niyeyse ekmekler battı gözümebenim menüm
sabah 10:00
bi dilim peynir
iki dilim tam bugday ekmegi
domates
kardesim icin yaptigim sucuklu kasarli yumurtadan bi parca
iki bardak cay
aksam
18:00 iki dilim tam bugday ekmegi arasina kasarli tost
2 bardak ayran
3 litre su
bi saat yürüyüs
canım kaşar yerine beyaz peynir tercih edebilirsin ama genel anlamda baya az olmuş. beni de geçmişsinbenim menüm
sabah 10:00
bi dilim peynir
iki dilim tam bugday ekmegi
domates
kardesim icin yaptigim sucuklu kasarli yumurtadan bi parca
iki bardak cay
aksam
18:00 iki dilim tam bugday ekmegi arasina kasarli tost
2 bardak ayran
3 litre su
bi saat yürüyüs
hiç tuz yokmuş diyette betülen büyük zaafımdır kendileri az eksek nolur ki
ben mesajlarımı nasıl sayacağım ya off dertlendim şimdi
baya az olmuş canım. suyu da biraz arttırmaya çalışırsan güzel olurMenüm
13.45
1 fincan bitki çayı
14:30
3 dilim sucuk
1 dilim ekmek
2 parça karpuz
Ara
1 fincan çay
Ara
3 erik
Akşam (saate bakarak yiyeyim dedim ama yine beceremedim)
1 parça karpuz
1 küçük parça ekmeği domates sosuna bandım
1 lt su
kız ben kilo veremiyorum deli olcam yaaa. geçen hafta reglendir dedim ama bu hafta da pek gitmemiş. bakalım yarın ne olacakherkezin paçaları tutuşmuş bakıyorum :))) güzel menü şekerim....
kız ben kilo veremiyorum deli olcam yaaa. geçen hafta reglendir dedim ama bu hafta da pek gitmemiş. bakalım yarın ne olacak
kız ben bunu yapmaya çalıştım bir keresinde. üçüncü gün kendimi kelimei şahadet getirirken yakalayınca bıraktım. sınırsız ama çoooookkk zooorrr5 GÜNDE 5 KİLO DİYETİ
Hızlı kilo verdiren diyetler genelde doğal olarak sağlıksız oluyor, kimseye önererek riske girmek istemeyiz. Ama bu diyette alınması gereken tüm besin gruplarına yer var, üstelik miktar sınırlaması da yok. Hadi bakalım! 5 günde 5 kilo diyeti bünyenize uygun olmayabilir.
1. gün:
2. gün:
- Sadece haşlanmış patates yiyeceksiniz. Sabah, öğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar, kusana kadar yiyebilirsiniz.
3. gün:
- Yalnızca haşlanmış sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler… Sabahtan itibaren.
4. gün:
- Bugün et günü. Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne çeşit olursa olsun, yağsız et. Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk…
5. gün:
- Meyve günü. Yine yiyebildiğiniz kadar her tür meyveyi tüketin. MUZ HARİÇ
6. ve 7. günler bu diyetin bayramları yani dinlenme günleri, yani 5 gün boyunca mideyi dinlendirdikten sonra istediğiniz gibi yorma günleri diyebiliriz. Hafta başında yine aynı sırayla diyeti uygulamaya başlamak şartıyla.
- Yalnızca yumurta. Tamamen hayalgücünüze bırakıyorum. Yumurtadan yapılan herşeyi yiyebilirsiniz. baharat dışında hiçbirşey ilave edilmiyor.Yada yağsız diyet süt veya yoğurt. seçim sizin....güne neyle başlıyorsak onunla devam ediyoruz.
**Şekersiz çay, kahve, yeşil çay ve diyet meşrubatlar her daim serbest.
**Not: Sakarin benzeri şeyler yerine çayınızı, neskafe’nizi şekersiz içmenizi öneriyorum. Böbrekleri daha fazla çalıştırarak su kaybını belirgin ölçüde arttırıyor.Bu 5 günlük diyette özellikle de ilk başlarda vücut çok çabuk su kaybettiği için hızla kilo veriliyor insanın morali düzeliyor, motivasyonu artıyor. 6. ve 7. günlerde biraz aşırıya kaçmayın. Uzun süren rejimlerde arasıra aşırı yemek yiyip tekrar aniden kesmek gerekir ki, metabolizma duruma uyum sağlamasın.bu diyette listede ne yazıyorsa onu yapın tuz ve yağ yasak.. Güne ne ile başlıyorsanız onunla devam edelim lütfen. Kolay gelsin:)
kız ben bunu yapmaya çalıştım bir keresinde. üçüncü gün kendimi kelimei şahadet getirirken yakalayınca bıraktım. sınırsız ama çoooookkk zooorrr
pazartesi mi başlıyorsun. ben de pazartesi bi tartılırım yine çakılıysam aynı kiloda sizinle bir daha denerim. yoksa deliriciiğiiimm kankaaavalla bende de durum fifti fifti sayılır umduğumu bulamadım bulur gibi oldum ama gene kaybettim... artık önümüzdeki maçlara bakıcaz.... 5te5 le bakalım neler başarıcaz ben umutluyum :)
bende toz var mecbur onu kullanacağım şimdilik. attığın linkteki bölümü okuyorum 5 kilo veren var yaolmaz yoktursa yoktur.... karabiber kullanın demişti şeyda coşkun tuz yerine bence deneyelim... ama öğütme olcak yani o an öğütçez... değirmenli oluyorya... bende yok şahsen alıcam....
gözüm muzla gözlemeye takıldı sonra birden spora kaydıIyi aksamlar kızlarr
Bugünkü menüm
Sabah 10 00
2 catal menemen
3 catal peynir
3 zeytin
2 dilim tb ekmegi
1 bardak cay
Az salata
Öglen 15 30
1 muz
1 bardak süt
Aksam 18 30
3 kucuk parca gözleme
1 fincan cay
Salata
Bizimkiler buna cay sefasi muamelesi yapiyo ama ben aksam yemegi mevzusunu kapatmis bulunmaktayim :)) aksam kardesimin dogum gunu var 2 catalda pasta yerimm :)
1 saat bisiklet
1 saat yüzme
1 saat yürüyüs
30 dk jillian level 2
2 litre su
pazartesi mi başlıyorsun. ben de pazartesi bi tartılırım yine çakılıysam aynı kiloda sizinle bir daha denerim. yoksa deliriciiğiiimm kankaaa
bende toz var mecbur onu kullanacağım şimdilik. attığın linkteki bölümü okuyorum 5 kilo veren var yaoldukça etkili bir diyete benziyor hadi inş.
gözüm muzla gözlemeye takıldı sonra birden spora kaydısüpersin arkadaşım ya
ayakta alkışlıyorummmmenüm;
sabah : tavuk + 3 köz biber
ara : duble kahve
öğlen : tavuk + 3 köz biber
akşam : tavuk + yoğurt
Su: 3litre daha da içerim
Yeşil Çay : 2 bardak
Spor:
40 kol hareketi
120 jj
100 ip atlama
40 mekik
yine süpersin canım:))menüm
sabah
yulaf+süt
ara
bir avuç ceviz
öğle
köfte ızgara
ayran
akşam
yoğurtlu semizotu
bir közlenmiş patlıcan
ara
bir şeftali
3litre su
2soda
2kup yeşilçay
10bin adım
30 dakika jillian
30 dakika trambolin
3mil leslie (45 dak.)
evet canim ekmek isini birakmam lazim tam bugdayda olsa kepekde olsa biraz ara vereyim diyorumniyeyse ekmekler battı gözümeama pek bişiy yememişin sende..
hepimizi cuma korkusu sarmış anlaşılan. inş iyi sonuçlar alırız bu çabaya
esim yapti tostu bi bunu yiyon bari adam akilli olsun diye kasar koydu israrlacanım kaşar yerine beyaz peynir tercih edebilirsin ama genel anlamda baya az olmuş. beni de geçmişsin
benimde sonum böyle olur kesinkız ben bunu yapmaya çalıştım bir keresinde. üçüncü gün kendimi kelimei şahadet getirirken yakalayınca bıraktım. sınırsız ama çoooookkk zooorrr
bi kahvaltida iki üc cesit peynir yerken benim hevesim zaten kactiyaaa hevesimizi kaçırmaaa :)
yok beee keşke öyle olsa. kaybolup gitmek şöyle dursun varlığım resmen sabitlendi baskülde.deneyelim hep beraber
benimde aynen yerim gider
bu gün icin az fazla olmus sanki canim
sporun süperr
betül valla gülmekten kirdin gecirdin beniikiz bizim burda yüzmeye gitmek kadar kolay bi sey yok 3 ayligina 100 lira veriyorsun haftada 3 gün hemde hocayla hem ögrenip hem yüzüyorsun belediyemiz sagolsun
masallah
sen nasil yasiyorsun bu kadarcik seyle
bu haslanmis sebze kismi bana biraz zor bakalim olmadi salataya dayanirim bende
kaybolup gitmiyorsun iyi gene bu kadarcik yemeye
güzel olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?