ben her hafta not ediyorum mesaj sayımı. sonra son mesaj sayısından çıkarıyorumkızlar mesaj saymanın kısa yolunu buldum.... şimdi yukarda arama yeri varya oraya tıklayın arama alanı açılcak,
Üye Mesajlarında kısmına kendi nickinizi yazın
Sadece bu konuyu ara seçeneğini işaretleyin....cumartesi gününden beri olan mesajlarınızı sayın her sayfada 20 mesaj var....
kiz süper haa bende 64 mesaj yazmisim bununla 65 oldukızlar mesaj saymanın kısa yolunu buldum.... şimdi yukarda arama yeri varya oraya tıklayın arama alanı açılcak,
Üye Mesajlarında kısmına kendi nickinizi yazın
Sadece bu konuyu ara seçeneğini işaretleyin....cumartesi gününden beri olan mesajlarınızı sayın her sayfada 20 mesaj var....
Iyi geceler hanimlar
Bugunku menum
Sabah
1has.yumurta
Zeytin.peynir
Domates.salatalik
1fin.yesil cay
Ogle
1kepce mercimek corba
2cay
Aksam
Taze fasulye
1kase yogurt
Spor
Jillian
Su
2-2.5 lt.
Bugun annemin dogum gununu kutladik pastanin tadina dahi bakmadim kizlar yaniii,alkis bana
ben her hafta not ediyorum mesaj sayımı. sonra son mesaj sayısından çıkarıyorumbu arada ben de başlıyorum sizinle. aaa herkes yapıyor benim neyim eksik.
bendede durum ayni sarkmadigim yer yok tutmaz bende oşimdi benim her topiğe sarktığım için bende o rakam tutmuyor :))
Yooo valla hapur hupur goturdulerr vicdansizlarro kadar da değil bir çetal olmadı bir parmaklasaydın pastayı aaaa kadınceğizin boğazından geçmemiştir :)))
Biraz baktımda etkili olur mu ki acabakızlar ben haftaya 5te5 diyetini yapıcam..... bakalım etkili olcak mı....
Al benden de o kadarvalla benim bünyem o kadar hassas değil... bir deniycem bakalım....
Biraz baktımda etkili olur mu ki acaba
Yooo valla hapur hupur goturdulerr vicdansizlarr
Öldüm öldüm öldüm, kış hazırlığı başladı, bütün gün domates doydum dogradim, konserveler bitti şükür. O yüzden anca menümü yazıyorum.
11.00 2 dilim ekmek 2 dilim peynir7zeytin domates salatalık 1 yumurta
15.00 5 sıkım mercimek köftesi domates salatalık
20.00 1 dilim Şehzade lokumu
3 litre su
10 saat domates soyma doğrama hareketleri:)
Tebrik ederim canim, 500 gr. kücümsenecek bir sey degil. Bence bu durumun tadini cikar :)Günaydın beybiler;
Ahh bu şehitler aileleri izleyemiyorum haberlere bakamıyorum.... Hiç yere yani gencecik çocuklar....
Başlangıç 75,70
Toplam Giden 3,80
Eski kilo 72,40
Yeni kilo 71,90
Fark 0,50
Ortalama 0,69
Mesaj Sayısı 190
iyimiş gibi gözükse de salı günü 71,6 yı görmüştüm... ordan devam edip 71,4 falan olmalıydım. 71,9 nedir bilemedim...
.....
Hadi bakalım kimin takımı daha çok verecekBu hafta dahada çekişmeli geçecek takım yarışması
Kızlarrrrrrrrrr düvelloyu kabul etmiş bulunuyorum ona göreYüzümü kara çıkarmayın
Kizlar beni bu seferlik mazur görün, menü paylasim tablosunu hazirlayacak takatim yok, özür diliyorum.
Eki Görüntüle 1611427
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?