Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bende bir kere yeme firsati buldum, cok leziz

Iyi uykular canim

Set halinde bence de daha mantikli gülüm ama aralarda cok fazla vakit birakma, sicagi sicagina yapmaya calis

Hic tereddüt etme, yapistir cezayi

Aynen ablam çok haklısın.. hatta gün de 3 defa 3 set halinde yapsam ne güzel olurduuu Yapan yokta öylesine söylüyorum işte

Haklısın.
Ben zaten boş bıraktım bu Ramazanı, şu an resmen yemek yemenin keyfini çıkarıyorum
Son günlerim, sonrası detoks ve daha sağlıklı planlarım var
Ramazan bozdu hepimizin dengesini. Nerdesn baksan 3 kiloyu son bi ayda aldım ben. Birde garip bi şişkinlik halinde.

Bende bir kere yeme firsati buldum, cok leziz

Hic tereddüt etme, yapistir cezayi
Bence bunu kural haline getirip hepimiz uyalım :)

Menü süper, gelecege dair planlar süper daha ne denir ki?
Allah bozdurmasın inşallah diyelim, pek hevesliyim :)

Sahurda su ne Allah için ,azıcık atıştırsaydın keşke.

İftardan bi parçayı sahura kaydırsak iyiymiş :)

Arkadaşım şeyda coşkunla zayıflıyor, onun detokslarından deneyesim var ara ara. En azından haftada bir.
Genel olarak tüm programa uyamam, bana sıkıcı gelir öyle şeyler, diyetten soğurum.
Detoks günü yapalım haftada bir isterseniz, hatta peşembeleri yaparız cumaya eksi çıkarız :)

Toparlan canim nisanlin seni böyle görmesin, bu sefer o daha da cok üzülür, akli iyice burada kalir.

Aynen ablam çok haklısın.. hatta gün de 3 defa 3 set halinde yapsam ne güzel olurduuu Yapan yokta öylesine söylüyorum işte
Bencede yapsan güzel olur Tembellikle bir yere varamazsin, gelinligi giyecegin günleri düsün

Bence bunu kural haline getirip hepimiz uyalım :)

Allah bozdurmasın inşallah diyelim, pek hevesliyim :)
Bir bunu eskiden uygulardik zaten canim. Bana 500 jumping jack, 1000 mekik vs yaptirdiklarini hic unutmuyorum
Ramazan bitsin yine bu sisteme adapte olalim, bazilarimizin baska türlü totosunu kipirdatacagi yok

Amin insallah hevesin kacmaz

Her detoks herkeste ayni etkiyi yaratmiyor, bende mesela genelde öyle seyler ters teper o yüzden persembe yerine baska gün yapilmasini tavsiye ediyorum. Bir ara yogurt günü uyguluyordum persembeleri bak iste o süper oluyor

Taze taze yemek en güzeli, uzun süre durunca tadi kaciyor

Masallah irade gücleniyor sizi bugün pek bir istikrarli gördüm genc baagyan

Hahahah :) Aynen! Kocam sağolsun hahah :)

bende sizin gibi bebek istiyorum kizlar Allah tez zamanda hyirli saglikli nasip etsin insallah

ben yerim valla bi top sadee ohh miss aksam olsada yesek

Aminn inşallah. Bebe belik dolduralım burayı Gerçi aslında önc zayıflasaydık iyiydi Folik asite başladın mı canım?

Vallahi sahur zaten boş, iftar desen açlık sınırında :) helal olsun

Büyük geçmiş olsun canım. Az şey atlatmamışsın. Allah gönlüne gör versin.

Aaaaa bend e YDS çalışıyorum ne güzel kendime YDS yoldaşı buldum!!!

Bişe deyim mi, ben daha ilk konudayım. Son dakika kararı :) toparlar mıyım kız, gaz versene bana azcık [/QUOTE]

Az önce bir deneme çözdüm de geldim :) Ben de daha bu hafta başladım canım sorma ya keşke biraz daha vakit olsaydı Ama şöyle düşün; sınava 2 ay var ve iki ayda mevcut seviyemize ortalama 10 puan rahat ekleriz bence. O yüzden çalışalım. İngilizce seviyen ne tatlım?

YDS den sonra da KPSS'ye başlayacağım ben...GY+GK+ALAN.. Hayırlısı

yemeye devam et sen bitterleri

Koptumm! Dağıldım burda! Alemsin :)

AKovser canım ben kaçırmış olabilirim. Belli oldu mu neresi olduğu? Kısa-uzun? Sayılı gün çabuk geçer canım. Geçip gidicek ve hep beraber olucaksınız Allahın izniyle

benim sükür iki senedir düzenliydi canim nisan ayinda dis gebelik gecirdim ondan sonra gene düzensizlesti hayirlisi bakalim ne yapacagiz böyle

Geçmiş olsun. Gerçekten zor oluyor ilaç kullansan ilaç, kullanmasan adet görmemek kilo yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…