Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canim ben bir yillik evliydim esim askere gittiginde o hatay ve adanada yapti sukur sag salim dondo kisa donemdi. ama insan uzuluyor özluyor genede

bende bayilirim onlara kardesim getirdi gelirken daha yemedim yiycem artik mecbur
Taze taze yemek en güzeli, uzun süre durunca tadi kaciyor

Almadımmm:) Dayandım. Az önce de komşularımla kahve içtik yanına daha önce tatmadığım yöresel bir kurabiye vardı veeee tırnak kadar tadına baktım sadece yehhuuu:) Olucak mı ne sanki bu sefer
Masallah irade gücleniyor sizi bugün pek bir istikrarli gördüm genc baagyan

Baya baya canım istedi sabahın köründe

Aynı ben :)
Belden aşağısı ile yukarısının ayarı yok ama olacak
Üst 34 alt 38 , dengesizliğe bak :)
Bacaklar bi başkasına ait gibi resmen :)
benim de alt üst dengesi yok alt 38 üst 40

Ayyy Amin. Allah ikimize de vaktinde ve hayırlısıyla verir inşallah :)
bende sizin gibi bebek istiyorum kizlar Allah tez zamanda hyirli saglikli nasip etsin insallah
civet yazınca bende yiyecek çıkmıştı şimdi yazdım hayvan çıktı dolaptada dondurma var amaaaa yemeeeemmm
ben yerim valla bi top sadee ohh miss aksam olsada yesek

visneeeee dün nöbetten bu yana as eriyorum resmen visne icin yiyecegim bu gün

iki gündür giremedim bu arada kusura bakmayin nöbete gidip geldim misafir agirladim cook yorgunum ve yarin gene nöbetciyim 24 saat

dünkü menümü yazayim hemen bari
sahur
bi salatalik su
iftar
bi köfte firinda
bi dilim ekmek
bi kase mercimek corbasi
bi kasik irmik helvasi
22:00
iki dilim karpuz
bi kücük salkim üzüm
iki litre su
spor : nöbet tuttum daha ne yapayim demi ama

visneeeee dün nöbetten bu yana as eriyorum resmen visne icin yiyecegim bu gün
Hayirdir insallah

ben dun sabah 6 dan beri ayaktayim canim nöbetten eve geldim uyumak nasip olmadi daha

yaaa yiyeyimde sonra yapistirin demi cezalari

aminn canim insallah
Kiz 24 saati gecmis, git yat bayilacaksin uykusuzluktan

Bizde sana bütün paketi bitir demedik

aramiza hosgeldin benim gibi polikistik over olan birisi daha Allah sifa versin

Amin inşallah. Bu ay soğan kürüne başlıyayım diyorum. Adeti düzenliyormuş. Bakalım işe yarayacakmı. Yoksa ilaç kullanmadığımız sürece ancak 3 4 ayda oluyorum.

Hayirdir insallah
canimm keskee nerdee bu dis gebelikten sonra benim düzen bozuldu iyice bi bucuk ay oldu hala regl olmadim

Kiz 24 saati gecmis, git yat bayilacaksin uykusuzluktan

Bizde sana bütün paketi bitir demedik

evet canim nöbetlerde böyle oluyor bu uykusuzluk yüyünden yaslandim valla
ben basladim mi paket falan kalmaz ortalikta o yüzden fyzanur u takdir ediyorum tek kare bitterle kapattigi icin

Amin inşallah. Bu ay soğan kürüne başlıyayım diyorum. Adeti düzenliyormuş. Bakalım işe yarayacakmı. Yoksa ilaç kullanmadığımız sürece ancak 3 4 ayda oluyorum.
benim sükür iki senedir düzenliydi canim nisan ayinda dis gebelik gecirdim ondan sonra gene düzensizlesti hayirlisi bakalim ne yapacagiz böyle

evet canim nöbetlerde böyle oluyor bu uykusuzluk yüyünden yaslandim valla
ben basladim mi paket falan kalmaz ortalikta o yüzden fyzanur u takdir ediyorum tek kare bitterle kapattigi icin
Kiyamam bir kadin icin daha da zor...

Demek ki sende ayni benim gibisin, acilan paket bitecek

benim sükür iki senedir düzenliydi canim nisan ayinda dis gebelik gecirdim ondan sonra gene düzensizlesti hayirlisi bakalim ne yapacagiz böyle

Allah yardimciniz olsun kizlar

gecmis olsun canim onemli bi sey degildir insallah
biraz endişelendim ama inşallah değildir canım. doktorum rahatlattı baya. yaklaşık bi 20 gün önce 10 haftalık hamileliğim mecburen sonlandırıldı. tam her şey düzeldi derken şiddetli bir kanama geçirdim. acil gittik doktora. bu durum olabiliyormuş bazen. artık takip edeceğiz. hayırlısı rabbimden.
teşekkür ederim canım. ben de özlemişim meğer. çok iyi geldi valla. içim ferahladı

Kiyamam bir kadin icin daha da zor...

Demek ki sende ayni benim gibisin, acilan paket bitecek

Allah yardimciniz olsun kizlar
zor oluyor canim ama isim bu ne yapalim artik katlaniyoruz
evet kesinlikle kendimi durduramam yerim gider hepsini

cok gecmis olsun seni cok iyi anliyorum benimde basimdan gecti bi kac ay önce insallah rabbim tez zamanda sifani verir canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…