hadi bakalım hayırlısı inşallah. Allah zihin açıklığı, sabır ve gayret versin hepimize. sayısaldan mı hazırlanacaksın.bende seneye girmek için ygs lys ye hazırlanıyorum benide alın aranıza
sayısal evethadi bakalım hayırlısı inşallah. Allah zihin açıklığı, sabır ve gayret versin hepimize. sayısaldan mı hazırlanacaksın.
çözemediğim mat sorularını sana göndereceğim ona göre.sayısal evet
oluri
çözemediğim mat sorularını sana göndereceğim ona göre.sen de dilleri gönderirsin artık
dereotu içinde varda sarımsaklı yoğurt iyi fikirmişHmm sarimsakli ve dereotlu yogurt dök üzerine cok lezzetli gözüküyor
kısss nasıl yaptın diyet mücveri? Tarifi yazsana okadar ihtiyacım varki diyet menülerine. Çocuklar makarna patates türü sevio. Ben o yemeklerı yemek istemıyorum diyete uygun degıller.
http://www.uzmantv.com/konu/diyet-mucver-tarifikısss nasıl yaptın diyet mücveri? Tarifi yazsana okadar ihtiyacım varki diyet menülerine. Çocuklar makarna patates türü sevio. Ben o yemeklerı yemek istemıyorum diyete uygun degıller.
Menümü yazayım internet kafayı yemeden
11:00
1 kepek ekmeği üzerine labne sürdüm
17:00
2 parça tavuk göğsü ızgara
2 dilim patates (fırında)
1 kase yoğurt
19:00
1 yeşil çay, 1 tane az yağlı wasa
(Birde öğleyin 1 parmak kadar fındıklı çikolata)
Su 2,5 lt
Spor 30 dk yürüyüş, 300 ip atlama
Ayyy bende yapcam annem eskiden yapardi cok canim cekti
aa sen de mi. hadi bakalım gelsin gazlar. alan neydi senin.[/QUOTE]Ooo süper 3 kişi mi olduk KPSS'ye hadi bakalım :)
valla şu an sen söyleyince fark ettim taytıbenim de alıntılarda bi tuhaflık var. ben de beceriksiz miyim diye düşünüyordum. yalnız değilmişim
Menümü yazayım internet kafayı yemeden
1 kase yoğurt
Su 2,5 lt
Ne güzel işte işe yaramışo ne biçim bişey ya iştahım kaçtı
Güneşcim ALLAH yardımcın olsun canım, inşallah her şey en kısa zamanda yoluna girer sende feraha kavuşursunArkadaşlar Merhaba. Benim birkaç gündür ailevi problemler vardı gelemedim. Kadir gecesinde dua etmek için geleyim dedim o bile olmadı. Lütfen dua edin yine de.
Ooo çok zor, aklıma makarnadan başka bir şey gelmiyorDün yedim gitti valla. Şimdi alternatif arıyorum. Yoğurtla salçayı öyle bişeyin üstüne dökeyim ki tadına yaklaşsın.
Feyzam ben olsam mücveri yerim, ben çok severim böyle mis gibi kabaklı ohhhE-brulim bugün yemekte kızartma var napıyım şimdi benkendime diyet mücver yaptım ama onunla doymam kiii, ne diyosun bu işe yiyimi kızartma
Borani çok lezzetli ama mantının yerini tutmaz tabi kiCanim biz borani diyoruz ama baska adi var mi bilmiyorum hatta ben de simdi gidip yapicam aklima gelmisken cunku esime manti makarna yaptim ben de kendime bunu yapiyim. Bak simdi kaynayan suya tuz ve cok az sirke atip yumurtalari kiriyosun suda kaynayaak iyice pisoyorlar suzgecle cikarip bicakla dilimliyoruz ustune sarimsakli uogurt ve salca (aslinda yag ama biz salca koyalim) mis gibi oluyor
çok az iki çatalcık yedim zaten çok az yağla yaptı kardeşim 200 kere zıplıycam şimdi,acımayın vurun vurunnNe güzel işte işe yaramış
Güneşcim ALLAH yardımcın olsun canım, inşallah her şey en kısa zamanda yoluna girer sende feraha kavuşursun
Ooo çok zor, aklıma makarnadan başka bir şey gelmiyor
Feyzam ben olsam mücveri yerim, ben çok severim böyle mis gibi kabaklı ohhhAma kızartmada çatal başına 100 zıplama ona göre ye
Borani çok lezzetli ama mantının yerini tutmaz tabi ki
Sen yumurta sevmiyormusun?o yenir mi kız hayatta yemem
Bende ilk bakışta tayt yok sanmıştımay bej tayti farketmedim önce, ustunde bisi yok sandim
kizlar alintilar niye kayboluyor ya bitek bendemi böyle. Birtek iki tanesi kaydolmus.
Harika gözüküyor, afiyet bal şeker olsun. Yoğurtla harika gider bu
Kız allasen ben sapıkmıyım da taytsız kadınların resimlerini koyacağım burayavalla şu an sen söyleyince fark ettim taytı
300 atlamaya çikolatayı yakmışsındır gülümMenümü yazayım internet kafayı yemeden
1 kase yoğurt
Su 2,5 lt
bende örneğimm bendeeSen yumurta sevmiyormusun?
Bende ilk bakışta tayt yok sanmıştım
Bende de sayfa sürekli çöküyorsonra alıntılar gidiyor...
Harika gözüküyor, afiyet bal şeker olsun. Yoğurtla harika gider bucanım çekmedi desem yalan olur
Kız allasen ben sapıkmıyım da taytsız kadınların resimlerini koyacağım burayabirde özellikle ayak kısmını kırmızı işaretledim görün diye
300 atlamaya çikolatayı yakmışsındır gülümbayılıyorum senin menülerine (sen ve simlal benim için örneksiniz )
Adım takımda sapığa çıkacak tövbeler olsunHahahh ben farketmemistim ciplak saniyordumm
Menün güzel olmuş canım. Spor yarın ne yapacaksın?Bugunku menum:
Sabah:
Haslanmis yumurta
domates salatalik peynir sekersiz cay
Ara: sekersiz kahve
Ogle: 1 izgara kofte
yogurtlu borulce
1 kare cikolata ( reglim yakin amaaaa)
Ara: 1/3 kocan haslanmis misir (dayanamadim) 5-6 minnacik yulaf krakeri (dukan)
Aksam: 1 kase yagsiz m. corbasi
az once anlattigim borani
Spora yarin baslicam
3 lt su
Kendine hakim olduğun için aferin sanaçok az iki çatalcık yedim zaten çok az yağla yaptı kardeşim 200 kere zıplıycam şimdi,acımayın vurun vurunn
tayt mı varmış ondaAdım takımda sapığa çıkacak tövbeler olsun
Menün güzel olmuş canım. Spor yarın ne yapacaksın?
Kendine hakim olduğun için aferin sana
Biz kırmızı biberin kutuzundan yaparız bunu tanesinden de olur mu acaba?öyle bişey yokama yoğurtlu bişey istiyosan kırmızı biber patlat üstüne yoğurt ve erimiş 1 kaşık tereyağı dök ohh miss canım çekti
Canim biz borani diyoruz ama baska adi var mi bilmiyorum hatta ben de simdi gidip yapicam aklima gelmisken cunku esime manti makarna yaptim ben de kendime bunu yapiyim. Bak simdi kaynayan suya tuz ve cok az sirke atip yumurtalari kiriyosun suda kaynayaak iyice pisoyorlar suzgecle cikarip bicakla dilimliyoruz ustune sarimsakli uogurt ve salca (aslinda yag ama biz salca ko
Ooo ettik mi 4 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?