Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

güzel olmuş , bende senin nezdinde öhüm öhümmm menüme suracıkta ekleme yapıyım öhümm ne kadar az kişi görürse okadar iyi 1 dilim ekmek+6,7 tane patates kızartması

sen kaç öğün yiyorsun canım benim kahvaltıdaki omletine bayıldım ama zaten yulaf kepeği varmış ne diye ekmek yedin bir daha. reçeli ve salamı hiç görmemiş sayıyorum. bunun dışında doğru yoldasın canım

güzel olmuş , bende senin nezdinde öhüm öhümmm menüme suracıkta ekleme yapıyım öhümm ne kadar az kişi görürse okadar iyi 1 dilim ekmek+6,7 tane patates kızartması
Beğen butonunun yanında menü kınama butonu olsa işimiz çok kolay olurdu.

Bana da bir film önerin kızlar eşim geç gelecek o gelene kadar izleyeyim.

güzel olmuşama miktarlarını yazarsan daha rahat yorumlarız.

peki paket kaç gramdı? bu hurma diyeti baya zorlu galiba
150 gr mış. Ama sanırım yarısından fazlasını yedim. (Asık surat)

bence o bir şehir efsanesiama hiç doymadan da olmaz yani. benim kahvaltım ve akşam yemeğim sağlam olmalı. tabi kalorili gıdalardan oluşmamasına dikkat ediyorum. gerçekten de çok aç kalmıyorum.

Ben karataya uymaya çalışıyorum. Özellikle kahvaltıda yediklerim fazla bile geliyor.

güzel başlamışsın canım. ama makarna ve kurabiyeler biraz bozmuş işi

150 gr mış. Ama sanırım yarısından fazlasını yedim. (Asık surat)

Ben karataya uymaya çalışıyorum. Özellikle kahvaltıda yediklerim fazla bile geliyor.
e fazla da değilmiş. bir şeycik olmaz ondan. zaten karataya göre çiğ kuruyemiş serbest

Bugünkü menüm
Kahvaltı 12.00
Marul salatalık domates
İki yeşil zeytin
az biraz sucuklu yumurta (kardeşime yaptığımdan arakladım )
Biraz burma peynir az kalorili
bir dilim kepek ekmeği

Ara
limonlu tuzlu iceberg
birkaç çatal ton balığı
bir form etimek

Akşam 21.00
Bir kase kaşarlı domates çorbası
ızgara kuzu pirzola bir tane
3 tane tavuk kanat

2 litre su
spor henüz yapmadım ama ya jillian yapıcam ya da yürüyüş

ne olur taşlamayın çok geç ve çok fazla yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…