Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Zaten Karatay günde 1 bilemedin iki meyveye izin veriyor. Ben normalde bıraksan koca karpuzu yerim.
ben karbonhidratsız yaşayamam ben almayım
yaa domates çorbasıydı zaafım var en sevdiğim kıaşarsız yiyemem hiç bile bile kendi ellerimle pişirdim ama seviyorum napıyım
azıcık minicik atsaydın kaşarı ozaman ben miktarı öğrenmeden tribimi atıyım da

menüm
sabah
yulaf+süt
2hurma bir kaşık bal

ara
activia

öğle
ızgaraköfte ayran
salata

ara
elma

akşam
taze fasülye zeytinyağlı

2litre su
2soda

spor; yarım saat trambolin

Size bir soru yukarıda da belirttiğim üzere hafta sonu yola çıkacak. 3,5 4hafta evde değilim. Giderken tartımı görürsem mi oradakilerle mi tartılsam. Gideceğim yerdeki tartılardan biri dijital biri değil.

Size bir soru yukarıda da belirttiğim üzere hafta sonu yola çıkacak. 3,5 4hafta evde değilim. Giderken tartımı görürsem mi oradakilerle mi tartılsam. Gideceğim yerdeki tartılardan biri dijital biri değil.
tartını götür bence bazen tartı değişikliği de fark yapıyor. bide cumaları kilonu bildimeyi ihmal etme

3333
az yemişsin sanki halsiz bırakmıştır seni..

menün tam kararında olmuş spora bayıldım

2 muz, 4 bayram çikolatası. bugün bayram etmiş senin miden. ama genel olarak da az yemişsin yani:))

bence götür tartını. ben bir tartı krizi yaşamışım tatilde sorma. oradaki tartıya güvendim, bozuldu. bütün köyü ayağa kaldırdım tartılacam diye. az daha giremiyordum listeye

senin menünde hafif ve güzel olmuş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…