Toparlan canim nisanlin seni böyle görmesin, bu sefer o daha da cok üzülür, akli iyice burada kalir.
Bencede yapsan güzel olurTembellikle bir yere varamazsin, gelinligi giyecegin günleri düsün
Bir bunu eskiden uygulardik zaten canim. Bana 500 jumping jack, 1000 mekik vs yaptirdiklarini hic unutmuyorum
Ramazan bitsin yine bu sisteme adapte olalim, bazilarimizin baska türlü totosunu kipirdatacagi yok
Amin insallah hevesin kacmaz
Her detoks herkeste ayni etkiyi yaratmiyor, bende mesela genelde öyle seyler ters tepero yüzden persembe yerine baska gün yapilmasini tavsiye ediyorum. Bir ara yogurt günü uyguluyordum persembeleri bak iste o süper oluyor
Hahahah :) Aynen! Kocam sağolsun hahah :)
Aminn inşallah. Bebe belik dolduralım burayıGerçi aslında önc zayıflasaydık iyiydi Folik asite başladın mı canım?
Vallahi sahur zaten boş, iftar desen açlık sınırında :) helal olsun
Büyük geçmiş olsun canım. Az şey atlatmamışsın. Allah gönlüne gör versin.
Bişe deyim mi, ben daha ilk konudayım. Son dakika kararı :) toparlar mıyım kız, gaz versene bana azcık
kitabı yanımda getiriyorum iş yerine ama şu saat oldu hala açılmadı. ben yds den hemen sonra alese yüklenmek zorundayım, 80 almam gerekiyor
Senin bölüm ne canım?
Bence en saglam ceza jj tabi sen daha iyi bilirsin?Ben kendime sağlam ceza verecem valla, şu sancım geçsin sağlam çalışırım. tatlı krizine girmeden regl dönemini atlatmak istiyorum
Detoks bana çok sıkıcı geliyor, gün içinde aynı şeyi ikinci defa görmek istemiyorum.
ananasa bayılırdım ama şeyda coskun detoksuyla günde 3 defa yeyince tiksindim resmen birdaha tadına bakmadım.
amin canım. inşallah hepzor oluyor canim ama isim bu ne yapalim artik katlaniyoruz
evet kesinlikle kendimi durduramam yerim gider hepsini
cok gecmis olsun seni cok iyi anliyorum benimde basimdan gecti bi kac ay önce insallah rabbim tez zamanda sifani verir canim
amin canım. hayırlı zamanda inşallah.Kötü düsünme canim, her sey yolundadir insallah. Hayirilisi olsun, tez vakitte tekrar nasip olur insallah.
Hahahah :) Aynen! Kocam sağolsun hahah :)
Aminn inşallah. Bebe belik dolduralım burayıGerçi aslında önc zayıflasaydık iyiydi Folik asite başladın mı canım?
Vallahi sahur zaten boş, iftar desen açlık sınırında :) helal olsun
Büyük geçmiş olsun canım. Az şey atlatmamışsın. Allah gönlüne gör versin.
Bişe deyim mi, ben daha ilk konudayım. Son dakika kararı :) toparlar mıyım kız, gaz versene bana azcık
abuuu, bana 55 yeterde artar bile :)Kamu Yönetimi mezunuyum canım YDS hedefim 90 ve üstü
Sıkıntı kadında değilki bende:) detoks altı üstü bir gün ama ben sıkılıveriyorum aynı şeyi yeyince. birkaç defa uydum hakikaten işe yarıyordu. Arkadaşım senelerdir veremedği kiloları verdi onunla, bende o irade yok tabi. arada bi detoksu yeterli :)Bence en saglam ceza jj tabi sen daha iyi bilirsin?
Tatli krizini tarcinli sütle gecistirebilirsin canim...
Aaa bak yogurt, ananas ve tarcin harika oluyor aslinda ama tiksindiysen yiyemezsin herhalde bir daha?
Seni bu duruma sokan bir bayani niye takip ediyorsun orasini anlamadim?
aboovv bu arkadaşı da gruba davet edelim benceyemeye devam et sen bitterleri
amin canım sağ olasın. allah beteriyle sınamasın inşallah[/QUOTE]amin canım. inşallah hep
amin canım. hayırlı zamanda inşallah.
Az önce bir deneme çözdüm de geldim :) Ben de daha bu hafta başladım canım sorma ya keşke biraz daha vakit olsaydıAma şöyle düşün; sınava 2 ay var ve iki ayda mevcut seviyemize ortalama 10 puan rahat ekleriz bence. O yüzden çalışalım. İngilizce seviyen ne tatlım?
YDS den sonra da KPSS'ye başlayacağım ben...GY+GK+ALAN.. Hayırlısı
Koptumm! Dağıldım burda! Alemsin :)
ay ben de önümüzdeki yıl için kpss ye hazırlanacağım. birlikte hazırlanırız. süper olur vallaamin canım sağ olasın. allah beteriyle sınamasın inşallah
bu nası bi alıntı oldu yahuay ben de önümüzdeki yıl için kpss ye hazırlanacağım. birlikte hazırlanırız. süper olur valla
Detoks olarak yoğurt günü yapsan, öğünlerinde de farklı meyveler eklesen?Sıkıntı kadında değilki bende:) detoks altı üstü bir gün ama ben sıkılıveriyorum aynı şeyi yeyince. birkaç defa uydum hakikaten işe yarıyordu. Arkadaşım senelerdir veremedği kiloları verdi onunla, bende o irade yok tabi. arada bi detoksu yeterli :)
ALLAH iyiliğini versin, hiç gülesim yoktuaboovv bu arkadaşı da gruba davet edelim bence
Kullanıcı Adı : yildizlariyakalamak
İsim (İsteğe Bağlı ): yildizlariy
Yaşınız : 18
Medeni Durumunuz : bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: yok
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz : 168
Kilonuz: 101
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : yoğun çalışma temposu ve stres sonucu gelen 28 kilo...
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? 101 kilo olmak alışık olduğum bi durum değil, sağlığım ve görünümüm için kilo vermek zorundayım
4.TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :Georgeoust
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :31,5
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:0 denemelere devam
Yaşadığınız şehir: Hatay
Boyunuz :160
Kilonuz:78
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz :hep kilolu oldum zaten 2 sene önce 58 e dustum ancak geri aldim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Hem saglik icin hem de daha iyi gorunmek icin
Kullanıcı Adı :gohipopotam
İsim (İsteğe Bağlı ):Gökçen
Yaşınız :43
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1, 15
Yaşadığınız şehir: Istanbul
Boyunuz : 1,65 cm
Kilonuz: 99 kg
Hedef kilonuz : 84 kg
Kilo alma hikayeniz : özellikle son iki senede, strese ve psikolojik sorunlara bağlı olarak
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Yüksektansiyon ilacının dozunu azaltabilmek istiyorum, insülin direncinin azalmasını istiyorum, istersem yapabileceğimi kendime kanıtlamak istiyorum
Hepbirlikte daha güzel, daha zayıf, daha sağlıklı günlere inşallah :)))
Kadir geceniz mübarek olsun, hayırlara vesile olsun
bugün menüm
sahur:
yarım kase yoğurt içine 1 kaşık yulaf kepeği
2 kuru erik
1 çay bardağı light süt
iftar:
1,5 kepçe yoğurt çorbası
salata
2kaşık pilav,
4kaşık kuru fasulye
avuç içi kadar tavuk
1 köfte
3 kare bitter
su 1 litre ye tamamlıycam inşallah .
Bugunku Menum
sabah 9-10 arasi nesfit, yumurta, kahve
15.00 4 yk etli patates yemegi
1 kase cacik
18.30 1 kase balli yogurt
4-5 civet ici
buda benim tatlim haha
su 2 lt
spor 40 dk yuruyus yaptim
Civet ceviz içimiydi hay ALLAH
Azıcık ye, bende yiyeceğim şimdi
Telefondan internet'e girebilirim belki ama onun da kotası ne kadar yeter allah bilirbende özlerim ki
Ay gitti telefon desene, neyse cana geleceğine mala gelsin canım.
Yılmaz Güney'in lafına bayıldım
Mantı hariç güzel olmuş canım, mantıyı da az yemişsin zaten... 4 tavuk kanadı yediğin yarım kase mantıdan gr olarak daha fazla, bence ondan kalorisi daha fazla.
Bu da benim menüm
Sahur
1 lt su
Iftar
1 lt su
1 parça el kadar tavuk ızgara
Salata
1 dilim tahıllı ekmek
Ara 22:15
Dondurmaaa
Spor: 4 km yürüyüş
Eki Görüntüle 1582428
bugün iftarı Sultanahmet'te yaptık. sizin için de foto çektim. tatlı tabağıyla uzun uzun bakıştık, bozaları öyle melül melül izledim(hem de vefa bozacısında ), dünkü fırçalardan sonra elimi bile uzatamadım
bugünkü menüm
11.00: 1 haşlanmış yumurta, domates, biber, salatalık, yeşil çay
15.00: 1 kase yoğurt
20.45: karışık ızgara(sadece etleri ve yeşilliği yedim), yağsız salata, birer çatal haydari ve acılı ezme
su: 3 lt
spor: leslie ile 5 mil
canım pazartesi güzel olmuş bence ama pazar günü şehriye çorbası ekmek ve bulgur pilavı bir arada olmamış gibihafta sonu şenlik vardı galiba
Ya yok kız ne açı, doyuyorum benmide küçülüyor ramazanda, birde suya yüklenince yemeye pek yer kalmıyor
Siz beni ramazandan sonra görün
Dondurma beyaz Magnum
Suyu gerçekten zorluyorum yoksa 200 ml içer çekilirim, hiç aramam.
Iyimisin kuzum?
Woooowww çok hoş bir karepaylaşım için teşekkürler canım.
Menü harika, iradene de hayranım
Amin cümlemize inşallah gülüm
Ne güzel olur
Takımca ordayızbirlikte spor yapıp fazlalıklardan kurtulacağız. Ne demişler birlikten güç doğar
Teşekkürler
Başlıyormusun?
Pazar o börek de neyin nesi?
Sen misafirlerden başını kaldıramıyorsun kıyamam. Hem iş hem misafir nasıl altından kalkıyorsun canım?
Selam kızlar :)
Almadımmm:) Dayandım. Az önce de komşularımla kahve içtik yanına daha önce tatmadığım yöresel bir kurabiye vardı veeee tırnak kadar tadına baktım sadece yehhuuu:) Olucak mı ne sanki bu sefer
Spordan nefret ediyorum tatlım. Ama kaçış yok. Allahın izniyle yarın leslieye başlayacağım. Neden mi bugün değil? Uyanamadım :) Burada sporu erken yapmak lazım yoksa cehennem sıcağı!
Afiyet olsun canım. Manzara harikaymış. Sultanahmet'i çok özlediğimi farkettim. Menün de sporun da suyun da dört dörtlük olmuş. Şu yeşil çaya ben de alışsam iyi olur.
Sürmedim canım benim. Ben de hayret ettim :)
Merhaba :)
Menü karbonhidratça baya zengin geldi gözüme:) Börek, bulgur pilavı, dondurma, ( lasgne lazanya mı?) derken derken :) Gerçi abartıyor muyum bilemedim sonuçta oruç menüsü bu. Yanılıyor da olabilirim. Sağlık nedeniyle oruç tutamadığım için oruçlunun halinden iyi anlayamıyor olabilirim. Öyleyse affola:)
abuuu, dolu dolu menüler gördüm. Spor cezası hakediyorsun bence
Dün iftarım:
mercimek çorbası,
4 kaşık barbunya,1 dilim kepek ekmek, yoğurtlu semiz otu salatası. akşam boyunca 2 lt su.
ve gece regl oldum, ramazan bitmiştir...
bugünü sancıyla geçiririm ama yarın sağlam spor başlar bana.
Gelsin diyet yemekleri, bayramda da bozmayacağım. Bana bayram istediğim kiloya düşünce gelecek
Arkadaşım şeyda coşkunla zayıflıyor, onun detokslarından deneyesim var ara ara. En azından haftada bir.
Genel olarak tüm programa uyamam, bana sıkıcı gelir öyle şeyler, diyetten soğurum.
Detoks günü yapalım haftada bir isterseniz, hatta peşembeleri yaparız cumaya eksi çıkarız :)
o ne biçim bişey ya iştahım kaçtıBu yine iyi, bunun birde siyah ince tayt giyip günese karsi poz vereni var
buyur buyur cekinme
abuuu, bana 55 yeterde artar bile :)
maşallahın var öyleyse senin yakanı bırakmam daha
Sıkıntı kadında değilki bende:) detoks altı üstü bir gün ama ben sıkılıveriyorum aynı şeyi yeyince. birkaç defa uydum hakikaten işe yarıyordu. Arkadaşım senelerdir veremedği kiloları verdi onunla, bende o irade yok tabi. arada bi detoksu yeterli :)
ay ben de önümüzdeki yıl için kpss ye hazırlanacağım. birlikte hazırlanırız. süper olur vallaamin canım sağ olasın. allah beteriyle sınamasın inşallah
Hadi yolumuz açık olsun.Allah yardımcın olsunKullanıcı Adı :gohipopotam
İsim (İsteğe Bağlı ):Gökçen
Yaşınız :43
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1, 15
Yaşadığınız şehir: Istanbul
Boyunuz : 1,65 cm
Kilonuz: 99 kg
Hedef kilonuz : 84 kg
Kilo alma hikayeniz : özellikle son iki senede, strese ve psikolojik sorunlara bağlı olarak
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Yüksektansiyon ilacının dozunu azaltabilmek istiyorum, insülin direncinin azalmasını istiyorum, istersem yapabileceğimi kendime kanıtlamak istiyorum
Hepbirlikte daha güzel, daha zayıf, daha sağlıklı günlere inşallah :)))
Kadir geceniz mübarek olsun, hayırlara vesile olsun
Mantısı az yoğurdu çok olsunAz önce annemle konuşuyordum. Mantı yemiş dün. Bende yapsam mı akşama acaba. Çok canım çekti ya...
Dün yedim gitti valla. Şimdi alternatif arıyorum. Yoğurtla salçayı öyle bişeyin üstüne dökeyim ki tadına yaklaşsın.Mantısı az yoğurdu çok olsun
Allah yardımcın olsun canım tez vakitte geçer sıkıntılarınız inşallah .Arkadaşlar Merhaba. Benim birkaç gündür ailevi problemler vardı gelemedim. Kadir gecesinde dua etmek için geleyim dedim o bile olmadı. Lütfen dua edin yine de.
öyle bişey yokDün yedim gitti valla. Şimdi alternatif arıyorum. Yoğurtla salçayı öyle bişeyin üstüne dökeyim ki tadına yaklaşsın.
her tür dayanışmaya varıııım
Ben detoks yaparım valla ama ne detoksu yapıcaz nasıl yapıcaz kaç gün yapıcaz. Aydınlat beni lütfen sinsirellaa:)
ay ben de önümüzdeki yıl için kpss ye hazırlanacağım. birlikte hazırlanırız. süper olur valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?