çok güzel olmuş ama tatlıyı anlayamadım. ne ola ki o?Bugunku Menum
sabah 9-10 arasi nesfit, yumurta, kahve
15.00 4 yk etli patates yemegi
1 kase cacik
18.30 1 kase balli yogurt
4-5 civet ici
buda benim tatlim haha
su 2 lt
spor 40 dk yuruyus yaptim
yarım kase mantı kaç kaşık ediyor? mantı 4 kaşık felansa güzel olmuş menün
bence güzel olmuş menünHepinizin menüsünü beğendim. Kendiminkini hayır.
Sahuru kalkamadığım için yiyemedim.
Akşam
4 tane tavuk kanat 345 kalori
Yarım kase mantı 153 kalori
Çoban salatası 85 kalori
2 hurma 47 kalori
2 dilim karpuz 7 kalori
1,5 litre su ve iki fincan bitki çayı içtim.
Tavuk neden mantıdan daha kalorili anlamadım valla.
çok güzel süpersin. sahuruna hastayım zatenCivet ceviz içimiydi hay ALLAH
Azıcık ye, bende yiyeceğim şimdi
Telefondan internet'e girebilirim belki ama onun da kotası ne kadar yeter allah bilirbende özlerim ki
Ay gitti telefon desene, neyse cana geleceğine mala gelsin canım.
Yılmaz Güney'in lafına bayıldım
Mantı hariç güzel olmuş canım, mantıyı da az yemişsin zaten... 4 tavuk kanadı yediğin yarım kase mantıdan gr olarak daha fazla, bence ondan kalorisi daha fazla.
Bu da benim menüm
Sahur
1 lt su
Iftar
1 lt su
1 parça el kadar tavuk ızgara
Salata
1 dilim tahıllı ekmek
Ara 22:15
Dondurmaaa
Spor: 4 km yürüyüş
canım pazartesi güzel olmuş bence ama pazar günü şehriye çorbası ekmek ve bulgur pilavı bir arada olmamış gibihafta sonu şenlik vardı galiba
Ya yok kız ne açı, doyuyorum benresmen ac yasamissiiin! Sahurda sadece 1 lt su nedir ya waooow tebrikler
Dondurma beyaz Magnumsenin kocanda fazla oluyor ama hem laf sokuyor ,üstüne çikolata,üstüne dondurma beni dellendirmesin yazık günah sanaucundan tadımlık al bari nefsin körelsin yazık sana
yemek yesene kız aç yaşıyosun gerçektenben 1 litre zor içtim ya nasıl içtin 2lt ne kadar dondurma yedin ,neli yedin
Iyimisin kuzum?bizimde erik ağacımız vardı eskiden, özlediiimmmbugünde pek ağlayasım var ağaca bile duygulandım
Woooowww çok hoş bir kareEki Görüntüle 1582428
bugün iftarı Sultanahmet'te yaptık. sizin için de foto çektim. tatlı tabağıyla uzun uzun bakıştık, bozaları öyle melül melül izledim(hem de vefa bozacısında ), dünkü fırçalardan sonra elimi bile uzatamadım
bugünkü menüm
11.00: 1 haşlanmış yumurta, domates, biber, salatalık, yeşil çay
15.00: 1 kase yoğurt
20.45: karışık ızgara(sadece etleri ve yeşilliği yedim), yağsız salata, birer çatal haydari ve acılı ezme
su: 3 lt
spor: leslie ile 5 mil
Amin cümlemize inşallah gülümaminn canım. hayırlı kandiller herkese. nice hayırlı kandillere inşallah.
Ne güzel olurayakta alkışlıyorum seni. kızlar bayramda tutalım kendimizi dönüşte birinciliğeee
Takımca ordayızkesin geliyorum
Teşekkürlerçok güzel süpersin. sahuruna hastayım zaten
Başlıyormusun?
Pazar o börek de neyin nesi?Kizlar kusura bakmayin 2 gündür gelemedim cok yogundum firsat olmadi
Menü pazar
1 dilim börek
Su
Iftar
1 kepce sehriye cirbasi
1 dilim ekmek
Firinda kus basi kuzu eti
5kasil bulgur pilavi
2 dilim karpuz
1top dondurma
Su 1.5 lt
Menü pazartesi
Sahur
1 tost
Su
Iftar
1 kepce sebze corbasi
1 dilim ekmek
1 parca lasgne
Su 1lt henüz icerim daha spor misafirlerim vardi baya kosturdum
ahahaha valla bende pek bi duygusalım balım hatta dayanamadım anneme sarıldım agladım annem dürtüyo (bende acayip gıdıklanırım aniden bagırıyorum tabi) bi aglıyorum hıckırarak bi annem dürtüyo gıdıklanıp gülüyorum ayy komediyiz valllahiibizimde erik ağacımız vardı eskiden, özlediiimmmbugünde pek ağlayasım var ağaca bile duygulandım
günaydın canım. Allah kolaylık versin. sen ne zaman çıkıyordun tatileGünaydin kizlar
sicacik yataginda yatanlarkiymetini bilin...
Sag ol canim, Allah razi olsun... Sanada kolay gelsingünaydın canım. Allah kolaylık versin. sen ne zaman çıkıyordun tatile
aramiza hosgeldin benim gibi polikistik over olan birisi daha Allah sifa versinKullanıcı Adı :edersoy
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :36
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2 tane 8 ve 6
Yaşadığınız şehir:Ardahan
Boyunuz :164
Kilonuz:79
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz :Aslında 25 yaşına kadar 55 kiloydum. İnanın nasıl bu hale geldiğimi ben de anlamadım. Hamileliğinin birinde 9 birinde 12 kilo aldım. Ama hamileliğimden önce zaten 70 kiloya çıkmıştım bile. Sanırım kilo anlamda hareketsizlik ve yeme alışkanlıkları çok etkili.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Sağlık problemleri çok büyük etken elbette. Bir tanıdığımız sağlık problemleri nedeniyle erken yaşta vefat etti. Her şey Allahın taktirini elbette am o gün kendime dedimki kendi hatalarınve iradesizliğim yüzünden çocuklarını annesiz bırakmıycam. Sonuçta kilo her sağlık probleminin başı. Tabi zayıfladıkça aynada gördüklerinde çok hoşuma gidiyor.
gecmis olsun canim onemli bi sey degildir insallahhallettik canım arkadaşın sıkıntısını şükür. maddi dertler. Allah manevi sıkıntı vermesin. ben maalesef sınava giremedim. sabah tam sınava gitmek üzere evden çıkarken bir rahatsızlık geçirdim. acil doktora gittik. ufak bir operasyon oldu. şimdi iyiyim şükür.
bende bayilirim onlaraBütün fındıklı olanından diyorsun değil mi? Kız sıcaktan erimeyeceğini bilsem türkiyede kargoya verir gönderirdim. Istersen yinede deneyebiliriz
Yalnız benimde canımı çektirdin hee
Ellere bakafiyet olsun gülüm
Kendini çok fazla kasma kız, tadımlık al bari sanada yazık değil mi?
spor yap sporrr
Eki Görüntüle 1582428
bugün iftarı Sultanahmet'te yaptık. sizin için de foto çektim. tatlı tabağıyla uzun uzun bakıştık, bozaları öyle melül melül izledim(hem de vefa bozacısında ), dünkü fırçalardan sonra elimi bile uzatamadım
bugünkü menüm
11.00: 1 haşlanmış yumurta, domates, biber, salatalık, yeşil çay
15.00: 1 kase yoğurt
20.45: karışık ızgara(sadece etleri ve yeşilliği yedim), yağsız salata, birer çatal haydari ve acılı ezme
su: 3 lt
spor: leslie ile 5 mil
menün güzel olmuş canım. çikolataya sakın sürme elini
Kizlar kusura bakmayin 2 gündür gelemedim cok yogundum firsat olmadi
Menü pazar
1 dilim börek
Su
Iftar
1 kepce sehriye cirbasi
1 dilim ekmek
Firinda kus basi kuzu eti
5kasil bulgur pilavi
2 dilim karpuz
1top dondurma
Su 1.5 lt
Menü pazartesi
Sahur
1 tost
Su
Iftar
1 kepce sebze corbasi
1 dilim ekmek
1 parca lasgne
Su 1lt henüz icerim daha spor misafirlerim vardi baya kosturdum
bitter de bitter masallah sanabugün menüm (yine sahurda çok kaçtı ama bu sahurda güzel olacak)
sahur:
1 bardak light süt
1 kk peynir
1 peynirli poğaça
2 kuru erik,1 gün kurusu,5çiğ badem
1 yumurta
domates
iftar:
2 kepçe mercimek çorbası
yağsız salata
1 bardak yoğurt
1 porsiyon izmir köfte(3 köfte+1 minik patates)
1 kare bitter
su 2 litre olacak inşallah
Allah tez zamanda kavustursun insallah hakkinda neresi hayirliysa orasi olsun canimKızlar duaya ihtiyacım var.. Nişanlım yarın askerlik için gidecek, nereye ve ne zaman gideceğini öğrenmek için..
Bazı bölgeler var, korkuyorum onlardan birine gidecek diye.. Lütfen dua eder misiniz hayırlısı olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?