a.s canım . suyu artır demesi kolay , kolaysa sen içsene içilmiyo işteSelaaaaaaaam kizlar tam 2 saatir sayfadaki gecmisi okudum maslallah yeni arkadaslarimizla baya kaynatmissiniz
Hosgeldin aramiza bende senin gibi stress den veya sinirden yiyenlerdenim insallah verirsin
Hosgeldin 2 sene önce basarmissin yine basarirsin insallah
Hadi insallah Hosgeldin
Menün iyi olmus kiz suyu artir sende benim gibi cok az iciyorusun
Menün güzel olmus ana yemegini genellikle öglen yiyorsun bende ramazandan sonra öyle yapicam
Menün az olmus ama doyduysan ne mutlu darisi basima
menün cok güzel ve saglikli
ya sorma cumartesi davetliydik görümceme pazar günüde diger görümceme davetliydik dün benim misafirlerim vardi derken baya yogun gecti yemeklerde kacti toparlancam ama
yaa bu haftasonu baya yogundu cumartesi pazar görümcelerim davet etti dünde benim misafirlerim vardi yemegi dikkat edemedim
evet haklisin karbonhidrat hastasiyim zaten illaki bi ekmek makarna pilav olucakama dikkat edicem bu hafta
ver cezami raziyim
menün gayet güzel olmus
bende düsündüm Bayramdan sonra detoxa baslamayi hata 1 Hafta yaparim dedim ama dayanirmiyim bilmiyorum
a.s canım . suyu artır demesi kolay , kolaysa sen içsene içilmiyo işte
bende öyle düşünüyorumAyy artircam surda 2 gün kalmis bayramdan sonra en az 2 lt icicem
Benimde canim cekti kiz bol yogurtlu mhmmmE-brulim bugün yemekte kızartma var napıyım şimdi benkendime diyet mücver yaptım ama onunla doymam kiii, ne diyosun bu işe yiyimi kızartma
ayyy nasıl acıktımm yaBenimde canim cekti kiz bol yogurtlu mhmmm
Az ye ekmeksiz
ayyy nasıl acıktımm yabide mücverin içine normal peynir attım birazda lor atıyım dedim lor yerine 1 kaşık tulum atmışım vay bana vaylar bana çok becerikszim ya
yok farklı tulum daha yağlı.fırında yaptım yağsızOhhh iyimis ikiside ayni degil mi peynir cesitlerini fazla anlamam
Kizartcanmi mücveri?
Dün yedim gitti valla. Şimdi alternatif arıyorum. Yoğurtla salçayı öyle bişeyin üstüne dökeyim ki tadına yaklaşsın.
bende seneye girmek için ygs lys ye hazırlanıyorum benide alın aranıza
yok farklı tulum daha yağlı.fırında yaptım yağsız
o yenir mi kız hayatta yememCanim biz borani diyoruz ama baska adi var mi bilmiyorum hatta ben de simdi gidip yapicam aklima gelmisken cunku esime manti makarna yaptim ben de kendime bunu yapiyim. Bak simdi kaynayan suya tuz ve cok az sirke atip yumurtalari kiriyosun suda kaynayaak iyice pisoyorlar suzgecle cikarip bicakla dilimliyoruz ustune sarimsakli uogurt ve salca (aslinda yag ama biz salca koyalim) mis gibi oluyor
Ooo ettik mi 4 :)
ilk defa yaptım tadını bilmiyorum ,internette bi diyetisyen video çekmiş yapılışını ondan bakarak yaptım . foto atarımHmm anladim, firinda tadi güzel oluyormu? Resim atsana sonra merak ettim
Canim biz borani diyoruz ama baska adi var mi bilmiyorum hatta ben de simdi gidip yapicam aklima gelmisken cunku esime manti makarna yaptim ben de kendime bunu yapiyim. Bak simdi kaynayan suya tuz ve cok az sirke atip yumurtalari kiriyosun suda kaynayaak iyice pisoyorlar suzgecle cikarip bicakla dilimliyoruz ustune sarimsakli uogurt ve salca (aslinda yag ama biz salca koyalim) mis gibi oluyor
Ooo ettik mi 4 :)
Ay bayildim göbderdigin kareye. Gecen yaz bende Sultanahmetteydim:)çok güzel olmuş ama tatlıyı anlayamadım. ne ola ki o?
ay bej tayti farketmedim önce, ustunde bisi yok sandim
her tür dayanışmaya varıııım
Ben detoks yaparım valla ama ne detoksu yapıcaz nasıl yapıcaz kaç gün yapıcaz. Aydınlat beni lütfen sinsirellaa:)
ay ben de önümüzdeki yıl için kpss ye hazırlanacağım. birlikte hazırlanırız. süper olur valla
Ay bayildim göbderdigin kareye. Gecen yaz bende Sultanahmetteydim:)
tatli niyetine bal yogurt ceviz yedim ondan öyle yazdim:)
ay bej tayti farketmedim önce, ustunde bisi yok sandim
kizlar alintilar niye kayboluyor ya bitek bendemi böyle. Birtek iki tanesi kaydolmus.
canım en tez zamanda gidersin allah sıkıntılarınıArkadaşlar Merhaba. Benim birkaç gündür ailevi problemler vardı gelemedim. Kadir gecesinde dua etmek için geleyim dedim o bile olmadı. Lütfen dua edin yine de.
o ne kız. güzel bir şeye benziyor
güzel mi değil mi yiyince görcem diyet mücvero ne kız. güzel bir şeye benziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?