çok sağ ol ya öksüz kaldık burda kaptanlarımız yokkızlar listenizi düzeltip paylaştım ortalamanız yükseldi biraz iyi oldu :)
rica ederim canım ne zaman ihtiyacınız olursa ulaşabilirsiniz 9, takımdan sevgilerleçok sağ ol ya öksüz kaldık burda kaptanlarımız yok
rahatsız ediyorum ama aklıma takıldı sormazsam çatlarım hafize isviçre bildirimde bulundu sen bulunmadı yazmışsın onun ki hesaba katılmadan mı hessaplandı ortalamamız , pek bişey değişmezde merak ettimrica ederim canım ne zaman ihtiyacınız olursa ulaşabilirsiniz 9, takımdan sevgilerle
iyiki söyledin önceki listeniz üzerinden düzeltme yaparak gittiğim için onu atlamışım düzelttim hemen :)rahatsız ediyorum ama aklıma takıldı sormazsam çatlarım hafize isviçre bildirimde bulundu sen bulunmadı yazmışsın onun ki hesaba katılmadan mı hessaplandı ortalamamız , pek bişey değişmezde merak ettim
çok rahatsız ettim kusura bakmaiyiki söyledin önceki listeniz üzerinden düzeltme yaparak gittiğim için onu atlamışım düzelttim hemen :)
rica ederim canım önemli değil iyiki söyledin dikkatimden kaçmışçok rahatsız ettim kusura bakma
Feyza Süpersin20 dk stepper cezamı yaptım . menü yazmama cezalarını yapmayanlarda otursun otursun aman haraket ederlerse ölürler
1)akovser 20 tane jj
2)güneş 60 tane jj
3)hsevda 120 tane jj çok gelirse 60 jumping jack 60 ip atlama yapacaksın
4)hafize 120 jumping jack çok gelirse hsevdayla aynı yapacaksın
5)gorgeoust sen hamile olduğun için 20 jumping jack yerine 20 dk yürüyceksin ya evde durduğun yerde yürü ya dışarı çık yürü ama yürüyceksin
6)sinsirella 140 jumping jack yapamazsan yarısını ondan yarısını da ip atlama yapacaksın
tabi sana torpil geçince süper olurumFeyza Süpersin
selam kardeş takım nasılsınıztakyon yardıma gelmiş zaten eline sağlık o zaman 1. takımdan sevgiler bişeye ihtiyaç olursa gelebilirsiniz
kızlar listenizi düzeltip paylaştım ortalamanız yükseldi biraz iyi oldu :)
tabi sana torpil geçince süper olurumben seni nasıl unutmuşum senin de 100 jj var ama popişini kaldırıpta yapmıycaksın gibi bi hal sezinledim sende
yoğurt felanda olsaydı keşke protein olarak . ama kalorisi azdır az yemişsin ne güzel , ben azaltamadım bir türlü yabugünkü menüm
sabah
yarım simit sandviç
çay
öğle
2kase kısır
akşam
yarım simit sandviç
nescafe 3in1
3lt.su
mekik,30dk yürüyüş
bugünkü menüm malesef hep karbonhidrat üzerine oldu yaa
bugün menüm(yine kıtlıktan çıkmış gibi yedim)
8:30=1yumurta
2dilim tb ekmeği
domates,salatalık,sivri biber
10:40=4dilim karpuz
yarım bardak süt
12:50=4kaşık nohut
6 kaşık yoğurt
1.5dilim tb ekmeği
salata
1dilim karpuz
15:40=1bardak süt
4dilim karpuz
17:00=
1dilim salam
2kepçe çorba
4kaşık nohut
salata
1 ceviz
1dilim ekmek
19:00=5dilim karpuz
2kk peynir
1 minik çikolata
su 2.5 litre.spor 20 dk stepper.
yoğurt felanda olsaydı keşke protein olarak . ama kalorisi azdır az yemişsin ne güzel , ben azaltamadım bir türlü ya
Üzülmeeee önümüzdeki hafta süper farkla döneceğizz inşaAllah ona göreeeedeme öyle yaaaaa. zaten üzgünümmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?