Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugunku Menum
sabah 9-10 arasi nesfit, yumurta, kahve
15.00 4 yk etli patates yemegi
1 kase cacik
18.30 1 kase balli yogurt
4-5 civet ici
buda benim tatlim haha
su 2 lt
spor 40 dk yuruyus yaptim
çok güzel olmuş ama tatlıyı anlayamadım. ne ola ki o?

bence güzel olmuş menün

çok güzel süpersin. sahuruna hastayım zaten

Kizlar kusura bakmayin 2 gündür gelemedim cok yogundum firsat olmadi

Menü pazar

1 dilim börek
Su

Iftar
1 kepce sehriye cirbasi
1 dilim ekmek
Firinda kus basi kuzu eti
5kasil bulgur pilavi

2 dilim karpuz
1top dondurma

Su 1.5 lt

Menü pazartesi

Sahur
1 tost
Su

Iftar
1 kepce sebze corbasi
1 dilim ekmek
1 parca lasgne

Su 1lt henüz icerim daha spor misafirlerim vardi baya kosturdum

canım pazartesi güzel olmuş bence ama pazar günü şehriye çorbası ekmek ve bulgur pilavı bir arada olmamış gibi hafta sonu şenlik vardı galiba

resmen ac yasamissiiin! Sahurda sadece 1 lt su nedir ya waooow tebrikler
Ya yok kız ne açı, doyuyorum ben mide küçülüyor ramazanda, birde suya yüklenince yemeye pek yer kalmıyor
Siz beni ramazandan sonra görün

Dondurma beyaz Magnum
Suyu gerçekten zorluyorum yoksa 200 ml içer çekilirim, hiç aramam.

bizimde erik ağacımız vardı eskiden, özlediiimmmbugünde pek ağlayasım var ağaca bile duygulandım
Iyimisin kuzum?

Woooowww çok hoş bir kare paylaşım için teşekkürler canım.

Menü harika, iradene de hayranım

aminn canım. hayırlı kandiller herkese. nice hayırlı kandillere inşallah.
Amin cümlemize inşallah gülüm

ayakta alkışlıyorum seni. kızlar bayramda tutalım kendimizi dönüşte birinciliğeee
Ne güzel olur

Takımca ordayız birlikte spor yapıp fazlalıklardan kurtulacağız. Ne demişler birlikten güç doğar

çok güzel süpersin. sahuruna hastayım zaten
Teşekkürler

Başlıyormusun?

Pazar o börek de neyin nesi?
Sen misafirlerden başını kaldıramıyorsun kıyamam. Hem iş hem misafir nasıl altından kalkıyorsun canım?

bizimde erik ağacımız vardı eskiden, özlediiimmmbugünde pek ağlayasım var ağaca bile duygulandım
ahahaha valla bende pek bi duygusalım balım hatta dayanamadım anneme sarıldım agladım annem dürtüyo (bende acayip gıdıklanırım aniden bagırıyorum tabi) bi aglıyorum hıckırarak bi annem dürtüyo gıdıklanıp gülüyorum ayy komediyiz valllahii

Günaydin kizlar
sicacik yataginda yatanlar kiymetini bilin...

aramiza hosgeldin benim gibi polikistik over olan birisi daha Allah sifa versin

gecmis olsun canim onemli bi sey degildir insallah

Bütün fındıklı olanından diyorsun değil mi? Kız sıcaktan erimeyeceğini bilsem türkiyede kargoya verir gönderirdim. Istersen yinede deneyebiliriz

Yalnız benimde canımı çektirdin hee
bende bayilirim onlara kardesim getirdi gelirken daha yemedim yiycem artik mecbur

Selam kızlar :)

Ellere bak afiyet olsun gülüm

Kendini çok fazla kasma kız, tadımlık al bari sanada yazık değil mi?

Almadımmm:) Dayandım. Az önce de komşularımla kahve içtik yanına daha önce tatmadığım yöresel bir kurabiye vardı veeee tırnak kadar tadına baktım sadece yehhuuu:) Olucak mı ne sanki bu sefer

Spordan nefret ediyorum tatlım. Ama kaçış yok. Allahın izniyle yarın leslieye başlayacağım. Neden mi bugün değil? Uyanamadım :) Burada sporu erken yapmak lazım yoksa cehennem sıcağı!

Afiyet olsun canım. Manzara harikaymış. Sultanahmet'i çok özlediğimi farkettim. Menün de sporun da suyun da dört dörtlük olmuş. Şu yeşil çaya ben de alışsam iyi olur.

menün güzel olmuş canım. çikolataya sakın sürme elini

Sürmedim canım benim. Ben de hayret ettim :)

Merhaba :)

Menü karbonhidratça baya zengin geldi gözüme:) Börek, bulgur pilavı, dondurma, ( lasgne lazanya mı?) derken derken :) Gerçi abartıyor muyum bilemedim sonuçta oruç menüsü bu. Yanılıyor da olabilirim. Sağlık nedeniyle oruç tutamadığım için oruçlunun halinden iyi anlayamıyor olabilirim. Öyleyse affola:)

bitter de bitter masallah sana

Allah tez zamanda kavustursun insallah hakkinda neresi hayirliysa orasi olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…