canim ben bir yillik evliydim esim askere gittiginde o hatay ve adanada yapti sukur sag salim dondo kisa donemdi. ama insan uzuluyor özluyor genedeAllah kavuştursun canım, sağ salim gidip gelsin.. Aynen çok zor, düşüncesi bile kalbimi sıkıştırıyor ama yapacak birşey yok, sabredeceğiz, dua edeceğiz, Allah duaları kabul edendir deyip bekleyeceğiz... Cümlemize sabır versin Rabbim..
Amin ablamm aminn..
amin amin"Leyletülkadri hayrüm min elfi şehr" - "Kadir gecesi bin aydan daha hayırlıdır"
Kadir gecemiz mübarek olsun, DUA’larımızın kabulü için AMIN…
Taze taze yemek en güzeli, uzun süre durunca tadi kaciyorbende bayilirim onlarakardesim getirdi gelirken daha yemedim yiycem artik mecbur
MasallahAlmadımmm:) Dayandım. Az önce de komşularımla kahve içtik yanına daha önce tatmadığım yöresel bir kurabiye vardı veeee tırnak kadar tadına baktım sadece yehhuuu:) Olucak mı ne sanki bu sefer
benim de alt üst dengesi yok alt 38 üst 40Baya baya canım istedi sabahın köründe
Aynı ben :)
Belden aşağısı ile yukarısının ayarı yok ama olacak
Üst 34 alt 38 , dengesizliğe bak :)
Bacaklar bi başkasına ait gibi resmen :)
bende sizin gibi bebek istiyorum kizlar Allah tez zamanda hyirli saglikli nasip etsin insallahAyyy Amin. Allah ikimize de vaktinde ve hayırlısıyla verir inşallah :)
ben yerim valla bi top sadee ohh miss aksam olsada yesekcivet yazınca bende yiyecek çıkmıştı şimdi yazdım hayvan çıktıdolaptada dondurma var amaaaa yemeeeemmm
Amin, Rabbim tüm isteyenlere 'annelik' duygusunu tattirsin insallahbende sizin gibi bebek istiyorum kizlar Allah tez zamanda hyirli saglikli nasip etsin insallah
visneeeeeEki Görüntüle 1582403
yaz geldi vişne zamanıda geldi yaşasınn diye çığlık çığlığa bir günün ardından size enerji bulaştırmaya geldim ballar nasılsınızz
kadir geceniz mübarek hayırlara vesile olmasını temenni eder dua eder dua beklerim biriciklerim
ben dun sabah 6 dan beri ayaktayim canim nöbetten eve geldim uyumak nasip olmadi dahaGünaydin kizlar
sicacik yataginda yatanlarkiymetini bilin...
yaaa yiyeyimde sonra yapistirin demi cezalariTaze taze yemek en güzeli, uzun süre durunca tadi kaciyor
aminn canim insallahAmin, Rabbim tüm isteyenlere 'annelik' duygusunu tattirsin insallah
Hayirdir insallahvisneeeeedün nöbetten bu yana as eriyorum resmen visne icin yiyecegim bu gün
Kiz 24 saati gecmis, git yat bayilacaksin uykusuzluktanben dun sabah 6 dan beri ayaktayim canim nöbetten eve geldim uyumak nasip olmadi daha
yaaa yiyeyimde sonra yapistirin demi cezalari
aminn canim insallah
dünkü menümü yazayim hemen bari
sahur
bi salatalik su
iftar
bi köfte firinda
bi dilim ekmek
bi kase mercimek corbasi
bi kasik irmik helvasi
22:00
iki dilim karpuz
bi kücük salkim üzüm
iki litre su
spor : nöbet tuttum daha ne yapayim demi ama
ooo az kalmış. hadi hayırlı tezkerelerSag ol canim, Allah razi olsun... Sanada kolay gelsin
Haftaya persembe ucuyoruz nasipse
aramiza hosgeldin benim gibi polikistik over olan birisi daha Allah sifa versin
Sag ol canimooo az kalmış. hadi hayırlı tezkereler
evet canim nöbetlerde böyle oluyor bu uykusuzluk yüyünden yaslandim vallaHayirdir insallah
canimm keskee nerdee bu dis gebelikten sonra benim düzen bozuldu iyice bi bucuk ay oldu hala regl olmadim
Kiz 24 saati gecmis, git yat bayilacaksin uykusuzluktan
Bizde sana bütün paketi bitir demedik
benim sükür iki senedir düzenliydi canim nisan ayinda dis gebelik gecirdim ondan sonra gene düzensizlesti hayirlisi bakalim ne yapacagiz böyleAmin inşallah. Bu ay soğan kürüne başlıyayım diyorum. Adeti düzenliyormuş. Bakalım işe yarayacakmı. Yoksa ilaç kullanmadığımız sürece ancak 3 4 ayda oluyorum.
Kiyamamevet canim nöbetlerde böyle oluyor bu uykusuzluk yüyünden yaslandim valla
ben basladim mi paket falan kalmaz ortaliktao yüzden fyzanur u takdir ediyorum tek kare bitterle kapattigi icin
Amin inşallah. Bu ay soğan kürüne başlıyayım diyorum. Adeti düzenliyormuş. Bakalım işe yarayacakmı. Yoksa ilaç kullanmadığımız sürece ancak 3 4 ayda oluyorum.
benim sükür iki senedir düzenliydi canim nisan ayinda dis gebelik gecirdim ondan sonra gene düzensizlesti hayirlisi bakalim ne yapacagiz böyle
biraz endişelendim ama inşallah değildir canım. doktorum rahatlattı baya. yaklaşık bi 20 gün önce 10 haftalık hamileliğim mecburen sonlandırıldı. tam her şey düzeldi derken şiddetli bir kanama geçirdim. acil gittik doktora. bu durum olabiliyormuş bazen. artık takip edeceğiz. hayırlısı rabbimden.gecmis olsun canim onemli bi sey degildir insallah
teşekkür ederim canım. ben de özlemişim meğer. çok iyi geldi valla. içim ferahladıSelam kızlar :)
Almadımmm:) Dayandım. Az önce de komşularımla kahve içtik yanına daha önce tatmadığım yöresel bir kurabiye vardı veeee tırnak kadar tadına baktım sadece yehhuuu:) Olucak mı ne sanki bu sefer
Spordan nefret ediyorum tatlım. Ama kaçış yok. Allahın izniyle yarın leslieye başlayacağım. Neden mi bugün değil? Uyanamadım :) Burada sporu erken yapmak lazım yoksa cehennem sıcağı!
Afiyet olsun canım. Manzara harikaymış. Sultanahmet'i çok özlediğimi farkettim. Menün de sporun da suyun da dört dörtlük olmuş. Şu yeşil çaya ben de alışsam iyi olur.
Sürmedim canım benim. Ben de hayret ettim :)
Merhaba :)
Menü karbonhidratça baya zengin geldi gözüme:) Börek, bulgur pilavı, dondurma, ( lasgne lazanya mı?) derken derken :) Gerçi abartıyor muyum bilemedim sonuçta oruç menüsü bu. Yanılıyor da olabilirim. Sağlık nedeniyle oruç tutamadığım için oruçlunun halinden iyi anlayamıyor olabilirim. Öyleyse affola:)
zor oluyor canim ama isim bu ne yapalim artik katlaniyoruzKiyamambir kadin icin daha da zor...
Demek ki sende ayni benim gibisin, acilan paket bitecek
Allah yardimciniz olsun kizlar
cok gecmis olsun seni cok iyi anliyorum benimde basimdan gecti bi kac ay önce insallah rabbim tez zamanda sifani verir canimbiraz endişelendim ama inşallah değildir canım. doktorum rahatlattı baya. yaklaşık bi 20 gün önce 10 haftalık hamileliğim mecburen sonlandırıldı. tam her şey düzeldi derken şiddetli bir kanama geçirdim. acil gittik doktora. bu durum olabiliyormuş bazen. artık takip edeceğiz. hayırlısı rabbimden.
teşekkür ederim canım. ben de özlemişim meğer. çok iyi geldi valla. içim ferahladı
[QUOTE="Bende yds kitabımı kaptım geldim işe ama hala açamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?