Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

niyeyse ekmekler battı gözüme ama pek bişiy yememişin sende..
hepimizi cuma korkusu sarmış anlaşılan. inş iyi sonuçlar alırız bu çabaya

canım kaşar yerine beyaz peynir tercih edebilirsin ama genel anlamda baya az olmuş. beni de geçmişsin

hiç tuz yokmuş diyette betül en büyük zaafımdır kendileri az eksek nolur ki

olmaz yoktursa yoktur.... karabiber kullanın demişti şeyda coşkun tuz yerine bence deneyelim... ama öğütme olcak yani o an öğütçez... değirmenli oluyorya... bende yok şahsen alıcam....

baya az olmuş canım. suyu da biraz arttırmaya çalışırsan güzel olur

kız ben kilo veremiyorum deli olcam yaaa. geçen hafta reglendir dedim ama bu hafta da pek gitmemiş. bakalım yarın ne olacak

valla bende de durum fifti fifti sayılır umduğumu bulamadım bulur gibi oldum ama gene kaybettim... artık önümüzdeki maçlara bakıcaz.... 5te5 le bakalım neler başarıcaz ben umutluyum :)

kız ben bunu yapmaya çalıştım bir keresinde. üçüncü gün kendimi kelimei şahadet getirirken yakalayınca bıraktım. sınırsız ama çoooookkk zooorrr

valla bende de durum fifti fifti sayılır umduğumu bulamadım bulur gibi oldum ama gene kaybettim... artık önümüzdeki maçlara bakıcaz.... 5te5 le bakalım neler başarıcaz ben umutluyum :)
pazartesi mi başlıyorsun. ben de pazartesi bi tartılırım yine çakılıysam aynı kiloda sizinle bir daha denerim. yoksa deliriciiğiiimm kankaaa

olmaz yoktursa yoktur.... karabiber kullanın demişti şeyda coşkun tuz yerine bence deneyelim... ama öğütme olcak yani o an öğütçez... değirmenli oluyorya... bende yok şahsen alıcam....
bende toz var mecbur onu kullanacağım şimdilik. attığın linkteki bölümü okuyorum 5 kilo veren var ya oldukça etkili bir diyete benziyor hadi inş.

gözüm muzla gözlemeye takıldı sonra birden spora kaydı süpersin arkadaşım ya

pazartesi mi başlıyorsun. ben de pazartesi bi tartılırım yine çakılıysam aynı kiloda sizinle bir daha denerim. yoksa deliriciiğiiimm kankaaa

pazar başlıyoruz... cuma tartılma günü bitmiş oluyor.... cumartesiden haşla patateslerini.....

bende toz var mecbur onu kullanacağım şimdilik. attığın linkteki bölümü okuyorum 5 kilo veren var ya oldukça etkili bir diyete benziyor hadi inş.

8. takımdakilerde güzel vermiş onları da oku bak...

yine süpersin canım:))

niyeyse ekmekler battı gözüme ama pek bişiy yememişin sende..
hepimizi cuma korkusu sarmış anlaşılan. inş iyi sonuçlar alırız bu çabaya
evet canim ekmek isini birakmam lazim tam bugdayda olsa kepekde olsa biraz ara vereyim diyorum
canım kaşar yerine beyaz peynir tercih edebilirsin ama genel anlamda baya az olmuş. beni de geçmişsin
esim yapti tostu bi bunu yiyon bari adam akilli olsun diye kasar koydu israrla
kız ben bunu yapmaya çalıştım bir keresinde. üçüncü gün kendimi kelimei şahadet getirirken yakalayınca bıraktım. sınırsız ama çoooookkk zooorrr
benimde sonum böyle olur kesin
yaaa hevesimizi kaçırmaaa :)
bi kahvaltida iki üc cesit peynir yerken benim hevesim zaten kacti ama bakalim gene yapmaya calisacam

yok beee keşke öyle olsa. kaybolup gitmek şöyle dursun varlığım resmen sabitlendi baskülde. ne ileri ne geri

kızlar mesaj saymanın kısa yolunu buldum.... şimdi yukarda arama yeri varya oraya tıklayın arama alanı açılcak,

Üye Mesajlarında kısmına kendi nickinizi yazın

Sadece bu konuyu ara seçeneğini işaretleyin....cumartesi gününden beri olan mesajlarınızı sayın her sayfada 20 mesaj var....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…