edersoy gibi aç kalacam tutacam kendimibak şimdi inandım
patates salatası 3,4 kaşık kadar olsa daha güzel olur muş , patates kan şekerini çabuk yükseltiyormuş çünküBugunku menüm
Ac karnina limonlu bitki cayi
11:00 kahvalti
1 haslanmis yumurta
Normalde yedigimden biraz fazla süzme peynir
Bi kac dilim domates
1 dilim ekmek
1 tane incir
3 zeytin
Öğlen
15 00
Bi kase kuru meyve parcacikli sütlü yulaf ezmesi
1 tane incir
Aksam 21 00
1 tabak Patates salatasi
Yarim kase yoğurt
1 nektari
2.5 litre su
2 saat yürüyüş
oyyy yazık be sana bu ne kııızz düşecen kalacan bir yerdeee..........
Karatayın temel öğelerinden biri yağ yakımını arttırmak için öğünlerin arasını açmak. Oysa diyetisyenler ha bire bişeyler yediriyorlar.ben iki sene önce karatay yaptim onunla cok güzel verdim kilolari sonra arkadasima uyup diyetisyene gittim ve sonuc hüsran iki ay sonra tekrar kilo aldim
7 zeytin biraz fazla olmuş sanırım. ara öğünde bence iki meyveden birini tercih et. çikolata kaçamağın da gözümden kaçmadı yanibu günkü menüm
sabah 10:30
iki dilim ince tam bugday ekmegi (tost makinasinda kizarttim kalorisi düsüyor )
bi kasik tulum peyniri bi dilim keci peyniri
iki bardak cay
domates
7 zeytin bi kasik zeyrin yagi ( kasik tatli kasigi )
öglen 13:00 bi dilim karpuz
bi yesil elma
15.00 bi kücük bitter cikolata
aksam
19:00
bi kase tarhana corbasi
üc firinda köfte
bi kasik pilav
yarim kase yogurt
bi dilim karpuz
su üc litre daha icerim hava cok sicak
spor aksama kadar temizlik
öğünlerin arasını açınca nasıl dayanıyosun ? karatayda sırf protein ağırlıklı mı besleniliyorduHafta sonu 1 aylığına anne hanımanne ziyaretine gideceğim. Gidene kadar göbek biraz daha insin istiyorum.
Karatayın temel öğelerinden biri yağ yakımını arttırmak için öğünlerin arasını açmak. Oysa diyetisyenler ha bire bişeyler yediriyorlar.
karatayda meyvede cok yok oda isime yaradi benim bana en cok meyve kilo aldiriyor cunküKaratayın temel öğelerinden biri yağ yakımını arttırmak için öğünlerin arasını açmak. Oysa diyetisyenler ha bire bişeyler yediriyorlar.
ama elmaa kücücktü daha olgunlasmamis yesil elma7 zeytin biraz fazla olmuş sanırım. ara öğünde bence iki meyveden birini tercih et. çikolata kaçamağın da gözümden kaçmadı yanibunların dışında güzel olmuş. suyun süper
canim günde üc ögün mantigi var onda kesinlikle karbonhidrat yok patates pirinc ekmek ekmegin her türlüsü yok. bulgur pilavina biraz insafli yaklasiyor ama. meyveyide az ve öz yiyeceksin . agziniza her attiginioz lokma insulin salgilatiyor oda kilo aldiriyor diyor kisaca. vee en önemlisi seker kesinlikle hayatindan cikaracaksin.öğünlerin arasını açınca nasıl dayanıyosun ? karatayda sırf protein ağırlıklı mı besleniliyordu
hiç yemek yememişsin ama ,muzu 1 tane yiyip yanında normal kahvaltı yapsaydın.çikolatayıda bir daha bitter ye ya da illa sütlü yiycem diyosan miktarını azaltıp ta ye. akşam biraz düzgün olmuş onun yanında salata olsa daha güzel olurmuş.suyuda en az 2 litre yapmalısınBenim menüüm;
Sabah
2 muz
ara
1 kahve 2 bayram çukulatası
öğlen
3 salatalık
ara
akşam
3 köfte
1 kase yoğurt
1 kahve
kahveler şekersiz Türk kahvesi...
bir ara yeşil çay içtim....
1.5 litre su içildi 2 yaparım ben bunu az sonra
birde soda içiciğim içim yaniiyy....
yeme olayını 7 de bitirdim....
şimdik 20 mekik 20 şer bacak hareketi yaparım....
üzerinden çook uzun seneler ve kötü olaylar geçtiğinden hatırlamıyorum.. ben iki hafta olmadan listeye alındım ancak yarışamadım. . çünkü tam o sıra teyzem vefat etti beklemiyorduk gençti çok.. ben aylarca kendime gelemedim geldiğimdede çok geçti.. hayal oldu.. şimdi kendimi topladım ve çok istekliyim..Daha once yaristinmi canım. Hangi takimda yarismistin.
Çok büyük değilse yaptirma derim göğüs egzersizleri var onları yap bence.
bayram sekeriyle yapmissin bütün aralari ama degilse menün fena degilBenim menüüm;
Sabah
2 muz
ara
öğlen
3 salatalık
ara
akşam
3 köfte
1 kase yoğurt
1 kahve
Öğün aralarında en az altı saat olmalı diyor. Ben şu anda şeker hapı kullanıyorum şekerim yüksek çıktığı için. O beni biraz frenliyor sanırım.öğünlerin arasını açınca nasıl dayanıyosun ? karatayda sırf protein ağırlıklı mı besleniliyordu
Evet canim az önce öğrendim bende dikkat etcen artik patatesepatates salatası 3,4 kaşık kadar olsa daha güzel olur muş , patates kan şekerini çabuk yükseltiyormuş çünkü
Zaten Karatay günde 1 bilemedin iki meyveye izin veriyor. Ben normalde bıraksan koca karpuzu yerim.karatayda meyvede cok yok oda isime yaradi benim bana en cok meyve kilo aldiriyor cunkü
ama elmaa kücücktü daha olgunlasmamis yesil elma
yaa domates çorbasıydı zaafım var en sevdiğim kıaşarsız yiyemem hiç bile bile kendi ellerimle pişirdim ama seviyorum napıyımçorbada kaşar olmasa daha güzel olurdu gerisini beğendim
sanki Türkçe gibi şarkı melodisi felan , hoşuma gitti teşekkür ederimO zaman bu şarkı sana gelsin....
Muzda çikolata da pek diyetlik değil. Biraz azalt istersen.Benim menüüm;
Sabah
2 muz
ara
öğlen
3 salatalık
ara
akşam
3 köfte
1 kase yoğurt
1 kahve
yaa muz çok kalorili bir meyve değil mi ben öyle biliyorum şahsen başka meyveler yiyebilirsin. Çikolata olayı konuşulmuştu zaten bir de öğleyi salatalıkla geçiştirmen olmamış bence sebze yemeği falan yapsan iyi olurBenim menüüm;
Sabah
2 muz
ara
öğlen
3 salatalık
ara
akşam
3 köfte
1 kase yoğurt
1 kahve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?