legend... onu izledim sezonun finalini yapmadan bitirdiler çok üzülmüştüm . 2.yi izlemedim dur hemen bakıyım bilagend of the seeker, survivors(dünyanın sonu senaryolarından hoşlanıyorsan bu gerçekten güzel)
Daha once yaristinmi canım. Hangi takimda yarismistin.anlıyorum.. fakat daha önce bir kez daha listeye girmiştim epey sene oldu ama ozamanda böyleydi ancak paylaşımlarımın düzgün ve yoğun oluşu nedeniyle kaptan beni ikinci cumaya almıştı onun için sordum..
Çok büyük değilse yaptirma derim göğüs egzersizleri var onları yap bence.Ben çok araştırdım göğüs küçültmeyi. Cesaret edemiyorum bir türlü. Sonuç istediğim gibi olmayabilir diye. En çokta istediğim çamaşırı alamamak üzüyor.
sagol canim insallah benimle birlikte isteyen herkesincanım allah gönlüne göre versin inşallah her şey çok güzel olur senin için
hosgeldin gercekten enerjine bayildimHer şey tamam da
Izne ayrılan üye izinden döndüğünde kilo almamış olmalıdır.
bu nedir arkadaş... bunu becerebilsem zaten burlarda ne işim olur tı tıı tııı.... neyse buna da tamam....
Kullanıcı Adı : btlbetul
İsim (İsteğe Bağlı ): Betül
Yaşınız : 33
Medeni Durumunuz : evde kalmış
Çocuk Sayısı ve yaşları: 0
Yaşadığınız şehir: ---
Boyunuz : 1.58
Kilonuz: 75,6 - 76 arası
Hedef kilonuz : 50
Kilo alma hikayeniz : herhangi tıbbi bir sebep yok genel hayat mevzuları beni yemeğe teşvik ediyordu sonra abarttım ben olayı daha da daha da abarttım gerisini hatırlamıyorum gözümü bi açtım bu kilodayım...
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? seksüü olmak için :))
bakiyorum canm arada su üc aydir baya biraktim ama o forumu kafa dinliyorumKk da bu konuyla ilgili konular acilmisti hatta pko lu anneler seklinde paylasimlarda yapildi bi bak istersen cnm. Allahim hayirlisini versin insallah
bencede daha bi sey söylemedim bilekiz daha özele girmedi bile
kız sen bana ne önerdiydin bi daha yaz bulamıyorum o mesajıpiyasadaki bütün fantastikleri izleyince aklımda isim kalmadı çünkü dizilerine yöneldimfantastik dizi söylesem olar mı
meyveee en sevdigim seyyhadiya bende normal meyve yiyemiyorum pek, muz hariç
ben diyetisyene gitsem misliyle kilo alirim maalesefyaa diyetisyene mi başlasam diye düşünüyorum ne dersiniz
menü güzel bol karpuz varbugün menüm
8.20= 2 yumurtadan yulaf kepekli peynirli omlet
1 dilim kepek ekmeği
salatalık
1 dilim salam
1 çay kaşığı vişne reçeli
12:50=
karpuz
8 kaşık yeşil fasulye
domates,salatalık
1 dilim kepek ekmeği
4 kaşık yoğurt
15.49= yarım avuç goji berry
karpuz
17.00=7 kaşık kabak yemeği
3 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı yağla salata
19.00= 1 kepçe çorba
1 tane patates kızartması
karpuz
2 bardak Türk kahvesi
2 litre su .
geç olmuş ama bence fazla değil canım güzel olmuş. arada olur öyleBugünkü menüm
Kahvaltı 12.00
Marul salatalık domates
İki yeşil zeytin
az biraz sucuklu yumurta (kardeşime yaptığımdan arakladım)
Biraz burma peynir az kalorili
bir dilim kepek ekmeği
Ara
limonlu tuzlu iceberg
birkaç çatal ton balığı
bir form etimek
Akşam 21.00
Bir kase kaşarlı domates çorbası
ızgara kuzu pirzola bir tane
3 tane tavuk kanat
2 litre su
spor henüz yapmadım ama ya jillian yapıcam ya da yürüyüş
ne olur taşlamayın çok geç ve çok fazla yedim
canım yulaf ezmesinin içine kuru meyveyi kendin mi koyuyorsun? çünkü hazır olanlarda genellikle şeker oluyor dikkat et. bana diyetisyen en doğalının lifalif olduğunu söylemişti. ve patatese hayırrrBugunku menüm
Ac karnina limonlu bitki cayi
11:00 kahvalti
1 haslanmis yumurta
Normalde yedigimden biraz fazla süzme peynir
Bi kac dilim domates
1 dilim ekmek
1 tane incir
3 zeytin
Öğlen
15 00
Bi kase kuru meyve parcacikli sütlü yulaf ezmesi
1 tane incir
Aksam 21 00
1 tabak Patates salatasi
Yarim kase yoğurt
1 nektari
2.5 litre su
2 saat yürüyüş
bende asosyal olan sadece benim sanirdim :) bende eski filmlere bayiliyorumNe güzel hareketlenmiş buralar böyle. Bende kendimi tanıtayım.
36 yaşındayım 2 çocuk annesiyim. Bilgisayar öğretmeniyim. Pcos ve diyabet hastasıyım. Müzik dinlemeyi, kitap okumayı, yürümeyi ve akşam eşim gelince gün içinde olan biten her şeyi anlatarak kafasını şişirmeyi severim. Hüzünlü hiç bir şeyden, kalabalıktan, övüngeç tiplerden, gereksiz iltifattan hoşlanmam. Zaten ne diyeceğimi bilemem, utanırım. Biliyorum asosyal bi tipim ben. Eski şarkılar ve filmler favorimdir.
ben acliktan ölmüstüm bunlarla süper menübugünkü menüm
10.30: 1 haşlanmış yumurta, çeyrek dilim peynir, salatalık, domates
13.00: az sütlü kahve
15.30: 5 kaşık yoğurt, 5 etiform
16.30: az sütlü kahve
19.00: 5 servis kaşığı kabak yemeği, 1 kase yoğurt, iki kaşık biber buğulama
su: 2,5 lt
spor: eşimle yürüyüşe çıkacaz güya ama bakalım hayırlısı
öyle mi dersin ay sanki hiçbir şey gitmiyormuş gibi geliyor ben hala aynı ben göbek hep aynı göbekgeç olmuş ama bence fazla değil canım güzel olmuş. arada olur öyle
dizi önersem olur mu demiştim flim değildekız sen bana ne önerdiydin bi daha yaz bulamıyorum o mesajı
ben gördm bileegüzel olmuş , bende senin nezdinde öhüm öhümmm menüme suracıkta ekleme yapıyım öhümm ne kadar az kişi görürse okadar iyi 1 dilim ekmek+6,7 tane patates kızartması
kesinlikle haklisinBeğen butonunun yanında menü kınama butonu olsa işimiz çok kolay olurdu.
öyle düşünme canım. sabır işi kilo vermek. bi de insan diyete başlayınca veremezsem endişesine kapılıyor. ama gidiyor bir şekilde. bu uzun bir süreç olduğu için mantıklı yemek lazım. bir de ben diyetisyene çok gittim gerçekten de faydasını gördüm ama hiç biri bu sitenin sağladığı hizmeti sağlamıyor hem de bedavaöyle mi dersin ay sanki hiçbir şey gitmiyormuş gibi geliyor ben hala aynı ben göbek hep aynı göbek
lost girl , merlin(komedi+fantastik),being human ,grimm en sevdiklerim bunlarkız sen bana ne önerdiydin bi daha yaz bulamıyorum o mesajı
canım yulaf ezmesinin içine kuru meyveyi kendin mi koyuyorsun? çünkü hazır olanlarda genellikle şeker oluyor dikkat et. bana diyetisyen en doğalının lifalif olduğunu söylemişti. ve patatese hayırrryine spor mükemmel.
ESKİ ÜYENİN DÖNÜŞ UYGULAMASI
1) İzinli Üyenin Dönüşü
a- İzinden kilo alarak dönen üye, izin döneminde aldığı kiloyu verene kadar takım listesine giremez.
Ekstrem durum:
1) Üyenin izin döneminde hamilelik veya sağlık koşulları nedeniyle kilo aldıysa, bu kural uygulanmaz. "Yeni üye" gibi işlem yapılır.
2) 6 aydan daha uzun süreli izin döneminden, kısa sürede verilemeyecek bir kilo (yarışmacının kilosunun %5 ve üstü) alarak dönen yarışmacıya da bu kural uygulanmaz. B maddesindeki gibi hesaplama yapılarak, üyenin aldığı kilo izin dönemine bölünür.
Yanii 66.5 ile geri dönecek izne ayrildi seklinde not alinmis
suan aldigin kilo 3.5 kilodan fazlaysa izne ayrildigin kiloya inmeden listeye alamiyoruz tatlim.
Ama takimda paylasimda bulanabilirsin
canım patatesin nişasta ve doğal olarak şeker oranı yüksek. diyette tavsiye edilmeyen nadir sebzelerden ama senin porsiyon küçükmüş neyseki:))Kendim koyuyorum canım ayri ayri aldim hepsini :) ay bende aksam patates yiyeyim bari yağlı bi yemek yemeyeyim diyodum valla kaş yaparken göz çıkaracakmısım neredeyse :)
başka takımdan ayrılınca yine başka takıma girebiliyor mu ona cevap yok burda ?
kız sen hangi takımda kalmak istiyosun pöskevit alır felan diyosuno zamanlar 66.5 muş muyum... abooo 10 kilo almışım problem ve burda oluş sebebim bu...... pöskeviiiiittt o kıyamaz bana alır beni takıma.......... beni kaderime mi terkedeeksiniz... duygu sömürümü de yaptım umarım işe yarar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?