Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

o transfer isteyen uyelerde gecerli ama onun icin aciklamasina transfer edilmek isteniyor seklinde yazilmasi gerekiyor.
betulun 9. takimdaki son paylasimi geri donmek uzere ayrilmak istiyorum olmus

2013 te olan ekip dağaldı ki....

bu günkü menüm
sabah 10:30
iki dilim ince tam bugday ekmegi (tost makinasinda kizarttim kalorisi düsüyor )
bi kasik tulum peyniri bi dilim keci peyniri
iki bardak cay
domates
7 zeytin bi kasik zeyrin yagi ( kasik tatli kasigi )
öglen 13:00 bi dilim karpuz
bi yesil elma
15.00 bi kücük bitter cikolata
aksam
19:00
bi kase tarhana corbasi
üc firinda köfte
bi kasik pilav
yarim kase yogurt
bi dilim karpuz
su üc litre daha icerim hava cok sicak
spor aksama kadar temizlik

tabi tabi kızartınca suyun kalorisi düşüyor buharlaşıyor ya sudada ne kalori vardır ama

death at a funeral

İlk on dakikasına baktım, yorumlarda güzel sanırım eşimle izlemek için saklıyacağım.

Geçen gün bir makalede okumuştum. Yabancı bir fitnes antrenörü ile röportajdı. Adam sabah aç karnına yapılan egzersizin yağları yaktığını savunuyordu.

Daha once yaristinmi canım. Hangi takimda yarismistin.

Çok büyük değilse yaptirma derim göğüs egzersizleri var onları yap bence.

Şuan çok çok çok irileri. E cup a sığdıramıyorum. Zayıfken C lerdi. Kilo verdiğimde öyle olursa sorun olmaz.

meyveee en sevdigim seyy

ben diyetisyene gitsem misliyle kilo alirim maalesef
menü güzel bol karpuz var
2006 yılında 65 kiloyken gittim 2. Ayın sonunda 69 dum. Üstelik ne dediyse yaptım.

merlini severim digerleri de aklimda bulunsun

kiz suyu degil ekmegi kizarttim )
hahhahahaha sen beni anlamadın tabi espri çok inceydi göremedin ekmeği kızartınca içindeki su buharlaşıyor kalorisi azalmıyor yani suyu gidiyor sadece diyorum . yoksa kızart kızart ye azaldı diye öyle şey mi olur

oyyy yazık be sana bu ne kııızz düşecen kalacan bir yerdeee..........

Beğendim valla afiyet olsun :)

2006 yılında 65 kiloyken gittim 2. Ayın sonunda 69 dum. Üstelik ne dediyse yaptım.
ben iki sene önce karatay yaptim onunla cok güzel verdim kilolari sonra arkadasima uyup diyetisyene gittim ve sonuc hüsran iki ay sonra tekrar kilo aldim

çorbada kaşar olmasa daha güzel olurdu gerisini beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…