Kesinlikle öyle olmusbu ayy benim de sınavım kötü geçti deyip 100 çakan gıcık sınıf arkadaşı gibi olmuş dimi :)))
bende onu diyecektim sana bi dolu tarif var ama hepsi diyetin sınırlarından çıkıyor içine farklı şeyler ekliyorlar ama diyette sadece haşlanmış patates diyor biz nasıl yapacağız?ama onlar bizden tecrübeli geçen haftalarda yapmışlar... hatta kendi tariflerini üretmişler.... patates toplarından falan bahsediyolar :)) rakibi küçümsemeyelim :)) arada onların sayfalarını da ziyaret edelim....... su uyur düşman uyumaz....
Tebrik ederim canim, aynen böyle devam et :)çok dikkat ediyorum canım ya.. sporuda çoğalttımdı daha fazla bekliyordum ama şükür yinede geçen hafta daha az vermiştim..
ay aşkolsun kızlar valla daha çok bekliyordum 66 yı görürüm diyordum ondanKesinlikle öyle olmuscok ayip
Tebrikler canım geçtin beni ama hakettinkilo bildirimi
eski kilo 68.8
yeni kilo 67.4
fark 1.4
mesaj sayısı 90
bende onu diyecektim sana bi dolu tarif var ama hepsi diyetin sınırlarından çıkıyor içine farklı şeyler ekliyorlar ama diyette sadece haşlanmış patates diyor biz nasıl yapacağız?
ay aşkolsun kızlar valla daha çok bekliyordum 66 yı görürüm diyordum ondanaçgözlü müyüm neyim acaba
dün çok inceledim diyeti bencede öyle hiç o tarifleri yapmayı düşünmüyorum ama patates salatası olabilir bak bol baharatlı maydanozlu ve limonlu. okadar yani onlar tarifler vermiş ama hepsinde ek ürünler var.. bence bildiğimiz gibi yapalım.ben haşlanmış patatese sadece kırmızı biber karabiber ve maydanoz eklicem...... başka bir şey eklemeyi düşünmüyorum.... yeşil çay ve su içecek olarakta.... bence böyle olmalı.... sence?
günaydın betüll masallah 500 vermıssın tebrık ederımGünaydın beybiler;
Ahh bu şehitler aileleri izleyemiyorum haberlere bakamıyorum.... Hiç yere yani gencecik çocuklar....
Başlangıç 75,70
Toplam Giden 3,80
Eski kilo 72,40
Yeni kilo 71,90
Fark 0,50
Ortalama 0,69
Mesaj Sayısı 190
iyimiş gibi gözükse de salı günü 71,6 yı görmüştüm... ordan devam edip 71,4 falan olmalıydım. 71,9 nedir bilemedim...
aynısından banada lazım beklerımaynı sporu gel benim evde de yap reca ediyorum :))
bundan ıyısı samda kayısı daha ne olsunKizlar beni bu seferlik mazur görün, menü paylasim tablosunu hazirlayacak takatim yok, özür diliyorum.
Eki Görüntüle 1611427
eveeet pazar günü için hazırlıklara baslayalım8. takımdan mektubumuz vaaaaaar..... dınınınn dınınııın dınınııııınnnn................ Büyük taarruz başlasın saldırın seferoğulları........Yeşil Vadi bizimdir :))
benım iki kırık notum varkarnemde pekiyilerle dolu canım :))
tebrıkler o spor o menüler hak ettin sen bunukilo bildirimi
eski kilo 68.8
yeni kilo 67.4
fark 1.4
mesaj sayısı 90
ben başka sayfaya hiç girmedim yasak alan gibi geliyor bana o gruplarama onlar bizden tecrübeli geçen haftalarda yapmışlar... hatta kendi tariflerini üretmişler.... patates toplarından falan bahsediyolar :)) rakibi küçümsemeyelim :)) arada onların sayfalarını da ziyaret edelim....... su uyur düşman uyumaz....
evet patates topları onlarla yapılır güzel olur hatta fırınlanabilir kanımcaben haşlanmış patatese sadece kırmızı biber karabiber ve maydanoz eklicem...... başka bir şey eklemeyi düşünmüyorum.... yeşil çay ve su içecek olarakta.... bence böyle olmalı.... sence?
Hic umutsuzluga kapilama canim, o kadar iyi gidiyorsun ki eminim göz acip kapayincaya kadar o 14 kiloyu da vereceksinbazen hakikaten çok büyük ümitsizliğe kapılıyorum kızçeler hedefimi daha düşürdüm 53 olmak istiyorum diyorumki bu 14 kilo nasıl gidecek.. serde biraz sabırsızlık var.. aynalara hala küsüm hızlıca geçiyorum önlerinden.. biran önce bitsin istiyorum motivemi kaybedip bırakmaktan korkuyorum işte burada devreye siz giriyorsunuz iyiki varsınız ya..
içimde kalmasın dedimde
dün çok inceledim diyeti bencede öyle hiç o tarifleri yapmayı düşünmüyorum ama patates salatası olabilir bak bol baharatlı maydanozlu ve limonlu. okadar yani onlar tarifler vermiş ama hepsinde ek ürünler var.. bence bildiğimiz gibi yapalım.
birde şu neyle sabah başlarsan öyle devam edersin kuralına çoğu uymamış onu ne yapalım sence ?
Rakibecim sabit kalmakta bana göre büyük bir basari. Cani gönülden tebrik eder gözlerinden öperimkilo bildirimi kızlar sabit 64.9
mesaj sayım 69
eldin efsuncum ama sadece selam verip çıkmışssın
Günaydın beybiler;
Ahh bu şehitler aileleri izleyemiyorum haberlere bakamıyorum.... Hiç yere yani gencecik çocuklar....
Başlangıç 75,70
Toplam Giden 3,80
Eski kilo 72,40
Yeni kilo 71,90
Fark 0,50
Ortalama 0,69
Mesaj Sayısı 190
çok iyisin şekerim 500 gr deyip geçme valla tebrik ederim
iyimiş gibi gözükse de salı günü 71,6 yı görmüştüm... ordan devam edip 71,4 falan olmalıydım. 71,9 nedir bilemedim...
kilo bildirimi kızlar sabit 64.9
mesaj sayım 69
helalll çok uğraştın şimdi ekmeğini yeme zamanı yani keyfini çıkar tebrik ederim canımmkilo bildirimi
eski kilo 68.8
yeni kilo 67.4
fark 1.4
mesaj sayısı 90
dürt dürt bu iş hırssız olmaz çünkü delice asılacağız bu hafta limitlerimizi zorlayacağız ona göre hazırlıklı olsunlar sonra ağlamasınlar yok işte biz bilmiyorduk falan diyeuyalım biz bence... biz kiiiii aç kalmışııız bizzz kiii midemiz guruldadığı halde yememişiz bu hafta en birinci biz olcaz.... seçimlerde oyunuzu bana verin.... yalnız onlar bizim gibi havaya girmemiş dur onlarıda bir dürteyim ben... yakında kovalayacaklar beni :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?