Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gunaydiiiiiinlar!

Misssler gibi menu olmus!

aynen ya nasıl alışırım ya da alışabilir miyim bilmiyorum siyah çayı aslında çok severim ama bitki çaylarından da deneyebilirim bak iyi olur

Ben eskiden recel gibi sekerli cay icerdim canim sonra baktim duim kotu bi anda kestim sekeri bir sure birsey amlamadan tadini alamadan ictim inatla ve simdi muptelasiyim. Sekerlisi artik midemi bulandiriyor. Esim beni iyice cay kolik yapti zaten bizde demlik hic kapanmaz...

Zamanla alisirsin mutlaka hatta alistiktan sonra sekerli icemezsin. Bitki cayi olarak yesil cayi tavsiye ederim, hem kilo vermeni de destekler

Aynennn

makarna bağımlısını da ilk kez gördüm

Iiraf ediyorum ben de makarna bagimlisiyim! Kahvaltida bile tabak yabak yerim valla ve simdi makarnasizlik cok acııı

bugün menüm
gece12.30:
omlet
yarım nektarin
yarım domates

gece2
1çay bardağı süt
1hurma
1 yumurta

iftar:4kaşık kıyma kavurma
4kaşık yeşil fasulye
3kaşık kabak yemeği
salata
1bardak ayran

ara:2 baklava
yine hem yemeği hem tatlıyı abarttım yaaaa

Sahur çift ama güzel ve ölçülü olmuş. Iftarınıda beğendim, bana göre abartmamışsın. Tatlıyı da yemediysen bugün 1 ye yarın diğerini yersin
Oh valla anne evinde olmak böyle, mis gibi baklavalar bende özel istekte bulundum

ohh ohhh bir hafta daha bizlesinn
Canım benim

baklavayı benle kardeşim hazır yufkadan yaptık kız, yedim ama minicik minicik yaptık 2 tane 1 tane gibiydiannen becerikliyse ne güzel benimki değil malesef,bende ona çekmişimsen yemedin mi daha yaptırdın da

Gerci artk kilolar gidene dek hepsini denerim hangisi daha iyi gelirse oylede devam ederim herhaldeYalniz bugun ben soruyu sorduktan sonra birde ne bulayim mutfakta ben birkac ay once bimden bi cay almistim unutmusum onu ictim kahvaltimda tadi cok iyiydi valla bundan sonra bunu icerim hem seker yok hemde zayiflatmayada yardimci

bayramdan sağ salim çıkıyımda başka bişey istemiyorum daha gelmeden 2 baklava mideye gitti

Ne diyosun bacim yapma sakin baklava en tehlikelilerinden biliyosun ama bi kereden bisi olmaz diyelim canin sagolsun afiyet olsun ama bayramda tut kendini dikkat et onlar dusman

Gercektenmi Canim cok tesekkur ederim dikkat etmeye calisiyorum iste

Sekersiz caya alisanlara gipta ediyorum ne guzel keske bende alisabilsem darisi basima ne mutlu sizin icin valla tebrik ederim

Menün güzel olmus sahur fazla ama fazla kalorili degil :) baklavaya birsey demiyorum

Bugün oruc tutucaktim sahuru geceden yaptim sonra enistemle esim basladi konusmaya hilal göründü yarin tutulmicak diye bizde tutmadik bugün meger yanlis bakmislar borc oldu!!

Sahur
1 kase karpuz
1 kase gevrek

Sabah
Iki kücük tost

Öglen
Karpuz

Aksam
Iki dilim yumurtali ekmek

Su 1.5lt Spor 2km yürüyüs evde temizlik

baklavayı benle kardeşim hazır yufkadan yaptık kız, yedim ama minicik minicik yaptık 2 tane 1 tane gibiydiannen becerikliyse ne güzel benimki değil malesef,bende ona çekmişimsen yemedin mi daha yaptırdın da
Ellerinize sağlık canım kız benim annemde öyle baklava yapmaz, ben revani istedim canım onu çekti
Kayınvalidem çok beceriklidir bu konuda ama o da türkiyede (çok şükür zorla yediriyor). Bugün iftarı evde yaptık, yarın bayramlaşmaya gidince yerim artık tatlımı

Bana en çok yeşil çay yarıyor, bağırsaklarımı da düzenliyor. Ne güzel işte bak bulmuşsun şekersiz çayın yolunu

Cayin adi da lipton besi bir arada
Altın gibi

Canım arada istersen jillianı ben izinden döndükten sonra birlikte yapalım?

Kilo bildirimi
geçen hafta 67.2
bu hafta 67.2
fark 0
mesaj 43
Canım bu hafta kilo bildirimi yok bayramdan dolayı

Nasıl yani anlamadım
Neyse artık telafisini edersin bir gün. Şevval ayında yani bayramdan sonra 7 gün oruç tutmak çok sevap, belki o zaman borç oruçlarını tutmak istersin

Güzel olmuş menün, az bile yemişsin aslında ama karpuz doyurdu herhalde

Bu da benim menüm

Sahur
500 ml su

Iftar
2 kepçe yoğurt çorbası
1 dilim tam tahıllı ekmek
5 yk mantı
1 lt su

Spor 2,5 km yürüyüş

Biraz kendimi sersem gibi hissediyorum, orucun bittiğine hala inanasım gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…