Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugün ki menüm
8:00
Peynir
4 zeytin
1yumurta
Domates salatalık

12:00
Yeşil Çay

13:00 Yoğurt

17:00
Haşlanmış Tavuk Göğsü
Lahana Salatası

2 litre su spor yok
çok güzel olmuş çok hafif bir menü
beğendiiimm suyu artırsan daha güzel olcak
Spor kısmına çok özendim. Hayır kıskandım.
seni gidi kıskanççç senii kıskanacağına kaldır popişini sende yap
Listeye ne zaman yazilacam ben
2 hafta düzenli paylaşım yaparsan kilo bildirimini aksatmazsan (cuma günleri kilo bildirimi yapılıyor) listeye giriyosun .

hoş geldin canıımm , menülerini merakla bekliyorum

kııııııııızz bütün meyvelerin en şekerli olandan yemişsin birisini bari ekşi seçseydinnn,yemeklerinin miktarını da suyunu da beğendim
Bugün dünü telafi etmişsiniz :) listeniz güzel olmuş
aramızda siz biz mi var mış hıhhhh
menün güzel olmuş ama su az olmuş
senin bu menünle ben aç kalırdım akşam güzel olmuş ama , suda güzel.

Hoşbulduuk feyzanurrcum teşekkürler :)

sabah 1 kaşarlı tost çay ,
öğlen yarım kase ezogelin çorba
yarım kase yoğurt
1 tabak ıspanak yemeği :)

hoş geldin aramıza. inşallah sağlıklı bir şekilde kilolarından kurtulursun. tabiiki hep birlikte

canım benim inşallah ya. artık sıkıldım şişko olmaktanbir an önce eski zayıf günlere kavuşmak istiyorumtabiiki en önemlisi geri almamak. çünkü maalesef öyle bir sorunum var. ama bu sefer olacak inşallah

güzel olmuş menün ama az olmuş sanki. gerçi senin yeme düzenin böyle sanırım. genelde az yiyorsun.

fyzanur canım ben özel mesaj yazamıyorum, sorun var galiba, etiketlenmiyor isimler:/ gogo2405 yazmak istedim ama olmadı :/
Ben bir süre izne ayrılmak istiyorum iş çocuklar ev derken yetişemiyorum buraya, yeni katılımcılara da haksızlık olmasın haber vermek istedim. Kafamı toparlayıp düzene sokmam gerek biraz :)) Haber verirsen beni çok mutlu edersin. Hepinize mutlu zayıflamalar canlar, öpüyorum hepinizi Sağlıcakla kalın

canım ya üzüldüm. keyifli menülerinden ve yorumlarından mahrum mu kalacağız şimdi

Hoşbulduuk feyzanurrcum teşekkürler :)

sabah 1 kaşarlı tost çay ,
öğlen yarım kase ezogelin çorba
yarım kase yoğurt
1 tabak ıspanak yemeği :)
tatlım menülerimizi topluca yazıyoruz ve içtiğimiz su miktarıyla ,yapıyorsak sporumuzuda yazıyoruz. tabi akşam yemeği yemiyceksen o ayrı

bende sen yoksun diye kaptanlara mesaj atmıştım yapabileceğimiz bişey var mı diye
Yok maalesef. Sebebide yazayım:her cuma seabahar etap raporu hazırlıyor. Eğer 4.takimla ilgili birşey yazmissa cevaplamak gerekiyor yoksa ceza puanı alıyoruz. 3 ceza puanı olursa o dönem listedeki yarışmacılar karne alamiyolar.
Parfym ün izne ayrılmak istediğini okudun mu , cuma günü liste yapılırken hatırlatırım unutursan
Okudum canım. Arada girip bakıyorum ne var ne yok diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…