Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben kendime sağlam ceza verecem valla, şu sancım geçsin sağlam çalışırım. tatlı krizine girmeden regl dönemini atlatmak istiyorum

Detoks bana çok sıkıcı geliyor, gün içinde aynı şeyi ikinci defa görmek istemiyorum.
ananasa bayılırdım ama şeyda coskun detoksuyla günde 3 defa yeyince tiksindim resmen birdaha tadına bakmadım.

Az önce bir deneme çözdüm de geldim :) Ben de daha bu hafta başladım canım sorma ya keşke biraz daha vakit olsaydı Ama şöyle düşün; sınava 2 ay var ve iki ayda mevcut seviyemize ortalama 10 puan rahat ekleriz bence. O yüzden çalışalım. İngilizce seviyen ne tatlım?

YDS den sonra da KPSS'ye başlayacağım ben...GY+GK+ALAN.. Hayırlısı

Koptumm! Dağıldım burda! Alemsin :)[/QUOTE]

kitabı yanımda getiriyorum iş yerine ama şu saat oldu hala açılmadı. ben yds den hemen sonra alese yüklenmek zorundayım, 80 almam gerekiyor
Senin bölüm ne canım?

Bence en saglam ceza jj tabi sen daha iyi bilirsin?
Tatli krizini tarcinli sütle gecistirebilirsin canim...

Aaa bak yogurt, ananas ve tarcin harika oluyor aslinda ama tiksindiysen yiyemezsin herhalde bir daha?
Seni bu duruma sokan bir bayani niye takip ediyorsun orasini anlamadim?

zor oluyor canim ama isim bu ne yapalim artik katlaniyoruz
evet kesinlikle kendimi durduramam yerim gider hepsini

cok gecmis olsun seni cok iyi anliyorum benimde basimdan gecti bi kac ay önce insallah rabbim tez zamanda sifani verir canim
amin canım. inşallah hep
Kötü düsünme canim, her sey yolundadir insallah. Hayirilisi olsun, tez vakitte tekrar nasip olur insallah.
amin canım. hayırlı zamanda inşallah.

Az önce bir deneme çözdüm de geldim :) Ben de daha bu hafta başladım canım sorma ya keşke biraz daha vakit olsaydı Ama şöyle düşün; sınava 2 ay var ve iki ayda mevcut seviyemize ortalama 10 puan rahat ekleriz bence. O yüzden çalışalım. İngilizce seviyen ne tatlım?

YDS den sonra da KPSS'ye başlayacağım ben...GY+GK+ALAN.. Hayırlısı

Koptumm! Dağıldım burda! Alemsin :)[/QUOTE]
amin canım sağ olasın. allah beteriyle sınamasın inşallah

Kamu Yönetimi mezunuyum canım YDS hedefim 90 ve üstü
abuuu, bana 55 yeterde artar bile :)
maşallahın var öyleyse senin yakanı bırakmam daha
Sıkıntı kadında değilki bende:) detoks altı üstü bir gün ama ben sıkılıveriyorum aynı şeyi yeyince. birkaç defa uydum hakikaten işe yarıyordu. Arkadaşım senelerdir veremedği kiloları verdi onunla, bende o irade yok tabi. arada bi detoksu yeterli :)

amin canım sağ olasın. allah beteriyle sınamasın inşallah[/QUOTE]
ay ben de önümüzdeki yıl için kpss ye hazırlanacağım. birlikte hazırlanırız. süper olur valla

Detoks olarak yoğurt günü yapsan, öğünlerinde de farklı meyveler eklesen?
Ben tarafından denenmiş onaylanmış bir detoks

aboovv bu arkadaşı da gruba davet edelim bence
ALLAH iyiliğini versin, hiç gülesim yoktu buna jillian bile kar etmez artık

Selaaaaaaaam kizlar tam 2 saatir sayfadaki gecmisi okudum maslallah yeni arkadaslarimizla baya kaynatmissiniz

Hosgeldin aramiza bende senin gibi stress den veya sinirden yiyenlerdenim insallah verirsin

Hosgeldin 2 sene önce basarmissin yine basarirsin insallah

Hadi insallah Hosgeldin

Menün iyi olmus kiz suyu artir sende benim gibi cok az iciyorusun

Bugunku Menum
sabah 9-10 arasi nesfit, yumurta, kahve
15.00 4 yk etli patates yemegi
1 kase cacik
18.30 1 kase balli yogurt
4-5 civet ici
buda benim tatlim haha
su 2 lt
spor 40 dk yuruyus yaptim

Menün güzel olmus ana yemegini genellikle öglen yiyorsun bende ramazandan sonra öyle yapicam

Menün az olmus ama doyduysan ne mutlu darisi basima

menün cok güzel ve saglikli

canım pazartesi güzel olmuş bence ama pazar günü şehriye çorbası ekmek ve bulgur pilavı bir arada olmamış gibi hafta sonu şenlik vardı galiba

ya sorma cumartesi davetliydik görümceme pazar günüde diger görümceme davetliydik dün benim misafirlerim vardi derken baya yogun gecti yemeklerde kacti toparlancam ama

yaa bu haftasonu baya yogundu cumartesi pazar görümcelerim davet etti dünde benim misafirlerim vardi yemegi dikkat edemedim

evet haklisin karbonhidrat hastasiyim zaten illaki bi ekmek makarna pilav olucak ama dikkat edicem bu hafta

abuuu, dolu dolu menüler gördüm. Spor cezası hakediyorsun bence

ver cezami raziyim

menün gayet güzel olmus

bende düsündüm Bayramdan sonra detoxa baslamayi hata 1 Hafta yaparim dedim ama dayanirmiyim bilmiyorum

her tür dayanışmaya varıııım
Ben detoks yaparım valla ama ne detoksu yapıcaz nasıl yapıcaz kaç gün yapıcaz. Aydınlat beni lütfen sinsirellaa:)

amin canım sağ olasın. allah beteriyle sınamasın inşallah
ay ben de önümüzdeki yıl için kpss ye hazırlanacağım. birlikte hazırlanırız. süper olur valla[/QUOTE]

Ooo süper 3 kişi mi olduk KPSS'ye hadi bakalım :)

Hadi yolumuz açık olsun.Allah yardımcın olsun

Dün yedim gitti valla. Şimdi alternatif arıyorum. Yoğurtla salçayı öyle bişeyin üstüne dökeyim ki tadına yaklaşsın.
öyle bişey yok ama yoğurtlu bişey istiyosan kırmızı biber patlat üstüne yoğurt ve erimiş 1 kaşık tereyağı dök ohh miss canım çekti

bende seneye girmek için ygs lys ye hazırlanıyorum benide alın aranıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…