Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kötü düsünme canim, her sey yolundadir insallah. Hayirilisi olsun, tez vakitte tekrar nasip olur insallah.

Kızartma yiyeceğine bi dilim kepek ekmeği yesen hem daha tok tutar hemde daha masum olur. Kaçamak yaptığıan değsin kuzum :)

Az önce annemle konuşuyordum. Mantı yemiş dün. Bende yapsam mı akşama acaba. Çok canım çekti ya...
Ben kayseriliyim ama hiç sevmem. ŞEpit mantısı severim bende, ay canım çekti şimdi .

ayça kaya 3 yemek kaşığı yiyebilirisniz diyor ama yanında ekmek yok salata ye yoğurt ye ,abartmadan ye bidenemm benimm
O kadar zahmet edipte 3 kaşık yerseniz iradenizin önünde eğilirim yeminle
Valla mükemmel menü olmuş, çikolataya karşıda dayandıysan kralsın harikasın idolsün

yoğurtla sütü, köfteyle tavuğu biraraya nasıl getirdin :)
aslında azar azar ama bana karışık geldi kuzum.

Bugunku Menum
sabah 9-10 arasi nesfit, yumurta, kahve
15.00 4 yk etli patates yemegi
1 kase cacik
18.30 1 kase balli yogurt
4-5 civet ici
buda benim tatlim haha
su 2 lt
spor 40 dk yuruyus yaptim
süper olmuş menün

Kizlar!! Imdat!!! Kocam su an karsimda en sevdigim dondurmayi lüpletiyor!!! Bana da bi ton ısrar etti sen yemezsen yemem filan dedi ama su an gayet götürüyor!
Dondurma en masum kaçamak zaten , alıver azcık ne olacak.
Ben bişeye çok dayanamazsam yerim ama onun yerine fazladan gezersiz eklerim.

Mükemmelsiiiin

ben azicik uyuyorum kizlar görüsürüz insallah daha sonra

Evet ablam başlıyorum, set halinde yapmak daha mantıklı geldi bana.. günde bir defa yüklenip 50-100 yapmaktan iyidir..
Duvarı bilmem sabrım yetermi öyle yaslanıp beklemeye ama normal squata başlıyorum inşaAllah.. :))

abuuu, dolu dolu menüler gördüm. Spor cezası hakediyorsun bence

canim ben bir yillik evliydim esim askere gittiginde o hatay ve adanada yapti sukur sag salim dondo kisa donemdi. ama insan uzuluyor özluyor genede

Aynen, tabi üzülüp özleyeceksin.. koskoca 1 sene, nasıl geçecek çok merak ediyorum :/
1 sene deyince çok geliyor 12 ay daha teselli edici

Menü güzel, spor bi harika :)

Haklısın.
Ben zaten boş bıraktım bu Ramazanı, şu an resmen yemek yemenin keyfini çıkarıyorum
Son günlerim, sonrası detoks ve daha sağlıklı planlarım var

Dün iftarım:
mercimek çorbası,
4 kaşık barbunya,1 dilim kepek ekmek, yoğurtlu semiz otu salatası. akşam boyunca 2 lt su.
ve gece regl oldum, ramazan bitmiştir...
bugünü sancıyla geçiririm ama yarın sağlam spor başlar bana.
Gelsin diyet yemekleri, bayramda da bozmayacağım. Bana bayram istediğim kiloya düşünce gelecek

Hı hı, çok güzel olur, bayılırım
Bende bir kere yeme firsati buldum, cok leziz

ben azicik uyuyorum kizlar görüsürüz insallah daha sonra
Iyi uykular canim

Set halinde bence de daha mantikli gülüm ama aralarda cok fazla vakit birakma, sicagi sicagina yapmaya calis

abuuu, dolu dolu menüler gördüm. Spor cezası hakediyorsun bence
Hic tereddüt etme, yapistir cezayi

Menü süper, gelecege dair planlar süper daha ne denir ki?

Ben dün geldim ama yine menü yazmayı unuttum.. Gerçekten kafam çok dağınık, herşeyi bir yarım yamalak yapmaya başladım :/

Sahurda
Su

İftarda
1 kase çorba
7-8 tane sarma
1 dilim ekmek
2 parça karpuz

Ara
3 fincan çay

6-7 dilim şeftali

su yarım lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…