- 7 Eylül 2013
- 471
- 667
- 53
Dogalgaz calismasi falan yapmislar canim aynen oraya gidiyorum genelde yakin oldugu icinaa negüzel :)) bu sene gidemedim nasıl esenköy :) sende şu büyük plajamı gidiyorsun hani içinde büyük cafeteryası oyun parkı vs var. ?
menüm
sabah
yulaf+süt
ara
bir avuç ceviz
öğle
köfte ızgara
ayran
akşam
yoğurtlu semizotu
bir közlenmiş patlıcan
ara
bir şeftali
3litre su
2soda
2kup yeşilçay
10bin adım
30 dakika jillian
30 dakika trambolin
3mil leslie (45 dak.)
Tamam karar verdim katılıyorum size, ters teper de artı çıkarsam iki elim yakandapazara kadar düşün pazar başla bizimle... en kötü ne olur yani :)
Pazar et günüyle başlasam? Iş yerinde her şeyi yerim bir sabah et yersem tuhaf bakışları üstüme çekerim :) kırmızı beyaz fark ediyor mu? Birde yanında yoğurt falan yiyebiliyormuyuz yada salata?görüldüğü gibi ben sabahta et yiyebiliyorum :)) ayy gece yaptım tavuğu nasıl özendim bayadır menülerimde yoktu... sabah dayanamadım yedim :))
Eveeeet :) gerçi şuan daha temizlik yapıyorum :)güneşin kızları başladı izleyen var mı?
Hahahhahahahah yok be canım nerdeee öyle yat kat villa yokbende kendimden beklerdim ama tartı benle aynı fikirde değil..... ben 70 küsur hedeflemiştim bir ara iner gibi oldum ama başladığım yere geri döndüm.... tartım bile benle dalga geçiyor...
bende zengin sandım seni ezikleniyom burda baştan söylesene hemşerim... havuz, fitness bilmem ne... hönk dedim matmazel villada yaşıyor zannımca dedim... bunun emrinde sebastianlarda vardır dedim.....
Tamam karar verdim katılıyorum size, ters teper de artı çıkarsam iki elim yakanda
Pazar et günüyle başlasam? Iş yerinde her şeyi yerim bir sabah et yersem tuhaf bakışları üstüme çekerim :) kırmızı beyaz fark ediyor mu? Birde yanında yoğurt falan yiyebiliyormuyuz yada salata?
Eveeeet :) gerçi şuan daha temizlik yapıyorum :)
O zaman bana fikir ver, iş yerinde ne yiyeyim et gününde?bence sıraya uy.... yapıyosan tam yap.... beyaz kırmızı farketmiyor....
daha geçen haftayı gösteriyo zaten.......
Teşekkürler :)5 GÜNDE 5 KİLO DİYETİ
Hızlı kilo verdiren diyetler genelde doğal olarak sağlıksız oluyor, kimseye önererek riske girmek istemeyiz. Ama bu diyette alınması gereken tüm besin gruplarına yer var, üstelik miktar sınırlaması da yok. Hadi bakalım! 5 günde 5 kilo diyeti bünyenize uygun olmayabilir.
1. gün:
2. gün:
- Sadece haşlanmış patates yiyeceksiniz. Sabah, öğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar, kusana kadar yiyebilirsiniz.
3. gün:
- Yalnızca haşlanmış sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler… Sabahtan itibaren.
4. gün:
- Bugün et günü. Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne çeşit olursa olsun, yağsız et. Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk…
5. gün:
- Meyve günü. Yine yiyebildiğiniz kadar her tür meyveyi tüketin. MUZ HARİÇ
6. ve 7. günler bu diyetin bayramları yani dinlenme günleri, yani 5 gün boyunca mideyi dinlendirdikten sonra istediğiniz gibi yorma günleri diyebiliriz. Hafta başında yine aynı sırayla diyeti uygulamaya başlamak şartıyla.
- Yalnızca yumurta. Tamamen hayalgücünüze bırakıyorum. Yumurtadan yapılan herşeyi yiyebilirsiniz. baharat dışında hiçbirşey ilave edilmiyor.Yada yağsız diyet süt veya yoğurt. seçim sizin....güne neyle başlıyorsak onunla devam ediyoruz.
**Şekersiz çay, kahve, yeşil çay ve diyet meşrubatlar her daim serbest.
**Not: Sakarin benzeri şeyler yerine çayınızı, neskafe’nizi şekersiz içmenizi öneriyorum. Böbrekleri daha fazla çalıştırarak su kaybını belirgin ölçüde arttırıyor.Bu 5 günlük diyette özellikle de ilk başlarda vücut çok çabuk su kaybettiği için hızla kilo veriliyor insanın morali düzeliyor, motivasyonu artıyor. 6. ve 7. günlerde biraz aşırıya kaçmayın. Uzun süren rejimlerde arasıra aşırı yemek yiyip tekrar aniden kesmek gerekir ki, metabolizma duruma uyum sağlamasın.bu diyette listede ne yazıyorsa onu yapın tuz ve yağ yasak.. Güne ne ile başlıyorsanız onunla devam edelim lütfen. Kolay gelsin:)
Bana uyar :)durun 8. takıma haber vereyim onalar da 5 te 5 yapıyor. kapışalım takımcak ne dersiniz? ben onlarda gördüm zaten...
Kankaaaa uyumaya vaktim mi var benim.Simlal kankaaa uyuma..........
Kankaaaa uyumaya vaktim mi var benim.Ölmüşüm de aglayanim yok. Az kaldı pazartesi yalnizligima geri döniciiğim
Kankaaaa uyumaya vaktim mi var benim.Ölmüşüm de aglayanim yok. Az kaldı pazartesi yalnizligima geri döniciiğim
Bugünkü menüm
12.30: bir dilim peynir, domates, salatalık, 15 adet taze fındık
19.30: 10 adet küçük köfte, 1 kase çorba, bir bardak ayran
Su: 2, 5 litre
Her haltı yiyorlar artık ondan tedirgin oldum. Hacker falandır başıma dert açılır sonra uğraş dur...
çokokreme makarnaya 3 top dondurmaya takılmadın da turşuyu mu gördün :)))
Bende baslamak istiyorum ama pazartesi stajim basliyo zor mu olur acabaa
menüm;
sabah : tavuk + 3 köz biber
ara : duble kahve
öğlen : tavuk + 3 köz biber
akşam : tavuk + yoğurt
Su: 3litre daha da içerim
Yeşil Çay : 2 bardak
Spor:
40 kol hareketi
120 jj
100 ip atlama
40 mekik
bende kendimden beklerdim ama tartı benle aynı fikirde değil..... ben 70 küsur hedeflemiştim bir ara iner gibi oldum ama başladığım yere geri döndüm.... tartım bile benle dalga geçiyor...
bende zengin sandım seni ezikleniyom burda baştan söylesene hemşerim... havuz, fitness bilmem ne... hönk dedim matmazel villada yaşıyor zannımca dedim... bunun emrinde sebastianlarda vardır dedim.....
güneşin kızları başladı izleyen var mı?
Kız kaçak nerelerdesin? Menün biraz karışık olmuş
süper olur bencedurun 8. takıma haber vereyim onalar da 5 te 5 yapıyor. kapışalım takımcak ne dersiniz? ben onlarda gördüm zaten...
hahah belki bigün uçarım seni de aldırırım yanımamematicim çıtayı çok yükseltiyorsun hayır bir gün trambolinde bir zıplıcan uççan gitçen korkuyorum :)
iradeli ve kararlımenüm;
sabah : tavuk + 3 köz biber
ara : duble kahve
öğlen : tavuk + 3 köz biber
akşam : tavuk + yoğurt
Su: 3litre daha da içerim
Yeşil Çay : 2 bardak
Spor:
40 kol hareketi
120 jj
100 ip atlama
40 mekik
menün küçüldükçe küçülüyor :))Bugünkü menüm
12.30: bir dilim peynir, domates, salatalık, 15 adet taze fındık
19.30: 10 adet küçük köfte, 1 kase çorba, bir bardak ayran
Su: 2, 5 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?