Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

çok tatlısın yahu. inanır mısın bir an kendimi okuyorum sandım. boy kilo yaş hobiler fobiler bu kadar benzerlik olur :)
hoşgeldin. yenisin sanırım..

aslında bayaaa eskiyiim.. bu zayıflama gruplarına katıldığımda 65 kg lerdeydim hep kilo aldığım için kiminden kovuldum kiminden kendim istifa ettim :)
canım hoş geldin. süper bir başlangıç olmuş sen bakma fyzanur a. biz kaptırmayız sana o ünvanı

hoş bulduuum... istediğinizi diyebilirsiniz no problemo...

hhahah , o ünvanı kendi koymuş hoşuma gitti grubumuza kaptım kızı hemen vermedim öteki gruplara

deli deliyi dakka da bulurmuş derler sözüm meclisten dışarı :))

hıhh seni nasıl tanıycaz yazmazsann hee bu millet merakını nasıl giderecek söyle bana nasıl nasıl

az sonra tapelerimle geliyoruö bekleyin anacım...

Her şey tamam da

Izne ayrılan üye izinden döndüğünde kilo almamış olmalıdır.

bu nedir arkadaş... bunu becerebilsem zaten burlarda ne işim olur tı tıı tııı.... neyse buna da tamam....

Kullanıcı Adı : btlbetul
İsim (İsteğe Bağlı ): Betül
Yaşınız : 33
Medeni Durumunuz : evde kalmış
Çocuk Sayısı ve yaşları: 0
Yaşadığınız şehir: ---
Boyunuz : 1.58
Kilonuz: 75,6 - 76 arası
Hedef kilonuz : 50
Kilo alma hikayeniz : herhangi tıbbi bir sebep yok genel hayat mevzuları beni yemeğe teşvik ediyordu sonra abarttım ben olayı daha da daha da abarttım gerisini hatırlamıyorum gözümü bi açtım bu kilodayım...
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? seksüü olmak için :))

Ooo masallah muhabbetiniz bol olsun hanımlar ne güzel olmus burasi böyle

Bende kendimi tanıtayım ismim zehra 21 yasindayim.Bekarım 4 küçük kardesim var. Kimya bölümü 3. Sinif öğrencisiyim. Şu ara tatildeyim ailem kendini lahmacuna kebaba verirken ben bi kösede sütlü yulafımı kaşıklamaktayim. Buraya ilk girdigimde hedefim 76 dan 65 e inmekti ama bu grubu sizleri taniyinca bu motivasyonla ben 60 i 55 i bile görürüm diyorum. Herkese tesekkurler hepimize çok çok çokkk başarılarr ☺

neyyyyyyy deli miiiiiiii

valla hepsini atardım odadan olmadı kendimi camdan sütlü yulafmış pehhh, kebabbbbbbbbbb

abovvv kız bayram geçti. mahallenin çocuklarına dağıt o çikolataları

bu gün diyete başlıcağımı bilmiyordum ki :) hem onları dağatsam nolcek ilk markete dalar alasını alırım ki :)) bundan sonra sadece hafta sonları yicem... azıcık... tamamen kesemem ben sonra gözüm dönüyor....

tamam anlaştık:)) ama sadece hafta sonu ve azıcık. bi de bitter ye bence. ya da yağı azaltılmış çikolatalar var onlardan da yiyebilirsin:))

tamam anlaştık:)) ama sadece hafta sonu ve azıcık. bi de bitter ye bence. ya da yağı azaltılmış çikolatalar var onlardan da yiyebilirsin:))

daha salıdayız ne acı :)) peki peki uslu durucam hiiç kaçamak yapmıcam inşallah..... bu göbek gidecek.....

sagol canim tesekkür ederim

canim evlendigimimden bu yana hic korunmadik, bi defa tedavi denedik oda dis gebelikle sonuclandi maalesef Allah hayirlisini versin

Kk da bu konuyla ilgili konular acilmisti hatta pko lu anneler seklinde paylasimlarda yapildi bi bak istersen cnm. Allahim hayirlisini versin insallah

kiz daha özele girmedi bile

memnun oldum cnm.
fyznurcum sagolsun yaa yoklugumuzda bayaa ilgilendi emeğine saglik

ikametgah nüfus cüzdanı fotokopisi sabıka kaydı felam da istiyonuz mu :) dur okiim geliim...

betulcum selam hosgeldin aramiza harika bi enerjiyle giris yapmissin ne guzel.

sen daha once hangi takimdaydin nasil ayrildin falan filan bi bakilmasi lazim cunku geri donen uyeler icin uygulanan sistem farkli oluyor cnm. ben aksam musait oldugumda bakicam suan kardesim icin hastanedeyim

memnun olduk sekerim.
zaten amacimizda bu ya bu motivasyonla zayiflamak bunu kaptiysan ne mutlu sana

kızlar bu gün kaçamak yaptınız mı ben 4 tane bayram çukulatası yedim

ooooo daha simdiden baslamissin sen ama olmadi ki böyle

heee evet bak bak 9. takımdan şutlanmıştım tarihini hatırlamıyorum...

yok onlar buraya kabul etmeden önce oldu sayılmaz :)

zeyzey im nerelerdesin sen tatlım yaa merak ettim uzun süredir görünmüyorsun bir sorun yoktur umarım

zeyzey im nerelerdesin sen tatlım yaa merak ettim uzun süredir görünmüyorsun bir sorun yoktur umarım

sahnurcum canim uzun suredir yoktum 1 aydir gelemedim yaa ama ciddi sorunlar yok tatlim cok şükür
daha etraflica bakamadim siteye
sen nasilsin canim mezun oldunmu hala buralardamisin

heee evet bak bak 9. takımdan şutlanmıştım tarihini hatırlamıyorum...

yok onlar buraya kabul etmeden önce oldu sayılmaz :)

kiz ne eğlencelisin sen
tatlim 9 takimdan kendi isteginle ayrilmissin 24. 05.2013 te simdi bi bakabildim ama detayli aksam bakabilcem
aramizda olmani cok isterim motivasyon tavan masallahh

kiz ne eğlencelisin sen
tatlim 9 takimdan kendi isteginle ayrilmissin 24. 05.2013 te simdi bi bakabildim ama detayli aksam bakabilcem
aramizda olmani cok isterim motivasyon tavan masallahh

2013 müymüş vayy beee baya zaman geçmiş.... o zamandan beri çok kilo aldım.... hadi bakalım inşallah alın beni de yaa yazık bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…