Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

herkes herkesin menüsüna yorum yapsııııııııınnn tek tek bakacam menüsüne yorum yapılmamış zavallılar görmek istemiyoruummmm , beni dellendirmeyinnnn

patates salatası 3,4 kaşık kadar olsa daha güzel olur muş , patates kan şekerini çabuk yükseltiyormuş çünkü

oyyy yazık be sana bu ne kııızz düşecen kalacan bir yerdeee..........

Hafta sonu 1 aylığına anne hanımanne ziyaretine gideceğim. Gidene kadar göbek biraz daha insin istiyorum.

ben iki sene önce karatay yaptim onunla cok güzel verdim kilolari sonra arkadasima uyup diyetisyene gittim ve sonuc hüsran iki ay sonra tekrar kilo aldim
Karatayın temel öğelerinden biri yağ yakımını arttırmak için öğünlerin arasını açmak. Oysa diyetisyenler ha bire bişeyler yediriyorlar.

7 zeytin biraz fazla olmuş sanırım. ara öğünde bence iki meyveden birini tercih et. çikolata kaçamağın da gözümden kaçmadı yani bunların dışında güzel olmuş. suyun süper

öğünlerin arasını açınca nasıl dayanıyosun ? karatayda sırf protein ağırlıklı mı besleniliyordu

Karatayın temel öğelerinden biri yağ yakımını arttırmak için öğünlerin arasını açmak. Oysa diyetisyenler ha bire bişeyler yediriyorlar.
karatayda meyvede cok yok oda isime yaradi benim bana en cok meyve kilo aldiriyor cunkü
7 zeytin biraz fazla olmuş sanırım. ara öğünde bence iki meyveden birini tercih et. çikolata kaçamağın da gözümden kaçmadı yani bunların dışında güzel olmuş. suyun süper
ama elmaa kücücktü daha olgunlasmamis yesil elma

Benim menüüm;

Sabah
2 muz

ara
1 kahve 2 bayram çukulatası

öğlen
3 salatalık

ara
1 kahve 2 bayram çukulatası

akşam
3 köfte
1 kase yoğurt

1 kahve

kahveler şekersiz Türk kahvesi...

bir ara yeşil çay içtim....

1.5 litre su içildi 2 yaparım ben bunu az sonra
birde soda içiciğim içim yaniiyy....

yeme olayını 7 de bitirdim....

şimdik 20 mekik 20 şer bacak hareketi yaparım....

öğünlerin arasını açınca nasıl dayanıyosun ? karatayda sırf protein ağırlıklı mı besleniliyordu
canim günde üc ögün mantigi var onda kesinlikle karbonhidrat yok patates pirinc ekmek ekmegin her türlüsü yok. bulgur pilavina biraz insafli yaklasiyor ama. meyveyide az ve öz yiyeceksin . agziniza her attiginioz lokma insulin salgilatiyor oda kilo aldiriyor diyor kisaca. vee en önemlisi seker kesinlikle hayatindan cikaracaksin.

hiç yemek yememişsin ama ,muzu 1 tane yiyip yanında normal kahvaltı yapsaydın.çikolatayıda bir daha bitter ye ya da illa sütlü yiycem diyosan miktarını azaltıp ta ye. akşam biraz düzgün olmuş onun yanında salata olsa daha güzel olurmuş.suyuda en az 2 litre yapmalısın

Daha once yaristinmi canım. Hangi takimda yarismistin.

Çok büyük değilse yaptirma derim göğüs egzersizleri var onları yap bence.
üzerinden çook uzun seneler ve kötü olaylar geçtiğinden hatırlamıyorum.. ben iki hafta olmadan listeye alındım ancak yarışamadım. . çünkü tam o sıra teyzem vefat etti beklemiyorduk gençti çok.. ben aylarca kendime gelemedim geldiğimdede çok geçti.. hayal oldu.. şimdi kendimi topladım ve çok istekliyim..

bayram sekeriyle yapmissin bütün aralari ama degilse menün fena degil

Öğün aralarında en az altı saat olmalı diyor. Ben şu anda şeker hapı kullanıyorum şekerim yüksek çıktığı için. O beni biraz frenliyor sanırım.

karatayda meyvede cok yok oda isime yaradi benim bana en cok meyve kilo aldiriyor cunkü

ama elmaa kücücktü daha olgunlasmamis yesil elma
Zaten Karatay günde 1 bilemedin iki meyveye izin veriyor. Ben normalde bıraksan koca karpuzu yerim.

Muzda çikolata da pek diyetlik değil. Biraz azalt istersen.

yaa muz çok kalorili bir meyve değil mi ben öyle biliyorum şahsen başka meyveler yiyebilirsin. Çikolata olayı konuşulmuştu zaten bir de öğleyi salatalıkla geçiştirmen olmamış bence sebze yemeği falan yapsan iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…