mercimek corbasi
Ara: kiraz 10-15 tane
Aksam: 2 tane izgara kofte
yagsiz mercimek corbasi
yogurtlu haslanmis borulce
Dipnot: Tika basa doluyum ama aklim da tatlida ve esim yanimda cikolata yiyor su an!!!
zengin bir menü olmuş maşşallahbugün menüm
sahur:
yarım kase yoğurt içine 1 kaşık yulaf kepeği
2 kuru erik
1 çay bardağı light süt
iftar:
1,5 kepçe yoğurt çorbası
salata
2kaşık pilav,
4kaşık kuru fasulye
avuç içi kadar tavuk
1 köfte
3 kare bitter
su 1 litre ye tamamlıycam inşallah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?