Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben her hafta not ediyorum mesaj sayımı. sonra son mesaj sayısından çıkarıyorum bu arada ben de başlıyorum sizinle. aaa herkes yapıyor benim neyim eksik.

kiz süper haa bende 64 mesaj yazmisim bununla 65 oldu

Iyi geceler hanimlar
Bugunku menum
Sabah
1has.yumurta
Zeytin.peynir
Domates.salatalik
1fin.yesil cay

Ogle
1kepce mercimek corba
2cay

Aksam
Taze fasulye
1kase yogurt

Spor
Jillian

Su
2-2.5 lt.
Bugun annemin dogum gununu kutladik pastanin tadina dahi bakmadim kizlar yaniii,alkis bana

o kadar da değil bir çetal olmadı bir parmaklasaydın pastayı aaaa kadınceğizin boğazından geçmemiştir :)))

Öldüm öldüm öldüm, kış hazırlığı başladı, bütün gün domates doydum dogradim, konserveler bitti şükür. O yüzden anca menümü yazıyorum.
11.00 2 dilim ekmek 2 dilim peynir7zeytin domates salatalık 1 yumurta
15.00 5 sıkım mercimek köftesi domates salatalık
20.00 1 dilim Şehzade lokumu
3 litre su
10 saat domates soyma doğrama hareketleri:)

Günaydın, hayırlı cumalar kızlar :) sabah kargaya gagalatmadan bir şeylerini uyandım. Regl oldum, ağrıdan ölüyorum :/ tek sevindiğim nokta kilonun yavaştan düşüyor olması... tartının sizlere güzel sonuçlar vermesini dilerim :)

Günaydın beybiler;

Ahh bu şehitler aileleri izleyemiyorum haberlere bakamıyorum.... Hiç yere yani gencecik çocuklar....

Başlangıç 75,70
Toplam Giden 3,80
Eski kilo 72,40
Yeni kilo 71,90
Fark 0,50
Ortalama 0,69
Mesaj Sayısı 190

iyimiş gibi gözükse de salı günü 71,6 yı görmüştüm... ordan devam edip 71,4 falan olmalıydım. 71,9 nedir bilemedim...

aynı sporu gel benim evde de yap reca ediyorum :))

Tebrik ederim canim, 500 gr. kücümsenecek bir sey degil. Bence bu durumun tadini cikar :)

.....
Hadi bakalım kimin takımı daha çok verecek Bu hafta dahada çekişmeli geçecek takım yarışması

Kızlarrrrrrrrrr düvelloyu kabul etmiş bulunuyorum ona göre Yüzümü kara çıkarmayın

8. takımdan mektubumuz vaaaaaar..... dınınınn dınınııın dınınııııınnnn................ Büyük taarruz başlasın saldırın seferoğulları........Yeşil Vadi bizimdir :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…