Kötü düsünme canim, her sey yolundadir insallah. Hayirilisi olsun, tez vakitte tekrar nasip olur insallah.biraz endişelendim ama inşallah değildir canım. doktorum rahatlattı baya. yaklaşık bi 20 gün önce 10 haftalık hamileliğim mecburen sonlandırıldı. tam her şey düzeldi derken şiddetli bir kanama geçirdim. acil gittik doktora. bu durum olabiliyormuş bazen. artık takip edeceğiz. hayırlısı rabbimden.
Öyle tabi Allah yardimcin olsunor oluyor canim ama isim bu ne yapalim artik katlaniyoruz
evet kesinlikle kendimi durduramam yerim gider hepsini
Kızartma yiyeceğine bi dilim kepek ekmeği yesen hem daha tok tutar hemde daha masum olur. Kaçamak yaptığıan değsin kuzum :)Dün o kadar konuştum, menü yazmadan gitmişimkafa kalmadı kii
Sahurda
1 dilim ekmek
1 kaşık incir reçeli
1 fincan çay
su
İftarda
1 kase çorba (spaghettili)
5-6 tane et kavurma
1 dilim patates kızartması
yarım lt su
Ara
3 fincan çay
2 dilim kavun
Ben kayseriliyim ama hiç sevmem. ŞEpit mantısı severim bende, ay canım çekti şimdi .Az önce annemle konuşuyordum. Mantı yemiş dün. Bende yapsam mı akşama acaba. Çok canım çekti ya...
O kadar zahmet edipte 3 kaşık yerseniz iradenizin önünde eğilirim yeminleayça kaya 3 yemek kaşığı yiyebilirisniz diyor ama yanında ekmek yok salata ye yoğurt ye ,abartmadan ye bidenemm benimm
Valla mükemmel menü olmuş, çikolataya karşıda dayandıysan kralsın harikasın idolsünAn itibariyle yeme isini bitirdigim icin bugunku listemi yaziyim su dakikadan sonra bir tatli icin cildiriyir olsam da sekersiz cay ile devam edecegim:
Sabah: haslanmis yumurta
domates salatalik
az b. Peynir
Ogle: 1 tabak yagsiz mercimek corbasi
Ara: kiraz 10-15 tane
Aksam: 2 tane izgara kofte
yagsiz mercimek corbasi
yogurtlu haslanmis borulce
Dipnot: Tika basa doluyum ama aklim da tatlida ve esim yanimda cikolata yiyor su an!!!
yoğurtla sütü, köfteyle tavuğu biraraya nasıl getirdin :)bugün menüm
sahur:
yarım kase yoğurt içine 1 kaşık yulaf kepeği
2 kuru erik
1 çay bardağı light süt
iftar:
1,5 kepçe yoğurt çorbası
salata
2kaşık pilav,
4kaşık kuru fasulye
avuç içi kadar tavuk
1 köfte
3 kare bitter
su 1 litre ye tamamlıycam inşallah .
süper olmuş menünBugunku Menum
sabah 9-10 arasi nesfit, yumurta, kahve
15.00 4 yk etli patates yemegi
1 kase cacik
18.30 1 kase balli yogurt
4-5 civet ici
buda benim tatlim haha
su 2 lt
spor 40 dk yuruyus yaptim
Kayseri yaglamasi da deniliyor buna degil mi?Ben kayseriliyim ama hiç sevmem. ŞEpit mantısı severim bende, ay canım çekti şimdi .
Dondurma en masum kaçamak zaten , alıver azcık ne olacak.Kizlar!! Imdat!!! Kocam su an karsimda en sevdigim dondurmayi lüpletiyor!!! Bana da bi ton ısrar etti sen yemezsen yemem filan dedi ama su an gayet götürüyor!
MükemmelsiiiinEki Görüntüle 1582428
bugün iftarı Sultanahmet'te yaptık. sizin için de foto çektim. tatlı tabağıyla uzun uzun bakıştık, bozaları öyle melül melül izledim(hem de vefa bozacısında ), dünkü fırçalardan sonra elimi bile uzatamadım
bugünkü menüm
11.00: 1 haşlanmış yumurta, domates, biber, salatalık, yeşil çay
15.00: 1 kase yoğurt
20.45: karışık ızgara(sadece etleri ve yeşilliği yedim), yağsız salata, birer çatal haydari ve acılı ezme
su: 3 lt
spor: leslie ile 5 mil
Hı hı, çok güzel olur, bayılırımKayseri yaglamasi da deniliyor buna degil mi?
Öyle tabi Allah yardimcin olsun
Ya yok kız ne açı, doyuyorum benmide küçülüyor ramazanda, birde suya yüklenince yemeye pek yer kalmıyor
Siz beni ramazandan sonra görün
Dondurma beyaz Magnum
Suyu gerçekten zorluyorum yoksa 200 ml içer çekilirim, hiç aramam.
Iyimisin kuzum?
Woooowww çok hoş bir karepaylaşım için teşekkürler canım.
Menü harika, iradene de hayranım
Amin cümlemize inşallah gülüm
Ne güzel olur
Takımca ordayızbirlikte spor yapıp fazlalıklardan kurtulacağız. Ne demişler birlikten güç doğar
Teşekkürler
Başlıyormusun?
Pazar o börek de neyin nesi?
Sen misafirlerden başını kaldıramıyorsun kıyamam. Hem iş hem misafir nasıl altından kalkıyorsun canım?
abuuu, dolu dolu menüler gördüm. Spor cezası hakediyorsun benceKizlar kusura bakmayin 2 gündür gelemedim cok yogundum firsat olmadi
Menü pazar
1 dilim börek
Su
Iftar
1 kepce sehriye cirbasi
1 dilim ekmek
Firinda kus basi kuzu eti
5kasil bulgur pilavi
2 dilim karpuz
1top dondurma
Su 1.5 lt
Menü pazartesi
Sahur
1 tost
Su
Iftar
1 kepce sebze corbasi
1 dilim ekmek
1 parca lasgne
Su 1lt henüz icerim daha spor misafirlerim vardi baya kosturdum
ben azicik uyuyorum kizlar görüsürüz insallah daha sonra
Allah tez zamanda kavustursun insallah hakkinda neresi hayirliysa orasi olsun canim
canim ben bir yillik evliydim esim askere gittiginde o hatay ve adanada yapti sukur sag salim dondo kisa donemdi. ama insan uzuluyor özluyor genede
Menü güzel, spor bi harika :)dünkü menümü yazayim hemen bari
sahur
bi salatalik su
iftar
bi köfte firinda
bi dilim ekmek
bi kase mercimek corbasi
bi kasik irmik helvasi
22:00
iki dilim karpuz
bi kücük salkim üzüm
iki litre su
spor : nöbet tuttum daha ne yapayim demi ama
Kızartma yiyeceğine bi dilim kepek ekmeği yesen hem daha tok tutar hemde daha masum olur. Kaçamak yaptığıan değsin kuzum :)
Ben kayseriliyim ama hiç sevmem. ŞEpit mantısı severim bende, ay canım çekti şimdi .
O kadar zahmet edipte 3 kaşık yerseniz iradenizin önünde eğilirim yeminle
Valla mükemmel menü olmuş, çikolataya karşıda dayandıysan kralsın harikasın idolsün
Bende bir kere yeme firsati buldum, cok lezizHı hı, çok güzel olur, bayılırım
Iyi uykular canimben azicik uyuyorum kizlar görüsürüz insallah daha sonra
Set halinde bence de daha mantikli gülüm ama aralarda cok fazla vakit birakma, sicagi sicagina yapmaya calisEvet ablam başlıyorum, set halinde yapmak daha mantıklı geldi bana.. günde bir defa yüklenip 50-100 yapmaktan iyidir..
Duvarı bilmem sabrım yetermi öyle yaslanıp beklemeye ama normal squata başlıyorum inşaAllah.. :))
Hic tereddüt etme, yapistir cezayiabuuu, dolu dolu menüler gördüm. Spor cezası hakediyorsun bence
Dün iftarım:
mercimek çorbası,
4 kaşık barbunya,1 dilim kepek ekmek, yoğurtlu semiz otu salatası. akşam boyunca 2 lt su.
ve gece regl oldum, ramazan bitmiştir...
bugünü sancıyla geçiririm ama yarın sağlam spor başlar bana.
Gelsin diyet yemekleri, bayramda da bozmayacağım. Bana bayram istediğim kiloya düşünce gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?