Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kiz ne eğlencelisin sen
tatlim 9 takimdan kendi isteginle ayrilmissin 24. 05.2013 te simdi bi bakabildim ama detayli aksam bakabilcem
aramizda olmani cok isterim motivasyon tavan masallahh
bende onu sana sormak için girmiştim tam , işim vardı soramamıştım , ebruşum kurallar var başka takımdan ayrılanları davet etme demişti betül buraya gelince öğrendim bende .sen ilgilenirsin artık kaptanım

anamm daha ne kadar özele inilebilir ki hayal gücüm yetmedi ne ilgilenmesi kız bişey yaptığım yok şımartmayın beni

benim canım çikolata istediğinde bitteri tercih ediyorum sende öyle yap , acı gelirse kakaosu daha az olanı tercih et ,yüzde 60 olan en güzeli bence , ama acıda seviyorum diyosan yüzde 80 olanı al .bunlar bir emirdir

benim canım çikolata istediğinde bitteri tercih ediyorum sende öyle yap , acı gelirse kakaosu daha az olanı tercih et ,yüzde 60 olan en güzeli bence , ama acıda seviyorum diyosan yüzde 80 olanı al .bunlar bir emirdir

emrinize amadeyim efenim....

ilgilenicem canm ben

anamm daha ne kadar özele inilebilir ki hayal gücüm yetmedi ne ilgilenmesi kız bişey yaptığım yok şımartmayın beni

ahaha hayal gücünün yettigi yerde kalsin simdilik o zaman

ayy ben de bugün azıcık çikolata kaçamağı yaptım ama açım napıyım dayanamıyorum yediğim şeyler doyurmuyor sanki evde de ağzıma layık yemek neyim bir şey yok ot yemekten midem bürüldü kendi kendini yiyor yemek niyetine

ESKİ ÜYENİN DÖNÜŞ UYGULAMASI
1) İzinli Üyenin Dönüşü

a- İzinden kilo alarak dönen üye, izin döneminde aldığı kiloyu verene kadar takım listesine giremez.
Ekstrem durum:
1) Üyenin izin döneminde hamilelik veya sağlık koşulları nedeniyle kilo aldıysa, bu kural uygulanmaz. "Yeni üye" gibi işlem yapılır.

2) 6 aydan daha uzun süreli izin döneminden, kısa sürede verilemeyecek bir kilo (yarışmacının kilosunun %5 ve üstü) alarak dönen yarışmacıya da bu kural uygulanmaz. B maddesindeki gibi hesaplama yapılarak, üyenin aldığı kilo izin dönemine bölünür.

Yanii 66.5 ile geri dönecek izne ayrildi seklinde not alinmis
suan aldigin kilo 3.5 kilodan fazlaysa izne ayrildigin kiloya inmeden listeye alamiyoruz tatlim.
Ama takimda paylasimda bulanabilirsin

heee evet bak bak 9. takımdan şutlanmıştım tarihini hatırlamıyorum...

yok onlar buraya kabul etmeden önce oldu sayılmaz :)

form bisküvi , hurma ,kuru incir ceviz ,yaban mersini , goji berry felan al depola eve , atıştırmalık aradıkça ye . benimde bitti haftaya bunlardan depolamayı düşünüyorum .

başka takımdan ayrılınca yine başka takıma girebiliyor mu ona cevap yok burda ?

başka takımdan ayrılınca yine başka takıma girebiliyor mu ona cevap yok burda ?

o transfer isteyen uyelerde gecerli ama onun icin aciklamasina transfer edilmek isteniyor seklinde yazilmasi gerekiyor.
betulun 9. takimdaki son paylasimi geri donmek uzere ayrilmak istiyorum olmus

o transfer isteyen uyelerde gecerli ama onun icin aciklamasina transfer edilmek isteniyor seklinde yazilmasi gerekiyor.
betulun 9. takimdaki son paylasimi geri donmek uzere ayrilmak istiyorum olmus
ozaman anladığım kadarıyla 9.takımın kaptanıyla sen konuşup karar vereceksiniz geçip geçemiyceğine .

ay ben de şu an yeşil çay içiyorum. hayattan soğudum valla. yanında kuru bişiler yiyim bari. aç aç hiç gitmiyor.

bugün menüm
8.20= 2 yumurtadan yulaf kepekli peynirli omlet
1 dilim kepek ekmeği
salatalık
1 dilim salam
1 çay kaşığı vişne reçeli

12:50=
karpuz
8 kaşık yeşil fasulye
domates,salatalık
1 dilim kepek ekmeği
4 kaşık yoğurt

15.49= yarım avuç goji berry
karpuz

17.00=7 kaşık kabak yemeği
3 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı yağla salata

19.00= 1 kepçe çorba
1 tane patates kızartması
karpuz

2 bardak Türk kahvesi
2 litre su .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…