Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

layyyyyyyyynnn menüleriniziii paylaşınnnnnnn yoksaaa ebruşuma söyler sizi listeden çıkartır yeni cici arkadaşları aldırırım listeyeeeeee beni dellendirmeyinnnnnn

İyi akşamlar kızlar
Sabah 8:30
2 domates
1 haşlanmış yumurta

Öğle 12:30
Light tonbalıklı salata

Akşam 19:30
Tavuk sote
4 kaşık yoğurt

1.5 litre su 20 dk yürüyüş
kız hepsi protein olmuş azıcıkta karbonhidrat alsaydın . yinede güzel olmuş suyu biraz daha artırmaya çalış ama

Kullanici Adı: melanyfonik
isim:zehra
Medeni Durum:Bekar
Yaşadığım şehir:Istanbul (okuduğum şehir Sakarya)
Boy:157
Kilo:76
Hedef kilo:65
Kilo alma hikayesi: Sinav dönemleri strese bağlı olarak sürekli yedim. Yemekle motive ettim yemekle mutlu oldum. Tabi durumun ehemmiyetini anlayana kadar 10 kilo almistim. Daha sonra ufak çapta insülin direnci çıktı vermem zorlasti kilolarimi. Bol kiyafetlerle hep kamufle etmeye calistim. Göğüslerimde biraz büyük olunca hepten sıgmamaya basladim kiyafetlere kilom artinca regl düzenimde bozuldu anlayacaginiz hayatim alt üst oldu. Bir gün okulda laboratuvar dersim var önlüğümü evde unutmuşum. Hoca askidaki önlüklerden birini giyebileceğimi söyledi. Laboratuvarda önlüğün düğmelerini kapatmak zorunludur. tabi ben önlüğün düğmelerini kapatamadığım gibi içinede sığmadim. Asistan hocamin kıs kıs gülmesine maruz kalarak yerin dibine girdim. O gün hıc bisey bogazimdan gecmedi. Cikarken önlüğü çantama attim karar verdim ben o önlüge sigacagim hatta uzerimde bol bile duracak.
Kilo vermeyi istiyorum çünkü: bazamın altına kaldırdığım bi valiz kıyafeti tekrardan dolabıma çıkarmak istiyorm
Karnımı göğüslerimi kamufle etmeden yaz günü mahveden korseler takmadan rahatca gezmek istiyorum. Babamin sürekli sen önce bi zayifla gibi espriler yapmasindan kurtulmak istiyorum. Ve sonunda o önlüğün içine sığmak istiyorum :)

hoş geldin aramıza. en kısa zamanda sağlıkla zayıflaman temennisiyle. ayrıca o kaba asistanı da esefle kınıyorum

menüm
sabah
haşlanmış yumurta
peynir
4zeytin
bir küçük ev poğçası

ara
elma

öğle
kabak yoğurt

ara
4 yer fıstığı

akşam
Kinoa
kayısı
elma

2litre su
1soda

benimde boyum 159 , kilo vermeye 76 ya da 75 le başladım hatırlayamadım şimdi ama senin dediğin gibi kötü bişeyle karşılaşmadım çok şükür . beyinsizler bazen işe yarıyor gaza getiriyor o açıdan bak aramıza hoş geldin birbirimizi motive edip birlikte fit kızlar oluruz inşallah

menüm
sabah
haşlanmış yumurta
peynir
4zeytin
bir küçük ev poğçası

ara
elma

öğle
kabak yoğurt

ara
4 yer fıstığı

akşam
Kinoa
kayısı
elma

2litre su
1soda
kabak yoğurt derken yoğurtlu kabak yemeğimi anlayamadımkinoada iyi protein varmış diye biliyorum . beğendim menünü .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…