- 27 Ocak 2013
- 228
- 230
- 103
selam kızlar menü bildirimi yapayım
sabah sirkeli su
kahvaltı
1 buçuk dilim kepekli ekmek yarım dilimine kahvaltılık sos sürdüm
5 zeytin
1 buçuk haşlanmış yumurta
biraz peynir
2 küçük sosis malesef
öğlen geç yedik
ızgara tavuk 5 küçük parça
4 köfte
küçük bir tabak mangal salatası
4 kaşık cacık
yarım bardak kola
çeyrek ekmek aldım yarısını bile yemedim
bu saatten sonrada meyve yerim sadece
çayla beraberde 1 çilolata şeker yedim
yarın daha dikkat ederim
yürüyüş yapmaya çalışacam yapınca paylaşırım
su az içtim 1 litre falan 3 e tamamlayacam
benimkinin yanında çok güzel yemişsşn semiz otunu nasıl yiyosun yoğurtlamı salatamı yapıyosun nasıl yapıyosun
ekmekle pek aram yoktur sadece kahvaltıda yerim normaldeYine de pikniğe gitmeye göre çok aşırıya kaçmamışsınız
ben az pişirip sarımsaklı yoğurtla yiyorumYıkayıp yiyorum öyle salata falan yapmıyorum yeşillikle aram iyi :)
ben az pişirip sarımsaklı yoğurtla yiyorum
çok güzel olmuşBugün yediklerimi de yazayım
Sabah10:00
2 yumurta
1 kibrit kutusu peynir
1 domates
1 salatalık
Çay
Ara öğün salatalık
Öğlen13:00
3 tane köfte
Semiz otu
Akşam19;00
Tavuk sote
2 kaşık yoğurt
2 tane salatalık
1.5 litre de su
Spor olarak 10 tane squat 20 mekik 20 dk yürüyüş :)
Hepinize iyi akşamlar
çikolata küçüktür ya da bitterdir inşallah , kolanın dışında beğenmediğim bir şey yok bir dahakine saatleri yaz canım ,suyuda artırmaya çalışselam kızlar menü bildirimi yapayım
sabah sirkeli su
kahvaltı
1 buçuk dilim kepekli ekmek yarım dilimine kahvaltılık sos sürdüm
5 zeytin
1 buçuk haşlanmış yumurta
biraz peynir
2 küçük sosis malesef
öğlen geç yedik
ızgara tavuk 5 küçük parça
4 köfte
küçük bir tabak mangal salatası
4 kaşık cacık
yarım bardak kola
çeyrek ekmek aldım yarısını bile yemedim
bu saatten sonrada meyve yerim sadece
çayla beraberde 1 çilolata şeker yedim
yarın daha dikkat ederim
yürüyüş yapmaya çalışacam yapınca paylaşırım
su az içtim 1 litre falan 3 e tamamlayacam
bende pişirip yemeyi seviyorum çiğ yiyemiyorumben az pişirip sarımsaklı yoğurtla yiyorum
çikolata bayramlık şekerdi saatlere pek bakmıyorum yiyince ama yarın daha dikkat ederimçok güzel olmuş
çikolata küçüktür ya da bitterdir inşallah , kolanın dışında beğenmediğim bir şey yok bir dahakine saatleri yaz canım ,suyuda artırmaya çalış
haaa onlar minicik oluyor zaten ,insan bi taneyle tatmin olmuyor arkadan ikincide geliyor küçük oluncaçikolata bayramlık şekerdi saatlere pek bakmıyorum yiyince ama yarın daha dikkat ederim
ne güzel saatli yemişsin maşallah menünde güzel dondurma olsaydı şimdi bende yerdim kiloyu düşünmeden yemek istiyorum artık yabugün menüm
8:00=1yumurta
domates,kıvırcık,sivri biber
1dilim tam buğday ekmeği
3 zeytin , 1kk peymir
10:00=yarım yeşil elme
12:10=1 avuç tavuk
4 kaşık güveçte patlıcan yemeği
salata
1 dilim tb ekmeği
5 kaşık yoğurt
14:00=1 muz , 1 bardak süt
15:30= 5 kaşık patlıcan yemeği
1 kaşık kuru fasulye
salata
1dilim tb ekmeği
19:20=1 top dondurma + 2ceviz
su 2.5 litre oldu. 1 bardak sütlü Türk kahvesi içtin bi tane daha içicem .
ben herşeyden az az yediğim için nefsim köreliyor o yüzden kiloyu pek düşünmeden yiyorum .aradada ciddi kaçamaklar yapıp sporla felan telafi ediyorum .ne güzel saatli yemişsin maşallah menünde güzel dondurma olsaydı şimdi bende yerdim kiloyu düşünmeden yemek istiyorum artık ya
kaç kilosun peki canımben herşeyden az az yediğim için nefsim köreliyor o yüzden kiloyu pek düşünmeden yiyorum .aradada ciddi kaçamaklar yapıp sporla felan telafi ediyorum .
2 yada 3 ay önce 75 ya da 76 ile başladım . şimdi 66.5 kiloyumkaç kilosun peki canım
ne güzel kilo vermişsin devamı gelecek inşallah en çok ne önerirsin bana2 yada 3 ay önce 75 ya da 76 ile başladım . şimdi 66.5 kiloyum
ben öneri verecek kadar gelişmedim daha kız naptın öylene güzel kilo vermişsin devamı gelecek inşallah en çok ne önerirsin bana
canım ben 62 kiloydum hamile kaldım riskli bir hamilelikti ve iğneler ilaçlar kullndım çok kilo aldım 86 ile doğum yaptım doğumdan 1 hafta sonra 80 kilo çıktım tartıda sonra bi dur dedim kendime 70 düştüm çok ciddi bi diyet yapamıyorum emziriyorum bebeğim daha çok küçük 3 aylık ek gıdaya başlasaydım belki daha iyi olacaktı ve bende hala ödem var adette olmadım daha şişkinlik var ve sezeryanla doğum yaptm yürüyüş dşında bişey yapamıyorum senin yaptıklarını deneyecmben öneri verecek kadar gelişmedim daha kız naptın öylesadece yemek yememi durduramazsam sütlü türk kahvesi içiyorum hemen kesiyor açlığımı. tatlı krizim tutarsa kuru incirle hurma ya da bitter çikolata yiyorum . zaten başta ödem felan gittiği için çabuk gidiyor kilo sonra yavaşlıyor. bidee yemek yerken önce salata mı bitirip sonra çorba mı bitirip ana yemeğe en son geçiyorum yoksa daha da yiyesim geliyor ana yemekten . ve yemek esnasında su içiyorum .
diyetisyene niye gitmiyosun devlet hastaneleride bakıyor. eğer 70 kiloysan diyetisyenin bana verdiği listeyi verebilirim sana bende 70 tim çünkü başladığımda . ama boy farklıysa bilemem benim 159.canım ben 62 kiloydum hamile kaldım riskli bir hamilelikti ve iğneler ilaçlar kullndım çok kilo aldım 86 ile doğum yaptım doğumdan 1 hafta sonra 80 kilo çıktım tartıda sonra bi dur dedim kendime 70 düştüm çok ciddi bi diyet yapamıyorum emziriyorum bebeğim daha çok küçük 3 aylık ek gıdaya başlasaydım belki daha iyi olacaktı ve bende hala ödem var adette olmadım daha şişkinlik var ve sezeryanla doğum yaptm yürüyüş dşında bişey yapamıyorum senin yaptıklarını deneyecm
düzeltiyorum diyetisyene 70 kg iken gittim diyete 76 iken başladımdiyetisyene niye gitmiyosun devlet hastaneleride bakıyor. eğer 70 kiloysan diyetisyenin bana verdiği listeyi verebilirim sana bende 70 tim çünkü başladığımda . ama boy farklıysa bilemem benim 159.
bebeğimin altı aylık olmasını bekliyorum o zamana kadar veremezsem gidecem boyum 163diyetisyene niye gitmiyosun devlet hastaneleride bakıyor. eğer 70 kiloysan diyetisyenin bana verdiği listeyi verebilirim sana bende 70 tim çünkü başladığımda . ama boy farklıysa bilemem benim 159.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?