öncelikle çok geçmiş olsun. allah şifa versin en kısa zamanda. diyette en zoru da evdekilere ayrı kendine ayrı yemek yapmak. zaten bu şekilde olunca uzun süreli devam edemiyor maalesef. ben de diyetisyenlere çok para harcadım. ama en güzeli kendi kendine oluşturduğun düzen oluyor. yemeklere muhakkak çorba ekle derim ben. çok doyurucu oluyor. ve diyetlerde tavsiye ediliyor. et yemeklerinden zaten yiyebilirsin. ekstra yağ koymazsan diyete uygun oluyor. bolca salata yap. o da çok doyurucu oluyor. ve porsiyonlarını küçültmeye çalış. bir süre zorlanıyor insan ama sonra alışıyor. kilo vermeye başladıkça da insan gayrete geliyor. allah kolaylık versin ve kilolarımızdan kurtulalım inşallahkızlar sizlere bir şey danışmak istiyorum hastayım. (ağır depresyon) çağımızın hastalığı malum.. kullandığım ilaçlar elimi ayağımı kesiyor halsiz düşüyorum kendime özel çocuklara eşime özel yemek yapmak yük oluyor internetten biraz araştırdım eve menü yollayan şirketler var siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? diyetisyenler size özel menüleri belirli ücret karşılığı eve gönderiyor her öğün kapınızda. biraz maliyetli fakat enazından bir aylığını karşılayabilirim çok kararsız kaldım bu konuda bilginiz varsa yahut fikirlerinizi paylaşır mısınız..
Arkadaşlar mesajı yeni gördüm ben telefondan girdiğim için sonuç listesi hazirlamam mümkün değil evi topladigimiz için bilgisyarda kalktı. Aranızda yapabilecek varmi pc den yapılacak.Merhabalar ben 7. takımın kaptan yardımcısıyım. Kaptanımız bir sürelik izinde :)gogo2405 kaptanım, sanırım geçmiş etaplarda aynura ile yer değiştirmişsiniz sonuç listeleri hazırlama konusunda. Normalde bu hafta bize aitti o yüzden hatırlatma anlamında yazmak istedim karışıklık olmaması için.
canım ya çok büyük dert bana bu yemek işi halim ancak evdekilere yapmaya yetiyor.ben çok fazla gitmedim diyetisyene giden daha iyi biliyor işte ama dediğin gibi kendim hallediyordum. bu sıra kötüyüm. reklamda görünce kapınıza kadar her öğün getiriyoruz diye cezbetti sonra düşündüm hesap ettim 2-3 bini buluyoraltından kalkamam.. haftada bir günümü ayırıp değişik çeşitler hazırlayıp minik tapırlara koyayım dolaba atayım diyorum beni 3 4 gün idare eder enazından. ayrıca dediğin gibi hergün bol salatada yaparım idare ederim bu şekilde.. bu arada yazdıklarını deneyeceğim tatlım çok sağol e bir kere başladık bitinceye kadar birlikte devam edeceğiz inşallahöncelikle çok geçmiş olsun. allah şifa versin en kısa zamanda. diyette en zoru da evdekilere ayrı kendine ayrı yemek yapmak. zaten bu şekilde olunca uzun süreli devam edemiyor maalesef. ben de diyetisyenlere çok para harcadım. ama en güzeli kendi kendine oluşturduğun düzen oluyor. yemeklere muhakkak çorba ekle derim ben. çok doyurucu oluyor. ve diyetlerde tavsiye ediliyor. et yemeklerinden zaten yiyebilirsin. ekstra yağ koymazsan diyete uygun oluyor. bolca salata yap. o da çok doyurucu oluyor. ve porsiyonlarını küçültmeye çalış. bir süre zorlanıyor insan ama sonra alışıyor. kilo vermeye başladıkça da insan gayrete geliyor. allah kolaylık versin ve kilolarımızdan kurtulalım inşallah
deneyeceğim canım. dediğin gibi hafif üstelik çabukta pişiyor bir zaman sonra bıkıyor insan ama olsun bıkana kadar devam ederimBen diyete yeni başladım genelde tavuk sote et sote falan yiyorum tavuk hem çok pahalı değil hem de çabuk pişiyor tavsiye ederim
ertesi gün 12 den sonrakiler kabul edilmiyor ama tekrar kontrol ederim istersen
7 günlük menüden 5 menü paylaşmışsın 2 tanesi ertesi gün 12 yi geçmiş , ebru onları sayma dediği için saymadım .
canım geçmiş olsun. önemli bişi değil inşallah. dikkat et kendine
tapır iyi fikir canım. burası benim için gerçekten çok faydalı oldu. inşallah senin için de öyle olurcanım ya çok büyük dert bana bu yemek işi halim ancak evdekilere yapmaya yetiyor.ben çok fazla gitmedim diyetisyene giden daha iyi biliyor işte ama dediğin gibi kendim hallediyordum. bu sıra kötüyüm. reklamda görünce kapınıza kadar her öğün getiriyoruz diye cezbetti sonra düşündüm hesap ettim 2-3 bini buluyoraltından kalkamam.. haftada bir günümü ayırıp değişik çeşitler hazırlayıp minik tapırlara koyayım dolaba atayım diyorum beni 3 4 gün idare eder enazından. ayrıca dediğin gibi hergün bol salatada yaparım idare ederim bu şekilde.. bu arada yazdıklarını deneyeceğim tatlım çok sağol e bir kere başladık bitinceye kadar birlikte devam edeceğiz inşallah
canım reçel, keşkek, çekirdek ve dolma aynı gün için biraz fazla olmuş sankiKızlar kusura bakmayın pek aktif olamıyorum annemlerdeyim yemek saatlerini bilmiyorum
bugünkü menu
Kahvaltı 2 dilim ekmek
3 çatal reçel
az peynir
2 yumurta
domates salatalık
Öğle
1 tabak keşke
ara
Çay
1 avuc çekirdek
1 şeker
akşam
2 orta boy kabak dolması
3 kaşık güveç
ara 2 top dondurma
Evet hemde çok fazla su anda kivraniyorum annem yediriyo sürekli eve gidene kadar idare edecem artık ama merdiven çıktım indim tekrar çıktım hide yarım saatten fazla yürüdümcanım reçel, keşkek, çekirdek ve dolma aynı gün için biraz fazla olmuş sanki
oo güzel olmuş canım. anneler öyle malesefEvet hemde çok fazla su anda kivraniyorum annem yediriyo sürekli eve gidene kadar idare edecem artık ama merdiven çıktım indim tekrar çıktım hide yarım saatten fazla yürüdüm
geçmiş olsun canım. güzel olmuş listen ama kahvaltı nerdeMenüm
13:00 gibi
1 dilim ekmek
domates, salatalık
17:15
1 mangalda pişmiş domates
1 dilim ekmek
Akşam
1 tabak pilav
5-6 kavurma et
Su 1 lt
2 fincan çay gün içinde
Spor yok rahatsızım biraz
bişi yememişsin kibugün ne yedim;
12:00 1 kase semiz otu katılmış yoğurt
17:00 karpuz peynir çörek
20:00 dondurma
3,5 l su
30 dk. koşu
ben diyeti bozduğum için yazmaya yüzüm yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?