oyy çok uzakmış, ben aydınlık evlerBiraz öyle oldu en küçük benim sanırım :) elvankentte oturuyorum ben
çok tatlısın yahu. inanır mısın bir an kendimi okuyorum sandım. boy kilo yaş hobiler fobiler bu kadar benzerlik olur :)
hoşgeldin. yenisin sanırım..
hhahah , o ünvanı kendi koymuş hoşuma gitti grubumuza kaptım kızı hemen vermedim öteki gruplara
hıhh seni nasıl tanıycaz yazmazsann hee bu millet merakını nasıl giderecek söyle bana nasıl nasıl
neyyyyyyy deli miiiiiiiiaslında bayaaa eskiyiim.. bu zayıflama gruplarına katıldığımda 65 kg lerdeydim hep kilo aldığım için kiminden kovuldum kiminden kendim istifa ettim :)
hoş bulduuum... istediğinizi diyebilirsiniz no problemo...
deli deliyi dakka da bulurmuş derler sözüm meclisten dışarı :))
az sonra tapelerimle geliyoruö bekleyin anacım...
valla hepsini atardım odadan olmadı kendimi camdanOoo masallah muhabbetiniz bol olsun hanımlar ne güzel olmus burasi böyle
Bende kendimi tanıtayım ismim zehra 21 yasindayim.Bekarım 4 küçük kardesim var. Kimya bölümü 3. Sinif öğrencisiyim. Şu ara tatildeyim ailem kendini lahmacuna kebaba verirken ben bi kösede sütlü yulafımı kaşıklamaktayim. Buraya ilk girdigimde hedefim 76 dan 65 e inmekti ama bu grubu sizleri taniyinca bu motivasyonla ben 60 i 55 i bile görürüm diyorum. Herkese tesekkurler hepimize çok çok çokkk başarılarr ☺
O kadar yürüyüşü nasıl yapiyorum sandiniz onlar yiyene kadar girmiyorum evevalla hepsini atardım odadan olmadı kendimi camdansütlü yulafmış pehhh, kebabbbbbbbbbb
bildiğin işkenceymiş o spor değilO kadar yürüyüşü nasıl yapiyorum sandiniz onlar yiyene kadar girmiyorum eve: D
evet yaa baya uzakmış e ankara kocaman yakın olma ihtimali düşük zaten :)oyy çok uzakmış, ben aydınlık evler
abovvvkızlar bu gün kaçamak yaptınız mı ben 4 tane bayram çukulatası yedim
abovvvkız bayram geçti. mahallenin çocuklarına dağıt o çikolataları
tamam anlaştık:)) ama sadece hafta sonu ve azıcık. bi de bitter ye bence. ya da yağı azaltılmış çikolatalar var onlardan da yiyebilirsin:))bu gün diyete başlıcağımı bilmiyordum ki :) hem onları dağatsam nolcek ilk markete dalar alasını alırım ki :)) bundan sonra sadece hafta sonları yicem... azıcık... tamamen kesemem ben sonra gözüm dönüyor....
tamam anlaştık:)) ama sadece hafta sonu ve azıcık. bi de bitter ye bence. ya da yağı azaltılmış çikolatalar var onlardan da yiyebilirsin:))
sagol canim tesekkür ederim
canim evlendigimimden bu yana hic korunmadik, bi defa tedavi denedik oda dis gebelikle sonuclandi maalesef Allah hayirlisini versin
tıp mı bende istiyorum bendeee , benim yaş biraz geçti ama yinede istiyorum
kötü bişey çıkmaz inşallah canım , Allah şifa versin , sağlıklı bebişler versin inşallah
2 çocukla okuyosun maşallah diyim de nazar değmesinne demek kendini ihmal ediyosun etmeyeceksiinnn
en miniğimiz sen misin kızbende ankaradayım neresindesin merak ettim hepimiz kararlıyız özellikle ben diyeti sürekli bozsamda yine başa yine başa dönüyorum bıkmadan
lannnn özele girmeyiinnnn utanıyorummm
güzel düşünmüşsün zeynepcim kan can gelsin bakalım ekibimize. üst sıralara çıkalım inş. sonra da gelsin birincilik
ben de kendimi tanıtayım o zaman.
istanbulda yaşıyorum. 31 yaşındayım. 5 yıllık evliyim. çocuğum yok. türk dili ve edebiyatı öğretmeniyim. yüksek lisansımı psikoloji üzerine yaptım. sıkıntısı olan arkadaşlar üzerinde staj yapabilirimgerçi kelin ilacı olsa başına sürermiş:)) buraya 29 haziranda katıldım. başlangıç kilom 88,5 idi. hatta buraya başlamadan önce 90'ı da gördüm bu sabah tartıldığımda 82,1 idim. burası benim için gerçekten çok faydalı oldu. arkadaşların hem motive edici hem de uyarıcı yorumları süper oluyor. o yüzden ben de elimden geldiğince menülere yorum yapmaya çalışıyorum. sağ olsun fyzanur hiç peşimizi bırakmadı. ona da hem beni buraya davet ettiği hem de ekibi canlı tutmaya çalıştığı için tekrar teşekkür ediyorum
Selamın aleyküm arkadaşlar,
Hayırlı bir başlangıç yapiim dedim.
Kilo : 75.5 - 76 arası çok yersem 77- 78 kaptırıp gidiyor....
Boy : 1.58
Hedef : 50 - gülmeyelim lütfen - 60 a tavım ama olsun çaktırmamam lazım.....
Hobilerim : çukulata, kola
Fobilerim : tartı, plates, spor,diyet
yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.... artık önümüzdeki maçlar bakıciğiz efenim....
ikametgah nüfus cüzdanı fotokopisi sabıka kaydı felam da istiyonuz mu :) dur okiim geliim...
Her şey tamam da
Izne ayrılan üye izinden döndüğünde kilo almamış olmalıdır.
bu nedir arkadaş... bunu becerebilsem zaten burlarda ne işim olur tı tıı tııı.... neyse buna da tamam....
Kullanıcı Adı : btlbetul
İsim (İsteğe Bağlı ): Betül
Yaşınız : 33
Medeni Durumunuz : evde kalmış
Çocuk Sayısı ve yaşları: 0
Yaşadığınız şehir: ---
Boyunuz : 1.58
Kilonuz: 75,6 - 76 arası
Hedef kilonuz : 50
Kilo alma hikayeniz : herhangi tıbbi bir sebep yok genel hayat mevzuları beni yemeğe teşvik ediyordu sonra abarttım ben olayı daha da daha da abarttım gerisini hatırlamıyorum gözümü bi açtım bu kilodayım...
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? seksüü olmak için :))
Ooo masallah muhabbetiniz bol olsun hanımlar ne güzel olmus burasi böyle
Bende kendimi tanıtayım ismim zehra 21 yasindayim.Bekarım 4 küçük kardesim var. Kimya bölümü 3. Sinif öğrencisiyim. Şu ara tatildeyim ailem kendini lahmacuna kebaba verirken ben bi kösede sütlü yulafımı kaşıklamaktayim. Buraya ilk girdigimde hedefim 76 dan 65 e inmekti ama bu grubu sizleri taniyinca bu motivasyonla ben 60 i 55 i bile görürüm diyorum. Herkese tesekkurler hepimize çok çok çokkk başarılarr ☺
kızlar bu gün kaçamak yaptınız mı ben 4 tane bayram çukulatası yedim
........................
betulcum selam hosgeldin aramiza harika bi enerjiyle giris yapmissin ne guzel.
sen daha once hangi takimdaydin nasil ayrildin falan filan bi bakilmasi lazim cunku geri donen uyeler icin uygulanan sistem farkli oluyor cnm. ben aksam musait oldugumda bakicam suan kardesim icin hastanedeyim
..............
ooooo daha simdiden baslamissin sen ama olmadi ki böyle
zeyzey im nerelerdesin sen tatlım yaa merak ettim uzun süredir görünmüyorsun bir sorun yoktur umarım
Kk da bu konuyla ilgili konular acilmisti hatta pko lu anneler seklinde paylasimlarda yapildi bi bak istersen cnm. Allahim hayirlisini versin insallah
kiz daha özele girmedi bile
memnun oldum cnm.
fyznurcum sagolsun yaa yoklugumuzda bayaa ilgilendi emeğine saglik
betulcum selam hosgeldin aramiza harika bi enerjiyle giris yapmissin ne guzel.
sen daha once hangi takimdaydin nasil ayrildin falan filan bi bakilmasi lazim cunku geri donen uyeler icin uygulanan sistem farkli oluyor cnm. ben aksam musait oldugumda bakicam suan kardesim icin hastanedeyim
memnun olduk sekerim.
zaten amacimizda bu ya bu motivasyonla zayiflamak bunu kaptiysan ne mutlu sana
ooooo daha simdiden baslamissin sen ama olmadi ki böyle
zeyzey im nerelerdesin sen tatlım yaa merak ettim uzun süredir görünmüyorsun bir sorun yoktur umarım
heee evet bak bak 9. takımdan şutlanmıştım tarihini hatırlamıyorum...
yok onlar buraya kabul etmeden önce oldu sayılmaz :)
kiz ne eğlencelisin sen
tatlim 9 takimdan kendi isteginle ayrilmissin 24. 05.2013 te simdi bi bakabildim ama detayli aksam bakabilcem
aramizda olmani cok isterim motivasyon tavan masallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?