Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

anlıyorum.. fakat daha önce bir kez daha listeye girmiştim epey sene oldu ama ozamanda böyleydi ancak paylaşımlarımın düzgün ve yoğun oluşu nedeniyle kaptan beni ikinci cumaya almıştı onun için sordum..
Daha once yaristinmi canım. Hangi takimda yarismistin.
Ben çok araştırdım göğüs küçültmeyi. Cesaret edemiyorum bir türlü. Sonuç istediğim gibi olmayabilir diye. En çokta istediğim çamaşırı alamamak üzüyor.
Çok büyük değilse yaptirma derim göğüs egzersizleri var onları yap bence.

canım allah gönlüne göre versin inşallah her şey çok güzel olur senin için
sagol canim insallah benimle birlikte isteyen herkesin

hosgeldin gercekten enerjine bayildim

Kk da bu konuyla ilgili konular acilmisti hatta pko lu anneler seklinde paylasimlarda yapildi bi bak istersen cnm. Allahim hayirlisini versin insallah
bakiyorum canm arada su üc aydir baya biraktim ama o forumu kafa dinliyorum

kiz daha özele girmedi bile
bencede daha bi sey söylemedim bile

Bugunku menüm
Ac karnina limonlu bitki cayi
11:00 kahvalti
1 haslanmis yumurta
Normalde yedigimden biraz fazla süzme peynir
Bi kac dilim domates
1 dilim ekmek
1 tane incir
3 zeytin

Öğlen
15 00
Bi kase kuru meyve parcacikli sütlü yulaf ezmesi
1 tane incir

Aksam 21 00
1 tabak Patates salatasi
Yarim kase yoğurt
1 nektari

2.5 litre su
2 saat yürüyüş

hadiya bende normal meyve yiyemiyorum pek, muz hariç
meyveee en sevdigim seyy
yaa diyetisyene mi başlasam diye düşünüyorum ne dersiniz
ben diyetisyene gitsem misliyle kilo alirim maalesef
menü güzel bol karpuz var

geç olmuş ama bence fazla değil canım güzel olmuş. arada olur öyle

canım yulaf ezmesinin içine kuru meyveyi kendin mi koyuyorsun? çünkü hazır olanlarda genellikle şeker oluyor dikkat et. bana diyetisyen en doğalının lifalif olduğunu söylemişti. ve patatese hayırrr yine spor mükemmel.

bende asosyal olan sadece benim sanirdim :) bende eski filmlere bayiliyorum
ben acliktan ölmüstüm bunlarla süper menü

öyle mi dersin ay sanki hiçbir şey gitmiyormuş gibi geliyor ben hala aynı ben göbek hep aynı göbek
öyle düşünme canım. sabır işi kilo vermek. bi de insan diyete başlayınca veremezsem endişesine kapılıyor. ama gidiyor bir şekilde. bu uzun bir süreç olduğu için mantıklı yemek lazım. bir de ben diyetisyene çok gittim gerçekten de faydasını gördüm ama hiç biri bu sitenin sağladığı hizmeti sağlamıyor hem de bedava burayı iyi kullanırsan hiç gerek kalmaz diye düşünüyorum ama tabi herkesin macerası farklı

Kendim koyuyorum canım ayri ayri aldim hepsini :) ay bende aksam patates yiyeyim bari yağlı bi yemek yemeyeyim diyodum valla kaş yaparken göz çıkaracakmısım neredeyse :)

o zamanlar 66.5 muş muyum... abooo 10 kilo almışım problem ve burda oluş sebebim bu...... pöskeviiiiittt o kıyamaz bana alır beni takıma.......... beni kaderime mi terkedeeksiniz... duygu sömürümü de yaptım umarım işe yarar....

Kendim koyuyorum canım ayri ayri aldim hepsini :) ay bende aksam patates yiyeyim bari yağlı bi yemek yemeyeyim diyodum valla kaş yaparken göz çıkaracakmısım neredeyse :)
canım patatesin nişasta ve doğal olarak şeker oranı yüksek. diyette tavsiye edilmeyen nadir sebzelerden ama senin porsiyon küçükmüş neyseki:))

kız sen hangi takımda kalmak istiyosun pöskevit alır felan diyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…