Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar kilo verenleri tebrik ediyorum veremeyenler az gayret ve bu mesaj sayısına nasıl bakiyosunuz

Bu konuda bilgim yok ama çocuklara yaptıklarından azar azar yesen ekmeği pastayı bıraksan yürüyüş falan yapsan 1 ay dışardan getirsen sonra yine evdeki yemekleri yemek durumunda olacaksın
çocuklara eşime diyete uymayacak yemekler yapıyorum tatlım ya etli yağlı kalorili öyle seviyorlar doğulu olunca.. tıkandığım noktada o. ama haklısın bir ay hiçbirşeye için yeterli değil başka çözüm bulmalı.

baya az olmuş canım. dün kahvaltı bile yapmamışsın. bir sıkıntı yok inşallah

Dün bayağı kötü bir gün geçirdim, saatlerce yataktan kalkamadım canım
İyi olmamışsa ondandır

Can çekiyor da yenmemesi gereken birşey :))

Nasıl yaa ben 4 gün menü paylaşmadım mııııııı

ertesi gün 12 den sonrakiler kabul edilmiyor ama tekrar kontrol ederim istersen

7 günlük menüden 5 menü paylaşmışsın 2 tanesi ertesi gün 12 yi geçmiş , ebru onları sayma dediği için saymadım .

Ben diyete yeni başladım genelde tavuk sote et sote falan yiyorum tavuk hem çok pahalı değil hem de çabuk pişiyor tavsiye ederim

Merhabalar ben 7. takımın kaptan yardımcısıyım. Kaptanımız bir sürelik izinde :) gogo2405 kaptanım, sanırım geçmiş etaplarda aynura ile yer değiştirmişsiniz sonuç listeleri hazırlama konusunda. Normalde bu hafta bize aitti o yüzden hatırlatma anlamında yazmak istedim karışıklık olmaması için.

Bugünkü menum
Sabah 8:30
2 domates
2 haşlanmış yumurta

Öğle 14:00
Ton balıklı salata
3 kaşık yoğurt

16:00 1 nescafe

Akşam 19:00
Tavuk sote
3 kaşık yoğurt

1.5 litre su 100 ip atlama 50 mekik

Herkese meraba bende gruba katılıyorum hayırlısıyla
Kullanıcı adı : elifnisas
İsim : elif Nisa
Medeni Hali : bekar
Yaşadığı şehir : istanbul
Boy : 162
Kilo : 65
Hedef kilo : 54
Kilo alma hikayesi : geçen sene ramazan ayında memleketteydim ve birden kilo almaya başladım sonradan vermeye ćalıstım fakat düzenli diyet yapmayınca kilolarda kaldı haliyle bu grupla beraber umarım kurtulucam .
Kilo vermek isteme nedeni : her kıyafeti kendime yakıstıramıyorum ve bu çok sinirimi bozuyor .

Hoşgeldinn :)

hoş geldiinnn sefa geldiiinn

bugünkü menüm:
sabah. sütlü türk kahvesi
14.30: 1 yumurta, salatalık, domates, yoğurtlu kabak salatası
19.00: bir buçuk kepçe mercimek çorbası, 3 servis kaşığı yeşil fasulye, salata, biraz yoğurt
su: 2,5 litre
spor: yok
şuan az sütlü filtre kahve içiyorum

canım geçmiş olsun. önemli bişi değil inşallah. dikkat et kendine

ay ortalamaya bakınsürünüyoruz valla. kızlar bu böyle gitmez napsak. dayak cezasına mı geçsek

hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…