çok güzel olmuş çok hafif bir menüBugün ki menüm
8:00
Peynir
4 zeytin
1yumurta
Domates salatalık
12:00
Yeşil Çay
13:00 Yoğurt
17:00
Haşlanmış Tavuk Göğsü
Lahana Salatası
2 litre su spor yok
beğendiiimm suyu artırsan daha güzel olcakMenüm
11:30
6-7 tane çubuk kraker
1 kahve
18:00
1 porsiyon et döner (yağsız dı)
2 lokma pide
Bol Salata ve 1 b. ayran
Az önce de 1 avuç kiraz birazda çiğ çerez yedim (badem,ceviz, fıstık).
Su 2 lt yakın
Spor 4 saat avm de gezdim
seni gidi kıskanççç senii kıskanacağına kaldır popişini sende yapSpor kısmına çok özendim.Hayır kıskandım.
2 hafta düzenli paylaşım yaparsan kilo bildirimini aksatmazsan (cuma günleri kilo bildirimi yapılıyor) listeye giriyosun .Listeye ne zaman yazilacam ben
arkadaşlar merhaba herkese , feyzanur beni davet etmişti :)
takımın başındaki kuralları okudum ve hemen bende sizlerle paylaşıyorum :)
büyük umutlarla güzel bir yolculuğa başlamak dileğiyle
Kullanıcı Adı : suzito
İsim (İsteğe Bağlı ): suzan
Yaşınız : 23
Medeni Durumunuz : bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: 0
Yaşadığınız şehir: istanbul
Boyunuz : 163 cm
Kilonuz: 90
Hedef kilonuz : 50
Kilo alma hikayeniz : hayatım boyunca hep kiloluyum zaten küçüklükte balık etli olsam da özellikle öss döneminde ve sonrasında yaşadığım depresyonla birlikte gitgide yemeye ve kendimi durduramamaya başladım ve şuan bu haldeyim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
Çünkü kendimi kendi ellerimle mahfetmek istemiyorum.
kııııııııızz bütün meyvelerin en şekerli olandan yemişsin birisini bari ekşi seçseydinnn,yemeklerinin miktarını da suyunu da beğendimsabah sirkeli su
kahvaltı
08:30
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
biraz peynir
domates roka
1 dilim kepekli ekmek
1 cay kaşıği reçel
10:00
kahve
2 kuru kayısı
12:00
bir salkım üzüm
biraz kavun
1 kase şehri çorbası
küçük tabak taze fasulye
2 kaşık yoğurt
taze soğan roka
2 litre su içtim 3 e tamamlarım
1 saat yürüyüş yapacam bu saatten sonra sadece meyve yemeye çalışacam acıkırsam 3 kaşık müsli yerim sütle
aramızda siz biz mi var mış hıhhhhBugün dünü telafi etmişsiniz :) listeniz güzel olmuş
menün güzel olmuş ama su az olmuşSabah 9:00
2 domates
2 haşlanmış yumurta
1 fincan nescafe
11:00
1 maden sodası
Öğle13:30
1 kaşık yoğurt
Salata
Tarhana Çorbası
16:00
2 domates
17:00
Sütlü türk kahvesi
19:00
Izgara tavuk
3 kaşık yoğurt
1.5 litre su Spor yok
Acıkırsam ben de salatalık domates falan yerim :)
senin bu menünle ben aç kalırdımbugünkü menüm
sabah: bir dilim beyaz peynir, yeşil biber, kırmızı biber, havuç
15yeşil çay, iki etiform
16.20: sütlü türk kahvesi, 1 etiform
18.00: 1 orta boy yeşil elma
19.30: bir porsiyon köfte(fırında, yağsız), 4 kaşık yoğurt
su: 2,5 litlre
spor: yok
hoş geldin aramıza. inşallah sağlıklı bir şekilde kilolarından kurtulursun. tabiiki hep birliktearkadaşlar merhaba herkese , feyzanur beni davet etmişti :)
takımın başındaki kuralları okudum ve hemen bende sizlerle paylaşıyorum :)
büyük umutlarla güzel bir yolculuğa başlamak dileğiyle
Kullanıcı Adı : suzito
İsim (İsteğe Bağlı ): suzan
Yaşınız : 23
Medeni Durumunuz : bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: 0
Yaşadığınız şehir: istanbul
Boyunuz : 163 cm
Kilonuz: 90
Hedef kilonuz : 50
Kilo alma hikayeniz : hayatım boyunca hep kiloluyum zaten küçüklükte balık etli olsam da özellikle öss döneminde ve sonrasında yaşadığım depresyonla birlikte gitgide yemeye ve kendimi durduramamaya başladım ve şuan bu haldeyim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
Çünkü kendimi kendi ellerimle mahfetmek istemiyorum.
canım benim inşallah ya. artık sıkıldım şişko olmaktanDene canım bir araTipik isveçli kahve keyfi:) Adamlar armut, muz, şeftali hangi meyve olursa olsun kahveyle yerler ara öğün:) Onlarla çalışa çalışa alıştım gitti. İyi yanı da tatlı krizin geçiyor. Muz ve kuru üzümden başka herşeyin yanında kahvem vardır
Gözüm ısırıyor biryerden bu menüyü amaa :))) Afiyet olsun canım
Semracım bende müsli kiloyu sabitliyorherkeste ayrı etkisi vardır belkide. En çok sevdiğim kahvaltı alternatifi çok da özlüyorum ama yediğimde kilom ne bir gram çıkıyor ne iniyordu:) Ben müsliye ağırlığı hedefe ulaşınca vericem. İnanırmısın sabahları müsli yediğimde günün diğer yarısı ne yersem yiyeyim kilom sabitti aylarca böyleydi:)
Cuma günü kilonu merak ediyorum senin ya çok düzenli menülerin. Hedefine böyle gidersen çok çabuk ulaşıcaksın
Bende yapmıştım hurma diyetini, yalnız ben 7 hurma yerine her öğünde daha fazla yiyordum. Çok sevmiştim hem tok tutuyor hem tatlı krizini önlüyor hemde wc ye çok rahat çıkartıyor. Üstelik kilo kaybı da oluyor kesinlikle:) Bende bi ara yapayım yine hızlansın kilo vermem:)
güzel olmuş menün ama az olmuş sanki. gerçi senin yeme düzenin böyle sanırım. genelde az yiyorsun.Menüm
11:30
6-7 tane çubuk kraker
1 kahve
1 porsiyon et döner (yağsız dı)
2 lokma pide
Bol Salata ve 1 b. ayran
Az önce de 1 avuç kiraz birazda çiğ çerez yedim (badem,ceviz, fıstık).
Su 2 lt yakın
Spor 4 saat avm de gezdim
süreç nasıl işliyor, takım kaptanına mı bildirmek gerekiyor. benim için sorun yokselam arkadaşlar paylaşımda diskalifiye olan bir arkadaşımızla ilgili oylama var bu konuda oyunuzu kullanırsanız sevinirim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...asi-uyelerinin-paylasim-alani.37798/page-1534
canım ya üzüldüm. keyifli menülerinden ve yorumlarından mahrum mu kalacağız şimdifyzanur canım ben özel mesaj yazamıyorum, sorun var galiba, etiketlenmiyor isimler:/ gogo2405 yazmak istedim ama olmadı :/
Ben bir süre izne ayrılmak istiyorum iş çocuklar ev derken yetişemiyorum buraya, yeni katılımcılara da haksızlık olmasın haber vermek istedim. Kafamı toparlayıp düzene sokmam gerek biraz :)) Haber verirsen beni çok mutlu edersin. Hepinize mutlu zayıflamalar canlar, öpüyorum hepiniziSağlıcakla kalın
Eskiden kalma ceza puanı canım.http://www.kadinlarkulubu.com/forum...asi-uyelerinin-paylasim-alani.37798/page-1534
fyzanur canım bi uyarı var. ceza puanı almışız. eski bir şey mi yoksa yeni bi durum mu pek anlayamadım ben. bi bak istersen
bende sen yoksun diye kaptanlara mesaj atmıştım yapabileceğimiz bişey var mı diyeEskiden kalma ceza puanı canım.
Parfym ün izne ayrılmak istediğini okudun mu , cuma günü liste yapılırken hatırlatırım unutursanEskiden kalma ceza puanı canım.
parfym gitti ebrulim gitticanım ya üzüldüm. keyifli menülerinden ve yorumlarından mahrum mu kalacağız şimdi
tatlım menülerimizi topluca yazıyoruz ve içtiğimiz su miktarıyla ,yapıyorsak sporumuzuda yazıyoruz. tabi akşam yemeği yemiyceksen o ayrıHoşbulduuk feyzanurrcum teşekkürler :)
sabah 1 kaşarlı tost çay ,
öğlen yarım kase ezogelin çorba
yarım kase yoğurt
1 tabak ıspanak yemeği :)
mutlu oldum şimdiEskiden kalma ceza puanı canım.
sorma kızz. ya burası da iyice sessizleşmiş. bi köye gittim geldim şok. herkes tatilde galibaparfym gitti ebrulim gitti
Yok maalesef. Sebebide yazayım:her cuma seabahar etap raporu hazırlıyor. Eğer 4.takimla ilgili birşey yazmissa cevaplamak gerekiyor yoksa ceza puanı alıyoruz. 3 ceza puanı olursa o dönem listedeki yarışmacılar karne alamiyolar.bende sen yoksun diye kaptanlara mesaj atmıştım yapabileceğimiz bişey var mı diye
Okudum canım. Arada girip bakıyorum ne var ne yok diye.Parfym ün izne ayrılmak istediğini okudun mu , cuma günü liste yapılırken hatırlatırım unutursan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?