Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gayet güzel dengeli :)

patates kızartması az zaten bişey olmaz ondan saatide erken ,menünü beğendim yağdan gitmesi çok güzel çok çok çok tebrik ederim tatlımdaha daha gitsin bol bol gitsin hepimizin inşallah
inşallah canım teşekkür ederim

Tek kelimeyle harikasın

Canımsın...

Vuhuuu erisin yağlar tebrik ederim canım, sevindim.

Kızartma hariç menün güzel, su da harika
teşekkürler canım

sagolasın canım çok mutlu oldum yağdan gidince Temizliği severim ama elimde bol bol temizlik ilaçları olacak oyy tutmayın beni. Perde tül yatak yüzü ne varsa yıkandı. Kapı pencere halı koltuk silindi. Gerçi yeni taşındım tertemiz ev am işte bayram öncesi iyi oldu.
Müziğini aç ortam yarat bak nasıl eğlenceli oluyor sende seversin

Sanada şimdiden iyi bayramlar tatlım madem bayramda yoksun
Sendemi temizlik yaptın İyi spor oluyor ama.
Menün herzamanki gibi güzel.

Güzel olmuş menün hafif .

Birtek benim menüm özensiz oldu bugün.
Seninki çok güzel olmuş az ve kararında:)

Bugünki menüm

Sahur
1 dilim karpuz
1 kase sütlü gevrek

Iftar

1 kase sebze corbasi
1 dilim siyah ekmek
5 kasik makarna kiymali
Karpuz 1 cubuk dondurma

Su henüz 1 lt daha icerim 4km yürüyüs
Hafizem menün az ve güzel olduğu için dondurma göze batmıyor:) Oruçsun birde afiyet olsun gülüm. Sporunda güzel.

aman bu kilo ile ne kadar yukarı zıplayabilirim ki zor kaldırıyom kendimi komşum da az sıksın dişini artıkın hep biz gürültüye maruz kalmıycaz ya napım mecburum Aallah affetsin

biraz geç oldu ama ancak yazabiliyorum
bugünkü menüm

sabah
1haşlanmış yumurta
zeytin,domates,peynir, çay şekersiz (zor içtim)
1 dilim ekmek

akşam
1 tane islim kebabı
1 yemek kaş.pilav
1 mücver
1kase cacık

2.5 lt.su
100 ipsiz ip atlama
mekik,vs.

Birtek benim menüm özensiz oldu bugün.
Seninki çok güzel olmuş az ve kararında:)
Hicte bile ben senin menünü de begendim ki

katılırım tabii ki çok isterim sağolasın
Oleeeeeeeeeyyy

Sekersiz siyah cay bir garip oluyor, ben birde kirk yilin basinda ictigim icin hicten tat alamiyorum. Bitki cayi icsen?
Menün güzel olmus canim

Hicte bile ben senin menünü de begendim ki

Oleeeeeeeeeyyy

Sekersiz siyah cay bir garip oluyor, ben birde kirk yilin basinda ictigim icin hicten tat alamiyorum. Bitki cayi icsen?
Menün güzel olmus canim

aynen ya nasıl alışırım ya da alışabilir miyim bilmiyorum siyah çayı aslında çok severim ama bitki çaylarından da deneyebilirim bak iyi olur

aynen ya nasıl alışırım ya da alışabilir miyim bilmiyorum siyah çayı aslında çok severim ama bitki çaylarından da deneyebilirim bak iyi olur
Zamanla alisirsin mutlaka hatta alistiktan sonra sekerli icemezsin. Bitki cayi olarak yesil cayi tavsiye ederim, hem kilo vermeni de destekler

evet canım yeşil çay en iyisi ama ben hani limonlusu ballısı vs.öyle çeşitlerden bir tane alacağım çünkü sadesini hiç sevmiyorum çok kötü kokuyor sen nasıl kullanıyorsun sadesi dışında bildiğin böyle tadı daha iyi dediğin çeşidi hangisi olabilir bir fikrin varmı

demleme yeşil çaydan başkasını içemiyorum ben , arada bi rezene içiyorum zamanla insan her şeye alışıyor ya

QUOTE ="haldenlos, post: 41803276, member: 362835"]aman bu kilo ile ne kadar yukarı zıplayabilirim ki zor kaldırıyom kendimi komşum da az sıksın dişini artıkın hep biz gürültüye maruz kalmıycaz ya napım mecburum Aallah affetsin [ QUOTE ]
ben bişey derler diye mutfakta zıplıyorum ,aslında pek seste çıkmıyor ama kuruntu işte.

Canim bende limonlu aliyorum, sadesini icemiyorum senin gibi. Yaseminli de güzel oluyormus diye duydum ama hic denemedim. Hee birde isirgan otlu yesil cay karisimi var onun da tadini begeniyorum.

ben şekersiz siyah çaysız duramam hele çikolatanın yanında ımmmm
Ben pek cayci degilim

demleme yeşil çaydan başkasını içemiyorum ben , arada bi rezene içiyorum zamanla insan her şeye alışıyor ya
Arada limonlu zencefilli cay da icebilirsin, o da cok faydali. Hem zencefil de zayiflatiyor

makarna bağımlısını da ilk kez gördüm
Bende bagimliyim

senden ne bağımlısı olcak hani menünde makarna bağımlı dediğin Hafize_isvicre gibi olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…