Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ellere bak afiyet olsun gülüm

Kendini çok fazla kasma kız, tadımlık al bari sanada yazık değil mi?
ya resmen daldım yeni toplanmış tanıdıgımız birinin bahcesinden geldi dolapları yerlere ellediğim yer renkli renkli annem görmeden temizlesem iyi olucak
bahceli evde olmayınca işte böyle heves ediyorum parmaklarımın boya olmasına

resmen ac yasamissiiin! Sahurda sadece 1 lt su nedir ya waooow tebrikler

Kizlar!! Imdat!!! Kocam su an karsimda en sevdigim dondurmayi lüpletiyor!!! Bana da bi ton ısrar etti sen yemezsen yemem filan dedi ama su an gayet götürüyor!
senin kocanda fazla oluyor ama hem laf sokuyor ,üstüne çikolata,üstüne dondurma beni dellendirmesin yazık günah sana ucundan tadımlık al bari nefsin körelsin yazık sana
yemek yesene kız aç yaşıyosun gerçektenben 1 litre zor içtim ya nasıl içtin 2ltne kadar dondurma yedin ,neli yedin

bizimde erik ağacımız vardı eskiden, özlediiimmmbugünde pek ağlayasım var ağaca bile duygulandım

yarım kase mantı kaç kaşık ediyor? mantı 4 kaşık felansa güzel olmuş menün

Aynen, öyle masum bakıyordu ki, her ne kadar masum olmasa da ben de yedim

bugün iftarı Sultanahmet'te yaptık. sizin için de foto çektim . tatlı tabağıyla uzun uzun bakıştık, bozaları öyle melül melül izledim(hem de vefa bozacısında), dünkü fırçalardan sonra elimi bile uzatamadım

bugünkü menüm
11.00: 1 haşlanmış yumurta, domates, biber, salatalık, yeşil çay
15.00: 1 kase yoğurt
20.45: karışık ızgara(sadece etleri ve yeşilliği yedim), yağsız salata, birer çatal haydari ve acılı ezme
su: 3 lt
spor: leslie ile 5 mil

çok güzel olmuş ,iradenin önünde eğiliyorumbugün görünmedin nerelerdeydin bakıyım

çok güzel olmuş ,iradenin önünde eğiliyorumbugün görünmedin nerelerdeydin bakıyım
evet canım ya bugün giremedim. bütün gün uyudum. dünkü anestezinin acısı bugün çıktı sanırım. iftara da dışarı çıkınca. malum İstanbul da bir yerden bir yere gitmek bir asır

evet canım ya bugün giremedim. bütün gün uyudum. dünkü anestezinin acısı bugün çıktı sanırım. iftara da dışarı çıkınca. malum İstanbul da bir yerden bir yere gitmek bir asır
orucu uykuyamı tutturdun kız ,hiç acıkmamışsındır

menün güzel olmuş canım. çikolataya sakın sürme elini

zengin bir menü olmuş maşşallah ama sahur süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…