güzel olmuş , bende senin nezdinde öhüm öhümmm menüme suracıkta ekleme yapıyım öhümm ne kadar az kişi görürse okadar iyi 1 dilim ekmek+6,7 tane patates kızartmasıbugünkü menüm
10.30: 1 haşlanmış yumurta, çeyrek dilim peynir, salatalık, domates
13.00: az sütlü kahve
15.30: 5 kaşık yoğurt, 5 etiform
16.30: az sütlü kahve
19.00: 5 servis kaşığı kabak yemeği, 1 kase yoğurt, iki kaşık biber buğulama
su: 2,5 lt
spor: eşimle yürüyüşe çıkacaz güya ama bakalım hayırlısı
Fantastik filmleride severim ben. Ayrıca macera ve bilim kurgu.aynı beni anlatmışsın , ama eski flim sevmek hariç sadece fantastik seviyorum , gerisi ben
sen kaç öğün yiyorsun canım benimbugün menüm
8.20= 2 yumurtadan yulaf kepekli peynirli omlet
1 dilim kepek ekmeği
salatalık
1 dilim salam
1 çay kaşığı vişne reçeli
12:50=
karpuz
8 kaşık yeşil fasulye
domates,salatalık
1 dilim kepek ekmeği
4 kaşık yoğurt
15.49= yarım avuç goji berry
karpuz
17.00=7 kaşık kabak yemeği
3 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı yağla salata
19.00= 1 kepçe çorba
1 tane patates kızartması
karpuz
2 bardak Türk kahvesi
2 litre su .
piyasadaki bütün fantastikleri izleyince aklımda isim kalmadı çünkü dizilerine yöneldimben de fantastik film manyağıyımbana tavsiyede bulun. bu bir emirdir
bendeee bendeeeeeFantastik filmleride severim ben. Ayrıca macera ve bilim kurgu.
Beğen butonunun yanında menü kınama butonu olsa işimiz çok kolay olurdu.güzel olmuş , bende senin nezdinde öhüm öhümmm menüme suracıkta ekleme yapıyım öhümm ne kadar az kişi görürse okadar iyi 1 dilim ekmek+6,7 tane patates kızartması
zalimleerrrrrrrrrrrrBeğen butonunun yanında menü kınama butonu olsa işimiz çok kolay olurdu.
bence o bir şehir efsanesiyaa aç kalmadan kilo vermek diye bir şey vardı ne oldu ona
yarın çok güzel bi menü yapmazsam bende feyza değilimsen kaç öğün yiyorsun canım benimkahvaltıdaki omletine bayıldım ama zaten yulaf kepeği varmış ne diye ekmek yedin bir daha. reçeli ve salamı hiç görmemiş sayıyorum. bunun dışında doğru yoldasın canım
bence en güzeli. ben öyle yapıyorum. ama geçiştirme. güzel güzel ye bence. sebzeni az yağ ile pişir ve doyuncaya kadar yeKizlar aksam yemegini yoğurtla sebzeyle geçistirsem sıkıntı olur mu vücudum icin?diyet yapmaya baslayali 1 hafta falan oldu
güzel olmuşİyi akşamlar kızlar bugünkü menüm
Sabah8:30
2 domates
Peynirli omlet
Çay
11:00 1 salatalık
Öğle 13:30
Tarhana çorbası
Yeşil fasulye yemeği
Akşam 19 00
Et sote
3 kaşık yoğurt
1.5 litre su 25 dk yürüyüş 15 squat
150 gr mış. Ama sanırım yarısından fazlasını yedim. (Asık surat)peki paket kaç gramdı? bu hurma diyeti baya zorlu galiba
bence o bir şehir efsanesiama hiç doymadan da olmaz yani. benim kahvaltım ve akşam yemeğim sağlam olmalı. tabi kalorili gıdalardan oluşmamasına dikkat ediyorum. gerçekten de çok aç kalmıyorum.
güzel başlamışsın canım. ama makarna ve kurabiyeler biraz bozmuş işiBugünkü menüm çok fena ya
07:30
2 kuru kayısı
08:00
1 dilim ekmek
Biraz lor biraz beyaz peynir
1 salatalık
3 zeytin şekersiz çay
10:00
1 nektarin
13:00
5 6 catal karpuz
15:30
1 tabak sebzeli makarna
18:00
2 tuzlu
1 tatlı kurabiye
Çay
Akşam yemiyorum
2 litre su 3 e tamamlayacak
Disrlaridayim saha gitmedim eve gidince 45 dakika yürüyüş yapacam
death at a funeralBana da bir film önerin kızlar eşim geç gelecek o gelene kadar izleyeyim.
e fazla da değilmiş. bir şeycik olmaz ondan. zaten karataya göre çiğ kuruyemiş serbest150 gr mış. Ama sanırım yarısından fazlasını yedim. (Asık surat)
Ben karataya uymaya çalışıyorum. Özellikle kahvaltıda yediklerim fazla bile geliyor.
lagend of the seeker, survivors(dünyanın sonu senaryolarından hoşlanıyorsan bu gerçekten güzel)piyasadaki bütün fantastikleri izleyince aklımda isim kalmadı çünkü dizilerine yöneldimfantastik dizi söylesem olar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?