güzel diyip durma millet bi tarafıyla gülecekMenümün altına yazmıştım... Teşekkür ederim, almaktan iyidir elbette
Ben senin kurbana kadar incecik olacağına eminim, jilliana da başlayacaksın nasılsa onun da çok faydası olacak. 30 cm incelenler var jillianla
Zaten güzelsin daha da güzel olcan kıııız
Evlat olsa sevilmez
Kimsenin güleceğini sanmıyorum, ayrıca ben beğendim sananegüzel diyip durma millet bi tarafıyla gülecekbirlikte incecik olalım sonrada öncesi sonrası fotoğrafı çekip atalım
anlaştııııııkkKimsenin güleceğini sanmıyorum, ayrıca ben beğendim sanane
Oluruz inşallahresimleri de özelden hallederiz
a.s canım :)menünü ihmal etmeSelam kizlaaar.. bugun cok kalabalok bir gun giremiyorum yazamiyorum aksam menumu yazmaya gelecegim insallah hepinizi optum
Ayyy feyza çok tatlısın senn, hiçte fazla kilon yok.kızlaaaarrrr bugün uzun aradan sonra ilk kez fotoğraf çekindim nasıl çıkmışım
Haha aynen gülüm, ama demedim yiyip yiyip almıyorum, tersi çok dikkat ediyorum 2 öğün yiyorum onu da Az yiyorum dedim. Hamurişi yağlı fln yok dedim. Ordayken kalabalıktık aşka geldim heralde bi çoştumm kiiDediğim kadar rezilmiş anladım :)))
Niye böyle azıttım anlamadım ki :/
Geçmiş olsun cankm, inşallah en kısa zamanda atlatırsınz. 400 gr küçümsenecek bir rakam değil tatlım, yavaş yavaş da olsa gitsin yeter ki
Hoşgeldin kaptanım, hayırlı bayramlar :)
Millet aa parfym nasıl yiyor öyle, yiyerek kilo veriyor ne güzel diye düşünmüşlerdir
Hahaha gelip geçici bir anlık çoşku diyelim biz onaanne yüreği işte evhamlanıyor doktorlar ne anlar400 gr da çok iyi .bayram bayram nasıl spor yapacaksın
ne güzeli be çirkin ördek yavrusu diyorum ben kendime kardeşimde öyle diyovar 20 kilo tığ gibi olacam tığ
millete hava atmışsın hem yerim hem veririm çatlayınn ohhh ham ham hamdemişsin
Maşallah çok güzel kilo vermişsin ben geçen hafta kaçtım hatırlamıyorum ama dün sabah 72,5 tim :)) Tim diyorum çünkü üstüne yedim de yedim. Maydanoz suyunun etkisi artı bütün hafta az yemiştim:)geçen hafta 67 kiloydum bugün 65.9 olmuşumsudan falan gitsede tutmayın beni
E-brulim kilonu bilddir çaabbbukkkk
sağ ol canım o senin tatlılığınAyyy feyza çok tatlısın senn, hiçte fazla kilon yok.
Haha aynen gülüm, ama demedim yiyip yiyip almıyorum, tersi çok dikkat ediyorum 2 öğün yiyorum onu da Az yiyorum dedim. Hamurişi yağlı fln yok dedim. Ordayken kalabalıktık aşka geldim heralde bi çoştumm kiiAy birde lütfen al lütfen al kıramadım
Şaka bir yana kendimi ayda bir gün böyle özgür bıraksam daha güzel olucak sanki.
Geçti bile yeme hevesim.
Hahaha gelip geçici bir anlık çoşku diyelim biz ona
Maşallah çok güzel kilo vermişsin ben geçen hafta kaçtım hatırlamıyorum ama dün sabah 72,5 tim :)) Tim diyorum çünkü üstüne yedim de yedim. Maydanoz suyunun etkisi artı bütün hafta az yemiştim:)
anaaamm ölmek istiyorum kendimi yerden yere vurmak istiyorum hüngür hüngür ağlamak istiyorum bu gözler bunlarıda mı görecekti yarabbimDünki menüm bayrama özel
Sabah 8.30
Redbull
Sabah 10.30
1 poaca
Yarim simit
12.00
2 kasik kadar kadayif
1 türk kahvesi
16.00
4 sarma
18.30
4 yk kasik kadar manti
21.00
1 poaca
Su 1.5lt spor gün boyu 4km yürümüsüm
Yiyip yiyip almıyorum dememişsin ama arkadaşlarının önünde yiyince onlar öyle düşünmüş olabilirHaha aynen gülüm, ama demedim yiyip yiyip almıyorum, tersi çok dikkat ediyorum 2 öğün yiyorum onu da Az yiyorum dedim. Hamurişi yağlı fln yok dedim. Ordayken kalabalıktık aşka geldim heralde bi çoştumm kiiAy birde lütfen al lütfen al kıramadım
Şaka bir yana kendimi ayda bir gün böyle özgür bıraksam daha güzel olucak sanki.
Geçti bile yeme hevesim.
Maşallah çok güzel kilo vermişsin ben geçen hafta kaçtım hatırlamıyorum ama dün sabah 72,5 tim :)) Tim diyorum çünkü üstüne yedim de yedim. Maydanoz suyunun etkisi artı bütün hafta az yemiştim:)
kızlaaaarrrr bugün uzun aradan sonra ilk kez fotoğraf çekindim nasıl çıkmışım
159 boyla 70 kilo olmuşum daha ne olsun kıyafet bol ya ondan daha zayıf çıkmışımMaşaAllah, o kadar kiloluyum dedin ben de seni kusura bakma ama yani bayağı şişman bekliyordum ki hiç öyle değilsinn
benim bayram dışı menülerim bile bu kadar güzel değilİyi akşamlar kızlar;
Menüm,
Kahvaltı 9:00
2 Yumurta
Avuç içi kadar peynir
8 zeytin
Domates
Salatalık
Ara(Planlı değil), 15:00
1 dilim su böreği
Akşam 17:00
4 tane mücver
Salata
2100 lt su
Spor Leslie 3 mile
Hafize_isvicre benim menü seni geçti napacaz biz
İyi akşamlar kızlar;
Menüm,
Kahvaltı 9:00
2 Yumurta
Avuç içi kadar peynir
8 zeytin
Domates
Salatalık
Ara(Planlı değil), 15:00
1 dilim su böreği
Akşam 17:00
4 tane mücver
Salata
2100 lt su
Spor Leslie 3 mile[/QUOTE
Menün cok güzel birde spor yamissin harika
bugün menüm (hiç üşenmedim hepsini yedim )
sabah:
1 yumurta
1kk labne
1dilim beyaz ekmek
domates,1 bardak light süt
unuttuğum bi saat:
1 nektarin , 1 bardak süt
unuttuğum bir saat :
1 baklava
yoğurt içine yulaf kepeği
18:15= 2 baklava
3 sarma
minik caramio (hiç sevmem aslında)
unuttuğum bir saat:
1 lokum
4 sarma
10 çiğ badem
3 dilim salam
2 dilim karpuz
10 kişilik yemek yedim biliyorum
su 2 bardak ya var ya yok
Hay masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?