yok kız 20 kilom var daha verilecek. toparlanalım bugün beraberHarikasin ornek bir menu olmus
sen ne guzel bir kizmissin oyleee masallah hic de fazlan yok canim
Burada bir cozutma sozkonusuBenim dunku halim gibi olmus gel beraber yoparlanalim biz :)
senin menü benide geçmişMenum
Sabah 11:00
1 tane peynirli gözleme
14:00
2 bardak sekerli cay
1 dilimbaklava
17:30
1 tabak yogurt corbasi
2 parca firinda et
1 kepce bulgur pilavi
salata
1 etli dolma biberi
1 isirik börek
1 parmak kadar fistikli sarma serbetsz olandan
su 1 lt
Spor 1,5 saat normal tempoda yuruyus.
Hicccccc mi hicccc memnun degilim menumden utanarak yazdim yuhh ya. Diyetle alakasi yok. Cok yorgunum kizlar uykuya geciyorum yarin misafirim var. Yarin dikkat edicem telafisini yapmaliyim.
Çok sevindim senin adınaSagol balim kaymagim sabah kilo verdigimi gorunce gaza geldim bir de dun kendime cok kizmistim bugun full motivasyon hakimdi o yuzden :) Zaten en buyuk motivasyon yartia eksiyi gormek :)
Haklisin erken kapattim 18:00 da bitirdim olayi artik ramazan bittigi icin bizim normale geri donduk.
Ayyy gurir duyuyorum demissin ya bi daha gaza geldim bak
Merhaba canım, sanada hayırlı bayramlarMerhaba komşu takım, iyi bayramlar
Anladım canım, ALLAH kabul etsinBayramda tutulmaz tabi canım ama geceye kadar bekledik hilal görünmemiş haberi geldi, o yüzden tutmak zorunda kaldık
Utanma gülüm, her şey bizim elimizde. Bak ikimizde bir gidip gelelim seninle birlikte çok güzel başarılara imza atacağızKesinlikle canim ya psikolojik rahatlamaya cok ihtiyacim var boyle olunca kendimdende utaniyorum cunku, zaten bugun simdiden bizimkilere falan oyledim agustosta bir arkadasla egzersize basliycaz diye cok merak ediyorum
Vuuu feyzamkızlaaaarrrr bugün uzun aradan sonra ilk kez fotoğraf çekindim nasıl çıkmışım
o senin güzelliğin canım benim , bende bugün giremeyebilirim çok misafir gelecek bugün. gece gelip menümü yazarım heralde .sen menünü yazmamışsın amaGünaydın canlarııımKızlar izin hazırlıklarına başlıyorum, bugünümü ütüye ayırdım
(benim gibi ütüyü pek sevmeyenler için motive edici bir bilgi: 1 saat ütü yapmak kaç kalori: Ayakta olarak noral kiloda veya hafif toplu biri 1 saatte 130-140 kalori yakar. Yarım saat: 50-60 arası kalori yakılır. Neden 140 kalorinin yarısı değil derseniz; Ütü yaparkenyarım saatten sonra sürekli ayakta olduğunuz için vücut daha fazla enerji harcıyor. Artı olarak belirli bir zamandan sonra sıkılıyorsuz. Kalori yakmak için bu da etkilidir.)
Pek fazla buralarda olamayabilirim haberiniz olsun.
Çok sevindim senin adınao kilolar senden korksun
Haftaya cuma süper bir sonuç alacağına eminim kuzucum
Merhaba canım, sanada hayırlı bayramlarşeker tadında nice bayramlarımız olsun inşallah
Anladım canım, ALLAH kabul etsin
Utanma gülüm, her şey bizim elimizde. Bak ikimizde bir gidip gelelim seninle birlikte çok güzel başarılara imza atacağızgelsin auğustos - gelsin spor - gelsin incecik haldenlos
Vuuu feyzam
Süper gözüküyorsun, maşallah pek de güzelsin. ALLAH sahibine bağışlasın
o senin güzelliğin canım benim , bende bugün giremeyebilirim çok misafir gelecek bugün. gece gelip menümü yazarım heralde .sen menünü yazmamışsın ama
kolay gelsinn
Hem bayram, hem izin gerçekten yoğunum tatlım. Menümü hemen yazıp kaçayım... Beni izine ayrıldı diye kabul edebilirsiniz
Dünkü (rezil) menüm
Sabah 08:00
Meyveli yoğurt
Öğlen 11:30
5 yk kadar ton balıklı salata (mısır, bezelye, havuç)
Ara 13:00
5 tuzlu bisküvi
10 kiraz
Ara 16:00
3 akıtma
1 KK beyaz peynir
10 zeytin
1 çatal çilek reçeli
Akşam 18:00
10 sarma (zeytinyağlı)
Su: 1,5 lt
Spor: 2,5 km yürüyüş
hiç olmadı farkındayımramazan bitti ben çoştum, kilomda sabit
Sağ ol teşekkür ederim, menün olmamış da diyebilirdinkolay gelsinn
yok gidiyorum yazınca hemen kolay gelsin dedim bende gidiyodum içeri menüye sonra yorum yaparım demiştimSağ ol teşekkür ederim, menün olmamış da diyebilirdinkestirmeden konuyu kapatmışsın
kızlaaaarrrr bugün uzun aradan sonra ilk kez fotoğraf çekindim nasıl çıkmışım
Haha aynenn tam coştum neyseki bugün kendime geldimyok kız 20 kilom var daha verilecek. toparlanalım bugün beraber
senin menü benide geçmiş
Dediğim kadar rezilmiş anladım :)))yok gidiyorum yazınca hemen kolay gelsin dedim bende gidiyodum içeri menüye sonra yorum yaparım demiştimben ve yorum yapmamak bir arada akıtmada un var olmaaaamışş,tuzlu bisküvü ödem yapar ben yemeklere tuz bile atmıyorum ne cesaretmiş sendeki sarmada bayramdan dolayı affedilebilir bence ,gerisi güzel
Geçmiş olsun cankm, inşallah en kısa zamanda atlatırsınz. 400 gr küçümsenecek bir rakam değil tatlım, yavaş yavaş da olsa gitsin yeter kiHerkese hayırlı bayramlar. Kaç gündür giremedim. Hem bayram telaşı, hem oğllanın sünnet telaşı. Her gün acile gidiyoruz pipisi şişti diye. Onlarda ödem bu bişey yok diyorlar. Bi geçseydi. Artık cezam neyse çekerim. Bu hafta 400 gr. gitmiş sadece. Bugün spora başlıyacağım inşallah. Menümü akşam yazarım.
Hoşgeldin kaptanım, hayırlı bayramlar :)Selam çıtır hatunlar bayramınız kutlu olsun sağlıklı mutlu geçsin.
Millet aa parfym nasıl yiyor öyle, yiyerek kilo veriyor ne güzel diye düşünmüşlerdirHaha aynenn tam coştum neyseki bugün kendime geldimevdeyken daha güzel takip ediyorum diyetimi :) İyiki millet orda aa nasılda zayıflamışsın dedi inadına yedim de yedim of ya
anne yüreği işte evhamlanıyor doktorlar ne anlarHerkese hayırlı bayramlar. Kaç gündür giremedim. Hem bayram telaşı, hem oğllanın sünnet telaşı. Her gün acile gidiyoruz pipisi şişti diye. Onlarda ödem bu bişey yok diyorlar. Bi geçseydi. Artık cezam neyse çekerim. Bu hafta 400 gr. gitmiş sadece. Bugün spora başlıyacağım inşallah. Menümü akşam yazarım.
ne güzeli be çirkin ördek yavrusu diyorum ben kendime kardeşimde öyle diyoAy masalllah ne guzelmissin hem 20 kilo nasil fazlan var ya hic oyle gorunmuyor
millete hava atmışsın hem yerim hem veririm çatlayınn ohhh ham ham hamHaha aynenn tam coştum neyseki bugün kendime geldimevdeyken daha güzel takip ediyorum diyetimi :) İyiki millet orda aa nasılda zayıflamışsın dedi inadına yedim de yedim of ya
aklıma geldide sen bu gülücüğün hatun olanı varken ki o buDediğim kadar rezilmiş anladım :)))
Niye böyle azıttım anlamadım ki :/
Geçmiş olsun cankm, inşallah en kısa zamanda atlatırsınz. 400 gr küçümsenecek bir rakam değil tatlım, yavaş yavaş da olsa gitsin yeter ki
Hoşgeldin kaptanım, hayırlı bayramlar :)
Millet aa parfym nasıl yiyor öyle, yiyerek kilo veriyor ne güzel diye düşünmüşlerdir
Tebrik ederim, KPSS sorularını aratmıyoraklıma geldide sen bu gülücüğün hatun olanı varken ki o buniye adam olanını ki o bu kullanıyosun bende ne saçma sorular soruyorum aklıma bu geliverdi
Sen ben yaramı niye değişiyorsungeçen hafta 67 kiloydum bugün 65.9 olmuşumsudan falan gitsede tutmayın beni
E-brulim kilonu bilddir çaabbbukkkk
nerde dedin be hatırlayamadım neyse sabitte bir başarı önemli olan almamak,zaten hedefine gelirken kilo verme yavaşlıyor ondandırTebrik ederim, KPSS sorularını aratmıyor
Şimdi ben -><- bunu aslında hiç sevmiyorum, çok abartılı
<- gözüme şirin geliyor erkek olmasına rağmen
<- pek kıkırdak bir şey, yapmacık fingirdek şey
Sen ben yaramı niye değişiyorsunsabah dedim ya sabit çıktım diye
Ama seni tebrik ederim, sonucun harikainşallah su değildir ki sanmıyorum da sudan gittiğini.
benim fingirdeğimm o pek seviyorum zilliyiTebrik ederim, KPSS sorularını aratmıyor
Şimdi ben -><- bunu aslında hiç sevmiyorum, çok abartılı
<- gözüme şirin geliyor erkek olmasına rağmen
<- pek kıkırdak bir şey, yapmacık fingirdek şey
Sen ben yaramı niye değişiyorsunsabah dedim ya sabit çıktım diye
Ama seni tebrik ederim, sonucun harikainşallah su değildir ki sanmıyorum da sudan gittiğini.
Menümün altına yazmıştım... Teşekkür ederim, almaktan iyidir elbettenerde dedin be hatırlayamadım neyse sabitte bir başarı önemli olan almamak,zaten hedefine gelirken kilo verme yavaşlıyor ondandırkurban bayramında herkesi şaşırtmak istiyorum kendimi daha fazla sıkıp incecik olmalıyım bayrama kadar bi 15 gitse zil takıp oynıycam
Evlat olsa sevilmezbenim fingirdeğimm o pek seviyorum zilliyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?