Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

öncelikle çok geçmiş olsun. allah şifa versin en kısa zamanda. diyette en zoru da evdekilere ayrı kendine ayrı yemek yapmak. zaten bu şekilde olunca uzun süreli devam edemiyor maalesef. ben de diyetisyenlere çok para harcadım. ama en güzeli kendi kendine oluşturduğun düzen oluyor. yemeklere muhakkak çorba ekle derim ben. çok doyurucu oluyor. ve diyetlerde tavsiye ediliyor. et yemeklerinden zaten yiyebilirsin. ekstra yağ koymazsan diyete uygun oluyor. bolca salata yap. o da çok doyurucu oluyor. ve porsiyonlarını küçültmeye çalış. bir süre zorlanıyor insan ama sonra alışıyor. kilo vermeye başladıkça da insan gayrete geliyor. allah kolaylık versin ve kilolarımızdan kurtulalım inşallah

Arkadaşlar mesajı yeni gördüm ben telefondan girdiğim için sonuç listesi hazirlamam mümkün değil evi topladigimiz için bilgisyarda kalktı. Aranızda yapabilecek varmi pc den yapılacak.

canım ya çok büyük dert bana bu yemek işi halim ancak evdekilere yapmaya yetiyor.ben çok fazla gitmedim diyetisyene giden daha iyi biliyor işte ama dediğin gibi kendim hallediyordum. bu sıra kötüyüm. reklamda görünce kapınıza kadar her öğün getiriyoruz diye cezbetti sonra düşündüm hesap ettim 2-3 bini buluyoraltından kalkamam.. haftada bir günümü ayırıp değişik çeşitler hazırlayıp minik tapırlara koyayım dolaba atayım diyorum beni 3 4 gün idare eder enazından. ayrıca dediğin gibi hergün bol salatada yaparım idare ederim bu şekilde.. bu arada yazdıklarını deneyeceğim tatlım çok sağol e bir kere başladık bitinceye kadar birlikte devam edeceğiz inşallah

menüm
sabah
kellogs+süt

öğlen
tavuk şiş
dört kaşık bulgur pilavı

ara
elma

akşam
1 elma

2litre su
2soda
2kahve

spor yok.

(akşam canım yemek istemedi hiç o elmaları sadece yemek için yedim)

ertesi gün 12 den sonrakiler kabul edilmiyor ama tekrar kontrol ederim istersen

7 günlük menüden 5 menü paylaşmışsın 2 tanesi ertesi gün 12 yi geçmiş , ebru onları sayma dediği için saymadım .

Anladım canım. çok sağol zahmet verdim sana da.. hep yazdığımı hatırlıyorum o yüzden garip geldi.. tabi gün geçtikten sonrakilerin sayılmadığını bilmiyordum :)

Kızlar kusura bakmayın pek aktif olamıyorum annemlerdeyim yemek saatlerini bilmiyorum
bugünkü menu
Kahvaltı 2 dilim ekmek
3 çatal reçel
az peynir
2 yumurta
domates salatalık
Öğle
1 tabak keşke
ara
Çay
1 avuc çekirdek
1 şeker
akşam
2 orta boy kabak dolması
3 kaşık güveç
ara 2 top dondurma

tapır iyi fikir canım. burası benim için gerçekten çok faydalı oldu. inşallah senin için de öyle olur

canım reçel, keşkek, çekirdek ve dolma aynı gün için biraz fazla olmuş sanki

canım reçel, keşkek, çekirdek ve dolma aynı gün için biraz fazla olmuş sanki
Evet hemde çok fazla su anda kivraniyorum annem yediriyo sürekli eve gidene kadar idare edecem artık ama merdiven çıktım indim tekrar çıktım hide yarım saatten fazla yürüdüm

Menüm

13:00 gibi
1 dilim ekmek
domates, salatalık

17:15
1 mangalda pişmiş domates
1 dilim ekmek

Akşam
1 tabak pilav
5-6 kavurma et

Su 1 lt

2 fincan çay gün içinde

Spor yok rahatsızım biraz

Bende ilk günlük yemek listemi yaziyim
Kahvaltı
Yeşillik salatası
Süt
Azıcık peynir
2 dilim beyaz ekmek
5 tane zeytin
Öğle
Pirinç lapası
Akşam
1 kase çorba
5 yemek kaşığı sebze yemeği
Yemeklerden yarım saat önce ve sonra 500 ml alkali su yani günlük 3 yada 4 litre alkali su
Spor yok

İki gundur böyle devam ediyorum 800 gr vermisim

Menüm

13:00 gibi
1 dilim ekmek
domates, salatalık

17:15
1 mangalda pişmiş domates
1 dilim ekmek

Akşam
1 tabak pilav
5-6 kavurma et

Su 1 lt

2 fincan çay gün içinde

Spor yok rahatsızım biraz
geçmiş olsun canım. güzel olmuş listen ama kahvaltı nerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…