bende onu sana sormak için girmiştim tam , işim vardı soramamıştım , ebruşum kurallar var başka takımdan ayrılanları davet etme demişti betül buraya gelince öğrendim bende .sen ilgilenirsin artık kaptanım
kiz ne eğlencelisin sen
tatlim 9 takimdan kendi isteginle ayrilmissin 24. 05.2013 te simdi bi bakabildim ama detayli aksam bakabilcem
aramizda olmani cok isterim motivasyon tavan masallahh
anamm daha ne kadar özele inilebilir ki hayal gücüm yetmedi
Kk da bu konuyla ilgili konular acilmisti hatta pko lu anneler seklinde paylasimlarda yapildi bi bak istersen cnm. Allahim hayirlisini versin insallah
kiz daha özele girmedi bile
fyznurcum sagolsun yaa yoklugumuzda bayaa ilgilendi emeğine saglik
benim canım çikolata istediğinde bitteri tercih ediyorum sende öyle yap , acı gelirse kakaosu daha az olanı tercih et ,yüzde 60 olan en güzeli bence , ama acıda seviyorum diyosan yüzde 80 olanı al .bunlar bir emirdirbu gün diyete başlıcağımı bilmiyordum ki :) hem onları dağatsam nolcek ilk markete dalar alasını alırım ki :)) bundan sonra sadece hafta sonları yicem... azıcık... tamamen kesemem ben sonra gözüm dönüyor....
benim canım çikolata istediğinde bitteri tercih ediyorum sende öyle yap , acı gelirse kakaosu daha az olanı tercih et ,yüzde 60 olan en güzeli bence , ama acıda seviyorum diyosan yüzde 80 olanı al .bunlar bir emirdir
bende onu sana sormak için girmiştim tam , işim vardı soramamıştım , ebruşum kurallar var başka takımdan ayrılanları davet etme demişti betül buraya gelince öğrendim bende .sen ilgilenirsin artık kaptanım
anamm daha ne kadar özele inilebilir ki hayal gücüm yetmedine ilgilenmesi kız bişey yaptığım yok şımartmayın beni
heee evet bak bak 9. takımdan şutlanmıştım tarihini hatırlamıyorum...
yok onlar buraya kabul etmeden önce oldu sayılmaz :)
form bisküvi , hurma ,kuru incir ceviz ,yaban mersini , goji berry felan al depola eve , atıştırmalık aradıkça ye . benimde bitti haftaya bunlardan depolamayı düşünüyorum .ayy ben de bugün azıcık çikolata kaçamağı yaptım ama açım napıyım dayanamıyorum yediğim şeyler doyurmuyor sanki evde de ağzıma layık yemek neyim bir şey yok ot yemekten midem bürüldü kendi kendini yiyor yemek niyetine
başka takımdan ayrılınca yine başka takıma girebiliyor mu ona cevap yok burda ?ESKİ ÜYENİN DÖNÜŞ UYGULAMASI
1) İzinli Üyenin Dönüşü
a- İzinden kilo alarak dönen üye, izin döneminde aldığı kiloyu verene kadar takım listesine giremez.
Ekstrem durum:
1) Üyenin izin döneminde hamilelik veya sağlık koşulları nedeniyle kilo aldıysa, bu kural uygulanmaz. "Yeni üye" gibi işlem yapılır.
2) 6 aydan daha uzun süreli izin döneminden, kısa sürede verilemeyecek bir kilo (yarışmacının kilosunun %5 ve üstü) alarak dönen yarışmacıya da bu kural uygulanmaz. B maddesindeki gibi hesaplama yapılarak, üyenin aldığı kilo izin dönemine bölünür.
başka takımdan ayrılınca yine başka takıma girebiliyor mu ona cevap yok burda ?
ozaman anladığım kadarıyla 9.takımın kaptanıyla sen konuşup karar vereceksiniz geçip geçemiyceğine .
o transfer isteyen uyelerde gecerli ama onun icin aciklamasina transfer edilmek isteniyor seklinde yazilmasi gerekiyor.
betulun 9. takimdaki son paylasimi geri donmek uzere ayrilmak istiyorum olmus
ay ben de şu an yeşil çay içiyorum. hayattan soğudum valla. yanında kuru bişiler yiyim bari. aç aç hiç gitmiyor.ayy ben de bugün azıcık çikolata kaçamağı yaptım ama açım napıyım dayanamıyorum yediğim şeyler doyurmuyor sanki evde de ağzıma layık yemek neyim bir şey yok ot yemekten midem bürüldü kendi kendini yiyor yemek niyetine
ayy nefret ederim kuru meyvelerden ömrüm boyunca sevemedim gittiform bisküvi , hurma ,kuru incir ceviz ,yaban mersini , goji berry felan al depola eve , atıştırmalık aradıkça ye . benimde bitti haftaya bunlardan depolamayı düşünüyorum .
yaa aç kalmadan kilo vermek diye bir şey vardı ne oldu onaay ben de şu an yeşil çay içiyorum. hayattan soğudum valla. yanında kuru bişiler yiyim bari. aç aç hiç gitmiyor.
bende diyorum bu aç kalmadan nasıl bu kadar az yiye biliyor , her şey liste için anlıyorum seniay ben de şu an yeşil çay içiyorum. hayattan soğudum valla. yanında kuru bişiler yiyim bari. aç aç hiç gitmiyor.
hadiya bende normal meyve yiyemiyorum pek, muz hariçayy nefret ederim kuru meyvelerden ömrüm boyunca sevemedim gitti
sonunda bu hafta mezun oldum tatlım görüşürüz
sahnurcum canim uzun suredir yoktum 1 aydir gelemedim yaa ama ciddi sorunlar yok tatlim cok şükür
daha etraflica bakamadim siteye
sen nasilsin canim mezun oldunmu hala buralardamisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?