Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bende onu diyecektim sana bi dolu tarif var ama hepsi diyetin sınırlarından çıkıyor içine farklı şeyler ekliyorlar ama diyette sadece haşlanmış patates diyor biz nasıl yapacağız?

bende onu diyecektim sana bi dolu tarif var ama hepsi diyetin sınırlarından çıkıyor içine farklı şeyler ekliyorlar ama diyette sadece haşlanmış patates diyor biz nasıl yapacağız?

ben haşlanmış patatese sadece kırmızı biber karabiber ve maydanoz eklicem...... başka bir şey eklemeyi düşünmüyorum.... yeşil çay ve su içecek olarakta.... bence böyle olmalı.... sence?

ay aşkolsun kızlar valla daha çok bekliyordum 66 yı görürüm diyordum ondan açgözlü müyüm neyim acaba

takılıyoruz şekerim kıskanıyoruz da azıcık olcak o kadar :)))) Maşallah süper gidiyorsun ve hakediyorsun yani.... her gün o spora can mı dayanır....

ben haşlanmış patatese sadece kırmızı biber karabiber ve maydanoz eklicem...... başka bir şey eklemeyi düşünmüyorum.... yeşil çay ve su içecek olarakta.... bence böyle olmalı.... sence?
dün çok inceledim diyeti bencede öyle hiç o tarifleri yapmayı düşünmüyorum ama patates salatası olabilir bak bol baharatlı maydanozlu ve limonlu. okadar yani onlar tarifler vermiş ama hepsinde ek ürünler var.. bence bildiğimiz gibi yapalım.
birde şu neyle sabah başlarsan öyle devam edersin kuralına çoğu uymamış onu ne yapalım sence ?

günaydın betüll masallah 500 vermıssın tebrık ederım
aynı sporu gel benim evde de yap reca ediyorum :))
aynısından banada lazım beklerım
Kizlar beni bu seferlik mazur görün, menü paylasim tablosunu hazirlayacak takatim yok, özür diliyorum.

Eki Görüntüle 1611427
bundan ıyısı samda kayısı daha ne olsun
8. takımdan mektubumuz vaaaaaar..... dınınınn dınınııın dınınııııınnnn................ Büyük taarruz başlasın saldırın seferoğulları........Yeşil Vadi bizimdir :))
eveeet pazar günü için hazırlıklara baslayalım
karnemde pekiyilerle dolu canım :))
benım iki kırık notum var
kilo bildirimi
eski kilo 68.8
yeni kilo 67.4
fark 1.4
mesaj sayısı 90
tebrıkler o spor o menüler hak ettin sen bunu
ben başka sayfaya hiç girmedim yasak alan gibi geliyor bana o gruplar
evet patates topları onlarla yapılır güzel olur hatta fırınlanabilir kanımca

bazen hakikaten çok büyük ümitsizliğe kapılıyorum kızçeler hedefimi daha düşürdüm 53 olmak istiyorum diyorumki bu 14 kilo nasıl gidecek.. serde biraz sabırsızlık var.. aynalara hala küsüm hızlıca geçiyorum önlerinden.. biran önce bitsin istiyorum motivemi kaybedip bırakmaktan korkuyorum işte burada devreye siz giriyorsunuz iyiki varsınız ya..
içimde kalmasın dedimde

***4. TAKIM 427. ETAP ***

AKovser (/53.4/0/0/%0) kilosu sabit
gunes-86 (/69.9/0/0/%0)
fyzanur (/66.7/0/0/%0) izine ayrilmak istiyor
Hsevda (/64.9/0/0/%0) kilosu sabit
Hafize_isvicre (/68.6/0/0/%0) bildirimde bulunmadı - kilosu bölünecek
simlal (/81.9/0/0/%0)
edersoy (/78.2/0/0/%0)
btlbetul (/72.4/71.9/0.5/%0.69)
mom hati (68.8/67.4/1.4/2,08%)

4.takım ortalaması %

Hic umutsuzluga kapilama canim, o kadar iyi gidiyorsun ki eminim göz acip kapayincaya kadar o 14 kiloyu da vereceksin Kendimden cok sana güveniyorum

uyalım biz bence... biz kiiiii aç kalmışııız bizzz kiii midemiz guruldadığı halde yememişiz bu hafta en birinci biz olcaz.... seçimlerde oyunuzu bana verin.... yalnız onlar bizim gibi havaya girmemiş dur onlarıda bir dürteyim ben... yakında kovalayacaklar beni :)))

eldin efsuncum ama sadece selam verip çıkmışssın

kilo bildirimi kızlar sabit 64.9
mesaj sayım 69

olsun canım en azından almamışsın duraklama dönemindesin varsay biranda patır patır eksileri görürsün inşallahh

dürt dürt bu iş hırssız olmaz çünkü delice asılacağız bu hafta limitlerimizi zorlayacağız ona göre hazırlıklı olsunlar sonra ağlamasınlar yok işte biz bilmiyorduk falan diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…