Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aklıma geldide sen bu gülücüğün hatun olanı varken ki o bu niye adam olanını ki o bukullanıyosunbende ne saçma sorular soruyorum aklıma bu geliverdi

ay benim tığ gibi olabilmem içinde aslında 50 kilo olmam gerekir ama o kilo benim için hayal gibi bir şey ümidimi 60 kiloya bağladım artık

ay benim tığ gibi olabilmem içinde aslında 50 kilo olmam gerekir ama o kilo benim için hayal gibi bir şey ümidimi 60 kiloya bağladım artık
verdikçe yavaş yavaş hedef değiştirirsin , bana herkes çok kilo almışsın dedi bayramda moralim bozuldu ya gittim şimdi biraz daha yedim stresten bayram çıksada bu çile bitse.

bugünkü menüm

kahvaltı
yarım su b.yulaf kepeği
yarım su b.süt
1 y.k kuruüzüm
yarım cay k.tarcın

akşam
piliç ızgara avuç büyüklüğünde
1y.k. pilav
1 su b.ayran
2 dilim karpuz

2-2.5 lt.kadar su
mekik+ipsiz atlama

verdikçe yavaş yavaş hedef değiştirirsin , bana herkes çok kilo almışsın dedi bayramda moralim bozuldu ya gittim şimdi biraz daha yedim stresten bayram çıksada bu çile bitse.

seni çok iyi anlıyorum yani bu bayram bana açık açık söylemediler tabi gebelikten dolayı aldığım ve üzücü bittiği için tabi ama bakışlardan az çok hissediyorum ki en başta zaten bende ne durumda olduğumu biliyorum o yüzden sende sonuçta kendini biliyorsun ve bir hedefin var en azından bunun için uğraşıyorsun bir kaç ay sonra görsünler seni bu defa hayranlıkla bakacaklardır bu da seni çok mutlu edecktir yani geçici bir durum bizimkisi o yüzden hiiiiç kafaya taklmayalım canım benim

Kizlaaar cok yorucu bir gun gecirdim surunuyorum

Menumu yaziyim :)

Sabah: domates, salatalik, peynir, 3 zeytin, 1 tane cilek receli

Ara: iki kare sutlu cikolata

Aksam: 2 tabak mercimek corbasi

2 lt su
spora vakit bulamadim ama en azindan hareketli bir gundu

Size alismisim gelip yazisamayainca ozledim sohbetinizi :) Daha okuyamadim gecmisi yatarkan imsallah :)

Guncelliyorum

Az once bitane dondurma yedim ben Yerken boyle somurtmuyordum :) Kizin bana

haklısın hedefimize odaklanalım biz

Selam çıtır hatunlar bayramınız kutlu olsun sağlıklı mutlu geçsin.

sağol canım seninde bayramın kutlu olsun

Haha aynenn tam coştum neyseki bugün kendime geldim evdeyken daha güzel takip ediyorum diyetimi :) İyiki millet orda aa nasılda zayıflamışsın dedi inadına yedim de yedim of ya

seni çok iyi anlıyorum birileri zayıflamışsın deyince hemen aman zayıflamışım az yiyim gibi bi his oluyor kendimden çok iyi biliyorum keşke gaza gelmesek ama arada nadiren hadi olur diyelim önemli olan hedefemize öyle böyle ulaşabilmek

geçen hafta 67 kiloydum bugün 65.9 olmuşumsudan falan gitsede tutmayın beni
E-brulim kilonu bilddir çaabbbukkkk

helal sana çok iyi gidiyorsun

düzenliyorum tekrar

Merhaba arkadaşlar ne zamandır giremiyorum/yazamıyorum nedenleri
bayram, rahatsızlık. kaç gündür midem bozuk bir şey yiyemiyorum malesef..

Menüm

Kahvaltı yok, evde değildim

Öğlen
3 ızgara et
5-6 kaşık pilav

Akşam
Patlıcanlı sebze yemeği (adını ben uydurdum şimdi, ne diyorsunuz bilemediğim için )
7-8 çatal yedim 1 dilim ekmekle

pek aç değildim

Ara
1 dilim pasta
2 fincan çay

misafir gittim bir kaç yere çay içtim hep, su içecek pek fırsatım olmadı yine 2-3 bardak içmişimdir

Dünki menüm bayrama özel

Sabah 8.30
Redbull
Sabah 10.30
1 poaca
Yarim simit
12.00
2 kasik kadar kadayif
1 türk kahvesi
16.00
4 sarma
18.30
4 yk kasik kadar manti
21.00
1 poaca

Su 1.5lt spor gün boyu 4km yürümüsüm
Bayram dolayisiyla hepimizin menuleri cosmus toparlaniriz artik Spor iyi ama.

Bence gayet guzel menun, mucver yagli ama:)

Sen benim dunku menume 20 kisilik dersin o halde Baklavanin kalorisi yuksek onun disinda gayette guzel. Az az yemissin gun icinde.

Diyeti bozmam diyosun he Guzel olmus canim

Bende dökuluyorum yorgunluktan. Koltukta uzandim aksamustu icim gecmis. Menun guzel ama acikmiyormysun sadece corbayla? Tok mu tutuyor?

Ya türlü ya güveç yemişsin tatlım :)
Bilemedim hangisi
Menün güzel pasta biraz geç saatte yenmiş ama bayram naapalım

Bende menümü yazayım uyuyakalmışım
Sabah 9:30
1 kase mısır gevreği
1 yumurta
12:00
1 tane lokum
14:00
1 etli biber dolma
4 yk bulgur pilavı
yoğurt
ardindan yesil cay
17:00 gibi 2 dilim karpuz büyüktü dilimler.
Su 1 lt olduysa iyi
Spor yapmadım.
Bu bayramı bir güzel atlatsaydık en minimum kaçamaklarla
Bugünü iyi geçiştirdim çok şükür.
Ben tekrar uyuma faslina geciyorum, yarin butun gun bayram ziyaretlerindeyiz ugrarim aksama saglicakla kalin

Günaydın 4. takımın mankenleri

Kızlar yoğun olduğum için gelemiyorum kusuruma bakmayın, izinden sonra telafisini edeceğim.

Dünkü menüm (saatleri pek hatırlamıyorum )

Sabah
2 yk yoğurt
1 çatal omlet
3 minik domates

Ara
Magnum beyaz

Ara
10 kiraz

Ara
2 minik domates

Akşam
1 dilim patatesli börek
Salata
1 bardak şekersiz çay

Ara
1 dilim sütlü irmik tatlısı (küçük bir kareydi, misafirlikte olduğum için geri çeviremedim)

Su: 1 lt
Spor: 2,5 saat ütü

Saçma sapan oldu yine, sanki iştahım yok gibiydi ama öte beriyi yemeyi de ihmal etmedim

ben varım dönmek yok tamam mı tam 1 saat yapıp eritecez bugün yediklerimizi
Azminize hayranım

Kuzucum sen bir jilliana başla zaten tığ gibi olacaksın 60 kiloyken 50 gibi duracaksın

Kilo vermene rağmen niye almış gibi gördüler ki kuzum seni? Moral bozup yemeklere saldırmak yok, haldenlos ne güzel demiş seni bir daha ki görüşlerinde hayranlıkla bakacaklar, haberleri yok şaplıklerin. Sen üzme kendini, yeni halinle karşılarına çıkınca onlar üzülsün "biz niye böyle değiliz" diye

Çok tatlısın sen insanı böyle motive eden olunca daha da gaza geliyorsun, üstümüze yapışan fazlalıklardan hemen kurtulmak istiyorsun

Hoşgeldin canım, geçmiş olsun. Şimdi nasılsın? Siteye girip bizim takıma uğramadığın günler de olmuş, lütfen yanlış anlama şevkini kırmak istemem ama burada bizimle olmak kilolarına karşı savaşmak istiyorsan biraz daha disiplinli olmak zorundasın. Kimsenin diğer arkadaşlara karşı haksızlık yapmaya hakkı yok. Sözlerim seni kırmasın, aksine daha çok azimlendirsin. Sonuçta ben burada sizi desteklemek ve sizden destek görmek için varım

QUOTE ="E-brulim, post: 41820285, member: 95276"]Günaydın 4. takımın mankenleri

Kızlar yoğun olduğum için gelemiyorum kusuruma bakmayın, izinden sonra telafisini edeceğim.

Dünkü menüm (saatleri pek hatırlamıyorum )

Sabah
2 yk yoğurt
1 çatal omlet
3 minik domates

Ara
Magnum beyaz

Ara
10 kiraz

Ara
2 minik domates

Akşam
1 dilim patatesli börek
Salata
1 bardak şekersiz çay

Ara
1 dilim sütlü irmik tatlısı (küçük bir kareydi, misafirlikte olduğum için geri çeviremedim)

Su: 1 lt
Spor: 2,5 saat ütü

Saçma sapan oldu yine, sanki iştahım yok gibiydi ama öte beriyi yemeyi de ihmal etmedim

Azminize hayranım

Kuzucum sen bir jilliana başla zaten tığ gibi olacaksın 60 kiloyken 50 gibi duracaksın

Kilo vermene rağmen niye almış gibi gördüler ki kuzum seni? Moral bozup yemeklere saldırmak yok, haldenlos ne güzel demiş seni bir daha ki görüşlerinde hayranlıkla bakacaklar, haberleri yok şaplıklerin. Sen üzme kendini, yeni halinle karşılarına çıkınca onlar üzülsün "biz niye böyle değiliz" diye

Çok tatlısın sen insanı böyle motive eden olunca daha da gaza geliyorsun, üstümüze yapışan fazlalıklardan hemen kurtulmak istiyorsun

Hoşgeldin canım, geçmiş olsun. Şimdi nasılsın? Siteye girip bizim takıma uğramadığın günler de olmuş, lütfen yanlış anlama şevkini kırmak istemem ama burada bizimle olmak kilolarına karşı savaşmak istiyorsan biraz daha disiplinli olmak zorundasın. Kimsenin diğer arkadaşlara karşı haksızlık yapmaya hakkı yok. Sözlerim seni kırmasın, aksine daha çok azimlendirsin. Sonuçta ben burada sizi desteklemek ve sizden destek görmek için varım [ QUOTE ]
dedektif gibi hatunsunönünde eğiliyorum sen olmasan napardıkya onlar beni en son gördüğünde 55 kilo felandım şimdi 66 felan olunca öyle oldu neyse bugün güzel moralim ,
Hafize_isvicre yle sporumuzuda yapıcaz gitsin kilolar

geçmiş olsun tatlım şimdi nasılsın ? elinden geldiğince bizi ihmal etmemeye çalış çünkü eski üyeleri katılımı az olduğu için geçenlerde diskalifiye ettik yeni üyeleri çağırdık sen gibi . sende deneme sürecindesin şuan ,mazeretin olduğunda söylersen izin alırsan sorun olmaz ,ama E-brulim daha iyi bilir tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…