biraz geç oldu ama ancak yazabiliyorum
bugünkü menüm
sabah
1haşlanmış yumurta
zeytin,domates,peynir, çay şekersiz (zor içtim)
1 dilim ekmek
akşam
1 tane islim kebabı
1 yemek kaş.pilav
1 mücver
1kase cacık
2.5 lt.su
100 ipsiz ip atlama
mekik,vs.
aynen ya nasıl alışırım ya da alışabilir miyim bilmiyorum siyah çayı aslında çok severim ama bitki çaylarından da deneyebilirim bak iyi olur
Zamanla alisirsin mutlaka hatta alistiktan sonra sekerli icemezsin. Bitki cayi olarak yesil cayi tavsiye ederim, hem kilo vermeni de destekler
makarna bağımlısını da ilk kez gördüm
senle ben hariç ,biz pasaklıyız galibaBugün herkes bayram temizliğinde galiba
Öyle gözüküyorsenle ben hariç ,biz pasaklıyız galibasen bugün uçmuyo muydun, haftaya perşembe miydi ?
ohh ohhh bir hafta daha bizlesinnÖyle gözüküyor
Haftaya uçuyorum canım
Sahur çift ama güzel ve ölçülü olmuş. Iftarınıda beğendim, bana göre abartmamışsın. Tatlıyı da yemediysen bugün 1 ye yarın diğerini yersinbugün menüm
gece12.30:
omlet
yarım nektarin
yarım domates
gece2
1çay bardağı süt
1hurma
1 yumurta
iftar:4kaşık kıyma kavurma
4kaşık yeşil fasulye
3kaşık kabak yemeği
salata
1bardak ayran
ara:2 baklava
yine hem yemeği hem tatlıyı abarttım yaaaa
Canım benimohh ohhh bir hafta daha bizlesinn
baklavayı benle kardeşim hazır yufkadan yaptık kız,Sahur çift ama güzel ve ölçülü olmuş. Iftarınıda beğendim, bana göre abartmamışsın. Tatlıyı da yemediysen bugün 1 ye yarın diğerini yersin
Oh valla anne evinde olmak böyle, mis gibi baklavalarbende özel istekte bulundum
Canım benim
Aslinda en iyisi o demleme olan tabii ki ne mutlu sana yarasin gitsin kilolar patir patirdemleme yeşil çaydan başkasını içemiyorum ben , arada bi rezene içiyorum zamanla insan her şeye alışıyor ya
bayramdan sağ salim çıkıyımda başka bişey istemiyorum daha gelmeden 2 baklava mideye gittiAslinda en iyisi o demleme olan tabii ki ne mutlu sana yarasin gitsin kilolar patir patir
Canim bende limonlu aliyorum, sadesini icemiyorum senin gibi. Yaseminli de güzel oluyormus diye duydum ama hic denemedim. Hee birde isirgan otlu yesil cay karisimi var onun da tadini begeniyorum.
Ben pek cayci degilim
Arada limonlu zencefilli cay da icebilirsin, o da cok faydali. Hem zencefil de zayiflatiyor
Bende bagimliyim
bayramdan sağ salim çıkıyımda başka bişey istemiyorum daha gelmeden 2 baklava mideye gitti
bida yemiycem midemi ağrıttı zatenNe diyosun bacim yapma sakin baklava en tehlikelilerinden biliyosun ama bi kereden bisi olmaz diyelim canin sagolsun afiyet olsun ama bayramda tut kendini dikkat et onlar dusman
Gercektenmi Canim cok tesekkur ederim dikkat etmeye calisiyorum isteGunaydiiiiiinlar!
Misssler gibi menu olmus!
Ben eskiden recel gibi sekerli cay icerdim canim sonra baktim duim kotu bi anda kestim sekeri bir sure birsey amlamadan tadini alamadan ictim inatla ve simdi muptelasiyim. Sekerlisi artik midemi bulandiriyor. Esim beni iyice cay kolik yapti zaten bizde demlik hic kapanmaz...
Aynennn
Iiraf ediyorum ben de makarna bagimlisiyim! Kahvaltida bile tabak yabak yerim valla ve simdi makarnasizlik cok acııı
Bugün herkes bayram temizliğinde galiba
Menün güzel olmus sahur fazla ama fazla kalorili degil :) baklavaya birsey demiyorumbugün menüm
gece12.30:
omlet
yarım nektarin
yarım domates
gece2
1çay bardağı süt
1hurma
1 yumurta
iftar:4kaşık kıyma kavurma
4kaşık yeşil fasulye
3kaşık kabak yemeği
salata
1bardak ayran
ara:2 baklava
yine hem yemeği hem tatlıyı abarttım yaaaa
Ellerinize sağlık canımbaklavayı benle kardeşim hazır yufkadan yaptık kız,yedim ama minicik minicik yaptık 2 tane 1 tane gibiydi annen becerikliyse ne güzel benimki değil malesef,bende ona çekmişim sen yemedin mi daha yaptırdın da
Bana en çok yeşil çay yarıyor, bağırsaklarımı da düzenliyor. Ne güzel işte bak bulmuşsun şekersiz çayın yolunuGerci artk kilolar gidene dek hepsini denerim hangisi daha iyi gelirse oylede devam ederim herhaldeYalniz bugun ben soruyu sorduktan sonra birde ne bulayim mutfakta ben birkac ay once bimden bi cay almistim unutmusum onu ictim kahvaltimda tadi cok iyiydi valla bundan sonra bunu icerim hem seker yok hemde zayiflatmayada yardimci
Altın gibiCayin adi da lipton besi bir arada
Canım bu hafta kilo bildirimi yok bayramdan dolayıKilo bildirimi
geçen hafta 67.2
bu hafta 67.2
fark 0
mesaj 43
Nasıl yani anlamadımBugün oruc tutucaktim sahuru geceden yaptim sonra enistemle esim basladi konusmaya hilal göründü yarin tutulmicak diye bizde tutmadik bugün meger yanlis bakmislarborc oldu!!
Sahur
1 kase karpuz
1 kase gevrek
Sabah
Iki kücük tost
Öglen
Karpuz
Aksam
Iki dilim yumurtali ekmek
Su 1.5lt Spor 2km yürüyüs evde temizlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?