bende devlet diyetisyenine gittim normalde kişiye özel yazmıyorlar ama bana yazdı . ona rağmen yapamadım vallayaa diyetisyene mi başlasam diye düşünüyorum ne dersiniz
özele gitmeyi planlıyorum ben o yüzden pek emin olamıyorum para vericem ya uyamazsam falanbende devlet diyetisyenine gittim normalde kişiye özel yazmıyorlar ama bana yazdı . ona rağmen yapamadım vallakendi kendime yaptığım diyetle verdim .sen yinede git aklına yatarsa verdiği liste yaparsın .
bugün menüm
8.20= 2 yumurtadan yulaf kepekli peynirli omlet
1 dilim kepek ekmeği
salatalık
1 dilim salam
1 çay kaşığı vişne reçeli
12:50=
karpuz
8 kaşık yeşil fasulye
domates,salatalık
1 dilim kepek ekmeği
4 kaşık yoğurt
15.49= yarım avuç goji berry
karpuz
17.00=7 kaşık kabak yemeği
3 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı yağla salata
19.00= 1 kepçe çorba
1 tane patates kızartması
karpuz
karpuz
2 bardak Türk kahvesi
2 litre su .
Kizlar aksam yemegini yoğurtla sebzeyle geçistirsem sıkıntı olur mu vücudum icin?diyet yapmaya baslayali 1 hafta falan oldu
Anladim canim sağol :)Gece çok acıkmayacaksan geçiştirebilirsin bence ama tabi kendini en iyi sen bilirsin :)
Bende squat yapmak istiyorumm sen faydasini göruyor musunnİyi akşamlar kızlar bugünkü menüm
Sabah8:30
2 domates
Peynirli omlet
Çay
11:00 1 salatalık
Öğle 13:30
Tarhana çorbası
Yeşil fasulye yemeği
Akşam 19 00
Et sote
3 kaşık yoğurt
1.5 litre su 25 dk yürüyüş 15 squat
Bende squat yapmak istiyorumm sen faydasini göruyor musunn
Ayni dertten bende muzdaribim daha eve giremedimmhala akşam yemeği yiyememiş olmama kaç puandokuzda anca yiyecek gibiyiz
bende diyorum bu aç kalmadan nasıl bu kadar az yiye biliyor , her şey liste için anlıyorum seni
paket bitmediyse sorun yok canımBugün ki menüm hurma diyetine uygun olarak başladı. Saat 18 sularında bir taneden bir şey olmaz diyerek ağzıma attığım bir fındığın miktarının tespit edilemeyen bir miktara çıkmasıyla hüsrana uğradı.
9:00
Yoğurt
3 hurma
13:00
Yoğurt
3 hurma
18:00
Fındık _ miktarı bilinmiyor ancak paket bitmedi.
Su 2 lt, spor yok
aynı beni anlatmışsın , ama eski flim sevmek hariç sadece fantastik seviyorum , gerisi benNe güzel hareketlenmiş buralar böyle. Bende kendimi tanıtayım.
36 yaşındayım 2 çocuk annesiyim. Bilgisayar öğretmeniyim. Pcos ve diyabet hastasıyım. Müzik dinlemeyi, kitap okumayı, yürümeyi ve akşam eşim gelince gün içinde olan biten her şeyi anlatarak kafasını şişirmeyi severim. Hüzünlü hiç bir şeyden, kalabalıktan, övüngeç tiplerden, gereksiz iltifattan hoşlanmam. Zaten ne diyeceğimi bilemem, utanırım. Biliyorum asosyal bi tipim ben. Eski şarkılar ve filmler favorimdir.
Bugün ki menüm hurma diyetine uygun olarak başladı. Saat 18 sularında bir taneden bir şey olmaz diyerek ağzıma attığım bir fındığın miktarının tespit edilemeyen bir miktara çıkmasıyla hüsrana uğradı.
9:00
Yoğurt
3 hurma
13:00
Yoğurt
3 hurma
18:00
Fındık _ miktarı bilinmiyor ancak paket bitmedi.
Su 2 lt, spor yok
ben de fantastik film manyağıyımaynı beni anlatmışsın , ama eski flim sevmek hariç sadece fantastik seviyorum , gerisi ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?