bizdede mantı vardı bugün yemedim niye çünkü akşamdı niye çünkü bana yağ olarak geri dönecekti niye dırdır konuşacaktınız diye diye diyeEllerinize sağlık canımkız benim annemde öyle baklava yapmaz, ben revani istedim canım onu çekti
Kayınvalidem çok beceriklidir bu konuda ama o da türkiyede (çok şükürzorla yediriyor). Bugün iftarı evde yaptık, yarın bayramlaşmaya gidince yerim artık tatlımı
Bana en çok yeşil çay yarıyor, bağırsaklarımı da düzenliyor. Ne güzel işte bak bulmuşsun şekersiz çayın yolunu
Altın gibi
Canım arada istersen jillianı ben izinden döndükten sonra birlikte yapalım?
Canım bu hafta kilo bildirimi yok bayramdan dolayı
Nasıl yani anlamadım
Neyse artık telafisini edersin bir gün. Şevval ayında yani bayramdan sonra 7 gün oruç tutmak çok sevap, belki o zaman borç oruçlarını tutmak istersin
Güzel olmuş menün, az bile yemişsin aslında ama karpuz doyurdu herhalde
Bu da benim menüm
Sahur
500 ml su
Iftar
2 kepçe yoğurt çorbası
1 dilim tam tahıllı ekmek
5 yk mantı
1 lt su
Spor 2,5 km yürüyüş
Biraz kendimi sersem gibi hissediyorum, orucun bittiğine hala inanasım gelmiyor
hilal olunca oruç tutulmuyormuymuş ilk kez duydumBugün oruc tutucaktim sahuru geceden yaptim sonra enistemle esim basladi konusmaya hilal göründü yarin tutulmicak diye bizde tutmadik bugün meger yanlis bakmislarborc oldu!!
Sahur
1 kase karpuz
1 kase gevrek
Sabah
Iki kücük tost
Öglen
Karpuz
Aksam
Iki dilim yumurtali ekmek
Su 1.5lt Spor 2km yürüyüs evde temizlik
Kibarca yemekle hata ettiğimi belirttiğin için teşekkürlerbizdede mantı vardı bugün yemedim niye çünkü akşamdı niye çünkü bana yağ olarak geri dönecekti niye dırdır konuşacaktınız diye diye diye
Kibarca yemekle hata ettiğimi belirttiğin için teşekkürleraslında bende yemeyecektim, eşime yaptım artınca atılmasın diye yedim
Tüh ya boşu boşuna borçlandınız, neyse sağlık olsun artık yapacak bir şey yok. Önümüzde ki sene imsakiye ye göre hareket edin gülüm.fyzanur @e-brulim
Söyle diyim ilk hilal görününce ramazan basliyorya ve aysonu birdaha hilal görününce bayram oluyor bende bilmiyordum dün kaynatam aradi öyle hilal görünmüs dedi tutcakmisiniz? Bizde evet dedik enistemi aradik oda bilmem dedi sonra sahurda enistem tutmicaz diye aradi biz kaynatami aradik dogruymus dedik bizde tutmicazbla bla bla sonucta herkez birbirini fitledi tutmadik borclandik bugünde herkez herkezi sucluyordu
Tüh ya boşu boşuna borçlandınız, neyse sağlık olsun artık yapacak bir şey yok. Önümüzde ki sene imsakiye ye göre hareket edin gülüm.
Evet biraz öyle olmuşHahaha yaa artik öyle yapcam zaten bunuda ilk kez duymusdum herkez herkezin kafasini karisdirdi neyse
Amin canım, hayırlı bayramlar. Rabbim nicelerini göstersin inşallahSlm Kizlar bugun hic firsatim olmadi gelmeye, alisveris yerlestirme disarda yuruyus camasir derken bu saat oldu yeni oturdum. Menumu yazayim gecmise sonra bakarim. Hepinizi simdiden iyi bayramlar. Rabbim herkese saglikli mutlu ailesiyle nice bayramlar nasip etsin
menum gelsin
sabah 10 gibi biraz yogurt ve iki dilim ananas yaninda kahve (tipik isvec kahvaltisi)
14:00
2 tane köfte
ceyrek lavas ekmegi
salata
1 bardak maden suyu
17:00
1 bardak kefir yarım muz
1 ısırık lokum (tadına baktım iyimi diye misafire sunucam yaa)
Su 1 lt içtim yarım lt daha duruyo içerim
Spor dısarda 1,5 saat yürüyüş yaptık iyi geldi.
yarın bayramın ilk günü kayınvalidem gildeyim bütün gün.
İnşallah diyetimizi bozmayız kızlar bayramda , bugün eksilerdeydim
Ne diyosun bacim yapma sakin baklava en tehlikelilerinden biliyosun ama bi kereden bisi olmaz diyelim canin sagolsun afiyet olsun ama bayramda tut kendini dikkat et onlar dusman
Bugün oruc tutucaktim sahuru geceden yaptim sonra enistemle esim basladi konusmaya hilal göründü yarin tutulmicak diye bizde tutmadik bugün meger yanlis bakmislarborc oldu!!
Sahur
1 kase karpuz
1 kase gevrek
Sabah
Iki kücük tost
Öglen
Karpuz
Aksam
Iki dilim yumurtali ekmek
Su 1.5lt Spor 2km yürüyüs evde temizlik
Ellerinize sağlık canımkız benim annemde öyle baklava yapmaz, ben revani istedim canım onu çekti
Kayınvalidem çok beceriklidir bu konuda ama o da türkiyede (çok şükürzorla yediriyor). Bugün iftarı evde yaptık, yarın bayramlaşmaya gidince yerim artık tatlımı
Bana en çok yeşil çay yarıyor, bağırsaklarımı da düzenliyor. Ne güzel işte bak bulmuşsun şekersiz çayın yolunu
Altın gibi
Nasıl yani anlamadım
Neyse artık telafisini edersin bir gün. Şevval ayında yani bayramdan sonra 7 gün oruç tutmak çok sevap, belki o zaman borç oruçlarını tutmak istersin
Bu da benim menüm
Sahur
500 ml su
Iftar
2 kepçe yoğurt çorbası
5 yk mantı
1 lt su
Spor 2,5 km yürüyüş
Slm Kizlar bugun hic firsatim olmadi gelmeye, alisveris yerlestirme disarda yuruyus camasir derken bu saat oldu yeni oturdum. Menumu yazayim gecmise sonra bakarim. Hepinizi simdiden iyi bayramlar. Rabbim herkese saglikli mutlu ailesiyle nice bayramlar nasip etsin
menum gelsin
sabah 10 gibi biraz yogurt ve iki dilim ananas yaninda kahve (tipik isvec kahvaltisi)
14:00
2 tane köfte
ceyrek lavas ekmegi
salata
1 bardak maden suyu
17:00
1 bardak kefir yarım muz
1 ısırık lokum (tadına baktım iyimi diye misafire sunucam yaa)
Su 1 lt içtim yarım lt daha duruyo içerim
Spor dısarda 1,5 saat yürüyüş yaptık iyi geldi.
yarın bayramın ilk günü kayınvalidem gildeyim bütün gün.
İnşallah diyetimizi bozmayız kızlar bayramda , bugün eksilerdeydim
fyzanur @e-brulim
Söyle diyim ilk hilal görününce ramazan basliyorya ve aysonu birdaha hilal görününce bayram oluyor bende bilmiyordum dün kaynatam aradi öyle hilal görünmüs dedi tutcakmisiniz? Bizde evet dedik enistemi aradik oda bilmem dedi sonra sahurda enistem tutmicaz diye aradi biz kaynatami aradik dogruymus dedik bizde tutmicazbla bla bla sonucta herkez birbirini fitledi tutmadik borclandik bugünde herkez herkezi sucluyordu
Eyvah desene bayram öncesi cozutanlardansın sendeSlm kizlar... Vallahi pek yuzum yok yazmaya etmeyeCok pis kacamak yaptim iyle boyle degil... Yaptigim bayram tatlisindan yedim.
Simdi utanmadan yorum yapicim
Baya bibaz yemissin tatlisko sporvda guzel ama su az birazcik
Öğlen hafiften başlamış cozutmalar, akşamda kayışı koparmışsınBemim bugunluk ginah listem:
Sabah 1kk tulum 1 kk kasar
domates salatalik
Ogle: 1 kase kiraz
3 minik yulaf pan cake i+ mimnacik peynir
Aksam 1 kase m. corbasi
5 tane manti makarna yogurtlu
ustune bi de pon pon pasta
(Profiterolun icimdeki)
Su 3 lt
spor: ev isi
Sayin sovun valla bigun hakettim psikolojim de bozuktu zaten
Eyvah desene bayram öncesi cozutanlardansın sendeyarın dikkat edersin artık kuzum
Suyu yarından itibaren arttırmaya başlıyorum
Öğlen hafiften başlamış cozutmalar, akşamda kayışı koparmışsın
Bayram geçsin sana güzel bir spor cezası verelim
Hayırdır gülüm, kötü bir şey yoktur inşallah? Psikolojini bayram mı bozdu?
Güldürebildiysem ne mutlu:) Kayisi koparmissin lafina cok guldum. Tatlim aslinda hersey yolunda cok sukur. Sebepsiz yere sinirliyim yani buyuk ihtimallebyarin regl olucam o yuzden bir de sicaga tahammulum yok benim burda sicaklar tavan yapti o sicakta yemek filan yaparken deliye donuyorum ozellikle iki gundur... ikisi birlesince psikopata bagladim sanirim
Aynen valla buldum cayi bitki cayi daha iyiymisEllerinize sağlık canımkız benim annemde öyle baklava yapmaz, ben revani istedim canım onu çekti
Altın gibi
Nasıl yani anlamadım
Bu da benim menüm
Sahur
500 ml su
Iftar
2 kepçe yoğurt çorbası
5 yk mantı
1 lt su
Spor 2,5 km yürüyüş
Güldürebildiysem ne mutlu
Regl miSöyle ona gelmesin, senden uzak dursun
ALLAH sabır versin hayatım
Bende 7 auğustosta dönüyorum canım, ondan sonra bir engelimiz olmazsa birlikte yaparız. Hem birbirimizi motive etmiş oluruzAynen valla buldum cayi bitki cayi daha iyiymis
Julliani birlikte yapsbiliriz cok iyi olur vallahi yalniz sen ne zaman gitcen doncen bende 5agustostan sonra baslayabilirim bende o zaman donuyorm tatlden
Biz ağırlamaktan bıktık o gelmekten bıkmadı:) Sagol canim benim. Regl geliyor garanti her tur habercisini gonderdi sagolsun onden
Ben geleneği bozmayacağım, yarın kutlayacağım bayramınızıBu arada hepinize hayirli bayramlar diliyorum kizlar. Insallah cok guzel, neseli, saglikli, az kalorili, bol hateketli, bir bayram olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?