bak şimdi gaza geldim. yarın da yürümeliyim
geçen hafta cezaları yapan pek olmayınca çok bozuldum bu hafta söyleyip geçtim@AKovser ,Hafize_isvicre menüler nerde bakim. takipteyim bu hafta ayrıca fyzanur görevinin başına çağırıyorum seni. nerede bizim cezalarımız
özlemişim kız bu hallerinilayyyyyyyyynnn menüleriniziii paylaşınnnnnnn yoksaaa ebruşuma söyler sizi listeden çıkartır yeni cici arkadaşları aldırırım listeyeeeeee beni dellendirmeyinnnnnn
kız hepsi protein olmuş azıcıkta karbonhidrat alsaydın . yinede güzel olmuş suyu biraz daha artırmaya çalış amaİyi akşamlar kızlar
Sabah 8:30
2 domates
1 haşlanmış yumurta
Öğle 12:30
Light tonbalıklı salata
Akşam 19:30
Tavuk sote
4 kaşık yoğurt
1.5 litre su 20 dk yürüyüş
kız hepsi protein olmuş azıcıkta karbonhidrat alsaydın . yinede güzel olmuş suyu biraz daha artırmaya çalış ama
anladım canım kendin için en iyisini sen bilirsin tabiSuyu arttırmaya çalışıyorum ama bir türlü artmıyorkarbonhidrat yedim mi çok çabuk acıkıyorum ben de insülin direnci var da
evet canım ordaki kuralları okuyup kabul ediyorsan belirtmen ve formu doldurup burda paylaşman gerekiyorMerhabalar grupta yeniyim acaba ilk sayfada belirtilen formu doldurup burada mi paylasacagim :)
güzel olmuş canım. tebriklerİyi akşamlar kızlar
Sabah 8:30
2 domates
1 haşlanmış yumurta
Öğle 12:30
Light tonbalıklı salata
Akşam 19:30
Tavuk sote
4 kaşık yoğurt
1.5 litre su 20 dk yürüyüş
hoş geldin aramıza. en kısa zamanda sağlıkla zayıflaman temennisiyle. ayrıca o kaba asistanı da esefle kınıyorumKullanici Adı: melanyfonik
isim:zehra
Medeni Durum:Bekar
Yaşadığım şehir:Istanbul (okuduğum şehir Sakarya)
Boy:157
Kilo:76
Hedef kilo:65
Kilo alma hikayesi: Sinav dönemleri strese bağlı olarak sürekli yedim. Yemekle motive ettim yemekle mutlu oldum. Tabi durumun ehemmiyetini anlayana kadar 10 kilo almistim. Daha sonra ufak çapta insülin direnci çıktı vermem zorlasti kilolarimi. Bol kiyafetlerle hep kamufle etmeye calistim. Göğüslerimde biraz büyük olunca hepten sıgmamaya basladim kiyafetlere kilom artinca regl düzenimde bozuldu anlayacaginiz hayatim alt üst oldu. Bir gün okulda laboratuvar dersim var önlüğümü evde unutmuşum. Hoca askidaki önlüklerden birini giyebileceğimi söyledi. Laboratuvarda önlüğün düğmelerini kapatmak zorunludur. tabi ben önlüğün düğmelerini kapatamadığım gibi içinede sığmadim. Asistan hocamin kıs kıs gülmesine maruz kalarak yerin dibine girdim. O gün hıc bisey bogazimdan gecmedi. Cikarken önlüğü çantama attim karar verdim ben o önlüge sigacagim hatta uzerimde bol bile duracak.
Kilo vermeyi istiyorum çünkü: bazamın altına kaldırdığım bi valiz kıyafeti tekrardan dolabıma çıkarmak istiyorm
Karnımı göğüslerimi kamufle etmeden yaz günü mahveden korseler takmadan rahatca gezmek istiyorum. Babamin sürekli sen önce bi zayifla gibi espriler yapmasindan kurtulmak istiyorum. Ve sonunda o önlüğün içine sığmak istiyorum :)
çok az olmuş sanki. acıkmayacak mısın?menüm
sabah
haşlanmış yumurta
peynir
4zeytin
bir küçük ev poğçası
ara
elma
öğle
kabak yoğurt
ara
4 yer fıstığı
akşam
Kinoa
kayısı
elma
2litre su
1soda
benimde boyum 159 , kilo vermeye 76 ya da 75 le başladım hatırlayamadım şimdi ama senin dediğin gibi kötü bişeyle karşılaşmadım çok şükür . beyinsizler bazen işe yarıyor gaza getiriyor o açıdan bakKullanici Adı: melanyfonik
isim:zehra
Medeni Durum:Bekar
Yaşadığım şehir:Istanbul (okuduğum şehir Sakarya)
Boy:157
Kilo:76
Hedef kilo:65
Kilo alma hikayesi: Sinav dönemleri strese bağlı olarak sürekli yedim. Yemekle motive ettim yemekle mutlu oldum. Tabi durumun ehemmiyetini anlayana kadar 10 kilo almistim. Daha sonra ufak çapta insülin direnci çıktı vermem zorlasti kilolarimi. Bol kiyafetlerle hep kamufle etmeye calistim. Göğüslerimde biraz büyük olunca hepten sıgmamaya basladim kiyafetlere kilom artinca regl düzenimde bozuldu anlayacaginiz hayatim alt üst oldu. Bir gün okulda laboratuvar dersim var önlüğümü evde unutmuşum. Hoca askidaki önlüklerden birini giyebileceğimi söyledi. Laboratuvarda önlüğün düğmelerini kapatmak zorunludur. tabi ben önlüğün düğmelerini kapatamadığım gibi içinede sığmadim. Asistan hocamin kıs kıs gülmesine maruz kalarak yerin dibine girdim. O gün hıc bisey bogazimdan gecmedi. Cikarken önlüğü çantama attim karar verdim ben o önlüge sigacagim hatta uzerimde bol bile duracak.
Kilo vermeyi istiyorum çünkü: bazamın altına kaldırdığım bi valiz kıyafeti tekrardan dolabıma çıkarmak istiyorm
Karnımı göğüslerimi kamufle etmeden yaz günü mahveden korseler takmadan rahatca gezmek istiyorum. Babamin sürekli sen önce bi zayifla gibi espriler yapmasindan kurtulmak istiyorum. Ve sonunda o önlüğün içine sığmak istiyorum :)
kabak yoğurt derken yoğurtlu kabak yemeğimi anlayamadımmenüm
sabah
haşlanmış yumurta
peynir
4zeytin
bir küçük ev poğçası
ara
elma
öğle
kabak yoğurt
ara
4 yer fıstığı
akşam
Kinoa
kayısı
elma
2litre su
1soda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?