madem bayramı memlekette geçirceksiniz evi niye temizliyosun kızarkadaşlar ben bugün temizlik yapacağım diye paraladım kendimi çooookk yoruldum. gece de yola çıkıyoruz memlekete gitmek üzere. yarın ve bayramda giremeyebilirim. şimdiden herkese hayırlı bayramlar diliyorum
menüm
09.30: sütlü filtre kahve
12.30: iki haşlanmış yumurta, yağsız salata
16.00: 4 kaşık yoğurt, 3 kaşık lifalif, yeşil çay
18.00: 5 etiform, papatya çayı
akşam: bir porsiyon fırında yağsız köfte, salata, 10 adet kaju fıstığı
su:2,5 litre
spor: halim takatim kalmadı valla
su 1.5 litre zor içebildimAyyyyu cok mutlu oldumsagol cnm
Bacaklarini cekebildigin kafar hizli hizli yukari cekiosun dizden kirarak 300'er defa.. dizleri calistirinca kilo verme hizlaniyor mis mus mis
Au cok olculu cok guzel olmus supersin bir de suyu artirdin mi muhtesem
Canim olsun o kadarcik arada olmali bence.. oh mis yaglaran da gitmis hadi iyisintemizlihe nasil kaptirabiliyorsun ya ben nefffffret ediyorum
suyun çok güzel olmuş ,menünde kalabalık duruyor ama herşeyden az az güzel olmuşKızlaaar
(
Bu günkü menüm:
Sabah: Sabah dediğim 10:00 :)
Haşlanmış yumurta
domates, salatalık
az beyaz peynir
2 çay kaşığı kadar krem peynir
Ara: 11:30
Şekersiz kahve + 1 kare sütlü çikolata (krizde değildim resmen saçmaladım yemesem de olurdu) neden mi bitter değil? evde bitterim yoktu
Öğle00
1 tabak yağsız mercimek çorbası
Akşam: 18:00
3 yk yoğurt
3 yk dukan yulaf gevreği
tarçın ve yarım elmayı karıştırdım
aslında ara öğün olarak düşünmüştüm bunu, akşam için köfte pişirmeye gittim aaaa bi de baktım resmen tokumben ve tokluk köfteyi iptal ettim yeme işlemi bugünlük bitti:)
3 lt su fazlası var eksiği yok
300 sağ 300 sol bacak çekme hareketi şimdi bana güleceksiniz ne o hareket diye ama o bahsettiğim dr tavsiye etmiştibugünlük onu yaptım
madem bayramı memlekette geçirceksiniz evi niye temizliyosun kızsanada hayırlı huzurlu bayramlar canım benim menünü beğendim ,oturda dinlen bari arabada yorar .
misafir geliyosa yapacaksın tabitürk kadını modeli derdim ama dönüşte yatılı misafirim olacak ve temizlik yapmaya fırsatım olmayacak
arkadaşlar ben bugün temizlik yapacağım diye paraladım kendimi çooookk yoruldum. gece de yola çıkıyoruz memlekete gitmek üzere. yarın ve bayramda giremeyebilirim. şimdiden herkese hayırlı bayramlar diliyorum
menüm
Herkesin iyi dilekleri için teşekkürler kızlar. Allah razı olsan. Bunu da atlattık çok şükür. Ama sıpa çok nazlanıyor. Hiç fırsat vermiyor bana. Yarında temizlik yapacağım. Çok giremem herhalde. Bugünkü menim
Sahur
1 bardak süt
2 hurma
İftar
1 kase mercimek çorbası
1 servis kaşığı bulgur pilavı
2 servis kaşığı sebze yemeği
2 litre su
2 bardak bitki çayı
Kıyamam, kötü bir şeyevet canım dişlerim bi fena oluyor
Hee tamam anladım diz çek diyorum ben ona, onu birde koşar gibi yap acayip yorucu ama bir okadarda etkiliAyyyyu cok mutlu oldumsagol cnm
Bacaklarini cekebildigin kafar hizli hizli yukari cekiosun dizden kirarak 300'er defa.. dizleri calistirinca kilo verme hizlaniyor mis mus mis
Hayırlı bayramlar ve hayırlı yolculuklar canım. Sağ salim gidip gelin inşallaharkadaşlar ben bugün temizlik yapacağım diye paraladım kendimi çooookk yoruldum. gece de yola çıkıyoruz memlekete gitmek üzere. yarın ve bayramda giremeyebilirim. şimdiden herkese hayırlı bayramlar diliyorum
menüm
Hadi gözünüz aydın atlattınız şükürHerkesin iyi dilekleri için teşekkürler kızlar. Allah razı olsan. Bunu da atlattık çok şükür. Ama sıpa çok nazlanıyor. Hiç fırsat vermiyor bana. Yarında temizlik yapacağım. Çok giremem herhalde. Bugünkü menim
Sahur
1 bardak süt
2 hurma
İftar
1 kase mercimek çorbası
2 litre su
2 bardak bitki çayı
hazır gıdalar yemesen daha güzel olacakBugün menüler çok özenli, umarım benim ki de olmuştur
Sahur:
Yok (kalkamadım)
Iftar:
1 kepçe yoğurt çorbası
3 yk haşlanmış sebze (havuç, bezelye, karnabahar)
3 pane balık çubuğu
1 patates kroket
500 ml su
Ara 22:30
Biraz meyve yiyeceğim (1 muz, 5-6 kiraz)
Ve belki yoğurt
500 ml su
Spor: 2,5 km yürüyüş
Kıyamam, kötü bir şey
Hee tamam anladım diz çek diyorum ben ona, onu birde koşar gibi yap acayip yorucu ama bir okadarda etkili
Hayırlı bayramlar ve hayırlı yolculuklar canım. Sağ salim gidip gelin inşallah
Menün de düzenli olmuş, beğendim
Hadi gözünüz aydın atlattınız şükürNasıl oğluşun iyimi canım?
Seninde menün süper
Ben bugün bütün menüleri beğendim
canı yandı tabi nazlanacakHerkesin iyi dilekleri için teşekkürler kızlar. Allah razı olsan. Bunu da atlattık çok şükür. Ama sıpa çok nazlanıyor. Hiç fırsat vermiyor bana. Yarında temizlik yapacağım. Çok giremem herhalde. Bugünkü menim
Sahur
1 bardak süt
2 hurma
İftar
1 kase mercimek çorbası
2 litre su
2 bardak bitki çayı
Kızlar benim yağ ve su değerim yağ 35 su 45 ken , bugün yağ 32 su 45 çıktı. Yağdan gitmesiii süper birşey kalıcı olur hemde
Menümü yazayım
11:00 1 dilim kepek ekmek üstüne ince kaşar ve salatalık dilimleri ve şekersiz kahve
15:30
yarım porsiyon dana kebap bikaç tanede patates kızartması bol salata azcıkta sos(bugün böle oldu)
Birkaçtane kuru meyve yicektim akşama ama tok hissediyorum.
Su 500 ml + 1 lt maydanoz sapı kaynatıp içtim 2 fincan yeşil çay yemeğin ardından.
Spor : bayram temizliği dip köşe bucak hiç el değmemiş yer bırakmadım. Mis gibi oldu. Fazla kaptırıyorum temızlık olayına
Balık hazır ama fırında pişiriyorum yağsız, yinede çok sorun olur mu?hazır gıdalar yemesen daha güzel olacaksuyuda artırırsan güzel olur ben bile 1.5 yaptım
Iftar dolu dolu olmuş, birden yüklenmiş gibisin. Kız dondurmayı bari sonra yeseydinBugünki menüm
Sahur
1 dilim karpuz
1 kase sütlü gevrek
Iftar
1 kase sebze corbasi
1 dilim siyah ekmek
5 kasik makarna kiymali
Karpuz 1 cubuk dondurma
Su henüz 1 lt daha icerim 4km yürüyüs
donmuş gıdalara sağlıksız dedikleri için diyorumBugün menüler çok özenli, umarım benim ki de olmuştur
Sahur:
Yok (kalkamadım)
Iftar:
1 kepçe yoğurt çorbası
3 yk haşlanmış sebze (havuç, bezelye, karnabahar)
3 pane balık çubuğu
1 patates kroket
500 ml su
Edit: 3 kornişon + 3 minik domates (unutmuşum)
Ara 22:30
1 muz, 8 kiraz
2 yk yoğurt
500 ml su
Spor: 2,5 km yürüyüş
Edit: ara öğünü düzenledim
Balık hazır ama fırında pişiriyorum yağsız, yinede çok sorun olur mu?
Yatana kadar içerim bir yarım lt daha
makarna akşamları tüketmesen daha iyi olur,ama güzel menünBugünki menüm
Sahur
1 dilim karpuz
1 kase sütlü gevrek
Iftar
1 kase sebze corbasi
1 dilim siyah ekmek
5 kasik makarna kiymali
Karpuz 1 cubuk dondurma
Su henüz 1 lt daha icerim 4km yürüyüs
Haklısın, daha dikkatli olacağımdonmuş gıdalara sağlıksız dedikleri için diyorum
Iyi geceler kuzucukDayanamiciiim tatlışlar gözlerim kapanıyor kucakladim hepinizi iyi geceleeeeeer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?