Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tebrik ederim canim, 500 gr. kücümsenecek bir sey degil. Bence bu durumun tadini cikar :)

yok canım + olmadığım sürece asla küçümsemem ama daha azını görmüşken geri adım atınca bir buruluyor insan :) öperim ben o 500 gr mucckk mucckk muccck.....

8. takımdan mektubumuz vaaaaaar..... dınınınn dınınııın dınınııııınnnn................ Büyük taarruz başlasın saldırın seferoğulları........Yeşil Vadi bizimdir :))
allah allah allah allah

karnemde pekiyilerle dolu canım :))
Pek iyisinde ondan :)

yok canım + olmadığım sürece asla küçümsemem ama daha azını görmüşken geri adım atınca bir buruluyor insan :) öperim ben o 500 gr mucckk mucckk muccck.....
Insallah haftaya 5x5 den sonra bunun iki katini eksi olarak görürsün :)

Kıskanıyor um kız senin sporunu menü güzel pasta fazla kacmadiysa

allah allah allah allah

Pek iyisinde ondan :)

Insallah haftaya 5x5 den sonra bunun iki katini eksi olarak görürsün :)

muccck..... şuu an çok şımarıyorum :)))

Amin inşallah hepimiz bol eksili oluruz....

Aslında az yediğimi düşünüyordum ben ya doymadim dün hic

çok cıssslı bir menüydü.... cısslar doyurmaz acıktırır.... kamu spotu gibi oldu :))

SEn kesin geçtin beni ya bu ne böyle spora Bak hele

bu işte en ciddi biziz pişman olacaklar

ama onlar bizden tecrübeli geçen haftalarda yapmışlar... hatta kendi tariflerini üretmişler.... patates toplarından falan bahsediyolar :)) rakibi küçümsemeyelim :)) arada onların sayfalarını da ziyaret edelim....... su uyur düşman uyumaz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…