Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yine de pikniğe gitmeye göre çok aşırıya kaçmamışsınız

çok güzel olmuş
çikolata küçüktür ya da bitterdir inşallah , kolanın dışında beğenmediğim bir şey yok bir dahakine saatleri yaz canım ,suyuda artırmaya çalış

bugün menüm
8:00=1yumurta
domates,kıvırcık,sivri biber
1dilim tam buğday ekmeği
3 zeytin , 1kk peymir

10:00=yarım yeşil elme

12:10=1 avuç tavuk
4 kaşık güveçte patlıcan yemeği
salata
1 dilim tb ekmeği
5 kaşık yoğurt

14:00=1 muz , 1 bardak süt

15:30= 5 kaşık patlıcan yemeği
1 kaşık kuru fasulye
salata
1dilim tb ekmeği

19:20=1 top dondurma + 2ceviz

su 2.5 litre oldu. 1 bardak sütlü Türk kahvesi içtin bi tane daha içicem .

ne güzel saatli yemişsin maşallah menünde güzel dondurma olsaydı şimdi bende yerdim kiloyu düşünmeden yemek istiyorum artık ya

ne güzel saatli yemişsin maşallah menünde güzel dondurma olsaydı şimdi bende yerdim kiloyu düşünmeden yemek istiyorum artık ya
ben herşeyden az az yediğim için nefsim köreliyor o yüzden kiloyu pek düşünmeden yiyorum .aradada ciddi kaçamaklar yapıp sporla felan telafi ediyorum .

ne güzel kilo vermişsin devamı gelecek inşallah en çok ne önerirsin bana
ben öneri verecek kadar gelişmedim daha kız naptın öylesadece yemek yememi durduramazsam sütlü türk kahvesi içiyorum hemen kesiyor açlığımı. tatlı krizim tutarsa kuru incirle hurma ya da bitter çikolata yiyorum . zaten başta ödem felan gittiği için çabuk gidiyor kilo sonra yavaşlıyor. bidee yemek yerken önce salata mı bitirip sonra çorba mı bitirip ana yemeğe en son geçiyorum yoksa daha da yiyesim geliyor ana yemekten . ve yemek esnasında su içiyorum .

canım ben 62 kiloydum hamile kaldım riskli bir hamilelikti ve iğneler ilaçlar kullndım çok kilo aldım 86 ile doğum yaptım doğumdan 1 hafta sonra 80 kilo çıktım tartıda sonra bi dur dedim kendime 70 düştüm çok ciddi bi diyet yapamıyorum emziriyorum bebeğim daha çok küçük 3 aylık ek gıdaya başlasaydım belki daha iyi olacaktı ve bende hala ödem var adette olmadım daha şişkinlik var ve sezeryanla doğum yaptm yürüyüş dşında bişey yapamıyorum senin yaptıklarını deneyecm

diyetisyene niye gitmiyosun devlet hastaneleride bakıyor. eğer 70 kiloysan diyetisyenin bana verdiği listeyi verebilirim sana bende 70 tim çünkü başladığımda . ama boy farklıysa bilemem benim 159.

diyetisyene niye gitmiyosun devlet hastaneleride bakıyor. eğer 70 kiloysan diyetisyenin bana verdiği listeyi verebilirim sana bende 70 tim çünkü başladığımda . ama boy farklıysa bilemem benim 159.
düzeltiyorum diyetisyene 70 kg iken gittim diyete 76 iken başladım

bebeğimin altı aylık olmasını bekliyorum o zamana kadar veremezsem gidecem boyum 163

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…