Bende bir kere yeme firsati buldum, cok leziz
Iyi uykular canim
Set halinde bence de daha mantikli gülüm ama aralarda cok fazla vakit birakma, sicagi sicagina yapmaya calis
Hic tereddüt etme, yapistir cezayi
Ramazan bozdu hepimizin dengesini. Nerdesn baksan 3 kiloyu son bi ayda aldım ben. Birde garip bi şişkinlik halinde.Haklısın.
Ben zaten boş bıraktım bu Ramazanı, şu an resmen yemek yemenin keyfini çıkarıyorum
Son günlerim, sonrası detoks ve daha sağlıklı planlarım var
Bence bunu kural haline getirip hepimiz uyalım :)Bende bir kere yeme firsati buldum, cok leziz
Hic tereddüt etme, yapistir cezayi
Allah bozdurmasın inşallah diyelim, pek hevesliyim :)Menü süper, gelecege dair planlar süper daha ne denir ki?
Sahurda su ne Allah için ,azıcık atıştırsaydın keşke.Ben dün geldim ama yine menü yazmayı unuttum.. Gerçekten kafam çok dağınık, herşeyi bir yarım yamalak yapmaya başladım :/
Sahurda
Su
İftarda
1 kase çorba
7-8 tane sarma
1 dilim ekmek
2 parça karpuz
Ara
3 fincan çay
6-7 dilim şeftali
su yarım lt
Toparlan canim nisanlin seni böyle görmesin, bu sefer o daha da cok üzülür, akli iyice burada kalir.Ben dün geldim ama yine menü yazmayı unuttum.. Gerçekten kafam çok dağınık, herşeyi bir yarım yamalak yapmaya başladım :/
Sahurda
Su
İftarda
1 kase çorba
7-8 tane sarma
1 dilim ekmek
2 parça karpuz
Ara
3 fincan çay
6-7 dilim şeftali
su yarım lt
Bencede yapsan güzel olurAynen ablam çok haklısın.. hatta gün de 3 defa 3 set halinde yapsam ne güzel olurduuuYapan yokta öylesine söylüyorum işte
Bir bunu eskiden uygulardik zaten canim. Bana 500 jumping jack, 1000 mekik vs yaptirdiklarini hic unutmuyorumBence bunu kural haline getirip hepimiz uyalım :)
Allah bozdurmasın inşallah diyelim, pek hevesliyim :)
Her detoks herkeste ayni etkiyi yaratmiyor, bende mesela genelde öyle seyler ters teperArkadaşım şeyda coşkunla zayıflıyor, onun detokslarından deneyesim var ara ara. En azından haftada bir.
Genel olarak tüm programa uyamam, bana sıkıcı gelir öyle şeyler, diyetten soğurum.
Detoks günü yapalım haftada bir isterseniz, hatta peşembeleri yaparız cumaya eksi çıkarız :)
hiç takdir etme gece 4 kare yedim.evet canim nöbetlerde böyle oluyor bu uykusuzluk yüyünden yaslandim valla
ben basladim mi paket falan kalmaz ortaliktao yüzden fyzanur u takdir ediyorum tek kare bitterle kapattigi icin
yemeye devam et sen bitterlerihiç takdir etme gece 4 kare yedim.
artık sporla felan telafi etmeye çalışcam .yemeye devam et sen bitterleri
kizdin mi banaartık sporla felan telafi etmeye çalışcam .
yiyen benim sana niye kızıyım kız alemsinkizdin mi bana
Taze taze yemek en güzeli, uzun süre durunca tadi kaciyor
Masallahirade gücleniyor sizi bugün pek bir istikrarli gördüm genc baagyan
bende sizin gibi bebek istiyorum kizlar Allah tez zamanda hyirli saglikli nasip etsin insallah
ben yerim valla bi top sadee ohh miss aksam olsada yesek
dünkü menümü yazayim hemen bari
sahur
bi salatalik su
iftar
bi köfte firinda
bi dilim ekmek
bi kase mercimek corbasi
bi kasik irmik helvasi
22:00
iki dilim karpuz
bi kücük salkim üzüm
iki litre su
spor : nöbet tuttum daha ne yapayim demi ama
biraz endişelendim ama inşallah değildir canım. doktorum rahatlattı baya. yaklaşık bi 20 gün önce 10 haftalık hamileliğim mecburen sonlandırıldı. tam her şey düzeldi derken şiddetli bir kanama geçirdim. acil gittik doktora. bu durum olabiliyormuş bazen. artık takip edeceğiz. hayırlısı rabbimden.
teşekkür ederim canım. ben de özlemişim meğer. çok iyi geldi valla. içim ferahladı
Aaaaa bend e YDS çalışıyorum ne güzel kendime YDS yoldaşı buldum!!!
yemeye devam et sen bitterleri
benim sükür iki senedir düzenliydi canim nisan ayinda dis gebelik gecirdim ondan sonra gene düzensizlesti hayirlisi bakalim ne yapacagiz böyle
Iyi o zaman rahatladimyiyen benim sana niye kızıyım kız alemsin
Hahahah :) Aynen! Kocam sağolsun hahah :)
Koptumm! Dağıldım burda! Alemsin :)
ooo bir vişneci dahaavisneeeeedün nöbetten bu yana as eriyorum resmen visne icin yiyecegim bu gün
kusmak serbest miii
Bu yine iyi, bunun birde siyah ince tayt giyip günese karsi poz vereni var
buyur buyur cekinmekusmak serbest miii
Bu yine iyi, bunun birde siyah ince tayt giyip günese karsi poz vereni var
buyur buyur cekinme
Anlastik, kacamagini gördügüm an yakarimO taytlıyı bana ayır lütfen ama ilk kaçamağımda alayım olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?