Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yaa diyetisyene mi başlasam diye düşünüyorum ne dersiniz
bende devlet diyetisyenine gittim normalde kişiye özel yazmıyorlar ama bana yazdı . ona rağmen yapamadım vallakendi kendime yaptığım diyetle verdim .sen yinede git aklına yatarsa verdiği liste yaparsın .

bende devlet diyetisyenine gittim normalde kişiye özel yazmıyorlar ama bana yazdı . ona rağmen yapamadım vallakendi kendime yaptığım diyetle verdim .sen yinede git aklına yatarsa verdiği liste yaparsın .
özele gitmeyi planlıyorum ben o yüzden pek emin olamıyorum para vericem ya uyamazsam falan

İyi akşamlar kızlar bugünkü menüm
Sabah8:30
2 domates
Peynirli omlet
Çay

11:00 1 salatalık

Öğle 13:30
Tarhana çorbası
Yeşil fasulye yemeği

Akşam 19 00
Et sote
3 kaşık yoğurt

1.5 litre su 25 dk yürüyüş 15 squat

Kizlar aksam yemegini yoğurtla sebzeyle geçistirsem sıkıntı olur mu vücudum icin?diyet yapmaya baslayali 1 hafta falan oldu

Güzel olmuş menün afiyet olsun :)

Bugünkü menüm çok fena ya
07:30
2 kuru kayısı
08:00
1 dilim ekmek
Biraz lor biraz beyaz peynir
1 salatalık
3 zeytin şekersiz çay
10:00
1 nektarin
13:00
5 6 catal karpuz
15:30
1 tabak sebzeli makarna
18:00
2 tuzlu
1 tatlı kurabiye
Çay
Akşam yemiyorum
2 litre su 3 e tamamlayacak
Disrlaridayim saha gitmedim eve gidince 45 dakika yürüyüş yapacam

Ne güzel hareketlenmiş buralar böyle. Bende kendimi tanıtayım.
36 yaşındayım 2 çocuk annesiyim. Bilgisayar öğretmeniyim. Pcos ve diyabet hastasıyım. Müzik dinlemeyi, kitap okumayı, yürümeyi ve akşam eşim gelince gün içinde olan biten her şeyi anlatarak kafasını şişirmeyi severim. Hüzünlü hiç bir şeyden, kalabalıktan, övüngeç tiplerden, gereksiz iltifattan hoşlanmam. Zaten ne diyeceğimi bilemem, utanırım. Biliyorum asosyal bi tipim ben. Eski şarkılar ve filmler favorimdir.

Son düzenleme:
Bugün ki menüm hurma diyetine uygun olarak başladı. Saat 18 sularında bir taneden bir şey olmaz diyerek ağzıma attığım bir fındığın miktarının tespit edilemeyen bir miktara çıkmasıyla hüsrana uğradı.

9:00
Yoğurt
3 hurma

13:00
Yoğurt
3 hurma

18:00
Fındık _ miktarı bilinmiyor ancak paket bitmedi.

Su 2 lt, spor yok

paket bitmediyse sorun yok canım

bugünkü menüm
10.30: 1 haşlanmış yumurta, çeyrek dilim peynir, salatalık, domates
13.00: az sütlü kahve
15.30: 5 kaşık yoğurt, 5 etiform
16.30: az sütlü kahve
19.00: 5 servis kaşığı kabak yemeği, 1 kase yoğurt, iki kaşık biber buğulama
su: 2,5 lt
spor: eşimle yürüyüşe çıkacaz güya ama bakalım hayırlısı

aynı beni anlatmışsın , ama eski flim sevmek hariç sadece fantastik seviyorum , gerisi ben

peki paket kaç gramdı? bu hurma diyeti baya zorlu galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…