Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

rica ederim canım ne zaman ihtiyacınız olursa ulaşabilirsiniz 9, takımdan sevgilerle
rahatsız ediyorum ama aklıma takıldı sormazsam çatlarım hafize isviçre bildirimde bulundu sen bulunmadı yazmışsın onun ki hesaba katılmadan mı hessaplandı ortalamamız , pek bişey değişmezde merak ettim

iyiki söyledin önceki listeniz üzerinden düzeltme yaparak gittiğim için onu atlamışım düzelttim hemen :)

20 dk stepper cezamı yaptım . menü yazmama cezalarını yapmayanlarda otursun otursun aman haraket ederlerse ölürler
1)akovser 20 tane jj

2)güneş 60 tane jj

3)hsevda 120 tane jj çok gelirse 60 jumping jack 60 ip atlama yapacaksın

4)hafize 120 jumping jack çok gelirse hsevdayla aynı yapacaksın

5)gorgeoust sen hamile olduğun için 20 jumping jack yerine 20 dk yürüyceksin ya evde durduğun yerde yürü ya dışarı çık yürü ama yürüyceksin

6)sinsirella 140 jumping jack yapamazsan yarısını ondan yarısını da ip atlama yapacaksın

Feyza Süpersin

bugünkü menüm
sabah
yarım simit sandviç
çay

öğle
2kase kısır

akşam
yarım simit sandviç
nescafe 3in1

3lt.su
mekik,30dk yürüyüş

bugünkü menüm malesef hep karbonhidrat üzerine oldu yaa

bugün menüm(yine kıtlıktan çıkmış gibi yedim )
8:30=1yumurta
2dilim tb ekmeği
domates,salatalık,sivri biber

10:40=4dilim karpuz
yarım bardak süt

12:50=4kaşık nohut
6 kaşık yoğurt
1.5dilim tb ekmeği
salata
1dilim karpuz

15:40=1bardak süt
4dilim karpuz

17:00=
1dilim salam
2kepçe çorba
4kaşık nohut
salata
1 ceviz
1dilim ekmek

19:00=5dilim karpuz
2kk peynir
1 minik çikolata

su 2.5 litre.spor 20 dk stepper.

bugünkü menüm
sabah
yarım simit sandviç
çay

öğle
2kase kısır

akşam
yarım simit sandviç
nescafe 3in1

3lt.su
mekik,30dk yürüyüş

bugünkü menüm malesef hep karbonhidrat üzerine oldu yaa
yoğurt felanda olsaydı keşke protein olarak . ama kalorisi azdır az yemişsin ne güzel , ben azaltamadım bir türlü ya

yediklerin sağlıklı şeyler aslında ama en azından karpuzu birde ekmeği biraz daha az yeseydin daha süpper olurmuş en azından çeşit yapmışsın ben bugün vitaminsiz kaldım gibi birşey

yoğurt felanda olsaydı keşke protein olarak . ama kalorisi azdır az yemişsin ne güzel , ben azaltamadım bir türlü ya

çok haklısın yaa aslında istedim akşam yoğurt yemeyi de yoğurdun kaymağını hiç yiyemem süzgeçten geçiririm tencerede az yoğurt vardı ama süzmeye üşendiğime yiyemedim

fyzanur canım ben pazardan itibaren tatildeyim orada internet yok benimde paketim yetmez yeteri kadar katkıda bulunamam izinemi ayrılmam gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…