- 8 Haziran 2015
- 225
- 165
- 18
- 35
Ayy dayanamadim son günler iftarin tadini cikariyorumIftar dolu dolu olmuş, birden yüklenmiş gibisin. Kız dondurmayı bari sonra yeseydin
Ben makarnasiz duramam kiiimakarna akşamları tüketmesen daha iyi olur,ama güzel menün
Herkesin iyi dilekleri için teşekkürler kızlar. Allah razı olsan. Bunu da atlattık çok şükür. Ama sıpa çok nazlanıyor. Hiç fırsat vermiyor bana. Yarında temizlik yapacağım. Çok giremem herhalde. Bugünkü menim
Sahur
1 bardak süt
2 hurma
İftar
1 kase mercimek çorbası
1 servis kaşığı bulgur pilavı
2 servis kaşığı sebze yemeği
2 litre su
2 bardak bitki çayı
Afiyet olsunAyy dayanamadim son günler iftarin tadini cikariyorum
inşallah canımpatates kızartması az zaten bişey olmaz ondan saatide erken ,menünü beğendimyağdan gitmesi çok güzel çok çok çok tebrik ederim tatlım daha daha gitsin bol bol gitsin hepimizin inşallah
teşekkürler canımTek kelimeyle harikasın
Canımsın...
Vuhuuuerisin yağlar tebrik ederim canım, sevindim.
Kızartma hariç menün güzel, su da harika
sagolasın canım çok mutlu oldum yağdan gidinceAyyyyu cok mutlu oldumsagol cnm
Bacaklarini cekebildigin kafar hizli hizli yukari cekiosun dizden kirarak 300'er defa.. dizleri calistirinca kilo verme hizlaniyor mis mus mis
Au cok olculu cok guzel olmus supersin bir de suyu artirdin mi muhtesem
Canim olsun o kadarcik arada olmali bence.. oh mis yaglaran da gitmis hadi iyisintemizlihe nasil kaptirabiliyorsun ya ben nefffffret ediyorum
Sanada şimdiden iyi bayramlar tatlım madem bayramda yoksunarkadaşlar ben bugün temizlik yapacağım diye paraladım kendimi çooookk yoruldum. gece de yola çıkıyoruz memlekete gitmek üzere. yarın ve bayramda giremeyebilirim. şimdiden herkese hayırlı bayramlar diliyorum
menüm
09.30: sütlü filtre kahve
12.30: iki haşlanmış yumurta, yağsız salata
16.00: 4 kaşık yoğurt, 3 kaşık lifalif, yeşil çay
18.00: 5 etiform, papatya çayı
akşam: bir porsiyon fırında yağsız köfte, salata, 10 adet kaju fıstığı
su:2,5 litre
spor: halim takatim kalmadı valla
Güzel olmuş menün hafif .Herkesin iyi dilekleri için teşekkürler kızlar. Allah razı olsan. Bunu da atlattık çok şükür. Ama sıpa çok nazlanıyor. Hiç fırsat vermiyor bana. Yarında temizlik yapacağım. Çok giremem herhalde. Bugünkü menim
Sahur
1 bardak süt
2 hurma
İftar
1 kase mercimek çorbası
1 servis kaşığı bulgur pilavı
2 servis kaşığı sebze yemeği
2 litre su
2 bardak bitki çayı
Birtek benim menüm özensiz oldu bugün.Bugün menüler çok özenli, umarım benim ki de olmuştur
Sahur:
Yok (kalkamadım)
Iftar:
1 kepçe yoğurt çorbası
3 yk haşlanmış sebze (havuç, bezelye, karnabahar)
3 pane balık çubuğu
1 patates kroket
500 ml su
Ara 22:30
Biraz meyve yiyeceğim (1 muz, 5-6 kiraz)
Ve belki yoğurt
500 ml su
Spor: 2,5 km yürüyüş
Kıyamam, kötü bir şey
Hee tamam anladım diz çek diyorum ben ona, onu birde koşar gibi yap acayip yorucu ama bir okadarda etkili
Hayırlı bayramlar ve hayırlı yolculuklar canım. Sağ salim gidip gelin inşallah
Menün de düzenli olmuş, beğendim
Hadi gözünüz aydın atlattınız şükürNasıl oğluşun iyimi canım?
Seninde menün süper
Ben bugün bütün menüleri beğendim
Hafizem menün az ve güzel olduğu için dondurma göze batmıyor:) Oruçsun birde afiyet olsun gülüm. Sporunda güzel.Bugünki menüm
Sahur
1 dilim karpuz
1 kase sütlü gevrek
Iftar
1 kase sebze corbasi
1 dilim siyah ekmek
5 kasik makarna kiymali
Karpuz 1 cubuk dondurma
Su henüz 1 lt daha icerim 4km yürüyüs
katılırım tabii ki çok isterim sağolasınCanım jillian grubu var, pazartesinden itibaren toplu halde yapacağız bunu. Istersen sende oraya katıl?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/30-gun-beraber-spor-yapiyoruz.837459/page-49
bu videodan yaptım:
http://www.uzmantv.com/diyet-mucver-nasil-yapilir
aynen protein manyağı ol
Almanyada şeftali kıtlığımı var kız
soyan olsa yerim , ama soyan gözümün önünde elini yıkamalı
bende yapıyorum canım . çok havaya zıplama ondan ağrımıştır ,komşunun başına yıkma eviben şikayet gelmesin diye hafif hafif zıplıyorum
Hicte bile ben senin menünü de begendim kiBirtek benim menüm özensiz oldu bugün.
Seninki çok güzel olmuş az ve kararında:)
Oleeeeeeeeeyyykatılırım tabii ki çok isterim sağolasın
Sekersiz siyah cay bir garip oluyor, ben birde kirk yilin basinda ictigim icin hicten tat alamiyorum. Bitki cayi icsen?biraz geç oldu ama ancak yazabiliyorum
bugünkü menüm
sabah
1haşlanmış yumurta
zeytin,domates,peynir, çay şekersiz (zor içtim)
1 dilim ekmek
akşam
1 tane islim kebabı
1 yemek kaş.pilav
1 mücver
1kase cacık
2.5 lt.su
100 ipsiz ip atlama
mekik,vs.
Hicte bile ben senin menünü de begendim ki
Oleeeeeeeeeyyy
Sekersiz siyah cay bir garip oluyor, ben birde kirk yilin basinda ictigim icin hicten tat alamiyorum. Bitki cayi icsen?
Menün güzel olmus canim
Zamanla alisirsin mutlaka hatta alistiktan sonra sekerli icemezsin. Bitki cayi olarak yesil cayi tavsiye ederim, hem kilo vermeni de destekleraynen ya nasıl alışırım ya da alışabilir miyim bilmiyorum siyah çayı aslında çok severim ama bitki çaylarından da deneyebilirim bak iyi olur
ben şekersiz siyah çaysız duramam hele çikolatanın yanında ımmmmHicte bile ben senin menünü de begendim ki
Oleeeeeeeeeyyy
Sekersiz siyah cay bir garip oluyor, ben birde kirk yilin basinda ictigim icin hicten tat alamiyorum. Bitki cayi icsen?
Menün güzel olmus canim
demleme yeşil çaydan başkasını içemiyorum ben , arada bi rezene içiyorum zamanla insan her şeye alışıyor yaevet canım yeşil çay en iyisi ama ben hani limonlusu ballısı vs.öyle çeşitlerden bir tane alacağım çünkü sadesini hiç sevmiyorum çok kötü kokuyor sen nasıl kullanıyorsun sadesi dışında bildiğin böyle tadı daha iyi dediğin çeşidi hangisi olabilir bir fikrin varmı
makarna bağımlısını da ilk kez gördümAyy dayanamadim son günler iftarin tadini cikariyorum
Ben makarnasiz duramam kiiiama ramazan bitiyor agirli öglen yemegine vercem artik
günaydııııııınnnGünaydin kizlar, ramazani hayirlisiyla bitiriyoruz. Sükürler olsun bizi oruc tutmaya layik gören Rabbime...
Allah oruclarimizi, dualarimizi kabul etsin insallah
Eki Görüntüle 1584579
Canim bende limonlu aliyorum, sadesini icemiyorum senin gibi. Yaseminli de güzel oluyormus diye duydum ama hic denemedim. Hee birde isirgan otlu yesil cay karisimi var onun da tadini begeniyorum.evet canım yeşil çay en iyisi ama ben hani limonlusu ballısı vs.öyle çeşitlerden bir tane alacağım çünkü sadesini hiç sevmiyorum çok kötü kokuyor sen nasıl kullanıyorsun sadesi dışında bildiğin böyle tadı daha iyi dediğin çeşidi hangisi olabilir bir fikrin varmı
Ben pek cayci degilimben şekersiz siyah çaysız duramam hele çikolatanın yanında ımmmm
Arada limonlu zencefilli cay da icebilirsin, o da cok faydali. Hem zencefil de zayiflatiyordemleme yeşil çaydan başkasını içemiyorum ben , arada bi rezene içiyorum zamanla insan her şeye alışıyor ya
Bende bagimliyimmakarna bağımlısını da ilk kez gördüm
senden ne bağımlısı olcak hani menünde makarnaCanim bende limonlu aliyorum, sadesini icemiyorum senin gibi. Yaseminli de güzel oluyormus diye duydum ama hic denemedim. Hee birde isirgan otlu yesil cay karisimi var onun da tadini begeniyorum.
Ben pek cayci degilim
Arada limonlu zencefilli cay da icebilirsin, o da cok faydali. Hem zencefil de zayiflatiyor
Bende bagimliyim
Diyette oldugum icin kendimi tutuyorum, yoksa hergün makarna yiyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?