ben varım dönmek yok tamam mı tam 1 saat yapıp eritecez bugün yediklerimiziYarin en az 1 saat spor yapalim ceza olarak
aklıma geldide sen bu gülücüğün hatun olanı varken ki o buniye adam olanını ki o bu kullanıyosun bende ne saçma sorular soruyorum aklıma bu geliverdi
verdikçe yavaş yavaş hedef değiştirirsin , bana herkes çok kilo almışsın dedi bayramda moralim bozuldu ya gittim şimdi biraz daha yedim stresten bayram çıksada bu çile bitse.ay benim tığ gibi olabilmem içinde aslında 50 kilo olmam gerekir ama o kilo benim için hayal gibi bir şey ümidimi 60 kiloya bağladım artık
verdikçe yavaş yavaş hedef değiştirirsin , bana herkes çok kilo almışsın dedi bayramda moralim bozuldu ya gittim şimdi biraz daha yedim stresten bayram çıksada bu çile bitse.
Kizlaaar cok yorucu bir gun gecirdim surunuyorum
Menumu yaziyim :)
Sabah: domates, salatalik, peynir, 3 zeytin, 1 tane cilek receli
Ara: iki kare sutlu cikolata
Aksam: 2 tabak mercimek corbasi
2 lt su
spora vakit bulamadim ama en azindan hareketli bir gundu
Size alismisim gelip yazisamayainca ozledim sohbetinizi :) Daha okuyamadim gecmisi yatarkan imsallah :)
haklısın hedefimize odaklanalım bizseni çok iyi anlıyorum yani bu bayram bana açık açık söylemediler tabi gebelikten dolayı aldığım ve üzücü bittiği için tabi ama bakışlardan az çok hissediyorum ki en başta zaten bende ne durumda olduğumu biliyorum o yüzden sende sonuçta kendini biliyorsun ve bir hedefin var en azından bunun için uğraşıyorsun bir kaç ay sonra görsünler seni bu defa hayranlıkla bakacaklardır bu da seni çok mutlu edecktir yani geçici bir durum bizimkisi o yüzden hiiiiç kafaya taklmayalım canım benim
benim yediğim baklavaların yanında salata gibi kalmış menünGuncelliyorum
Az once bitane dondurma yedim benYerken boyle somurtmuyordum :) Kizin bana
Selam çıtır hatunlar bayramınız kutlu olsun sağlıklı mutlu geçsin.
Haha aynenn tam coştum neyseki bugün kendime geldimevdeyken daha güzel takip ediyorum diyetimi :) İyiki millet orda aa nasılda zayıflamışsın dedi inadına yedim de yedim of ya
geçen hafta 67 kiloydum bugün 65.9 olmuşumsudan falan gitsede tutmayın beni
E-brulim kilonu bilddir çaabbbukkkk
bugünkü menüm
kahvaltı
yarım su b.yulaf kepeği
yarım su b.süt
1 y.k kuruüzüm
yarım cay k.tarcın
akşam
piliç ızgara el büyüklüğünde
1y.k. pilav
1 su b.ayran
2 dilim karpuz
2-2.5 lt.kadar su
mekik+ipsiz atlama
159 boyla 70 kilo olmuşum daha ne olsun kıyafet bol ya ondan daha zayıf çıkmışım
Merhaba arkadaşlar ne zamandır giremiyorum/yazamıyorum nedenleri
bayram, rahatsızlık. kaç gündür midem bozuk bir şey yiyemiyorum malesef..
Bayram dolayisiyla hepimizin menuleri cosmus toparlaniriz artikDünki menüm bayrama özel
Sabah 8.30
Redbull
Sabah 10.30
1 poaca
Yarim simit
12.00
2 kasik kadar kadayif
1 türk kahvesi
16.00
4 sarma
18.30
4 yk kasik kadar manti
21.00
1 poaca
Su 1.5lt spor gün boyu 4km yürümüsüm
Bence gayet guzel menun, mucver yagli ama:)İyi akşamlar kızlar;
Menüm,
Kahvaltı 9:00
2 Yumurta
Avuç içi kadar peynir
8 zeytin
Domates
Salatalık
Ara(Planlı değil), 15:00
1 dilim su böreği
Akşam 17:00
4 tane mücver
Salata
2100 lt su
Spor Leslie 3 mile
Sen benim dunku menume 20 kisilik dersin o haldebugün menüm (hiç üşenmedim hepsini yedim )
sabah:
1 yumurta
1kk labne
1dilim beyaz ekmek
domates,1 bardak light süt
unuttuğum bi saat:
1 nektarin , 1 bardak süt
unuttuğum bir saat :
1 baklava
yoğurt içine yulaf kepeği
18:15= 2 baklava
3 sarma
minik caramio (hiç sevmem aslında)
unuttuğum bir saat:
1 lokum
4 sarma
10 çiğ badem
3 dilim salam
2 dilim karpuz
10 kişilik yemek yedim biliyorum
su 2 bardak ya var ya yok
Diyeti bozmam diyosun hebugünkü menüm
kahvaltı
yarım su b.yulaf kepeği
yarım su b.süt
1 y.k kuruüzüm
yarım cay k.tarcın
akşam
piliç ızgara avuç büyüklüğünde
1y.k. pilav
1 su b.ayran
2 dilim karpuz
2-2.5 lt.kadar su
mekik+ipsiz atlama
Bende dökuluyorum yorgunluktan. Koltukta uzandim aksamustu icim gecmis. Menun guzel ama acikmiyormysun sadece corbayla? Tok mu tutuyor?Kizlaaar cok yorucu bir gun gecirdim surunuyorum
Menumu yaziyim :)
Sabah: domates, salatalik, peynir, 3 zeytin, 1 tane cilek receli
Ara: iki kare sutlu cikolata
Aksam: 2 tabak mercimek corbasi
2 lt su
spora vakit bulamadim ama en azindan hareketli bir gundu
Size alismisim gelip yazisamayainca ozledim sohbetinizi :) Daha okuyamadim gecmisi yatarkan imsallah :)
Ya türlü ya güveç yemişsin tatlım :)Menüm
Kahvaltı yok, evde değildim
Öğlen
3 ızgara et
5-6 kaşık pilav
Akşam
Patlıcanlı sebze yemeği (adını ben uydurdum şimdi, ne diyorsunuz bilemediğim için)
7-8 çatal yedim 1 dilim ekmekle
pek aç değildim
Ara
1 dilim pasta
2 fincan çay
misafir gittim bir kaç yere çay içtim hep, su içecek pek fırsatım olmadı yine 2-3 bardak içmişimdir
Tamam ben caymamben varım dönmek yok tamam mı tam 1 saat yapıp eritecez bugün yediklerimizi
Azminize hayranımben varım dönmek yok tamam mı tam 1 saat yapıp eritecez bugün yediklerimizi
Kuzucum sen bir jilliana başla zaten tığ gibi olacaksınay benim tığ gibi olabilmem içinde aslında 50 kilo olmam gerekir ama o kilo benim için hayal gibi bir şey ümidimi 60 kiloya bağladım artık
Kilo vermene rağmen niye almış gibi gördüler ki kuzum seni? Moral bozup yemeklere saldırmak yok,verdikçe yavaş yavaş hedef değiştirirsin , bana herkes çok kilo almışsın dedi bayramda moralim bozuldu ya gittim şimdi biraz daha yedim stresten bayram çıksada bu çile bitse.
Çok tatlısın senseni çok iyi anlıyorum yani bu bayram bana açık açık söylemediler tabi gebelikten dolayı aldığım ve üzücü bittiği için tabi ama bakışlardan az çok hissediyorum ki en başta zaten bende ne durumda olduğumu biliyorum o yüzden sende sonuçta kendini biliyorsun ve bir hedefin var en azından bunun için uğraşıyorsun bir kaç ay sonra görsünler seni bu defa hayranlıkla bakacaklardır bu da seni çok mutlu edecktir yani geçici bir durum bizimkisi o yüzden hiiiiç kafaya taklmayalım canım benim
Hoşgeldin canım, geçmiş olsun. Şimdi nasılsın? Siteye girip bizim takıma uğramadığın günler de olmuş, lütfen yanlış anlama şevkini kırmak istemem ama burada bizimle olmak kilolarına karşı savaşmak istiyorsan biraz daha disiplinli olmak zorundasın. Kimsenin diğer arkadaşlara karşı haksızlık yapmaya hakkı yok. Sözlerim seni kırmasın, aksine daha çok azimlendirsin. Sonuçta ben burada sizi desteklemek ve sizden destek görmek için varımMerhaba arkadaşlar ne zamandır giremiyorum/yazamıyorum nedenleri
Merhaba arkadaşlar ne zamandır giremiyorum/yazamıyorum nedenleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?